Анонс туру R-Cup XII і матчів кубку, ​Анонс туру й двох матчів 1/8 фіналу кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

05.05.2023

Анонс туру R-Cup XII і матчів кубку

05.05.2023

Анонс туру R-Cup XII і матчів кубку

Вища ліга

LEFT COAST – FC Donbass

MAXteam – AURORA TEAM

LP-CRM – Developex

UkrCapital Trade – Вікторія

SALUTEM – AFC Atletico Kyiv

HELL ENERGY – FC Goldmine

LEFT COAST зіграє з одним із фаворитів Вищої ліги. FC Donbass зі старту змагання взяв ініціативу до своїх рук і показує хороші результати. Вболівальники чекають очних зустрічей із такими ж претендентами на топ-3, та в звітному турі команда зіграє з LEFT COAST, який зосередився всередині таблиці, маючи 3 очки.

MAXteam зустрінеться з іншим топом, чиї амбіції простягаються до найвищих вершин. AURORA TEAM минулого туру втратила очки, граючи неповним складом. У звітному турі, напевно, команда повернеться до свого оптимального збору, аби здобути максимальний результат у матчі з MAXteam, який має 3 залікові бали після двох зіграних матчів.

LP-CRM щотуру гратиме з потужними командами й в цих матчах необхідно буде набирати очки. Поки LP-CRM не набрав жодного залікового балу, зігравши двічі. Зустрінеться з Developex, який стартував стримано, та в звітному турі налаштовується здобути перші 3 очки.

UkrCapital Trade наразі ділить першу-другу сходинку в таблиці. Чекаємо перфоменсу від команди, бо без нього важко буде залишити за собою ту проміжну сходинку, яку зараз займає. Тим паче, суперником стане Вікторія, яка поспішає повернутися в топ після «гальмівного» старту. В якому ще матчі показати найвищий рівень гри, якщо не в звітному?

SALUTEM зустрів серйозний рівень конкуренції в перших трьох турах. Попри це харків’яни здобувають результат і зараз перебувають на третій сходинці з сімома очками. AFC Atletico Kyiv спробує знову вразити дисципліною, що приносило золоті нагороди, зокрема, в Першій лізі. На такі матчі команді не потрібно шукати мотивації, бо гравці завжди чекають топ-ігор.

HELL ENERGY зіграє з FC Goldmine, який не набрав жодного очка в перших трьох матчах. Однак у двох із них нав’язали конкурентну боротьбу. «Енергетики» не чекають легкої гри, бо знають, що FC Goldmine може бути не лише запальним, а й по-ігровому кусючим.

Перша ліга

FC Profi – AFC Footballers

FC YUZHBOR – ФК Легіон

GC SLAVSANT – Сталь

SOROKI TEAM – Tech United

Inter Cars Ukraine – МФК Рваний Кед

FC Meest TEAM – Energym

Rangers – Благора Інвест

FC Profi розраховуватиме на Доманського, як на провідного страйкера в наступних матчах. Його схильність забивати знадобиться команді й в матчі з AFC Footballers, чий середній показник пропущених голів у Першій лізі наразі є одним із найнижчих. «Футбольори» провели 3 матчі й мають 6 очок. FC Profi зіграв стільки ж матчів і має 3 залікові бали.

FC YUZHBOR провів 1 переконливий матч на старті. Команда виправдовує очікування, та могла б зачепити ще кілька залікових балів у минулих турах. Наразі має 3 очки. FC YUZHBOR зустрінеться з ФК Легіон, який двічі зіграв унічию в перших трьох турах. Обидві команди налаштовуються на 3 очки.

GC SLAVSANT потроху підіймається в топ Першої ліги. Своє прагнення до високих місць команда підкріпила результатами в минулих двох матчах. У звітному турі «барбери» зіграють зі Сталлю, яка випереджає на одне очко, маючи 7 залікових балів.

Від SOROKI TEAM і Tech United чекали куди кращого старту. Після трьох і двох зіграних матчів відповідно команди мають на двох одне очко. Непереконливі виступи має змінити впевненіша турнірна хода. SOROKI TEAM і Tech United зіграють між собою в звітному турі.

Inter Cars Ukraine гратиме з лідером таблиці. Підопічні Олександра Андрєєва не лише здобувають максимальний результат, а й мають другий найкращий показник забитих голів і найменше пропускають. Inter Cars Ukraine має скромнішу статистику, та вдосталь досвіду й класу, щоб позмагатися за очки.

FC Meest TEAM потрібен хороший збір на матч, щоб позмагатися за перші 3 очки в звітному турі. Energym не має довгої лави запасних, однак це команда компенсує індивідуальним класом гравців. Можливо, це знову принесе результат. За ним команда вийде на поле.

Rangers зіграв обидва свої матчі на старті внічию. В звітному турі «рейнджери» зіграють із Благора Інвест, який не збирається «протирати штани», бо має амбіції в Першій лізі. У матчі з Rangers Благора Інвест гратиме лише на 3 очки.

Друга ліга

FC Legendary Amateurs – FC Inter Kyiv

FC Rabona – Харків 1654

LIDERS – Славутич

FC PlastVan – FC BEER WAY

SC Favorit – Unknown Sporting

FC AppsFlyer – ФК Фокус

Royal Credit – VBA

FC Legendary Amateurs перебуває на першій сходинці таблиці з максимальною кількістю очок після трьох зіграних матчів. FC Inter Kyiv прагне таких же високих сходинок, тому в звітному турі покаже свій максимум у грі з «аматорс». Наразі команда зіграла 2 матчі й має 3 очки.

FC Rabona прагнутиме повернутися до успішних результатів після невдачі минулого туру. Команда хоче боротися не лише за командні нагороди. Гравці змагаються за індивідуальні призи. В звітному турі FC Rabona зіграє з Харків 1654, який потроху оговтується після невдалого старту.

LIDERS розраховував, що в Другій лізі змагатиметься за вищі місця, та поки команда має одне очко після трьох зіграних матчів. Славутич виступає успішніше й хоче себе зарекомендувати як одного з претендентів на нагороди.

FC PlastVan перебуває на останній сходинці таблиці, не набравши жодного очка в минулих трьох матчах. Безвиграшна серія переслідує команду. В звітному турі зустрінеться з FC BEER WAY, який показав середній старт і має 4 очки.

SC Favorit і Unknown Sporting перебувають всередині таблиці, маючи по 3 й 4 очки після двох і трьох зіграних матчів відповідно. Обидві команди є постійними представниками середини таблиці. Зі стартом нового розіграшу спостерігаємо таку ж тенденцію, та за очними матчами SC Favorit і Unknown Sporting завжди цікаво спостерігати.

FC AppsFlyer гратиме з ФК Фокус. «Фокусники» підходять до гри в статусі фаворита. Побачили бадьорий старт від команди й вона продовжить рухатися в такому ж темпі. FC AppsFlyer має 3 очки після трьох зіграних матчів.

Переконливий старт Royal Credit у новому розіграші підвищує очікування від виступів команди. Перший ривок буде ідеальним, якщо в звітному турі Royal Credit набере максимум очок. Суперником стане VBA, який минулого туру набрав свої перші 3 залікові бали.

Третя ліга

Буревій – ЧА-ЧА-РАЗ

Old Friends – Denon

Зелені Леви – Крила Донбасу

Дружба – Нове Життя

PIN-UP – Еквадор FEF

Nunu-KyivGastroBar – FC Respect

Збірна Коміків – НІКОС

Буревій і ЧА-ЧА-РАЗ пристосовуються до Третьої ліги. За високі місця команди поки не змагаються, та працюють над собою. До вищих результатів необхідно прийти. Буревій має 3 очки після трьох зіграних матчів. ЧА-ЧА-РАЗ ділить останню сходинку таблиці й не має залікових балів.

Old Friends примірює на себе першу сходинку таблиці кілька турів. Цього туру команда зіграє з Denon, який «на папері» має скласти конкуренцію й спробувати відібрати очки. Після трьох зіграних матчів Denon має 4 очки.

Зелені Леви не показують стабільних результатів, однак в окремих матчах команда може здивувати. «Леви» докладуть зусиль, щоб здивувати в звітному турі. Суперником стане Крила Донбасу, який у перших двох матчах набрав максимум очок.

Одні з найдосвідченіших команд змагання вкотре зустрінуться в очному матчі. Дружба і Нове Життя в поточному розіграші стартували по-різному. Дружба в двох останніх іграх набрала 6 очок. Нове Життя зіграв 3 матчі й не має залікових балів. Минулого туру команда мала хороший збір і могла здобути нічию.

PIN-UP підходить до матчу з Еквадор FEF у статусі фаворита. В поточному розіграші команди боротимуться за різні місця. PIN-UP шукає шляхи в топ-3. Еквадор FEF, можливо, в звітному матчі матиме кращий збір, ніж у минулих турах. В середньому Еквадор FEF пропускає більше десяти голів за гру.

Nunu-KyivGastroBar проводить результативні матчі на старті, чим підтверджує очікування, що команда змагатиметься за першу сходинку. Гідним суперником у звітному турі стане FC Respect, якому до снаги відібрати очки.

Збірна Коміків показує ідеальний старт в поточному розіграші. Команда набрала 6 очок у двох матчах. Коміки налаштовані на результат, якого спробують досягти знову. Зіграють із НІКОС, який, схоже, набирає свій темп і в наступних турах теж покаже результат.

1/8 фіналу Кубку R-Cup XII

FC BILUX – FC Legendary Amateurs

UID – Крила Донбасу

У рамках 1/8 фіналу кубку чекаємо на цікаві, повні інтриги матчі. В першому з них зіграють FC BILUX і FC Legendary Amateurs. Обидві команди потенційно можуть дійти до пізніх стадій. Очна гра в 1/8 фіналу визначить, яка з цих рівних між собою команд може запропонувати більше іншим учасникам в наступних етапах кубку.

UID має досвід виступів у форматі кубку. Команда одного разу брала участь у такому змаганні й стала головним його відкриттям. Зараз метою є здобути перше місце, та вже в 1/8 фіналу чекає не менш амбітний Крила Донбасу. Кубок є шансом для хорошого складу показати свій максимум, не обмежуючи себе.

Пресслужба R-Cup