Підсумки 8-го ігрового тижня й двох матчів 1/16 фіналу кубку, Підсумки 8-го ігрового тижня й матчів 1/16 фіналу кубку., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

13 червня

Підсумки 8-го ігрового тижня й двох матчів 1/16 фіналу кубку

13 червня

Підсумки 8-го ігрового тижня й двох матчів 1/16 фіналу кубку

Вища ліга

НПУ 6 – 2 ФК Анреал

НПУ продовжив свою переможну серію до чотирьох матчів поспіль і наразі є першим у таблиці, хто дихає в спину трійці лідерів. Матч із ФК Анреал мав би віддавати неабиякою інтригою, проте НПУ зробив так, щоб гра була позбавлена інтриги. Номінальні господарі добряче відірвалися від свого суперника, а той лише оформив голи престижу наприкінці. В складі НПУ 2 результативні дії зробив Богдан Третяк.

Skvyra Football Team 4 – 2 ATL

Skvyra Football Team зараз має завдання не відставати від лідерів. Не є винятком факт того, що в певний проміжок сезону саме сквиряни можуть зайняти чиєсь місце в трійці лідерів. Колектив до цього точно готовий, про що говорить чотириматчева переможна серія, яка продовжилася звітного туру, коли Skvyra Football Team зустрічався з ATL. Він, у свою чергу, поступився майже всім претендентам на нагороди, тому від своєї мети віддалився. В першій половині зустрічі номінальні господарі оформили 2 м’ячі. Олександр Федотов у другому таймі продовжив вирішувати біля чужих воріт для сквирян. На рахунку Федотова – переможний хет-трик у другій половині.

FC Inter Kyiv 2 – 2 ФК Фокус

FC Inter Kyiv вдруге зіграв із ідентичними 2:2 в Вищій лізі з ФК Фокус. Учасники з низин турнірного становища наразі рахують кожен заліковий бал і навіть ця здобута нічия, хтозна, можливо, й знадобиться в вирішенні завдання залишитися в дивізіоні. «Фокусники» скористалися своїми шансами до перерви. З 11-ої по 14-ту хв номінальні гості реалізували 2 моменти, та FC Inter Kyiv не змінився в рішучості, тому досяг камбеку ще в першому таймі.

MLP Co 8 – 1 Fanat

MLP Co зустрічався з аутсайдером таблиці Fanat. Якщо хтось і сумнівався в готовності Fanat пройти до кінця шлях найвищим дивізіоном через одну поразку за іншою, то, напевно, після того як минуло кілька турів, таких сумнівів стало дещо менше. Номінальні гості приїхали з однією заміною й налаштувалися на боротьбу. Голкіпер Руслан Остапенко в рамці, іноді, просто творив дива, та суперник, учасник із топ-3 MLP Co, все одно досяг свого. Щоправда довелося відіграватися з 0:1 в першому таймі, а в другій половині номінальні господарі вже розправили крила й зробили різницю на свою користь. Богдан Зінгель і Денис Митник у складі MLP Co зробили по хет-трику.

Tech United 3 – 2 AFC Atletico Kyiv

Підопічні Олександра Кульши з Вищої ліги звітного туру з’ясовували між собою сильнішого. AFC Atletico Kyiv змагається далеко від тієї сходинки, яку займав минулого чемпіонату, проте для інших команд тренера Кульши «матрацники» точно можуть слугувати прикладом – прикладом дисципліни, мотивації тощо. «Технарі» точно щось із цього черпають, з чим сам наставник нещодавно погодився. Зрештою, номінальні господарі видали результативну кінцівку першого тайму, коли забили 3 голи за 5 хв. Ігор Мозговий оформив дубль, який став переможним. У другій половині довелося стримувати суперника, який пішов відірватися з п’ятим. «Матрацники» вже й зробили різницю мінімальною, та підсумкова звитяга залишилася за «технарями».

Атлант Буд 1 – 5 ФК Нова Пошта

Суперник із топу дивізіону не може не слугувати надмотивацією для будь-якого іншого учасника. Із таким настроєм Атлант Буд зібрався й вийшов на матч із ФК Нова Пошта. Номінальні господарі навіть змусили суперника докладати зусиль, аби зрівняти рахунок із 0:1, однак для ФК Нова Пошта цього сезону не вперше вже було зустрічатися з таким викликом. Команда пропустила на 7-ій хв, а відігралася всередині першого тайму. З середини другої половини й до завершення зустрічі ФК Нова Пошта вже утвердився в ролі лідера цієї пари й закінчив матч із комфортною для себе перевагою. Андрій Пашко оформив хет-трик. 

Friends Team 1 – 3 FC Donbass

Своєю звитягою в одному з центральних матчів сезону FC Donbass залишив Friends Team поза топ-3. Команда Андрія Клочка на другу половину чемпіонату й, зокрема, на звітну гру підсилилася Іваном Гребенюком, який із першої ж зустрічі почав вирішувати. FC Donbass міг повести й до перерви, та м’яч двічі влучав у стійку. Номінальні гості вийшли вперед на 24-ій хв після того Гребенюк вразив ближній кут, відгукнувшись на пас Сергія Чеберяка. Friends Team відігрався на 33-ій хв у ході контратаки, яку завершив точним ударом Дмитро Бровко. Проте кінцівка матчу залишилася за суперниками. Віктор Федосюк забив майстерний м’яч на 36-ій хв, а ще за хвилину FC Donbass підтиснув і скористався неточністю «френдс». Гребенюк зробив дубль.

Перша ліга

Благора Інвест 7 – 6 Если Шо

Благора Інвест одержав гору над Если Шо в результативному матчі. Номінальні господарі вели всю зустріч, оформивши до свого активу четверту звитягу в сезоні. За Благора Інвест у цій зустрічі дебютував Костянтин Кравцов. Перший гол за колектив забив на 3-ій хв, коли подвоїв перевагу. Суперник відповів одним м’ячем і до перерви схоже повторилося – номінальні господарі забили двічі, а Если Шо відповів одним голом. Благора Інвест не підпускав суперника до нічиєї й у другій половині. Кравцов оформив хет-трик. У складі Если Шо 6 результативних дій зробив Федір Дальченко.

LIDCAR 3 – 2 FC AppsFlyer

LIDCAR, спершу, засмутив одного з двох лідерів таблиці FC AppsFlyer трьома «сухими» голами. Команда приїхала з широким збором і усвідомлювала, що свої амбіції на топ Першої ліги, насамперед, потрібно показувати в очних іграх із конкурентами. Ян Солодилов зробив на табло 3:0 на 36-ій хв. До того двічі відзначився Владислав Орляк. Однак переможний настрій номінальним господарям мало не зіпсував Юрій Малєй. В ході заключних хвилин Малєй відіграв 2 м’ячі. Через не оптимальний збір зі старту FC AppsFlyer змушений був віддати 3 очки LIDCAR, але й з тим боротьба за топ-3 в дивізіоні стане ще більш палкою.

FC Rabona 1 – 5 FC Meest TEAM

Швидкий дубль Олександра Нехаєнка зробив для FC Meest TEAM проміжні 2:0 в матчі з учасником, який іде останнім у таблиці, FC Rabona. Та всередині першого тайму цей колектив відіграв 1 гол зусиллями Олександра Іванова. Попри пропущений м’яч, «містяни» в другій половині закріпили свою перевагу й забрали 3 очки. Павло Зайцев відзначився трьома асистами на партнерів.

OnlyFans Team 3 – 2 Developex

OnlyFans Team підтримав форму учасників, які ділять між собою третє місце й теж виграв. Завдяки звитязі команда продовжуватиме тиснути на ходу команд, що випереджають на очко. Та, щоб не залишитися самому з одним заліковим балом, OnlyFans Team у матчі з Developex довелося мчати виривати максимальний результат у кінцівці після того як номінальні гості за 2 хв відігралися з 0:2. Тривали вже заключні хвилини й тут перевага могла піти вже до Developex, однак OnlyFans Team наполіг на іншому. Костянтин Пугач забив переможний гол на 40-ій хв.  

UID 0 – 2 Крила Донбасу

Лідер таблиці Крила Донбасу обіграв UID – наразі одна з найважливіших звитяг для команди, бо завдяки їй вдалося відірватися на 3 очки від FC AppsFlyer. Всередині сезону Крила Донбасу є лідерами Першої ліги.  До слова, рівно половина звитяг колективу – це сухі матчі. Капітан Крила Донбасу Олександр Пузік оформив гол+пас у ворота UID. Сумно, що ця команда перебуває далеко від тих результатів, які демонструвала минулого чемпіонату. Відсутність граючого тренера на полі, травми накладаються, проте капітан Андрій Максюта нещодавно запевнив, що UID давно бере участь у змаганнях і найпершим зараз хоче отримувати задоволення від гри.

LEFT COAST 8 – 4 FC Legendary Amateurs

У назві однієї з команд із звітної гри тепер точно можна заплутатися. LEFT COAST або ж ФК Ясінський виграв вчетверте в сезоні, втримався серед учасників, які ділять третю сходинку в таблиці, а Михайло Ясінський видав перфоменс із пента-трику проти аматорс. Побачили класичні для цього гравця голи з правої по кутах воріт суперника. Проте й сам матч видався насиченим і емоційним. LEFT COAST швидко пропустив, відігрався й протримав «аматорс» на достатній відстані, щоб той не відчув приливу камбека. Останнє вдалося вже в другій половині. В складі «аматорс» 4 результативні дії оформив Євгеній Розка.

PIN-UP 8 – 3 Сталь

PIN-UP перервав триматчеву серію з поразок звитягою над Сталь. Номінальні господарі двічі виходили вперед у першому таймі, на що суперник щоразу відповідав. До перерви за Сталь оформив дубль Микола Рудніцький. Таким же зарядженим PIN-UP вийшов на другу половину, й у ній уже суперник пориву не стримав. PIN-UP відірвався на кілька голів і вже, маючи перевагу, догравав матч, забиваючи ще, коли Сталь пішла з п’ятим польовим, залишаючи порожніми ворота. В складі PIN-UP хет-трик зробив Мирослав Коцаренко.

Друга ліга

Славутич 0 – 5 Альфа

Альфа з хорошим настроєм провів звітний тур, записавши до свого активу «суху» звитягу над Славутич, а також, продовживши свою безпрограшну серію до чотирьох матчів. Голкіпер Микола Домонтович допоміг номінальним гостям провести цей матч на «нуль». По дублю оформили Володимир Паскаленко й Олександр Беширов.

AFC Footballers 4 – 3 FC MAXIMUS

AFC Footballers із мінімальною різницею обіграв FC MAXIMUS. Номінальні господарі протримали суперника на відстані одного-двох голів. FC MAXIMUS прагнув залікових балів, але це прагнення вилилося за рахунку 3:4 в зайві емоції одного з гравців, а саме, капітана Максима Скрипки, що призвело до вилучення через 2 жовтих картки. В складі «футбольорів» по 2 результативні дії зробили Олександр Андрусенко й Богдан Кузовов.

Харків 1654 1 – 4 NOOSPHERE KYIV

NOOSPHERE KYIV обіграв суперника, який до звітного туру представляв топ-3. Тепер же Харків 1654 ділить цю сходинку з двома конкурентами, а сам NOOSPHERE KYIV наблизився до топу на відстань одного очка. Максим Ясененко задав потрібний настрій харків’янам, відкривши рахунок на 20-ій хв, та цей настрій переважили дії номінальних гостей у другій половині. Дублем у їх складі відзначився Артем Марчук.

FC BILUX 3 – 2 FC Goldmine

Матч між FC BILUX і FC Goldmine міг запам’ятатися, як той, у якому номінальні господарі зробили камбек із 1:2 й виграли після вилучення штатного голкіпера, та ця гра стала першою з тих в історії змагання, коли після фінального свистка відбулася бійка за участі багатьох гравців зі стану обох команд. За підсумком самого матчу варто виділити вклад у 3 очки Ігоря Гаврилюка, на рахунку якого 3 результативні дії. А учасників бійки після завершення матчу буде дискваліфіковано згідно рішення КДК.

AppStudio 1 – 4 FC Leaders

Перфоменс видав у складі FC Leaders звітного туру Олексій Рембеза. Цей молодий гравець узяв на себе досвідчений колектив і ледь не одноосібно привів його до трьох очок у матчі з AppStudio. На рахунку Рембези покер, а завдяки звитязі FC Leaders у таблиці ділить третю сходинку з двома конкурентами.

ФК Акули 4 – 1 Nunu-KyivGastroBar

ФК Акули без штатного голкіпера в рамці вийшов на матч із Nunu-KyivGastroBar. Часто, ідучи в атаки з п’ятим польовим, номінальні господарі ризикували пропустити у свої порожні ворота, та впродовж певних відрізків суперник навіть не міг зачепитися за м’яч на власній половині, щоб спробувати влучити, в чому головна заслуга «акул» за підсумком гри.

NoName-KonteynerBar 1 – 0 Inter Cars Ukraine 

NoName-KonteynerBar одержав мінімальну звитягу над Inter Cars Ukraine, однак настільки важливим результатом для команди став цей підсумок, адже після поразки лідера колектив Андрія Волкова піднявся на першу сходинку в таблиці Другої ліги. Єдиний і переможний м’яч для NoName-KonteynerBar звітного туру провів Сергій Прожейко на 30-ій хв.

Третя ліга

Unknown Sporting 2 – 3 FC BEER WAY

FC BEER WAY виграв у Unknown Sporting у центральному матчі звітного туру в Третій лізі. Завдяки звитязі команда піднялася на першу сходинку в таблиці. Довелося з не найширшим збором протистояти ключовим гравцям Unknown Sporting, але FC BEER WAY був до цього готовим. Зрівняв рахунок із 0:1 і досяг різниці в 2 м’ячі на свою користь після дублю Сергія Голованя. В складі Unknown Sporting 1 гол відіграв Ярослав Бондаренко. 

 

СК Софіївський 2 – 5 FC SICH Kyiv

FC SICH Kyiv перервав чотириматчеву безпрограшну серію СК Софіївський, але й свій ідентичний, лише безвиграшний відрізок команда теж перервала. Даниїл Ахмадов і Сергій Чепа до 13-ої хв оформили «сухі» 2:0 на користь номінальних гостей. Максим Цівина скоротив різницю, та вже ближче до заключних хвилин той же Ахмадов повернув перевагу, а партнери закріпили успіх.

Old Friends 3 – 1 FC Vauriens

Old Friends виграв вдруге поспіль і ще більше покращив свої положення в нижній частині таблиці, де з цього сезону теж триватиме боротьба, підкріплена інтригою й завданнями, що ставитимуть перед собою учасники. «Старі друзі» обіграли одного з аутсайдерів і віддалилися від трійки, що замикає турнірне становище. Олексій Єфанов відзначився хет-триком.

Дружба 1 – 7 ЧА-ЧА-РАЗ

ЧА-ЧА-РАЗ результативно обіграв Дружба – результат, який став першим на користь підопічних Олександра Кульши в матчах із цим суперником. До звітної зустрічі команди підійшли, будучи в різних частинах таблиці, й, вирішуючи різні завдання. Номінальних гостей збадьорив дубль Дениса Бойка на старті. Дружба скоротила різницю, та це не вплинуло на подальший хід подій, який розгортав ЧА-ЧА-РАЗ. Дмитро Радченко в зустрічі зробив 3 результативні дії.

Буревій 2 – 2 Denon

Буревій оступився в матчі з Denon, звитяга над яким могла повернути команді статус одного з двох лідерів таблиці. Та Denon відклав це, бо сам до зустрічі добре підготувався й налаштовувався відібрати залікові бали, а той записати до активу звитягу над ще одним із топів дивізіону. Буревій протягом першого тайму оформив 2 голи, та камбек стався. В другій половині другого тайму номінальні гості двічі відповіли й здобули заліковий бал.

Нове Життя 3 – 8 ФК Гора

ФК Гора тримається в верхній половині таблиці. Четверта звитяга команди в сезоні прийшлася на матч із Нове Життя. ФК Гора має гравців, здатних повести за собою. Одним із них цього сезону постав Василь Жадан. Звітного туру оформив по хет-трику з голів і асистів. Зі стартом другого тайму рахунок уже був 6:1. Номінальні гості згодом довели гру до переможного завершення на свою користь.

НІКОС 1 – 1 ФК Легіон

НІКОС не виграв у другому матчі поспіль, однак і затримав цієї нічию суперника ФК Легіон, який міг наблизитися до топ-3 на відстань двох очок у разі звитяги. «Легіонери» взагалі могли не здобути й нічиєї. За рахунку 1:1 наприкінці матчу для номінальних гостей арбітри зафіксували шостий фол – голкіпер Олексій Астахов відбив удар суперника рукою за межами штрафної зони. Астахов отримав пряму червону картку. Місце в воротах ФК Легіон зайняв Ігор Гордієнко, який, іноді, заміняє когось із голкіперів. Для НІКОС 3 очки взявся приносити Павло Федій, однак не переграв Гордієнка.

1/16 фіналу Кубку R-Cup XV

Крила Донбасу 4 – 4 FC Kyiv (пен. 1-3)

Не всі підсилення з’явилися в складі FC Kyiv у матчі з Крила Донбасу, та, зокрема, Віталій Нестерук, Іван Веремійчук, Іван Глуцький тощо приїхали й допомагали іншим «киянам» боротися за путівку в 1/8. Їм протистояли Крила Донбасу. Лідер Першої ліги не побоявся зіркових гравців суперника, хоч і до 10-ої хв FC Kyiv забив тричі. В другій половині Крила Донбасу оформили неймовірний камбек із 0:3. Наступним викликом став четвертий пропущений м’яч, але й тут номінальні господарі зрівняли наприкінці зустрічі. Матч перейшов у серію пенальті. Вадим Скиценко по її ходу вирішив стати в ворота. Зрештою, відбив шестиметровий від Максима Оленковського й допоміг «киянам» вийти до 1/8.  

FC Legendary Amateurs 2 – 2 FC BEER WAY (0-1)

В іншій парі учасник 1/8 теж з’ясувався в серії пенальті. Та до того Євгеній Розка з FC Legendary Amateurs двічі засмутив свою команду, за яку виступає в Третій лізі FC BEER WAY. Завдяки голам Розки номінальні господарі відігралися з 0:1 і вийшли вперед. Олександр Сидоренко наприкінці матчі приніс нічию FC BEER WAY. У післяматчевій серії «аматорс» не реалізував жодного пенальті. FC BEER WAY пройшов далі й у 1/8 зустрінеться з FC Kyiv.

Пресслужба R-Cup