Анонс туру R-Cup Futsal IV, Анонс туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

12.05.2023

Анонс туру R-Cup Futsal IV

12.05.2023

Анонс туру R-Cup Futsal IV

Вища ліга

OnlyFans Team – Generals

Террикон – Duzain-Fasad

МХП – FC Паляниця

OnlyFans Team відійшов від боротьби за найвищі місця, набравши 2 очки в останніх чотирьох матчах. У другому колі необхідно підтягнути результати. Навіть, якщо доведеться залишатися з «вчителем» після «уроків». В звітному турі OnlyFans Team зіграє з  Generals, який в останніх п’яти іграх набрав 4 очки.

Террикон шукає підсилення, які допомогли б покращити виступи й, нарешті, набрати максимум очок в матчі. В звітному турі команда зіграє з Duzain-Fasad. «Дизайнери» чекають нелегкої гри, та конкуренція за перше місце дуже висока й втрачати залікових балів не можна.

МХП, можливо, чекає ще важча гра, ніж конкурента. Суперником стане третя команда таблиці. Для FC Паляниця звітний матч є можливістю зменшити різницю до другого місця до трьох очок. У топ-3 FC Паляниця відчуває себе комфортно, та треба спробувати наздогнати лідерів.

Перша ліга

Мустанг Таксі – ФК Експрес

Konteyner Bar – AFC Footballers

Kentasy – FC Kyiv

KARCHER-Binotel – FC Myshelovka

Мустанг Таксі поступився конкурентам за топ-3 й в останніх матчах командам, які перебувають нижче. Із ФК Експрес у першому колі Мустанг Таксі зіграв унічию, після чого не набрав жодного очка. ФК Експрес ділить у таблиці шосте-сьоме місце й має 5 залікових балів.

Konteyner Bar зіграє з конкурентом за топ-3. AFC Footballers в останніх чотирьох матчах одного разу втратив очки. Підсумком хорошої серії може стати проміжна третя сходинка після звітного туру. Претенденти на золоті нагороди проводили очні матчі в минулих турах. Зараз черга очних зустрічей претендентів на третє місце.

Kentasy не набрав жодного очка в матчах із конкурентом за перше місце й наразі займає другу сходинку. Команда помчить навздогін лідеру. В звітному турі зіграє з FC Kyiv, який не має залікових балів.

KARCHER-Binotel постане, як «андердог» в матчі з FC Myshelovka. В першому очному матчі команди забили на двох 15 голів. KARCHER-Binotel знаходиться на шостій сходинці з п’ятьма очками. До п’ятої сходинки цілих 5 залікових балів.

Пресслужба R-Cup