Анонс туру R-Cup XII і матчів кубку, ​Анонс туру й матчів 1/8 фіналу, й 1/4 фіналу кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

19.05.2023

Анонс туру R-Cup XII і матчів кубку

19.05.2023

Анонс туру R-Cup XII і матчів кубку

Вища ліга

LP-CRM – UkrCapital Trade

FC Liv-Comfort – AURORA TEAM

HELL ENERGY – AFC Atletico Kyiv

MAXteam – SALUTEM

FC Goldmine – Developex

LEFT COAST – Вікторія

LP-CRM проведе матч із представником середини таблиці. Не так давно UkrCapital Trade перебував серед лідерів, однак жодного набраного очка в останніх двох іграх поспіль опустили команду на шосту сходинку. Тим не менше, до звітної гри UkrCapital Trade підходить у якості фаворита, зважаючи на те, що LP-CRM ділить останню сходинку в таблиці. Та минулого туру LP-CRM  претендував на те, щоб відібрати очки в топа.

FC Liv-Comfort постане перед AURORA TEAM, як команда, що не зважає на різницю в 5 очок у таблиці. На полі «будівельники» віддадуться знову, щоб знову здивувати. AURORA TEAM є статусним суперником, однак на результат впливає тільки гра обох команд. Не стверджуватимемо, що AURORA TEAM підходить до гри в статусі явного фаворита, бо «будівельники» є одними з тих кремезних і непоступливих учасників.

HELL ENERGY займає третю сходинку в таблиці й, щоб залишитися серед лідерів, команда має продовжити здобувати результат, адже один із конкурентів теж не втрачає очок в останніх двох турах і має гру в запасі. Не втратити очки може стати надзавданням для «енергетиків», якщо до питання реалізації моментів у матчі підходити, як футбольні прокрастинатори, на зразок минулого туру. А в суперниках у звітному непростий AFC Atletico Kyiv, який уміє терпіти, налаштовуватися на сильних суперників. Звітна гра стане четвертою поспіль із приставкою топ для AFC Atletico Kyiv. В минулих таких іграх показали конкуренцію, та не набрали очок.

MAXteam може проводити топ-тайми з топ-суперниками. Точніше, один тайм, але це не приносить очок, лише визнання на словах. Можливо, команда покаже новий рівень конкуренції в звітному турі в матчі з SALUTEM. MAXteam має 3 очки після чотирьох зіграних матчів, а SALUTEM іде другим. Харків’яни мають другий найкращий показник із пропущених голів, однак у звітному матчі турбуватимуться не лише про те як не пропустити.

FC Goldmine поступився в п’яти матчах поспіль, граючи з командами, які в поточному розіграші ставлять найвищі цілі. Віднесли б до цього списку Developex, бо без нього важко уявити боротьбу за високі місця. Якщо в когось з’явилися сумніви щодо боротьби Developex за топ, то ці сумніви мають місце бути. Команда має 5 очок і знаходиться всередині таблиці. FC Goldmine у звітній грі виступить на своєму рівні, а Developex має, нарешті, показати результат.

Вікторія набирає хід і, наче, LEFT COAST має стати тим, хто поступиться трьома очками. Та не все так очевидно, хоча, якщо подивитися в таблицю, то побачимо, що Вікторія набирає максимум очок у трьох матчах поспіль. 3 залікові бали минулого туру можуть особливо надихнути команду. З іншого боку, LEFT COAST досяг у змаганні неабияких вершин, лише в найвищій лізі не щастить.

Перша ліга

FC YUZHBOR – Energym

GC SLAVSANT – AFC Footballers

SOROKI TEAM – МФК Рваний Кед

Tech United – Благора Інвест

FC Profi – FC BILUX

Inter Cars Ukraine – ФК Легіон

Rangers – Сталь

FC YUZHBOR набрав одне очко в останніх трьох матчах і поки важко знайти «деталь», яка б покращила виступи команди, якщо її прізвище не Мелешко. Energym не набрав жодного залікового балу в останніх трьох іграх, а прізвище «деталі», яка б полагодила командний механізм відоме й статусне. Яблонько грає не у всіх матчах, без його результативності Energym має третій найгірший показик забитих голів.

GC SLAVSANT підходить до гри з AFC Footballers у статусі лідера таблиці. Поки не одноосібного, та команда зробить усе в найближчих турах, щоб відірватися від конкурента. «Барбери» перед тим як піднятися на першу сходинку набрали максимум очок у чотирьох іграх поспіль. Хочуть продовжити цю серію, та «футбольори», які квітнуть весною, як і все довкола спробують викликати «алергічну реакцію» на полі в GC SLAVSANT. «Барбери» працюють з різною косметикою догляду за волоссям, тому капітан щось розкаже.

SOROKI TEAM і МФК Рваний Кед є командами з різних частин таблиці. Між ними різниця в 10 очок. «Сороки» мають 2 очки після п’яти зіграних матчів, МФК Рваний Кед минулого туру перервав свою серію з чотирьох матчів, у яких здобував максимальний результат. Можливо, команда стане вразливішою й частіше втрачатиме залікові бали, а SOROKI TEAM не є тим учасником, який мовчки приміряє на себе роль «андердога».

Tech United зіграв менше матчів, ніж інші учасники, та це не є виправданням тому, що займає останню сходинку в таблиці. В звітному турі суперником стане Благора Інвест, який нещодавно вдруге здобув максимальний результат, а також вийшов у 1/4 фіналу кубку. В Благора Інвест вимальовується непогана серія, яку команда налаштовується продовжити.

FC Profi перебуває за крок від того, аби піднятися в топ-3. Якщо команда підтримуватиме темп, який набрала в останніх трьох турах, то боротьба за найвищі місця не виглядатиме примарною метою. Та підтримувати набраний хід важче, ніж покласти початок. FC BILUX минулого туру перервав свою безпрограшну серію, яка тривала 3 матчі в поточному розіграші. Набутий досвід дозволяє швидко провести роботу над помилками й знову здобути максимальний результат.

Призери Другої ліги минулого розіграшу зустрінуться між собою. Inter Cars Ukraine і ФК Легіон мають активніше набирати очки, щоб і надалі змагатися в лізі, до якої прагнули. Обидві команди перебувають у нижній частині таблиці з трьома очками після чотирьох і п’яти зіграних матчів відповідно. «Легіонери» в одній грі не здобували трьох залікових балів, зробили по-іншому. Тричі зіграли внічию. Inter Cars Ukraine в трьох матчах поспіль не набирає очок.

Rangers сполохає топ ліги, якщо ще в одному матчі з представником трійки лідерів набере максимум очок. «Рейнджери» хочуться прийти до цього. Сталь довго йшла до свого навіть проміжного місця серед лідерів таблиці. Виступи команди є одними з найстабільніших. Має 10 очок після п’яти зіграних матчів. Завдяки результативності своїх лідерів, «рейнджери» теж близькі до стабільних показників.

Друга ліга

Unknown Sporting – VBA

SC Favorit – Славутич

LIDERS – Харків 1654

FC Rabona – FC Inter Kyiv

Royal Credit – ФК Фокус

FC PlastVan – FC Leaders

FC AppsFlyer – FC BEER WAY

Unknown Sporting має 4 очки після 4 зіграних матчів. Команда знаходиться в нижній частині таблиці й мала б більше залікових балів, якби реалізувала більше моментів. VBA набрав 6 очок в останніх трьох матчах, і, здається, восьма сходинка є лише проміжною, й команда покаже ще кращі результати.

SC Favorit минулого туру забив достатньо, щоб набрати очки, та лише 4 команди пропускають більше голів. Тому SC Favorit поки не знайде балансу. Славутич демонструє достатній рівень, щоб змагатися за топ-3 ближче до середини поточного розіграшу. Можливо, потрібно показати ще більше й вийти на один рівень із лідерами таблиці.

LIDERS користується тим, коли команду недооцінюють. Інколи, маючи одну заміну, LIDERS створює конкуренцію. Та, якщо заб’є п’ять, пропустить більше, як в минулому турі. Харків 1654 у звітній грі не постане як команда, яка може собі дозволити недооцінку. Харків’янам потрібні очки. Харків 1654 і LIDERS мають 3 і 1 заліковий бал відповідно.

FC Rabona оступається, даруючи можливість лідерам таблиці відірватися на кілька очок. Таке становище виглядає неприпустимим, враховуючи важливість поточного розіграшу для команди. В звітному турі необхідний лише максимальний результат у матчі з незручним FC Inter Kyiv. В оптимальний формі FC Inter Kyiv чимало б запропонував FC Rabona.

Royal Credit і ФК Фокус зустрінуться в очному матчі, а команда, яка набере 3 очки, наздожене лідера таблиці. Обидві демонструють фантастичні результати й конкурентам до них важко дістатися. Royal Credit у середньому пропускає гол за гру, що є найкращим показником у лізі. ФК Фокус забиває найбільше. Результативність лідерів «фокусників» вражає.

FC PlastVan і FC Leaders знаходяться в нижній частині таблиці. Реально, проте поки важко уявити перфоменс, який має показати FC PlastVan щотуру, аби піднятися вище. FC Leaders випереджає на одне очко й минулого туру нагадав про себе, створивши шалену конкуренцію в матчі з лідером таблиці.

FC AppsFlyer гуртується навколо капітана. Команда зіграє з «сусідом» по таблиці FC BEER WAY, який має 7 очок і випереджає FC AppsFlyer на 1 заліковий бал. FC BEER WAY вибув із кубку, тому повинен всю енергію віддати на полі, як це було в минулому турі.

Третя ліга

ЧА-ЧА-РАЗ – FC Respect

Крила Донбасу – Old Friends

Еквадор FEF – Denon

Зелені Леви – PIN-UP

НІКОС – Nunu-KyivGastroBar

Збірна Коміків – Буревій

Нове Життя – FC SICH Kyiv

ЧА-ЧА-РАЗ набрав одне очко в п’яти матчах, але з натхненням підходить до кожної гри. В звітному турі команда зіграє з FC Respect, який має 6 очок і показав, що вміє здобувати максимальний результат, граючи одним складом.

Крила Донбасу, поєднуючи клас і досвід, продовжують свою безпрограшну серію. До чотирьох матчів у лізі команда додала вихід у 1/4 фіналу кубку. В звітному турі суперником стане лідер таблиці Old Friends, для якого матч із Крила Донбасу є одним із найважливіших. Обидві команди мають мету здобути нагороди.

Еквадор FEF зіграє з Denon, який набрав одне очко в останніх трьох матчах. Тим не менше, Denon підходить до матчу в статусі фаворита, бо має більше досвіду й залікових балів у таблиці. Після п’яти зіграних матчів у команди 5 очок.

Зелені Леви у минулих турах поступилися й відібрали очки в команд, які прагнуть у топ-3. В звітному турі «леви» зіграють з одним із лідерів таблиці PIN-UP. У Зелених Левів зараз непростий календар, однак команда збирається набирати залікові бали. PIN-UP має яскраву статистику й не збирається зупинятися.

НІКОС перевірить свою готовність змагатися за високі місця. Зараз команда перебуває неподалік, однак має чимало конкурентів. Минулого туру НІКОС показав хорошу результативність, а Nunu-KyivGastroBar має кращі статистичні показники. При однаковій кількості пропущених голів Nunu-KyivGastroBar забиває значно більше м’ячів.

Збірна Коміків минулого туру вперше не набрала очок у поточному розіграші. Поступилася «сусіду» по таблиці, а звітному турі команда зіграє з Буревій, який має на 5 очок менше й займає десяту сходинку. Коміки готові пройти шлях, після якого в таких матчах поставатимуть фаворитами.

Нове Життя зіграє з «сусідом» по таблиці FC SICH Kyiv. Минулого туру Нове Життя набрав перші 3 очки в поточному розіграші. FC SICH Kyiv має 1 заліковий бал, який здобув у першому турі.

1/8 фіналу Кубку R-Cup XII

FC Goldmine – Denon

У заключному матчі 1/8 фіналу між собою зустрінуться FC Goldmine і Denon, представники Вищої й Третьої ліг у регулярному чемпіонаті. У Вищій лізі FC Goldmine очок поки не набрав, однак грав із топами, а клас команди ще покаже себе. Можливо, в матчі кубку. Переможець цієї пари в 1/4 фіналу зіграє з ФК Легіон.

1/4 фіналу Кубку R-Cup XII

Nunu-KyivGastroBar – Unity

В першому матчі 1/4 фіналу між собою зіграють Nunu-KyivGastroBar i Unity. Амбітний і результативний у Третій лізі Nunu-KyivGastroBar, зустрінеться з індивідуальним класом топ-гравців Unity, які покликані вивести команду в наступні стадії.

Пресслужба R-Cup