Остиглий Platinum Division і гарячий Gold — анонсуємо матчі 5-го туру, Кадрові втрати PERUN перед матчем із FC Sofiya City, заоплюючі СМК і «янги», AZ-41 i FC Profi тощо — усе це в анонсі чергового туру в Platinum i Gold Divisions, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

01.10.2021

Остиглий Platinum Division і гарячий Gold — анонсуємо матчі 5-го туру

01.10.2021

Остиглий Platinum Division і гарячий Gold — анонсуємо матчі 5-го туру

Platinum Division

FC Sokol (Клавдієве) – Grace

Обидві команди минулого вікенду програли, але «видали» «близькі» матчі з грізними суперниками. Інша справа, що, попри всі «аванси» «соколи» перемогли лише раз. Їх суперник, Grace, за грою трохи схожий на Hell Energy, адже теж любить багато забивати і грати виключно на високих швидкостях. На амбіції Grace поразка «Софії» навряд якось вплинула. В суботу потрібно вигравати, аби не відпускати лідера, який має перевагу в 3 очки, « у вільне плавання».

FC Sofiya CityPERUN

Наскільки легко буде команді Володимира Гаврилуци цього разу? Ще й на фоні кадрових втрат суперника (Хусаінов, Косьмина пропускатимуть гру через дискваліфікацію) потенційна перемога FC Sofiya City «читається» ще простіше. Але PERUN вже встиг покращити своє турнірне положення, здобувши розгромні перемоги в останніх двох матчах. Тож колективам залишається побажати завзятої боротьби. Чекаємо неділі.

Hell EnergyIrishHotels & Vins Show

Hell Energy наразі лише перемагає, і, звичайно, в цьому турі теж буде фаворитом. Кілька м’ячів у ворота Боровця команда Дмитра Гавяка точно заб’є, а от для суперника голи — це справжня «рідкість». У «Irish Vins» величезні проблеми із реалізацією. У неділю «Хел» явно не «пробачить» «марнотратства» з боку колективу Сергія Покорука.   

Gold Division

Нікофлекс – Матадор Русанівка

Матадор Русанівка почав сезон із перемоги та поразки з різницею в один м’яч. Продовжать тенденцію цього туру? Нікофлекс поки може «похизуватися», хіба, нічиєю. Наскільки «зручним» супротивником для «Матадора» є колектив Владислава Мірошниченка? Чи зміниться якість гри «русанівчан» при інстенсивних діях суперника?

AZ-41 – FC Profi

У дивізіоні залишилось лише 4 команди, які ще не програвали. «AZ» i «Profi» із цього списку. Матч обіцяє бути найгарячішим у Gold. «Профаки», до речі, продовжують лідирувати. Чи це не ідеальна мотивація, аби перемагати потенційного суперника у боротьбі за топ? В AZ-41 справи дійсно налагоджуються. Зі збором проблему вирішили, а тепер стали ще й більше забивати. Такі зміни наштовхують лише на позитив, а від матчу чекаємо драми!   

Duzain-FasadФК Легіон

«Дизайнери» перебувають «на дні» турнірного становища, маючи три поразки поспіль у пасиві. Хоч їх поєдинок із AZ-41 був доволі напруженим та рівним, з плином часу команда Олександра Поліщука пішла «ва-банк» із 5-им польовим. Забити вдалось, але пропустили ще більше. У цій парі не знайдеш явного фаворита, оскільки обидві команди перебувають не в найкращій формі. У ФК Легіон точно не зіграє Астахов (дискваліфікація), але емоцій все одно буде хоч відбавляй.

СМК – Young Business Club

«Янги» настільки впевнено розпочали сезон, що СМК хочеться побажати якнайкращого збору на гру. Але це ніяк не робить команду «андердогом». Колектив Євгена Задорожного є більш організованим, насамперед, в обороні. Проте «атакуюча міць» суперника, Козяр і Моргушко, перебувають у шикарній формі. Переможець максимально наблизиться до першого місця. Що іще необхідно для розгортання справжніх «баталій» на полі?

Пресслужба R-Cup

Silver i Bronze: анонсів матчів 5-го туру