Анонс 11-го ігрового тижня й двох матчів 1/8 фіналу кубку, Анонс 11-го ігрового тижня й матчів 1/8 фіналу кубку., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

28 червня

Анонс 11-го ігрового тижня й двох матчів 1/8 фіналу кубку

28 червня

Анонс 11-го ігрового тижня й двох матчів 1/8 фіналу кубку

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Вища Ліга" #1043682]

Таблиця

Fanat – Атлант Буд

Fanat не потрібно шукати джерело мотивації для себе на наступні матчі. Остання команда таблиці, та команда, яка зробила справжню сенсацію, обігравши «технарів», просто хоче знову вийти на поле й поборотися за очки. Атлант Буд знаходиться на сходинку нижче від колективу, який Fanat здолав минулого туру, проте «будівельники» не зважають на проміжний успіх цього суперника. Самі в звітній зустрічі налаштовуються лише на 3 очки.

ФК Фокус – ФК Нова Пошта

ФК Фокус у другому матчі поспіль протистоятиме учаснику з трійки лідерів. Колектив налаштовується на ФК Нова Пошта, аби не стати прохідним суперником для цього учасника, чия переможна серія з шести матчів поспіль тримає підопічних Руслана Ніфталієва на першій сходинці в таблиці. ФК Нова Пошта збирається вигравати ще і ще поки те, в кого опиниться підсумкове перше місце, не визначиться в очній грі з головним переслідувачем FC Donbass.  

FC Inter Kyiv – Skvyra Football Team

Інший представник нижньої частини таблиці, команда, яка бореться за очки, команда, якій залікові бали потрібні, FC Inter Kyiv минулого туру пропустив із десяток голів від сусіда Skvyra Football Team по таблиці. Сквиряни ж, у свою чергу, зазнали першої поразки в сезоні, якої завдав FC Donbass, тому однозначно повертатимуться для того, аби одержати звитягу перед наступними матчами. Попереду чекають, зокрема, й вирішальні очні ігри з конкурентами за топ-3.  

AFC Atletico Kyiv – ФК Анреал

AFC Atletico Kyiv набирає очки, обігравши як суперника з нижньої частини таблиці, так і відібравши залікові бали в суперника, що нав’язує конкуренцію за топ-3. Попереду в «матрацників» черговий важкий матч, гра, до якої колектив підходить із таким же настроєм, що потрібно здобувати результат і примножувати звитяги. ФК Анреал іде слідом у таблиці, дев’ятим і не менше розраховує на власний успіх. Поступився з мінімальною різницею минулого туру лідеру, та колектив переключився на звітну гру, де завданням виступить одержати 3 очки.

ATL – НПУ

Як винагорода для ATL за старання в минулих двох матчах і максимальний результат у них – шанс піднятися на одну сходинку вище через очну гру з сусідом по таблиці НПУ, який двічі поспіль не виграє. Команда конкурувала з лідером, так, але в минулому матчі проти «матрацників» уже була зобов’язана здобувати 3 очки, та довелося відіграватися, аби забрати хоча б нічию. ATL готується й в разі успіху змісить НПУ з шостої сходинки. Проте НПУ має свій клас і характер, і не варто розраховувати на те, що колектив не повернеться й поступиться проміжним місцем.

FC Donbass – Tech United

FC Donbass обіграв майже всіх конкурентів, й зараз команда чекає ще одного такого виклику. Та матчем із ФК Нова Пошта насолодимося дещо пізніше, бо є й інші учасники, які не змагаються поки в верхній частині таблиці, та сповнені рішучості позмагатися з топом. Таким у звітній грі постане Tech United. Із матчу проти аутсайдера до зустрічі з одним із фаворитів дивізіону. Хоча тому ж аутсайдеру «технарі» поступилися.

Friends Team – MLP Co

У центральному матчі Вищої ліги звітного туру зустрінуться команди, які розділяють між собою третю сходинку. Friends Team у змаганні – суперник, обіграти якого поки не під силу MLP Co. Цей учасник повинен і видати збір на гру, і видати результат – загалом багато факторів так і хочуть перевірити підопічних Олександра Уса на готовність змістити топових «френдів» із третього місця. «Френди» матимуть суперника, із яким ділять третю сходинку, так, але їх рівень говорить, що потрібно вийти й зробити свою роботу.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Перша Ліга" #1043683]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Крила Донбасу
2 LIDCAR
3 OnlyFans Team
4 LEFT COAST
5 FC AppsFlyer
6 FC Meest TEAM
7 PIN-UP
8 Благора Інвест
9 FC Legendary Amateurs
10 Если Шо
11 Developex
12 Сталь
13 UID
14 FC Rabona
15 FC Profi

Сталь – Если Шо

Дванадцята в таблиці Сталь протистоятиме супернику, який розташувався дещо вище, та Если Шо має відразу вдвічі більше очок. Половину зі своїх матчів Если Шо виграв, зокрема, й минулого туру в іншого сусіда по турнірному становищу. Тому колектив налаштований продовжити цю серію, завдяки чому, можливо, вдасться звітного туру й покращити своє положення.

FC Meest TEAM – OnlyFans Team

FC Meest TEAM не виграє в двох матчах поспіль. Від топ-3 відстає на 4 очки й втрачене потрібно надолужувати. Звітного туру це доведеться робити через матч із учасником із трійки лідерів  OnlyFans Team, який піднявся сюди й має прекрасну серію з трьох звитяг поспіль. Амбіції бути серед найсильніших представників дивізіону зійдуться між собою в цій парі.

FC Rabona – LEFT COAST

FC Rabona добре налаштувався на представника топ-3 минулого туру. Все ж поступився, проте огризався й різниця на табло була лише мінімальною. Звітного туру грати з суперником, який близький до трійки лідерів. LEFT COAST іде за ними в таблиці, маючи на 2 очки менше, ніж найближчий сусід. У намірах LEFT COAST ще більше загострити боротьбу за найвищі місця. Обов’язковим завданням, звичайно, є 3 очки в грі з одним із аутсайдерів, хай той і підійде максимально мотивованим.

FC Legendary Amateurs – PIN-UP

Від пари учасників із середини таблиці FC Legendary Amateurs і PIN-UP варто чекати боротьби рівня гри за найвищі місця, бо інтригуюче розвивається історія їх протистоянь, яка розпочалася ще з Третьої ліги. В останніх матчах поточного розіграшу колективи теж видають результат. Особливо PIN-UP, який набрав 7 очок у минулих трьох іграх. Команда йде наразі на переможному настрої. «Аматорс» може протиставити свою попередню звитягу й 2 переможні виступити проти цього суперника в минулих чемпіонатах.

FC AppsFlyer – UID

FC AppsFlyer поступився трьом конкурентам у боротьбі за найвищі місця, та минулого туру до цієї серії без залікових балів також додалася невдача в грі з представником середини таблиці. Проте й середняки набирають свої очки. Вони знаходяться поруч із претендентами і навіть можуть зайняти їх місце. Проте наразі FC AppsFlyer іде п’ятим. Можливо, звитяга прийде в грі з одним із аутсайдерів UID, однак цей учасник прагнутиме показати, що скоріше є гірким досвідом, ніж ласим шматочком.

FC Profi – LIDCAR

Інший аутсайдер дивізіону, команда, яка все ближче підходить до Другої ліги, FC Profi звитяг суперникам без боротьби не віддає. В тих же «містян» відбирав очки, міг би ще зачепитися в грі з сусідом, однак не пощастило. LIDCAR знає, що і з суперником із низин турнірного становища варто бути обачним і готовим до того, що він запропонує конкуренцію. А максимальний результат LIDCAR потрібен – команда втримує друге місце, а найближчий переслідувач відстає всього на заліковий бал.

Developex – Благора Інвест

Одинадцятий у таблиці Developex зустрінеться не тільки з суперником, який знаходиться на 3 сходинки вище, має на 6 очок більше. Команда також зустрінеться з переможним настроєм Благора Інвест, що той здобув у своєму минулому матчі, коли і невдачу закрив, і видав кілька топових голів. І минулого чемпіонату Благора Інвест вигравав у Developex.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Друга Ліга" #1043684]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC Goldmine
2 NoName-KonteynerBar
3 FC BILUX
4 Альфа
5 ФК Акули
6 Харків 1654
7 NOOSPHERE KYIV
8 FC Leaders
9 AppStudio
10 AFC Footballers
11 Nunu-KyivGastroBar
12 Райффайзен Банк
13 Inter Cars Ukraine
14 FC MAXIMUS
15 Славутич

AppStudio – Nunu-KyivGastroBar

AppStudio перервав серію з двох поразок минулого туру. Можливо, тією звитягою одержав для себе й щось більше – настрій, із яким можна входити в звітній тур, де суперником стане сусід по таблиці Nunu-KyivGastroBar. Цей учасник має ще кращу статистику в останніх зустрічах – виграє двічі поспіль.

AFC Footballers – Альфа

AFC Footballers все серед тих учасників, які мають порівну очок, але й серед тих, хто дещо відстав від інших. А міг уже ділити проміжне третє місце, нав’язувати конкуренцію вище, та пропустив двічі в кінцівці й відпустив звитягу. Альфа в топі, проте нічия з конкурентом зробила так, що колектив втратив одноосібне перебування на третій сходинці, що потрібно виправляти, виграючи в «футбольорів».

FC Goldmine – Inter Cars Ukraine

FC Goldmine з однією поразкою в останніх п’яти матчах крокує до можливого чемпіонства, маючи наразі комфортний відрив від переслідувачів. Але все може змінитися після звітної гри, Inter Cars Ukraine може перервати комфортне лідерство FC Goldmine. Inter Cars Ukraine знаходиться в протилежній частині таблиці, та влаштує перевірку супернику при оптимальному зборі.

FC Leaders – FC MAXIMUS

FC Leaders ще розраховує нав’язати конкуренцію повище середини турнірного становища. В своєму попередньому матчі команда поступилася лідеру, а суперник по звітній зустрічі FC MAXIMUS після минулої поразки опинився серед аутсайдерів дивізіону. Проте й тут все теж щільно, тому вже наступний успіх може підняти колектив із самих низин.

Харків 1654 – Славутич

Харків 1654 і Славутич – одна з інтригуючих пар звітного туру в Другій лізі. Не менше того, що потрібно розвивати успішну серію чи переривати невдалу, на цьому матчі відіб’ється факт того, що один із учасників ніяк не одерже очної звитяги. Славутич тричі зустрічався з харків’янами й максимум, чого досягав – нічия. В інших двох зустрічах харків’яни вигравали, зокрема, й минулого чемпіонату.

NoName-KonteynerBar – Райффайзен Банк

NoName-KonteynerBar залишається другим, але не виграє двічі поспіль. Зіграв більше матчів, ніж кілька найближчих переслідувачів, а вони відстають лише на одне очко. Тому потрібно додавати в результатах, повертатися на переможний шлях. Суперником стане Райффайзен Банк. Команди розділяє більше саме турнірне положення, ніж кількість залікових балів. Райффайзен Банк із кращим своїм збором має всі шанси, щоб позмагатися за очки.

FC BILUX – NOOSPHERE KYIV

FC BILUX із тих колективів, які є найближчими переслідувачами учасника, який іде другим. Але й свої виклики FC BILUX теж має. Доводиться грати обмеженим збором, бо кілька гравців мають дуже тривалі дискваліфікації. Проте колектив все так же розглядає перспективу змагатися за найвищі місця. В обмеженому зборі може досягати результатів – звитяги в чемпіонаті й кубку це показали. В звітній зустрічі протистоятиме NOOSPHERE KYIV, який затримався всередині таблиці, та хода учасників цього розіграшу дозволяє за рахунок однієї звитяги наздогнати того, хто зараз перебуває серед претендентів.         

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Третя Ліга" #1043685]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Unknown Sporting
2 FC BEER WAY
3 ЧА-ЧА-РАЗ
4 Буревій
5 Nexus
6 СК "Софіївський"
7 ФК Легіон
8 ФК "Гора"
9 НИКОС
10 FC SICH Kyiv
11 Old Friends
12 Denon
13 Нове Життя
14 Дружба
15 FC Vauriens

ЧА-ЧА-РАЗ – ФК Гора

ЧА-ЧА-РАЗ виключно максимальним результатом має повертатися після поразки одному з конкурентів задля збереження свого місця серед трійки лідерів. Суперником стане восьмий у таблиці ФК Гора, який іде на двоматчевій безпрограшній серії. Хоча й слід того, що міг узяти більше, ніж нічию минулого туру, залишився, тому ФК Гора спробує й закрити цю осічку успіхом у грі з третьою командою турнірного становища.

Old Friends – СК Софіївський

Old Friends змагається за підсумкове місце вище трійки аутсайдерів. Кожне набране очко може наближати до цієї мети, а в звітній зустрічі «старі друзі» зустрінуться з СК Софіївський, серія якого в останніх п’яти матчах – на рівні ходи лідера таблиці. СК Софіївський раз поступився в минулих п’яти поєдинках.

Nexus – Unknown Sporting

Nexus, вигравши свій матч, скористався невдачами двох учасників, які йдуть вище, й наблизився до топ-3 на відстань двох очок. Колектив ділить четверте-п’яте місця й готується до наступного кроку, який закріпив би амбіції команди на найвищі місця. Суперником стане лідер Unknown Sporting. Через такий матч дійсно можна закріпити свої наміри. Ці учасники втретє зустрінуться між собою. Поки по одній звитязі в активі кожного з них.

FC SICH Kyiv – Дружба

FC SICH Kyiv не вдовольняє місце в нижній частині таблиці, та стати одним із претендентів, як це було минулого розіграшу вийде навряд – є ряд лідерів і ще кілька учасників, які близькі до них. Однак і примножувати свої звитяги до снаги FC SICH Kyiv. Зіграє з Дружба. Цього сезону команда йде серед аутсайдерів, однак на дистанції очних матчів Дружба частіше мала успіх.

FC BEER WAY – НІКОС

FC BEER WAY минулого туру обіграв одного з прямих конкурентів і рухається до своєї мети. Повернутися в Другу лігу – завдання, яке можна виконати через фініш у топ-3, та FC BEER WAY розраховує лише на першу сходинку, що підкріплює результатами. Суперник НІКОС ще посеред тижня говорив про цей матч, команда готується поставити на паузу чемпіонські амбіції FC BEER WAY.

FC Vauriens – Буревій

FC Vauriens здобув нічию минулого туру й повірив, що з необхідним рівнем підготовки й самовіддачі цей сезон ще можна врятувати. Принаймні, зробити його фініш якомога багатшим для себе на очки. FC Vauriens зустрінеться з Буревій. Перспективи фінішу серед найсильніших у дивізіоні не згасли й після поразки конкуренту, та поразка стала першою для Буревій у сезоні. Потрібно обіграти одного з аутсайдерів. Минулого сезону одержати звитягу над FC Vauriens вдавалося.

Denon – Нове Життя

Кілька приємних згадок по ходу сезону Denon назбирав, коли обігрував, відбирав очки в претендентів на найвищі місця, проте ті надбання перекреслила поразка передостанній команді таблиці. Тепер Denon доводиться змагатися за те, щоб відірватися від трійки аутсайдерів. Найближчий із цих колективів до Denon – Нове Життя, суперник по звітному матчу. Нове Життя відстає на заліковий бал. Для нього – це не менш важливий поєдинок, оскільки також необхідно покращувати своє положення.

1/8 фіналу Кубку R-Cup XV

Old Friends – OnlyFans Team

Представники Третьої й Першої ліг відповідно Old Friends і OnlyFans Team зійдуться між собою за право вийти в чвертьфінал. «Старі друзі» безумовно заслужити бути тут у 1/8 фіналу – команда зводила до нічиєї матч минулого раунду, успішно пройшла серією пенальті. Та все ж у цій парі суперник може бути занадто грізним. У своєму дивізіоні OnlyFans Team змагається за найвищі місця. Виступ у кубку – шанс зібрати подвійний комплект нагород за сезон і записати його, як один із найуспішніших.  

ЧА-ЧА-РАЗ – KARCHER-Binotel

Гри між ЧА-ЧА-РАЗ і KARCHER-Binotel варто чекати. В своїх матчах 1/16 фіналу обидві команди показали те, наскільки жадають кубкових протистоянь, маючи мету рухатися далі турнірною сіткою. Два достойних учасники зійдуться між собою. Найперше, чого чекаємо, так це рівної гри й боротьби. Не виключаємо, що ця боротьба може перенестися в післяматчеву серію пенальті.

Пресслужба R-Cup