Підсумки 11-го ігрового тижня й двох матчів 1/8 фіналу кубку, ​Підсумки 11-го ігрового тижня й матчів 1/8 фіналу кубку., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

04 липня

Підсумки 11-го ігрового тижня й двох матчів 1/8 фіналу кубку

04 липня

Підсумки 11-го ігрового тижня й двох матчів 1/8 фіналу кубку

Вища ліга

Fanat 4 – 7 Атлант Буд

Fanat без інтриги зі свого боку не віддав очного матчу Атлант Буд. Остання команда таблиці з однією заміною примудрилася навіть вести з 16 хв до середини другого тайму. Суперник мав значно кращий збір, але 14-ти хвилинний відрізок, тим, не менше, перебував у ролі наздоганяючого. Fanat відігрався з 0:1 і повів після голів Артема Марчука й Юрія Вихристюка. Цим номінальні господарі завдали хлопоту супернику, та Атлант Буд довів власну перевагу з 30-ої хв. З середини другої половини Костянтин Демиденко нароздавав 4 асисти. Номінальні гості комфортно відірвалися й одержали свою другу звитягу в сезоні.  

ФК Фокус 1 – 7 ФК Нова Пошта

ФК Нова Пошта у ворота свого суперника теж провів 7 голів. Зі старту «фокусники» намагалися виїхати на притаманному собі характері й навіть відкрили рахунок після голу Сергія Гибала на 5-ій хв. Та фаворит розставив усе на свої місця, до перерви вже створивши для себе мінімальну перевагу. Вона збільшилася зі стартом другої половини після автоголу Максима Перенчука. ФК Нова Пошта відривався від суперника. Зрештою, троє гравців команди Андрій Мар’євич, Руслан Ніфталієв і Андрій Пашко оформили по 3 результативні дії.

FC Inter Kyiv 1 – 8 Skvyra Football Team

Наступна гра, яка теж мала фаворита, зрештою, й завершилася на його користь. Skvyra Football Team повертається після поразки одному з лідируючих колективів. Звітного туру «сквиряни» результативно обіграли FC Inter Kyiv із хет-триком Олександра Здебського й дублем Андрія Анцибора. В порівнянні з учасником, що йде третім, сквиряни мають гру в запасі – боротьба за трійку лідерів триває.    

AFC Atletico Kyiv 1 – 3 ФК Анреал

ФК Анреал одержав свою третю звитягу в сезоні. Невдачі особливо на старті розіграшу не дозволяють команді вирішувати найвищі завдання, проте колектив збирається й змагається з суперниками. Зокрема, здолав AFC Atletico Kyiv звітного туру й обійшов того в таблиці, піднявся на восьму сходинку. А для «матрацників» ця поразка стала першою за 3 останні матчі. Номінальні господарі витиснули свій гол лише наприкінці гри – голкіпер Денис Ніколаєв знайшов момент, долучившись до атаки. В складі ФК Анреал гол+пас оформив Сергій Вовченко.

ATL 3 – 3 НПУ

Найбільше інтриги звітного туру в своєму матчі видали ATL і НПУ. Сусіди по верхній частині таблиці, які мріють про топ дивізіону, не збиралися поступатися очками й проміжним положенням у турнірному становищі. Для НПУ нічия 3:3 – другий поспіль ідентичний рахунок, із яким команда грає. Як і в матчі з «матрацниками», в звітному довелося теж відіграватися. Взагалі поєдинок був багатим на красиві моменти з сейвами голкіперів. Топ-голи також не пройшли повз. Один із своїх двох голів Владислав Грибан забив потужним ударом із правої. М’яч від ближньої стійки влетів у ворота. Грибан і встановив остаточний рахунок на 27-ій хв, зрівнявши рахунок. Перед тим, наприкінці першого тайму ATL виривався вперед, роблячи камбек із 1:2 завдяки дублю Михайла Денисова.

FC Donbass 4 – 1 Tech United

Tech United вийшов на матч із FC Donbass без Олександра Семенова, та в команди було 3 заміни. Мотивацію «технарі» мали звідки взяти – зустрічалися з одним із найсильніших суперників у дивізіоні. Однак номінальні господарі швидко вирвалися в лідери після голу Дмитра Іванова на 2 хв. За стільки ж хвилин суперник зрівняв рахунок зусиллями Данила Стародубця. «Андердог» гідно боровся, та наприкінці першого тайму FC Donbass забив ще двічі. «Технарі» на цьому відрізку й свій шанс мали. Владислав Пясецький отримав винагороду за старання на чужій половині поля в вигляді небезпечного моменту, й тільки своєчасна реакція голкіпера FC Donbass завадила відзначитися. В другій половині Сергій Степаненко ефектним голом встановив остаточний рахунок.

Friends Team 8 – 3 MLP Co

Friends Team оформив комфортну звитягу на свою користь на тлі того, що суперник MLP Co розпочинав цю гру без замін. Одна опція на лаві запасних з’явилася по ходу матчу, та навіть із нею збір колективу не був конкурентним для протистояння топу. Відтак, Friends Team виграв і залишив за собою проміжну третю сходинку, не ділячи її ні з ким. 4 «сухі» голи до перерви від «френдс» фактично визначили переможця. За MLP Co в другому таймі дубль оформив Анатолій Жихарєв. В складі «френдів» по дублю зробили Руслан Савенко й Андрій Науменко.

Перша ліга

Сталь 2 – 4 Если Шо

Если Шо розвинув непогану серію, в останніх п’яти матчах вигравши 4 рази. Після перемоги над Сталь команда наблизилася до того, аби наступний успіх, можливо, вже й вивів у верхню половину таблиці. Олександр Дудар в звітному матчі вивів номінальних гостей уперед на 5 хв. Зробив це вдруге наприкінці першого тайму. До перерви в складі Сталь відзначився Дмитро Бондарь. Однак із 1:2 зрівняти не вдалося, Если Шо збільшив перевагу. Дудар у матчі відзначився тричі.

FC Meest TEAM 2 – 1 OnlyFans Team

FC Meest TEAM одержав важливу звитягу над представником топ-3 OnlyFans Team. Завдяки цій звитязі «містяни» наблизилися до трійки лідерів на одне очко і ще й одного з конкурентів наздогнали після його нічиєї. Зі стартом другої половини FC Meest TEAM вирвався вперед після голу Олександра Нехаєнка. Всередині другого тайму Роман Чумаченко відновив паритет, замкнувши в падінні головою розіграш ауту. Розв’язка прийшлася на кінцівку – «містянам» 3 очки приніс гол Богдана Бедя в ближній верхній кут.

FC Rabona 2 – 2 LEFT COAST

FC Rabona відібрав очки в LEFT COAST. Рішуче налаштована команда з низин таблиці стисла кулак і пройшлася першим таймом, забивши двічі в ворота LEFT COAST. На 2-ій і 7-ій хв Максим Женжера й Олексій Семака оформили проміжне лідерство 2:0. Нервовий матч для суперника все ж завершився камбеком, однак один із конкурентів виграв, тому ця нічия положення LEFT COAST точно не покращила. На голи, які привели до камбеку, асистував Давид Гаделія.

FC Legendary Amateurs 2 – 0 PIN-UP

FC Legendary Amateurs серію з двох поразок поспіль перекрив ідентичною зі звитяг. Друга поспіль прийшлася на матч із PIN-UP. Бадьорим і енергійним знайшов для себе старт другої половини «аматорс», коли на 23-ій хв після швидкої взаємодії кількох гравців Євгеній Розка відправив м’яча в ближній кут і відкрив рахунок. Успіх закріпив наприкінці зустрічі Максим Шабельник, в активі якого гол+пас за матч.

FC AppsFlyer 1 – 2 UID

Вольова й дуже натхненна – так опишемо звитягу UID над FC AppsFlyer. Номінальні господарі розпочинали гру не в оптимальному зборі й чекали появи провідних гравців. Суперник це підмітив, однак не зміг скористатися ситуацією, вийти вперед. UID це виправив на наступному відрізку. Тарас Латуринський відкрив рахунок на 7-ій хв. Віктор Коровіков перед перервою відновив паритет. Розв’язка настала в кінцівці матчу, і ще й як красиво оформив звитягу UID. Олександр Левчук розігнав атаку, додав обіграш суперника й зародив переможну тікі-таку номінальних гостей біля чужих воріт. Левчук цю атаку завершив голом.    

FC Profi 1 – 6 LIDCAR

LIDCAR знав, що найближчий переслідувач, третя команда таблиці, поступилася, тому в свій матч із FC Profi вклав ще більше рішучості, приправив концентрацією й, у підсумку, одержав потрібен результат, який дозволив відірватися від переслідувача, а також підійти ближче до лідера. Впродовж першого тайму номінальні гості здобули перевагу в 3 м’ячі, яку й розвинули згодом.  

Developex 5 – 1 Благора Інвест

Developex звитягою над Благора Інвест перервав чотириматчеву серію без набраних очок. Номінальні гості за рахунком на табло протистояли до перерви, зрівнюючи з 0:1 зусиллями Валерія Сезановича. Та Руслан Ковальов на 18-ій хв повернув лідерство Developex. В другій половині збільшити перевагу допоміг, зокрема, Євген Грищенко своїм дублем.

Друга ліга

AppStudio 7 – 2 Nunu-KyivGastroBar

AppStudio виграв вдруге поспіль. Номінальні господарі здолали опір Nunu-KyivGastroBar і встановили для себе комфортну різницю. Стартували з того, що видали «сухий» перший тайм і не пропустили в відповідь. Іван Петренко зробив рахунок 4:0, після чого мріяти про камбек із двома замінами супернику було вже нереально. Ще й в складі AppStudio в чемпіонаті дебютував Євгеній Саківський. За AppStudio звітного туру по дублю зробили Назар Омельчук і Денис Домбровський.

AFC Footballers 4 – 3 Альфа

AFC Footballers бере участь у гонці за топ-3, маючи безліч конкурентів. Із одним із них порівнявся після очної звитяги. Альфа двічі відігравався, та на 27-ій хв вже вийшов уперед. Лідерство протрималося 2 хв. Вячеслав Стельмах відновив паритет, граючий тренер Сергій Цибенко згодом приправив виступ підопічних звитягою, яку й приніс. Цибенко в матчі зробив 3 результативні дії.

FC Goldmine 4 – 3 Inter Cars Ukraine

FC Goldmine виграв у Inter Cars Ukraine, який всіляко чіплявся за результат, тричі зрівнюючи рахунок по ходу матчу. Ще й на старті другої половини здалося, що номінальні гості навіть зможуть претендувати на більше, не просто відіграватися після вилучення голкіпера суперників. Так, Inter Cars Ukraine швидко оформив проміжні 3:3, та Юрій Лавренчук забив переможний м’яч для FC Goldmine.

FC Leaders 4 – 2 FC MAXIMUS

FC Leaders обіграв FC MAXIMUS із хет-триком Олексія Рембези. Партнери допомагали, віддаючи передачі, які Рембеза перетворював у асисти. Всі події зустрічі перенеслися на другий тайм. FC Leaders повів на 21-ій хв. Зусиллями Євгена Семенюка FC MAXIMUS зрівняв, але тут же пропустив вдруге. Номінальні господарі збільшили перевагу до двох м’ячів. Суперник скоротив розрив, але Рембеза встановив остаточний рахунок.

Харків 1654 14 – 1 Славутич

Харків 1654 забив 14 голів у ворота Славутич і піднявся на другу сходинку. Євген Сірко проводив свій другий матч за харків’ян і в них видав уже 11 результативних дій. Із таким підсиленням колектив спробує втриматися серед лідерів. Звітного ж туру Сірко оформив пента-трик і двічі асистував партнерам.

NoName-KonteynerBar 2 – 2 Райффайзен Банк

NoName-KonteynerBar вже в трьох матчах поспіль не виграє, та залишається в трійці лідерів. Однак конкуренти можуть змінити це найближчим часом. Раййфайзен Банк став тим колективом, який відібрав очки, маючи в кілька разів менший збір. Номінальні гості мали Віталія Буйневича, який у кожному з таймів тривожив суперника. На 4-ій хв Буйневич відкрив рахунок. Старт другої половини видався результативним. NoName-KonteynerBar зрівняв, однак за хвилину пропустив вдруге – Буйневич оформив дубль. Сергій Копач на35-ій хв приніс нічию NoName-KonteynerBar.  

FC BILUX 2 – 2 NOOSPHERE KYIV

FC BILUX втратив очки в матчі з NOOSPHERE KYIV, однак залишається першим претендентом на те, аби в разі наступної осічки посунути конкурентів із трійки лідерів. NOOSPHERE KYIV втрутився в плани FC BILUX піднятися на другу сходинку, здобувши нічию в кінцівці. Артем Марчук зрівняв на 38-ій хв після того, коли, здавалося б, суперник впритул підійшов до звитяги завдяки реалізованому пенальті голкіпером Олександром Крючковим.

Третя ліга

ЧА-ЧА-РАЗ 3 – 3 ФК Гора

ЧА-ЧА-РАЗ у другому матчі поспіль не виграв, але залишився в топ-3, бо й найближчий переслідувач теж зіграв унічию. Свої очки ЧА-ЧА-РАЗ втратив в грі з ФК Гора. Номінальні гості повели на 5-ій хв, а до 19-ої хв суперник відігрався й відірвався на 2 голи. Щоправда вдруге пропустив перед перервою. Зі стартом другої половини Сергій Рогачов забив третій м’яч ФК Гора.

Old Friends 3 – 3 СК Софіївський

Old Friends відібрав очки в СК Софіївський, зробивши в цьому матчі те, що майже вдалося в кубку – камбек. Павло Власюк зі складу номінальних гостей оформив 3 результативні дії до середини другого тайму. СК Софіївський вів 3:1, однак своїм дублем відповів Олексій Єфанов. Він і приніс Old Friends нічию.

Nexus 2 – 4 Unknown Sporting

Unknown Sporting вирвав 3 очки в Nexus у важкому матчі. Лідеру таблиці довелося камбечити – суперник підійшов до зустрічі налаштованим і підготовленим. Nexus мав намір забирати залікові бали з матчу проти лідера. Всередині другого тайму номінальні господарі зрівняли рахунок із 0:1, почали лідирувати. Лідерство протрималося 3 хв. Родіон Кеворков на 33-ій хв замкнув дальню стійку. Unknown Sporting відновив паритет, а звитяги досяг, дотиснувши в кінцівці.  

FC SICH Kyiv 8 – 2 Дружба

FC SICH Kyiv результативно обіграв Дружба з чотирма результативними діями від Олександра Муртазалієва й Сергія Чепи. Суперник із однією заміною протистояв у першому таймі, не даючи розігнатися. Дружба зрівнювала з 0:1, скорочувала різницю до мінімальної при 1:3. Та в другій половині FC SICH Kyiv дотиснув, а Чепа й Муртазалієв збільшили власну результативність.

FC BEER WAY 4 – 5 НІКОС

Інтрига туру трималася в матчі між НІКОС і FC BEER WAY. «Андердог» жив цим матчем минулий тиждень, тренер налаштував по-максимуму і показав приклад на полі. НІКОС обіграв одного з претендентів на перше місце із камбеком у кінцівці й переможним голом за кілька секунд до завершення матчу. Номінальні гості зі старту повели й збільшили перевагу. FC BEER WAY до перерви відіграв різницю. Старт другої половини знову був за НІКОС – Микола Бурдило зробив рахунок 3:2. Чемпіонські амбіції FC BEER WAY потребували звитяги, до чого колектив наблизився після другого свого камбеку в грі. Проте й був третій камбек за поєдинок, уже від НІКОС. Дмитро Сисоєв оформив переможний дубль.

FC Vauriens 3 – 3 Буревій

FC Vauriens у другому матчі поспіль здобув нічию. Цього разу команда відібрала очки в претендента на топ-3 Буревій. Ролі наздоганяючого Буревій позбувся на 25-ій хв після того як Ігор Беспалий зробив на табло 1:1. Всередині другого тайму Іван Озерян вивів номінальних гостей у лідери. FC Vauriens відповів голом Родіона Українця, та пропустив втретє. Гол Андрія Лепехи не став переможним – Українець у кінцівці оформив дубль.  

Denon 5 – 2 Нове Життя

Denon зустрічався з сусідом по нижній частині таблиці Нове Життя й одержав звитягу, свою третю в сезоні. Номінальні господарі мали одну заміну. Denon виграв, однак лідером у матчі став лише в другому таймі. Нове Життя забив 2 автоголи, які стали ключовими в зустрічі. По ходу першої половини Нове Життя двічі лідирував, однак автоголи зробили різницю для Denon.  

1/8 фіналу Кубку R-Cup XV

Old Friends 2 – 3 OnlyFans Team

OnlyFans Team у матчі 1/8 фіналу кубку з Old Friends повів на 12-ій хв після голу Максима Каминіна, та суперник пригомшив голом у роздягальню. З неї результативно вийшов Олександр Виштак, який відзначився дублем. Номінальні господарі почали лідирувати 3:1, але суперник боровся. Олександр Павленко зменшив різницю. В кінцівці «старі друзі» створили масу моментів, щоб зрівняти. Фортуна не посміхнулася. Old Friends поступився в кубку, проте з гри команда вийшла з високо піднятою головою, бо нав’язала боротьбу топу Першої ліги, претендувала на серію пенальті. Трохи не пощастило. OnlyFans Team у 1/4 зіграє з переможцем пари FC Kyiv – FC BEER WAY.

ЧА-ЧА-РАЗ 2 – 4 KARCHER-Binotel

KARCHER-Binotel пройшов ЧА-ЧА-РАЗ у наступному матчі 1/8 фіналу. З 12-ої по 13-ту хв номінальні гості забили двічі. Суперник відповів такими ж блискавичними атаками всередині другої половини. І ЧА-ЧА-РАЗ міг знайти себе в цьому камбеці, та зустрівся з таким же бажанням вигравати і йти далі від KARCHER-Binotel. Анатолій Таран повернув лідерство номінальним гостям. На 40-ій хв Дмитро Мельник оформив дубль і встановив остаточний рахунок.

Пресслужба R-Cup