Анонс 13-го ігрового тижня й заключних матчів 1/8 фіналу кубку, Анонс 13-го ігрового тижня й заключних матчів 1/8 фіналу кубку., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

12 липня

Анонс 13-го ігрового тижня й заключних матчів 1/8 фіналу кубку

12 липня

Анонс 13-го ігрового тижня й заключних матчів 1/8 фіналу кубку

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Вища Ліга" #1043682]

Таблиця

AFC Atletico Kyiv – FC Donbass

AFC Atletico Kyiv проводитиме свій передостанній матч у сезоні. В одному з них, а саме звітного туру, команда виступить проти головного переслідувача лідера таблиці FC Donbass. Для самого ж FC Donbass завдання не змінюється – продовжити йти услід за ФК Нова Пошта, вигравати кожен наступний поєдинок, але суперник із характером «матрацники», хоч і не переслідують високих цілей, створити проблем фавориту все одно налаштовуються.

ФК Фокус – Tech United

У наступному матчі зійдуться команди, очна історія яких у змаганні наповнена принциповими матчами. Й результат кожного з них може ставати ще більш принциповим, адже ФК Фокус і Tech United готуються ввосьме вийти один проти одного на поле. Востаннє це було позаминулого чемпіонату. Цього розіграшу «технарі» йдуть вище, мають на 6 очок більше. Та в очних зустрічах рахунок 4:3 на користь «фокусників» наразі.

НПУ – MLP Co

Звітного туру в Вищій лізі відбудеться 2 центральні матчі. Один із них пройде за участі п’ятої та шостої команд таблиці MLP Co й НПУ. MLP Co всіляко чіпляється за своє перебування в топі дивізіону, та за підсумком дистанції команді все таки доведеться поступитися фаворитам гонки, що провели менше матчів. НПУ у порівнянні теж має гру в запасі й у разі очного успіху колектив зможе обійти MLP Co.

Атлант Буд – Skvyra Football Team

Проти кого з топів ще залишилося зіграти Атлант Буд – так це з Skvyra Football Team, який конкретно розглядає фініш у топі дивізіону після звитяги над «френдами». Й гра в запасі теж говорить на користь «сквирян». Однак попри своє положення в низинах таблиці Атлант Буд знову налаштовуватиметься боротися за очки.

ФК Нова Пошта – FC Inter Kyiv

Лідер таблиці ФК Нова Пошта також наближається до фінішу. Попереду тільки 2 матчі – проти одного з аутсайдерів FC Inter Kyiv і проти головного переслідувача FC Donbass. Для ФК Нова Пошта настали миттєвості, коли остаточно вирішиться – чи збереже команда лідерство, чи поступиться ним. Топам дивізіону цього сезону FC Inter Kyiv поступається, майже не забиваючи голів. Лише в ворота «сквирян» колективу вдалося відзначитися одного разу.

ФК Анреал – Friends Team

Інший центральний матч відбудеться за участі ФК Анреал і Friends Team. ФК Анреал не веде боротьбу за високі місця, але з двома з тих трьох лідерів, із ким зіграв боровся й відбирав очки, а якщо поступався, то з мінімальною різницею. Тому навряд на Friends Team чекає звичайна прогулянка з середняком таблиці – ця гра має все, аби забрати собі приставку «топ». До того ж, і «френди» повертатимуться після поразки «сквирянам». Звитяга в очній зустрічі вкрай необхідна Friends Team, який веде боротьбу за фініш у трійці лідерів.  

ATL – Fanat

У своєму передостанньому матчі сезону ATL зустрінеться з аутсайдером таблиці Fanat. Учасник із сьомої сходинки спробує добрати в цьому матчі очки за ті ігри, в яких оступався. Звитяга особливо не змінить турнірного положення, так ATL може наблизитися до шостого місця, та більше позначиться поразка, в разі якої колектив може опинитися на сходинці нижче. Тому ATL підходить до гри з Fanat із максимальною концентрацією.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Перша Ліга" #1043683]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Крила Донбасу
2 LIDCAR
3 OnlyFans Team
4 LEFT COAST
5 PIN-UP
6 FC Meest TEAM
7 Благора Інвест
8 FC AppsFlyer
9 FC Legendary Amateurs
10 Если Шо
11 Developex
12 UID
13 Сталь
14 FC Rabona
15 FC Profi

OnlyFans Team – PIN-UP

Колекиву, що замикає трійку лідерів OnlyFans Team, доведеться зіткнутися з командою, яка минулою звитягою навіть зробила своє перебування близьким до лідерів. Однак PIN-UP провів на матч більше й будь-якої миті це може змінитися. Та кількість проведених зустрічей точно не позначається на тому як PIN-UP налаштовується на гру з OnlyFans Team, прагнучи в кінцівці сезону розвинути переможну серію. OnlyFans Team має доходити лише до звитяги. Ціна осічки – можлива втрата третього місця.

FC Meest Team – Сталь

FC Meest Team скорочував різницю до одного очка до третього місця позаминулого туру, та настала наступна гра проти іншого топа, й «містяни» поступилися через не кращий збір, і ще й кілька вилучень в матчі команда отримала. Сталь – теж суперник із своєрідної трійки, та наразі тієї трійки, що може відправитися в Другу лігу.

LIDCAR – UID

LIDCAR не спиняється в прагненні наздогнати лідера. Виграючи свої матчі, команда чекає його осічок, але поки з цим не щастить. Найперша концентрація LIDCAR залишається такою ж – в першу чергу видобути максимум із свого поєдинку. Звітного туру суперником стане UID. Він теж готується на повну до гри з другою командою таблиці. UID не може похизуватися високим турнірним положенням, однак колектив виграє двічі поспіль й чекає моменту виступити проти топа дивізіону.

LEFT COAST – Благора Інвест

LEFT COAST слідує за командою, що розташувалася третьою. Йому б теж дочекатися осічки й дійти до чого прагне, місця в топ-3, та шляху черговий суперник, без успіху над яким бажання залишиться тільки бажанням. LEFT COAST ще й доведеться зупиняти тенденцію своїх невдач у іграх із Благора Інвест. Учасник із середини таблиці в поточному розіграші у двох минулих чемпіонатах виходив переможцем із очних поєдинків.

FC Legendary Amateurs – Developex

FC Legendary Amateurs готується до близького матчу з Developex. Такої гри, скоріше за все, варто очікувати – команди й в таблиці неподалік одна одної знаходяться, й мають рівні шанси на успіх. Обидві також повертатимуться після поразок. «Аматорс», можливо, в звітній грі, вже розраховуватиме на своїх лідерів, а Developex необхідно буде закрити поразку в дербі UID.

FC Profi – Крила Донбасу

Звітного туру відбудеться гра між аутсайдером таблиці FC Profi й лідером Крила Донбасу. Перша команда турнірного становища дійсно підходить до гри фаворитом, а дехто зі стану суперника по звітній зустрічі дедалі частіше згадує Другу лігу, як дивізіон, у якому FC Profi виступатиме з наступного розіграшу. Проте не відміняємо бажання «андердога» позмагатися за очки, тому, можливо, варто чекати хорошого збору й конкуренції.

FC Rabona – Если Шо

Інший колектив із самих низин таблиці FC Rabona в своєму минулому матчі відібрав очки в команди, що зараз іде четвертою. Таку ж концентрацію й бажання, сподіваємося, FC Rabona приберіг і на звітну гру проти десятого Если Шо. Він знову прагнутиме повернутися на переможний шлях після того як і зібрався, і провів близький матч, однак все ж поступився лідеру.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Друга Ліга" #1043684]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC Goldmine
2 Харків 1654
3 NoName-KonteynerBar
4 FC BILUX
5 AFC Footballers
6 Альфа
7 ФК Акули
8 AppStudio
9 FC Leaders
10 NOOSPHERE KYIV
11 Inter Cars Ukraine
12 Nunu-KyivGastroBar
13 Райффайзен Банк
14 FC MAXIMUS
15 Славутич

AFC Footballers – Славутич

Програму матчів у Другій лізі звітного туру відкриють у дербі підопічні Сергія Цибенка AFC Footballers і Славутич. У цих дербі в Другій лізі теж є своя атмосфера, жарти, а також мотивація. AFC Footballers змагається за фініш у топ-3 і вже довів, що дійсно кожна наступна гра для колективу, як фінал. Славутич протиставлятиме боротьбу зі свого боку. Попри те, що Славутич іде останнім, враховуючи, що звітна зустріч, як дербі, не виключаємо близької гри.  

FC Goldmine – Nunu-KyivGastroBar

Лідер FC Goldmine зустрінеться з опором Nunu-KyivGastroBar, який іде дванадцятим. Кожна наступна звитяга, а наразі їх 4 поспіль, наближає проміжного лідера до звання чемпіона дивізіону. Продовжувати успішно виконувати завдання – мета на звітну гру.

FC Leaders – NOOSPHERE KYIV

FC Leaders і NOOSPHERE KYIV перед очною грою розташувалися поруч у таблиці – NOOSPHERE KYIV іде слідом, десятим і має на 2 очки менше. Обидві команди також у минулих своїх матчах залишилися без очок, тому звітний тур, як шанс виправитися. В минулому чемпіонаті колективи також зустрічалися, й тоді звитяга була за FC Leaders.

FC MAXIMUS – Inter Cars Ukraine

У наступному матчі також зустрінуться команди з нижньої частини таблиці. FC MAXIMUS виграв тільки раз у останніх п’яти матчах, тоді як Inter Cars Ukraine свою серію з поразок минулого туру зміг перервати. У цій грі колектив знову чекатиме появи Валерія Директоренка, аби попередній успіх примножити звітною звитягою.

NoName-KonteynerBar – ФК Акули

NoName-KonteynerBar залишилося зіграти лише 2 матчі, результат кожного з яких надзвичайно важливий і вплине на підсумковий фініш колективу. Аби залишати шанси на топ-3 – звитяга над ФК Акули обов’язкова. «Акули» ще прагнутимуть долучитися до боротьби за топ, однак минула поразка відбилася на тому, що троє конкурентів відірвалися вперед на відстань однієї звитяги й більше.

AppStudio – Райффайзен Банк

AppStudio цього сезону створює для себе майданчик із успішних виступів, вивчених уроків, аби наступного розіграшу точно поставити найвищі завдання. Мета на завершальні матчі поточного чемпіонату – одержати якомога більше звитяг. Суперником звітного туру стане Райффайзен Банк, третя команда з кінця таблиці, яка не виграє в чотирьох матчах поспіль.

FC BILUX – Альфа

FC BILUX здобув 7 очок у останніх трьох матчах і цей сезон може завершити в топ-3. Команда від гри до гри зустрічається з викликом, коли потрібно викладатися для позитивного результату в умовах невеликого збору. Результат вдається здобувати. Альфа рішуче налаштовується на цю гру, бо за її підсумком сам хоче повернутися до того, коли був одним із учасників із трійки лідерів.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Третя Ліга" #1043685]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Unknown Sporting
2 FC BEER WAY
3 ЧА-ЧА-РАЗ
4 Буревій
5 FC SICH Kyiv
6 Nexus
7 СК "Софіївський"
8 ФК "Гора"
9 НИКОС
10 ФК Легіон
11 Denon
12 Old Friends
13 Нове Життя
14 Дружба
15 FC Vauriens

FC BEER WAY – ФК Гора

Задля того, аби не підпустити до себе найближчого переслідувача, другому в таблиці FC BEER WAY необхідно обігрувати ФК Гора, та досвід відбирати очки в топа той нещодавно здобув. Тому чекаємо конкуренції за залікові бали з боку ФК Гора й непросто шляху до максимального результату для учасника з трійки лідерів.

Denon – ФК Легіон

Denon навряд опуститься до трійки аутсайдерів, але зараз команда чередує матчі з набраними очками й поразки. Залишається дограти цей сезон і вступити в новий із новим запалом. Він так потрібен колективу. Суперником звітного туру стане ФК Легіон, який розташувався сходинкою вище, десятим. Наразі випереджає на 2 очки.

FC Vauriens – НІКОС

FC Vauriens поступився сусіду по таблиці, коли від команди чекали максимуму, та вона крокує в наступний тур, де зустрінеться з НІКОС, який оцінює свої перспективи продовжувати виступати в змаганні. Граючий тренер НІКОС Дмитро Сисоєв отримав тривалу дискваліфікацію. Чекаємо на рішення Дмитра й команди – чи завершати поточний розіграш.

СК Софіївський – Unknown Sporting

СК Софіївський на триматчевій безпрограшній серії підходить до гри з Unknown Sporting. Але лідер дивізіону готується зробити передостанній крок до свого можливого чемпіонства, тому і збір, і концентрація, будуть максимальними. Чи зробить СК Софіївський подарунок конкуренту US? Чекаємо на хороший збір колективу й конкуренцію за результат.

FC SICH Kyiv – Нове Життя

FC SICH Kyiv виграв двічі поспіль. У такій формі підходить до гри з третім із кінця таблиці Нове Життя. FC SICH Kyiv не розраховуватиме на кількох гравців, але максимальне завдання точно поставить перед собою – одержати чергову звитягу, аби фінішувати якомога вище.

Nexus – Дружба

Nexus із трьома учасниками ділить п’яте-восьме місця, та має завдання опинитися вище цих сусідів по таблиці. Колектив повертатиметься після поразки четвертій команді турнірного становища й спробує досягти максимального результату в грі з Дружба. Наскільки минулий успіх мотивує Дружба зібратися й поборотися звітного туру?

Old Friends – Буревій

Old Friends змагається, аби продовжити виступати в дивізіоні. Деякі успіхи команда мала, завдяки чому вона наразі відмежувалася від трійки аутсайдерів на 2 очки. Та найближчий переслідувач не особливо відстав і теж вестиме боротьбу за залікові бали. «Старим друзям» потрібно ще здобувати результат. Чи можливо це звітного туру? Суперником стане Буревій, для кого чемпіонат завершиться позитивно тільки, якщо команда підніметься в топ-3.

1/8 фіналу Кубку R-Cup XV

NOOSPHERE KYIV – LIDCAR

У першому матчі з двох запланованих на цей ігровий тиждень у рамках 1/8 фіналу кубку зійдуться NOOSPHERE KYIV і LIDCAR, представники Другої ліги й Першої ліги відповідно. 2 комплекти нагород за підсумком сезону – ось про що мріє й до чого йде LIDCAR. Однак NOOSPHERE KYIV у кубку не для того, щоб не приймати таких викликів, коли потрібно боротися з учасником із дивізіону вище.

Альфа – ФК Легіон

Інша пара команд – теж учасники з різних дивізіонів. Альфа змагається за фініш у трійці лідерів у Другій лізі й ще більше налаштовується на цей ігровий тиждень, коли вирішувати завдання необхідно і в чемпіонаті, і в кубку. ФК Легіон із Третьої ліги на папері, можливо, підходить «андердогом», однак на полі зробить усе, щоб прибрати ці рамки.  

Пресслужба R-Cup