Підсумки 12-го ігрового тижня R-Cup XV, Підсумки 12-го ігрового тижня., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

10 липня

Підсумки 12-го ігрового тижня R-Cup XV

10 липня

Підсумки 12-го ігрового тижня R-Cup XV

Вища ліга

Tech United 4 – 1 FC Inter Kyiv

У матчі з FC Inter Kyiv Tech United одержав свою третю звитягу в сезоні. Тим самим, команда перервала серію з трьох поразок і закріпилася трохи подалі від сходинок, які за підсумком розіграшу ведуть назад у Першу лігу. Відірватися в звітній грі до двох голів номінальні господарі змогли завдяки дублю Владислава Пясецького до середини першого тайму. Перед перервою Роман Демчук встановив уже 3:0. На 24-ій хв голкіпер Олександр Поліщук провів четвертий м’яч для «технарів». В другому таймі й свій єдиний гол забив суперник FC Inter Kyiv – на 32-ій хв відзначився Артем Більце.

MLP Co 8 – 4 ФК Фокус

MLP Co здолав опір ФК Фокус, забравши до свого активу вирішальні хвилини, коли суперник уже не відповідав, на відміну від минулих ігрових відрізків у матчі, коли номінальні гості тричі виривалися вперед. ФК Фокус до 3-ої хв лідирував 2:0. MLP Co вдався камбек, але ще двічі доводилося команді відігравати мінімальну різницю. Гра вийшла результативною й подарувала кілька красивих голів. У першу чергу, мова йде про один із м’ячів Анатолія Жихарєва, коли він забив попри опір двох «фокусників» і їх голкіпера. Магія ФК Фокус уже стала непомітною після того як MLP Co встановив 4:4 і вийшов уперед. У ході заключних хвилин номінальні господарі створили комфортну перевагу, Жихарєв і Олександр Ус зробили по 4 результативні дії. Двома асистами й хет-триком відзначився Денис Митник.

ФК Нова Пошта 5 – 2 AFC Atletico Kyiv

Команда з першої сходинки таблиці ФК Нова Пошта взявся до справи зі стартом матчу, повівши на 4-ій хв після голу Андрія Потапова. Та суперник AFC Atletico Kyiv, пропустивши, не втратив натхнення боротися й знайшов свій момент. Давид Гаделія на 18-ій хв зрівняв рахунок. Ще за хвилину прикро було «матрацникам» споглядати за тим, як Потапов вдруге виводить ФК Нова Пошта вперед. Партнери Потапова розвинули перевагу до двох голів до 27-ій хв. AFC Atletico Kyiv забив вдруге, проте все той же Потапов наприкінці гри оформив хет-трик. Трьома результативними діями також відзначився Андрій Мар’євич.

НПУ 7 – 1 Fanat

Гра НПУ звітного туру стала бенефісом Пилипа Кузьменка. Його команда одержала звитягу над Fanat із комфортною перевагою, проте через деякі виклики номінальним господарям все одно довелося пройти. «Андердог» Fanat, як завжди протягом останніх матчів, не опустив рук перед фаворитом і боровся. Артем Марчук вивів колектив уперед на 4 хв, та з середини першої половини почався перфоменс Кузьменка. В звітній грі Пилип зробив більше результативних дій, ніж за всі минулі 8 матчів у сезоні. Голи й асисти цього гравця принесли НПУ звитягу. Всього Кузьменко тричі забив і двічі асистував.

Skvyra Football Team 3 – 2 Friends Team

Центральний матч звітного туру в Вищій лізі завершився звитягою Skvyra Football Team над Friends Team. Сквиряни на цей матч підсилилися Андрієм Ардашніковим. Свою результативну дію він зробить у другій половини, коли вже з партнерами лідируватиме в кілька голів. Сергій Стебловський голом на 5-ій хв почав переможний шлях Skvyra Football Team у цьому матчі. Ближче до перерви потужного й точного удару в ближній верхній кут завдав Роман Любченко – топовий хайлайт туру. Friends Team залишився в меншості після перегляду відеоповтору й вилучення Сергія Романовського, що відразу позначилося на проміжному результаті – сквиряни забили втретє. Тим не менше, наприкінці зустрічі й навіть раптово інтрига повернулася. Дмитро Бровко відіграв 1 м’яч, услід за ним до мінімального відставання різницю скоротив Сергій Чепорнюк. Однак для «френдс» це вже був остаточний рахунок. Skvyra Football Team за підсумком матчу забрав заслужені 3 очки.

ФК Анреал 2 – 1 ATL

ФК Анреал наблизився до того, аби вийти на сьоме місце й спробувати фінішувати в верхній частині таблиці, що стало ближчим до команди після того як вона обіграла колектив із саме сьомої сходинки ATL. У другій половині першого тайму ФК Анреал провів свої голи. Ними відзначилися Дмитро Рожко й Вячеслав Вдовика. Ближче до середини другої половини ATL відіграв 1 м’яч зусиллями Михайла Денисова, та суперник втримав перевагу й здобув максимальний результат.

Атлант Буд 3 – 5 FC Donbass

До складу FC Donbass у змаганні повернувся Роман Бакум. Як бачимо, деякі з учасників Вищої ліги заявляють або повертають до своїх складів гравців, які нещодавно проявляли себе на рівні Екстра-ліги. Для FC Donbass Бакум став поверненням, а в матчі з Атлант Буд виступив одним із провідних гравців. Але й суперник зібрався на матч. Атлант Буд після голу Костянтина Демиденка на 4-ій хв повів. Бакум відновив паритет на 9-ій хв, а до перерви FC Donbass уже створив різницю на свою користь в 3 м’ячі. На 32-ій хв капітан Андрій Клочко оформив 5:1. Суперник відповів двома голами. Остаточним рахунок у грі став на 36-ій хв після реалізованого пенальті Владиславом Любарцем.

Перша ліга

LIDCAR 8 – 0 FC Meest TEAM

LIDCAR результативно обіграв одного з інших претендентів на топ-3, проте FC Meest TEAM звітного туру не вдалося зібратися своїм найкращим складом. Номінальні гості розпочали з двома замінами, а по ходу матчу одержали ще 2 вилучення, що, зрештою, перетворилося в комфортний підсумковий рахунок на користь суперника. «Містяни» з малим збором вийшли боротися. LIDCAR зміг відкрити рахунок на 10-ій хв, подвоїти його перед перервою. В складі суперника перше з двох вилучень трапилося на 20-ій хв. Пряму червону картку отримав голкіпер Назар Іваненко. З польовим гравцем у воротах номінальні гості почали пропускати частіше. LIDCAR відривався від суперника. 4 результативні дії в складі команди оформив Андрій Ардашніков.

Благора Інвест 4 – 0 Сталь

Шоста звитяга в сезоні Благора Інвест прийшлася на матч із Сталь. Ярослав Ласкавий вивів номінальних господарів уперед на 5-ій хв. Вже по ходу другого тайму Благора Інвест набував переваги. Володимир Гаврилуца й Юрій Петренко оформили по голу, а наприкінці зустрічі Ласкавий відзначився вдруге. Завдяки цій звитязі Благора Інвест зосередився на сьомій сходинці з перспективою ще більше покращити своє положення найближчим часом.

OnlyFans Team 5 – 2 FC Legendary Amateurs

OnlyFans Team важливо було повернутися зі звитягою після минулої поразки, аби й надалі втримувати за собою проміжне третє місце. Гра проти FC Legendary Amateurs обіцяла як мінімум непростий шлях до трьох очок, однак номінальні гості грали без кількох ключових гравців і по ходу першого тайму отримали 5 голів. Костянтин Пугач, перший тайм від нього перетворився в справжній бенефіс. Пугач оформив покер. «Аматорс» задовольнився тим, що відіграв 2 м’ячі.

Если Шо 3 – 4 Крила Донбасу

Крила Донбасу демонструють чемпіонський дух і втримують перше місце в дивізіоні. Учасник наразі з нижньої частини таблиці Если Шо зібрався топовим складом на цей матч і дійсно збирався не просто нав’язати рівну боротьбу, а й забрати очки до активу з цієї гри. Всередині першого тайму Если Шо забив двічі, проте й стільки ж хвилин, а саме 2, знадобилося супернику, щоб відігратися. З 15-ої по 17-ту хв Крила Донбасу закамбечили, хоч і пропустили перед перервою. Если Шо вів 3:2. Всередині другої половини супер-гол забив Владислав Пасічник – ударом злету відправив м’яча в ворота після розіграшу ауту. Олександр Шестерньов відзначився асистом, а на 35-ій хв уже приніс звитягу номінальним гостям своїм голом.

UID 2 – 1 Developex

Вдруге поспіль у змаганні дербі підопічних Олександра Уса з Першої ліги залишається за UID. Голкіпер номінальних господарів у другому турі поспіль матчі тримає рівень так, що стає одним із творців звитяг. Але уперед UID вивів Тарас Латуринський на 2-ій хв. Енергії, щоб вести боротьбу за максимальний результат отримав і суперник після того як на 28-ій хв Віталій Лимар у складі Developex забив один із найкращих голів туру – продерся на швидкості повз кількох суперників бровкою й, зрештою, випередив голкіпера, відправив м’яча в ворота. Та останнє слово в грі було за UID. Олександр Яценко на 36-ій хв приніс 3 очки для колективу.

LEFT COAST 5 – 2 FC Profi

LEFT COAST завдяки осічці «містян» і своїй звитязі став найближчим переслідувачем конкурента, що йде сходинкою вище, третім. Власного успіху LEFT COAST досяг у матчі з FC Profi. Номінальних господарів уперед вивів на 2-ій хв Вадим Кривошия. Ще за хвилину Антон Гусєв подвоїв перевагу. Ближче до середини другого тайму LEFT COAST повернувся з ще кількома голами. Виділимо четвертий, гол Миколи Петруся, який злету відправив м’яча в дальній нижній кут із передачі Даниїла Сторожика. FC Profi завдяки гол+пас Олександра Лукашука зменшив різницю до трьох голів.

PIN-UP 5 – 2 FC AppsFlyer

PIN-UP пройшов дистанцію матчу з FC AppsFlyer із кількома красивими голами своїх гравців, тому виділимо цю звитягу команди яскравою. Номінальні господарі вели після першого тайму в 3 м’ячі, та забий FC AppsFlyer 2 пенальті в другій половині, в цій парі наприкінці точно було б більше інтриги. Голкіпер PIN-UP Богдан Закревський у другій половині відбив пенальті від Юрія Малєя й Євгенія Мацьовитого. Єгор Чечеринда зробив дубль із красивих голів за номінальних господарів, Євгеній Яцентюк відзначився трьома результативними діями.

Друга ліга

Райффайзен Банк 5 – 8 AFC Footballers

AFC Footballers у результативному матчі з Райффайзен Банк видав гольову кінцівку й забрав до свого активу звитягу. Вячеслав Стельмах до 4-ої хв провів 2 м’ячі – номінальні гості вели 2:0. З середини першого тайму суперник почав відповідати своїм голом на кожну наступну результативну атаку «футбольорів». Так тривало до 38-ої хв, а кінцівку забрав AFC Footballers. Половину своїх м’ячів колектив забив на цьому відрізку, Стельмах, зрештою, оформив покер. У складі Райффайзен Банк дубль оформив Денис Зінченко.

NOOSPHERE KYIV 0 – 1 FC Goldmine

NOOSPHERE KYIV тримав на думці результат у матчі з лідером таблиці FC Goldmine, однак, попри всю налаштованість суперника, саме номінальні гості забили єдиний і переможний гол у матчі. Сергій Отверченко став автором голу в складі FC Goldmine. Колектив продовжує йти першим, розвиваючи чотириматчеву переможну серію. NOOSPHERE KYIV у заключних матчах матиме шанси піднятися з нижньої частини таблиці. Подивимося – де опиниться цей учасник у підсумку.

ФК Акули 0 – 1 Харків 1654

Харків 1654 залишається в топі дивізіону завдяки важливій звитязі над ФК Акули. Підсумковий рахунок – звитяга в 1 м’яч, однак скільки ж шансів мали харків’яни, щоб свій виступ звітного туру зробити більш результативним. Гравці змарнували безліч шансів біля воріт Дмитра Іваненчука, а голкіпер ФК Акули зробив кілька неймовірних сейвів. Тим не менше, відповісти на гол Максима Ясененка на 32-ій хв «акули» не змогли й, на відміну від двох сусідів по таблиці, поступилися.

Альфа 3 – 2 AppStudio

Один із двох «сусідів» по таблиці «акул» Альфа одержав звитягу над іншим учасником, який розташовувався зі стількома ж очками у таблиці поруч перед звітною грою. AppStudio знову грав із Євгенієм Саківським, але й із топ-гравцем у складі колектив залишився без очок. Суперник здобув максимальний результат, забивши переможний м’яч у другому таймі зусиллями Ярослава Коваля. На переможний гол асистував Артем Зуєв. AppStudio ще в першому таймі відігрався з 0:2. Зуєв у складі Альфа в першій половині оформив дубль.

Славутич 1 – 12 NoName-KonteynerBar

Третя команда таблиці NoName-KonteynerBar одержав важливу звитягу для себе над аутсайдером Славутич. Із середини першого тайму гольове чуття й реалізація номінальних гостей вийшли на новий рівень. Микола Уманець своїм дублем розпочав результативний виступ NoName-KonteynerBar. У ході наступних хвилин Андрій Гуртовенко оформив покер, а Олексій Гарасюта відзначився пента-триком із асистів.

Nunu-KyivGastroBar 4 – 6 FC BILUX

FC BILUX перший тайм проводив без свого граючого тренера Олександра Шестерньова й без замін. Шестерньов з’явився по ходу першої половини, а Nunu-KyivGastroBar, тим часом, лідирував 2:0. Однак граючий тренер суперників уже планував камбек, і другий тайм перетворився в результативний виступ FC BILUX. На 25-ій хв Богдан Цюпа провів 2 голи. Рахунок став рівним. Ще за хвилину голкіпер номінальних гостей Олександр Крючков, будучи п’ятим польовим, завершив атаку голом. До середини другого тайму FC BILUX забив і вчетверте – хет-трик на рахунку Цюпи. Nunu-KyivGastroBar не зміг зламати розвитку подій на користь суперника. Завдяки дублю Саби Сірадзе команда зменшила різницю до двох голів.  

Inter Cars Ukraine 8 – 4 FC Leaders

Валерій Дирикторенко з’явився в матчі з FC Leaders у складі свого Inter Cars Ukraine, аби забити 2 схожі голи, коли обігрував на шляху до чужих воріт ледь не усіх гравців суперника разом із голкіпером і принести, зрештою, звитягу першу за 3 матчі. Та FC Leaders до середини першого тайму набув переваги 3:1. Inter Cars Ukraine до перерви скоротив різницю до мінімальної, а в другій половини вже провів 5 «сухих» голів, завершивши матч на свою користь. Валерій Директоренко оформив хет-трик.  

Третя ліга

ФК Легіон 0 – 3 ЧА-ЧА-РАЗ

ЧА-ЧА-РАЗ виграв у ФК Легіон, залишається третім у таблиці й, за словами тренера Олександра Кульши, з оптимізмом дивиться у найближче майбутнє, коли для команди розгорнеться боротьба за підсумковий фініш у топ-3. До 6-ої хв звітної гри Сергій Вахрушев оформив гол+пас. Закріпив перевагу й встановив остаточний рахунок всередині другого тайму Дмитро Хмелюк.

ФК Гора 4 – 3 Denon

ФК Гора завдяки 2+2 по гол+пас Василя Жадана одержав п’яту звитягу в сезоні. Звітного туру команда обіграла Denon.Той відкрив рахунок на 5-ій хв зусиллями Максима Чичиркози, та по ходу першого тайму двічі опинявся в ролі наздоганяючого. Супернику не дозволив відірватися більше, ніж на 1 гол, але ФК Гора це зробив на 30-ій хв після голу Михайла Харачури. Віталій Давиденко наприкінці гри забив третій м’яч Denon.

Unknown Sporting 5 – 2 Old Friends

Unknown Sporting по ходу першого тайму відірвався на 2 м’ячі від Old Friends, хоч і залишився без штатного голкіпера Володимира Понімакскина, який отримав пряму червону картку в першій половині. Зі стартом другої Гліб Корсунов потроїв перевагу. В ході наступних хвилин номінальні гості дещо повернули інтригу, та підсумкова звитяга була за US. Корсунов зробив 4 результативні дії.

Дружба 4 – 3 FC Vauriens

Друга звитяга в сезоні для Дружба прийшлася на матч із суперником, «сусідом» по низинах таблиці. Хоча очікувалося, що після двох нічиїх FC Vauriens звітного туру мінімум набиратиме очки. Номінальні гості мали такий же збір, як і в іграх, коли двічі поспіль відбирали залікові бали, та звітного туру Дружба з однією заміною одержала звитягу. Номінальні господарі лідирували 2:0 зі стартом другого тайму. З 24-ої по 25-ту хв FC Vauriens зробив камбек і зупинився, тоді як суперник повернув собі різницю в 2 м’ячі. Третій гол FC Vauriens наприкінці забив Родіон Українець. У складі Дружба дубль зробив Владислав Сідлецький.

Буревій 3 – 2 Nexus

Буревій очною звитягою відірвався від одного з найближчих переслідувачів Nexus і тепер може зосередитися на конкуренті, що йде вище, третім. Номінальні господарі в цій зустрічі повели на 11-ій хв. Роман Магда зрівняв рахунок ближче до середини другого тайму, та Ігор Беспалий повернув лідерство Буревій. Магда оформив дубль, і рахунок став знову рівним на 36-ій хв. За 2 хв після цього Євгеній Вигоднер приніс звитягу Буревій.  

Нове Життя 2 – 7 FC BEER WAY

Другий у таблиці FC BEER WAY продовжує крокувати до нагород за підсумком сезону. Звітного туру команда закрила минулу поразку звитягою над Нове Життя. До середини другого тайму номінальні гості забили 5 «сухих» голів, чим уже практично гарантували собі максимальний результат. Нове Життя у відповідь організував 2 м’ячі, та пропустив стільки ж у кінцівці – Максим Ляшковецький оформив дубль. Чотирма результативними діями в складі FC BEER WAY відзначився Сергій Головань.

НІКОС 2 – 4 FC SICH Kyiv

FC SICH Kyiv і НІКОС змагалися в конкурентному середовищі, яке самі й створили бажанням виграти, до кінцівки матчу. НІКОС двічі виривався вперед, на що номінальні гості відповідали своїми голами. Дійсно цікава гра розвивалася, й один із колектив міг видати переможну кінцівку, та натомість матч завершувався спочатку чотирма вилученнями й шістьома жовтими картками. Гра продовжилася, й Дмитро Анишко забив ще двічі. В підсумку – оформив хет-трик.    

1/8 фіналу Кубку R-Cup XV

AppStudio ТП 5 – 0 Покров Божий - Squadra di amici

FC Kyiv 0 – 5 ТП FC BEER WAY

Пресслужба R-Cup