Анонс 12-го ігрового тижня й двох матчів 1/8 фіналу кубку, ​Анонс 12-го ігрового тижня й матчів 1/8 фіналу кубку., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

05 липня

Анонс 12-го ігрового тижня й двох матчів 1/8 фіналу кубку

05 липня

Анонс 12-го ігрового тижня й двох матчів 1/8 фіналу кубку

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Вища Ліга" #1043682]

Таблиця

Tech United – FC Inter Kyiv

Відкриватимуть програму протистоянь у Вищій лізі її учасники з нижньої частини турнірної таблиці Tech United і FC Inter Kyiv. Обидві команди максимально налаштуються на боротьбу за 3 очки, аби забрати до активу звитягу, чого вдається досягти в найвищому дивізіоні зовсім нечасто, а також перед колективами стоятиме завдання перервати серію з поразок. І Tech United, і FC Inter Kyiv не набирають очок у трьох матчах поспіль.

MLP Co – ФК Фокус

MLP Co в Вищій лізі кожного розіграшу тягнеться до найсильніших учасників дивізіону, тоді як ФК Фокус змагається в нижній частині таблиці. Проте це не завадило минулого сезону «фокусникам» нав’язати сильну конкуренцію в результативному матчі, в якому MLP Co одержав звитягу з мінімальною різницею після камбеку. Цього чемпіонату в турнірному становищі ситуація схожа й знову сподіваємося на збір ФК Фокус і рівну конкуренцію. MLP Co на минулу свою гру приїхав із однією заміною, тому також бажаємо колективу в цій зустрічі продемонструвати оптимальний збір.

ФК Нова Пошта – AFC Atletico Kyiv

Учасник, що продовжує втримувати лідерство ФК Нова Пошта зустрінеться зі злим AFC Atletico Kyiv. «Матрацники» можуть дійсно зараз переживати такі емоції – це наслідок невдалих виступів. Хоча ще перед стартом чемпіонату тренер Олександр Кульша говорив саме про те, що колектив змагатиметься всередині таблиці. Проте спортивну злість «матрацники» вміють направити на суперника. Тим паче, ним виступить лідер, який виграв 7 поєдинків поспіль. Однак AFC Atletico Kyiv опиратиметься на свій клас, і, сподіваємося, гідно конкуруватиме.

НПУ – Fanat

НПУ вийде на поле, щоб переривати триматчеву безвиграшну серію з поразкою й двома нічиїми. Суперником виступить останній у таблиці Fanat, але 2 останні поєдинки команда провела вже з іншим рівнем опору – «технарів» обіграла, а проти Атлант Буд тривалий час лідирувала. Тому на звітний матч Fanat вийде зі схожим настроєм. Суперник НПУ, як вже відмітили, бачитиме перед собою лише максимальний результат, а про інший не може бути мови.  

Skvyra Football Team – Friends Team

Топ-гра між топ-учасниками – цього чемпіонату Вища ліга багата на такі протистояння й майже щотуру дарує нам можливості насолоджуватися емоціями з ігор між найсильнішими учасниками дивізіону. Skvyra Football Team ще не увійшов у топ-3, та команда має гру в запасі в порівнянні з тими ж «френдами», які випереджають у таблиці на одну звитягу. Friends Team боротиметься за результат не тільки, аби втримати за собою третє місце. Конкуренти, яких колектив переслідує, теж гратимуть, і «френдс» не може відпусити їх ще далі.

ФК Анреал – ATL

За пристрастю й жагою учасників виграти пару ФК Анреал – ATL прирівнюємо до матчу між грандами Вищої ліги. ФК Анреал закріпився наразі, як середняк дивізіону, проте, коли колектив виходить на поле, то завжди чекаєш від нього перфоменсу. Суперник по звітній зустрічі ATL розташувався сходинкою вище. Ще в більш конкурентних умовах ATL змагається з топами. Цей сезон – ще один крок вперед для команди.

Атлант Буд – FC Donbass

Атлант Буд одержав другу звитягу в сезоні, вигравши свій минулий матч у аутсайдера, проте перед наступною грою команда повернеться в інший бік, адже другий у таблиці, а за втраченими очками й лідер турнірного становища FC Donbass, вийде за заліковими балами. Обігруючи інших учасників, FC Donbass збирає ці очки – вже завершальні елементи картини під назвою «Перше місце.»

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Перша Ліга" #1043683]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Крила Донбасу
2 LIDCAR
3 OnlyFans Team
4 LEFT COAST
5 FC Meest TEAM
6 FC AppsFlyer
7 FC Legendary Amateurs
8 PIN-UP
9 Благора Інвест
10 Если Шо
11 Developex
12 UID
13 Сталь
14 FC Rabona
15 FC Profi

LIDCAR – FC Meest TEAM

Центральна гра звітного туру в Першій лізі – матч, який відкриватиме програму протистоянь у цьому дивізіоні, зустріч між LIDCAR і FC Meest TEAM. Із наближенням середини сезону LIDCAR почав вирізнятися стабільністю й розвинув переможну серію з п’яти матчів поспіль. FC Meest TEAM після важливої звитяги над третьою командою таблиці наблизився впритул до трійки лідерів. Цього разу – в суперниках учасник, що йде другим. «Містяни» готуються, аби залишити свій слід у грі з ще одним представником топу дивізіону.

Благора Інвест – Сталь

Благора Інвест розташувався на межі двох частин турнірного становища. З трьома учасниками ділить сьоме-десяте місця. Звітного туру протистоятиме Сталь, супернику, з яким було зіграно немало очних матчів. По одному разу ці колективи обігрували один одного. Минулого чемпіонату гору одержав Благора Інвест. Чи досягне максимального результату в другій очній зустрічі поспіль?

OnlyFans Team – FC Legendary Amateurs

OnlyFans Team має лише 1 варіант як рухатися далі. Минулого туру поступився конкуренту, проте ще поступився третім місцем. Найближчі переслідувачі відстають лише на заліковий бал. Потрібно повертатися зі звитягою над FC Legendary Amateurs, який не пропускає в двох матчах поспіль і розраховує взяти максимум із цієї зустрічі.

Если Шо – Крила Донбасу

Если Шо тримає форму, йдучи на серії з двох звитяг поспіль. У цих матчах здолав учасників, які теж знаходяться в нижній частині таблиці. Та як складеться для колективу в звітній грі, коли суперником виступить лідер Крила Донбасу? В усіх претендентів на найвищі місця наразі вже по однаковій кількості зіграних матчів. Після минулого успіху найближчого переслідувача Крила Донбасу випереджають його лише на 2 очки. Проте й не втрачали своїх залікових балів у п’яти останніх іграх.

UID – Developex

Без дербі підопічних Олександра Уса з Першої ліги не пройде й поточний розіграш. UID і Developex знову протистоятимуть один одному, а тренер вдруге переживатиме ці емоції на трибунах. Минулого разу в перервах десь обом намагався й давати настанови. Відмітимо це, бо зазвичай у таких іграх між своїми підопічними наставники хвилюються, та спостерігають із трибун. А Олександр Ус навіть у цих дербі намагається вносити корективи. UID наразі розташувався сходинкою нижче. Як і Developex, свій попередній матч виграв. Минулого сезону в дербі підопічних Уса звитягу одержав UID.

LEFT COAST – FC Profi

LEFT COAST серед претендентів на топ-3, та минула нічия завадила піднятися на третю сходинку. Конкурент із третього місця гратиме свій непростий матч звітного туру, для осічки залишається місце, а сам LEFT COAST зустрінеться з аутсайдером FC Profi. Проте в грі з таким же суперником колектив минулого туру обпікся. Ще й бекграунд зустрічей за FC Profi. LEFT COAST у жодній із минулих трьох ігор не одержав очної звитяги.

PIN-UP – FC AppsFlyer

PIN-UP не знає звитяг в останніх двох матчах. Суперник по звітній грі FC AppsFlyer поступився 5 разів поспіль, і зараз PIN-UP відстає від нещодавнього одного з фаворитів дивізіону лише на одне очко. Наступна невдача може змістити FC AppsFlyer всередину таблиці, та ще є шанс бодай відчути боротьбу за найвищі місця. Потрібно обігрувати PIN-UP.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Друга Ліга" #1043684]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC Goldmine
2 Харків 1654
3 NoName-KonteynerBar
4 FC BILUX
5 FC Leaders
6 Альфа
7 ФК Акули
8 AppStudio
9 AFC Footballers
10 NOOSPHERE KYIV
11 Nunu-KyivGastroBar
12 Райффайзен Банк
13 Inter Cars Ukraine
14 FC MAXIMUS
15 Славутич

Райффайзен Банк – AFC Footballers

Райффайзен Банк не виграє в трьох матчах, однак у своїй попередній зустрічі команда здобула нічию з представником топ-3. Тому залишається небезпечним суперником і претендентом на очки звітного туру, коли суперником виступить AFC Footballers. До дев’ятих у таблиці «футбольорів» Райффайзен Банк не дістатися й через очну звитягу. Сам же AFC Footballers у заключних матчах сезону з багатьма конкурентами, та вестиме боротьбу за найвищі місця.

NOOSPHERE KYIV – FC Goldmine

NOOSPHERE KYIV і з десятої сходинки може дістати топ-3, бо провів на матч-два менше, ніж ті учасники, які зосередилися вище. Зрозуміло, що NOOSPHERE KYIV їх треба обходити, тобто вигравати, а ще колектив звітного туру може дістати лідера, бо змагатиметься за очки саме з ним, із FC Goldmine, який іде першим із комфортним відривом від переслідувачів.

ФК Акули – Харків 1654

ФК Акули зустрінеться з другою командою таблиці – на друге місце Харків 1654 піднявся, вигравши свій минулий матч. Однак на користь конкурентів, зокрема, «акул» говорить те, що харків’яни для досягнення проміжного результату другої сходинки використали більшу кількість ігор. Хоча Харків 1654 наразі й збирається на свої поєдинки краще, ніж раніше по ходу сезону, й має ще на одного гравця більше, який і сам може робити різницю.

Альфа – AppStudio

Альфа видав безліч мотиваційних спічів напередодні гри з AppStudio – команда налаштовується на черговий важливий матч, у якому потрібно буде переривати безвиграшну двоматчеву серію. Минулі невдачі опустили колектив нижче топ-3, та цього сезону боротьба за нього точно триватиме до заключних ігор. AppStudio нещодавно представив топ-підсилення на чемпіонат і разом із ним готовий виграти втретє поспіль, і, можливо, навіть взяти участь у боротьбі в верхній частині таблиці.

Славутич – NoName-KonteynerBar

Славутич повертатиметься після матчу, в якому пропустив 14 голів від харків’ян. Колектив звітного туру спробує стати кращою версію себе, бо боротися за результат знову доведеться з учасником із топ-3. Завдання суперника NoName-KonteynerBar на цей поєдинок – перервати триматчеву безвиграшну серію, аби, в підсумку, трохи впевненіше почувати себе в трійці лідерів.

Nunu-KyivGastroBar – FC BILUX

Nunu-KyivGastroBar змагається в нижній частині таблиці. Минулого туру зазнав першої поразки за останні 3 зустрічі. Попри минулу невдачу, перед звітною грою команда отримала хороший «буст», у тому числі, мотиваційний. Результат зустрічі може бути принциповим для обох команд – четверта очна гра, по-перше, а по-друге, минулі 2 рази Nunu-KyivGastroBar і FC BILUX протистояли один одному виключно в форматі кубку. Тепер же зустрінуться в чемпіонаті, де FC BILUX зосередився четвертим і чекає можливості піднятися в топ-3.

Inter Cars Ukraine – FC Leaders

Inter Cars Ukraine ділить передостаннє місце в таблиці. Якщо завданням є неодмінно зберегти за собою місце в дивізіоні, то, звичайно, результат кожної наступної гри, кожен заліковий бал важливий. Результату Inter Cars Ukraine спробує досягти в грі з FC Leaders, який перебуває неподалік топу дивізіону й налаштовується на переможну ходу в кінцівці поточного розіграшу.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Третя Ліга" #1043685]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Unknown Sporting
2 FC BEER WAY
3 ЧА-ЧА-РАЗ
4 Буревій
5 СК "Софіївський"
6 Nexus
7 НИКОС
8 FC SICH Kyiv
9 ФК Легіон
10 ФК "Гора"
11 Denon
12 Old Friends
13 Нове Життя
14 Дружба
15 FC Vauriens

ФК Легіон – ЧА-ЧА-РАЗ

ФК Легіон тричі поспіль відбирав очки в суперників, але й сам залишався без максимального результату, зустрічаючись, здебільшого з сусідами по таблиці. Звітного туру суперником стане ЧА-ЧА-ЧА-РАЗ, який все ще йде третім, та щоб не поступитися цим проміжним місцем, нарешті, повинен виграти, перервати двоматчеву серію без звитяг.

ФК Гора – Denon

ФК Гора минулого туру відібрав очки в третьої команди турнірного становища, а сам ділить восьме-десяте місця в таблиці. Після попередньої свої звитяги Denon наблизився в таблиці. За підсумком звітної гри розраховує піднятися вище, ближче до учасників із верхньої половини турнірного положення.

Unknown Sporting – Old Friends

Unknown Sporting виграв свій матч і дочекався осічок всіх найближчих переслідувачів. Перебування на першій сходинці налаштований зробити ще більш впевненим звитягою над Old Friends, суперникам якого останнім часом доводиться непросто. Навіть у кубку «старі друзі», зустрівшись із представником Першої ліги, показали гідну боротьбу, тож, цей рівень збираються перенести на гру з лідером свого дивізіону.

Дружба – FC Vauriens

У наступному матчі між собою зустрінуться передостання й остання команди таблиці. Дружба минулого місяця вперше виграла в сезоні, та зараз іде на серії з двох поразок поспіль. FC Vauriens двічі поспіль набирає залікові бали, відбираючи їх навіть у претендента на трійку лідерів. Однак уже перед звітним матчем що Дружба, що FC Vauriens поставлять перед собою завдання тільки виграти.  

Буревій – Nexus

У центральному матчі звітного туру в Третій лізі між собою зустрінуться не команди з топ-3, а ті учасники, що воліють піднятися в топ. Але останні результати, зокрема, Буревій значно загальмували команду – вона вже могла перебувати серед лідерів, якби досягла максимального результату, та з останнього – поразка при трьох нічиїх. Конкуренти, що йдуть попереду теж втрачають очки, тому перед Буревій перспективи відкриті. Зайняти місце колективу після звітної гри може Nexus, який відстає на одне очко. Дав конкуренції лідеру, хоч і поступився. Найголовніше, що команда пам’ятає про нещодавню переможну серію, яку розвивала. Від неї слід точно залишився.

Нове Житття – FC BEER WAY

Третій із кінця таблиці Нове Життя протистоятиме другому в турнірному становищі FC BEER WAY. Претендент на найвищі місця минулого туру поступився, та проміжну сходинку за собою зберіг. Повернення на переможний шлях проходить через гру з Нове Життя.

НІКОС – FC SICH Kyiv

Виступ НІКОС минулого туру вартий навіть триматчевої переможної серії, яку команда розвивала до середини чемпіонату. Проте очки все одно потрібно рахувати, а успіх зразка минулого туру може ще й як надихнути продовжити приїздити з хорошим збором, потрібним настроєм. Побачимо – чи продовжить НІКОС у такому ж дусі. Зіграє з FC SICH Kyiv, у якого на 2 очки менше. Молоді гравці цього колективу завжди шукають моменту, щоб проявити себе. Знову випаде нагода це зробити.

1/8 фіналу Кубку R-Cup XV

AppStudio – Покров Божий - Squadra di amici

AppStudio опирається на топ-гравців, виступаючи в кубку. З ними в складі дійсно можна пройти до вирішальних стадій. У 1/8 фіналу суперником стане Покров Божий - Squadra di amici. Новачок змагання повернеться на поле для вирішення завдання виходу в чвертьфінал. Там переможця цієї пари чекає KARCHER-Binotel.

FC Kyiv – FC BEER WAY

Склад FC Kyiv наповнений відомими іменами, та на дистанції кубку суперники готові кидати виклик. FC BEER WAY має намір постати в найсильнішому складі, з гравцями, що не завжди з’являються в матчах чемпіонату. FC Kyiv із такою топ-заявкою прийшов у кубок, звичайно, не для того, щоб вилітати в 1/8 фіналу. Однак ще подивимося на спротив FC BEER WAY.

Пресслужба R-Cup