Хет-трик Джафарова, дубль Пасічника, нічия KARCHER-Binotel і FC Myshelovka, Підсумки туру R-Cup Futsal IV., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

17.05.2023

Хет-трик Джафарова, дубль Пасічника, нічия KARCHER-Binotel і FC Myshelovka

17.05.2023

Хет-трик Джафарова, дубль Пасічника, нічия KARCHER-Binotel і FC Myshelovka

Вища ліга

OnlyFans Team 3 – 4 Generals

Террикон 1 – 3 Duzain-Fasad

МХП 5 – 0 FC Паляниця

Generals обіграв OnlyFans Team у результативному матчі. Пасічник у складі номінальних гостей забив 2 красиві голи й допоміг команді набрати 3 очки. Відкрив рахунок на 7 хв. OnlyFans Team швидко зрівняв, однак пропустив вдруге в першому таймі. Зі стартом другого OnlyFans Team відігрався після автоголу Барановського. Кінцівка матчу вийшла результативною. Ковальов і Пасічник зробили рахунок 4:2. Третій гол OnlyFans Team забив Каминін. У складі номінальних господарів 2 асисти віддав Шестерньов.

Duzain-Fasad обіграв Террикон, однак результативний матч у виконанні конкурента за перше місце встановив рівні показники в різниці забитих і пропущених голів. У звітній грі до середини першого тайму «дизайнери» забили двічі. Террикон відіграв 1 м’яч у другому таймі. Третій гол «дизайнерів» забив голкіпер Черепахін. У складі Террикон гол забив Єпіфанцев. У складі «дизайнерів» 2 асисти віддав Русін.

МХП здобув важливі 3 очки в матчі з FC Паляниця. Номінальні господарі показали свою перевагу, забивши 5 голів. Джафаров оформив хет-трик у складі МХП, по 2 результативні дії зробили Бородавкін і Чепорнюк. МХП продовжує ділити перше-друге місце в таблиці з «дизайнерами». Результативність у звітному турі дозволила команді наздогнати конкурента в додаткових показниках.

Перша ліга

Мустанг Таксі 1 – 3 ФК Експрес

Konteyner Bar 2 – 3 AFC Footballers

Kentasy 4 – 0 FC Kyiv

KARCHER-Binotel 3 – 3 FC Myshelovka

ФК Експрес обіграв Мустанг Таксі й вдруге набрав 3 очки в поточному розіграші. Ключовою для номінальних гостей стала поява в матчі Зінгеля. Він оформив дубль наприкінці гри й приніс ФК Експрес 3 очки. Гол у складі команди також забив Суровцев. У складі Мустанг Таксі забив Шуст.

Цибенко продовжує приносити результат для AFC Footballers. У матчі з Konteyner Bar команда пропустила першою після голу Гуртовенка на 5 хв. Кульматицький зрівняв рахунок у першому таймі. Номінальні господарі вдруге вийшли вперед ближче до середини другого тайму. «Футбольори» відповіли двома голами. Воскресенський зробив рахунок 2:2, а в одній з останніх атак третій гол «футбольорів» забив Цибенко.

Kentasy забив вперше у матчі з FC Kyiv на 18 хв. У складі номінальних гостей в грі з’явилася Терех, яка повернулася з футбольної мандрівки. Та команда голами не відзначилася. Kentasy вів 2:0 після першого тайму. В другому таймі розвинув перевагу. В складі Kentasy Семенов забив двічі й віддав асист.

KARCHER-Binotel оформив головну сенсацію туру, відібравши очки в лідера талиці FC Myshelovka. Номінальні господарі відкрили рахунок на 5 хв після голу Волошенка. FC Myshelovka на класі забив свої моменти, а Бакум оформив дубль. Однак наприкінці матчу KARCHER-Binotel забив і здобув одне очко. В складі команди дубль зробив Добровольський.

Пресслужба R-Cup