Путивльський «похід» «дніпрян», «нове життя» «помаранчево-чорних», прагматичне «ядро» Silver , До вашої уваги анонси матчів п'ятого туру в Silver Division i Bronze Division , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

01.10.2021

Путивльський «похід» «дніпрян», «нове життя» «помаранчево-чорних», прагматичне «ядро» Silver

01.10.2021

Путивльський «похід» «дніпрян», «нове життя» «помаранчево-чорних», прагматичне «ядро» Silver

Silver Division

FC SoftServe – Smile Development

Разом із перемогою над ATL вони здобули шалений «заряд» на наступні матчі. У «вмілих» руках – це грізна зброя, особливо, коли тебе недооцінили. «Смайл» може стати командою, яка «постраждає» від цього «заряду». Але відзначимо, що говоримо лише про один із варіантів розвитку подій на полі. У колективів навіть кількість забитих і пропущених практично рівна. Smile Development теж переміг в минулому турі. Нагадаємо, впевнено обіграли Denon. Після того поєдинку Голодніков скаже, що команда здобула б 3 очки і без його результативних дій. Але неучасть Олександра у матчі з FC SoftServe, схоже, є критичною.   

AFC FootballersДружба

Дружба явно намагатиметься здобути якомога переконливішу перемогу  після поразки. Але чи дозволить суперник? Владислав Лещенко вже встиг подарувати 2 гольових «перфоманси» у трьох матчах. Однак конче необхідне підсилення. Тому Владислав разом із капітаном Олександром Андрусенком чекатимуть цієї суботи на Сергієнка, Кульматицького тощо. Загалом, усіх тих, хто «робив результат» у поки єдиному переможному матчі «футбольорів».

ФК Кварцит – ФК Неизбежность

Цей матч, безперечно, є таким «центральним, головним стовпом» на «площі п’ятого туру» в Silver. Інтриг безліч: яка команда залишиться зі 100% перемог або ж взагалі колективи зіграють внічию, чи зуміє ФК Кварцит «увірватись» у топ-3, чи отримаємо одноосібного лідера в «Сріблі» тощо. А ще обидві команди досить мало пропускають. Можливо, «Кварцит» і «неминучі» будуватимуть свою гру, насамперед, від оборони. Це той випадок, коли віддаємо перевагу боротьбі над красивими голами.

МФК Рваний КедDenon

Поки це «сусіди по нещастю», але вже по обіді у неділю одна із команд може покращити своє становище. Denon продовжує «крокувати» від матчу до матчу, а «Рваний Кед» намагається якнайшвидше додавати у всіх аспектах гри. У досить хитких умовах Denon виглядає впевненіше, бо забиває більше. Але підопічні Олександра Андрєєва точно вийдуть на гру із конкретним планом по нейтралізації Іваницького й Димінського.

ATLFC Rabona

Уявіть, як не щастить «Рабоні». 2 поразки поспіль і 2 забиті м’ячі в цих поєдинках. Ще й у неділю вийдуть проти розлючених хлопців із ATL. Хоча раніше ходили чутки, що «Рабона» дуже хотіла б зіграти із переконливим чемпіоном Bronze та гравцями рівня Охременка. Після вильоту в «Срібло» ця гра була питанням часу. Але врахуйте, що ATL не лише намагатимуться якомога переконливіше перемогти, команда гратиме й за свого капітана, який минулого вікенду зазнав жахливого ушкодження.

Rangers 2.0 – FC Bilux

Ще один цікавий матч дивізіону. Молодість протистоятиме досвіду. «Рейнджери» пройшли повз сумбур і «негоду» із двох поразок поспіль. Тепер у їх активі дві перемоги в останніх поєдинках. Олег Романчук почав активно забивати. Шанси перемогти високі, але з матчів Rangers немало інформації отримав тренер «Білюкса» Олександр Шестерньов. Олександр зараз перебуває у найкращій формі: забиває в трьох останніх матчах, його команди перемагають, а підопічні забирають індивідуальні нагороди. Із нетерпінням чекаємо гри!  

Bronze Division

Нове Життя – FC Valkyrie

Безпрограшний старт дозволяє «Новому Життю» ділити 2-3 місце в таблиці з колективом Славутич. Безперечно, команда намагатиметься втримати і покращити свої позиції. «Валькірія» поки в середині турнірного становища, але впевнені, що Олександр Кульша знову «натисне» на сильні сторони своїх ключових гравців, і команда підніметься вище. Чи трапиться це в суботу? Чому б і ні, але тренер вимагатиме від підопічних менше «обрізатись» в очевидних ситуаціях. Так, це брак досвіду й все інше, проте ми давно зрозуміли, що FC Valkyrie в R-Cup — не просто пограти в задоволення.

Unknown FC – ФК Фокус

Unknown FC стане «заручником циклічності» своїх же результатів? Принаймні, афіша матчу проти ФК Фокус про це свідчить красномовно. До того ж, усі матчі «невідомих» з фокусниками завершались з однаковим рахунком 4:3 на користь «Фокуса». Unknown FC в останніх двох матчах здобули перемогу та зіграли внічию, але перед тим цілковитий сумбур. ФК Фокус зіграв лише двічі і говорити про якійсь ігрові аспекти все ще зарано. Проте рівень команд наштовхує нас на хоч якійсь прогнози.

Славутич – Tech United

Як нічия та перемога в останніх поєдинках вплинули на команду Івана Кияниці? От за цим і будемо спостерігати в суботу о 16:30. А ще: чи зможе Славутич відірватись від Нового Життя, чи продовжить гонитву за «Сеймом» і чого чекати цього разу від Панасюка? На старті осіннього R-Cup кращим бомбардиром Славутича є Іван Панасюк. Хорошу форму демонструє 13-ий номер, але й Вахрушев в стані суперника перебуває не в гірших кондиціях. Зокрема, у ворота «Спортінга» Сергій забив досить красивий гол, продемонструвавши свої сильні сторони як гравця.

DNIPRO-M – ФК Сейм Путивль

«Дніпряни» востаннє грали 18 вересня. Можливо, ця пауза внесе позитивні зміни у кадровий потенціал команди (повернення Куянова і ряду основних гравців). Якщо ж вирішити проблеми зі складом не вдалось, ця гра ризикує стати ще однією «прохідною» для «путивльців», а для DNIPRO-M черговим «ударом» по амбіціях, адже тренер Сергій Кукіль нерідко висловлюється про «замах» на топ-5. Звичайно, ФК Сейм Путивль мало цікавлять плани суперників, команда Артема Мокренка перемагає 4 матчі поспіль і поки ніхто не може їх спинити.

New Star – Internazionale Kyiv

Ці команди займають останні 2 сходинки в таблиці. Тому навряд чогось чекаєте від колективів, але будьте впевнені, що свою «битву» вони «розв’яжуть» на полі. Тим більше, є позитивні зрушення. Про них у стані «міжнародників» ми говорили після нічиєї з «дніпрянами», а от у New Star з’явився ще один герой — Анді Бенавідез. Коли всі ключові гравці на полі, «нові зірки» намагаються демонструвати саме командну гру. «Internazionale», в свою чергу, пропагують виключну командну гру із «вплетінням» якостей Мікі Джаверіні. Але концентруємо увагу на командній грі. Власне, у кого це вийде краще — той і здобуде позитивний результат.

Sporting Kyiv – FC IPnet

«Спортінг» виглядає дуже кволо, ніби на прийомі в лікаря. Але білих халатів поруч не видно, є лише «сусід по палаті», якого вже «виписали». FC IPnet «прорвались» у топ-4, а от «португальці» можуть зайняти місце «міжнародників» «на дні» таблиці. Багато чого буде залежати від ефективності гри Івана Рудки, який є лідером команди за відсутності Шевчука й Бондаренка. Цілком ймовірно, що результативний матч також проведе Андрій Дацюк (FC IPnet). Андрій провів три поєдинки, і в них тричі вражав чужі ворота.

Пресслужба R-Cup

Platinum i Gold: анонси матчів 5-го туру