Анонс 10-го ігрового тижня й перших матчів 1/8 фіналу кубку, ​Анонс 10-го ігрового тижня й двох матчів 1/8 фіналу кубку., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

21 червня

Анонс 10-го ігрового тижня й перших матчів 1/8 фіналу кубку

21 червня

Анонс 10-го ігрового тижня й перших матчів 1/8 фіналу кубку

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Вища Ліга" #1043682]

Таблиця

НПУ – AFC Atletico Kyiv

НПУ поступився двом із інших претендентів на найвищі місця, проте між всіма цими конкурентами зберігається не значна різниця в очках, тому боротьба триває. НПУ обов’язково треба вигравати для збереження своїх шансів претендувати й надалі. Що стосується протистоянь із командами з нижньої частини таблиці, то в всіх п’яти таких суперників колектив виграв. Але й AFC Atletico Kyiv виходитиме на поле, щоб це змінити. «Матрацники», нарешті, зупинили свою серію з поразок і до успіху над Атлант Буд готові додати звітну гру, в якій збираються перервати подальший хід НПУ за фаворитами дивізіону.

Skvyra Football Team – FC Donbass

Центральним матчем звітного туру в Вищій лізі безумовно виступить гра між Skvyra Football Team і FC Donbass. На такий важливий матч, коли обидва учасники представляють топ дивізіону і прагнуть відірватися один від одного, мабуть, варто чекати появи Андрія Ардашнікова в складі сквирян і Романа Бакума в стані FC Donbass. За своїми складами колективи й так супер-потужні, та на окрему взяту гру, одну з найбільш ключових підсилитись тими, хто тільки но завершив сезон у Екстра-лізі – зіграє на користь і учасникам, і вболівальникам. Сквиряни в боротьбі за своє місце серед лідерів, тоді як FC Donbass підтверджує статус одного з фаворитів. Чи не здійметься до цього статусу Skvyra Football Team за підсумком гри?

Tech United – Fanat

Tech United має з ким конкурувати в іншій частині таблиці, де зосередилося безліч цікавих команд. У нижній частині турнірного становища інтрига теж у самому розпалі, бо кожному кортить залишитися на рівні Вищої ліги. В звітній грі «технарі» зустрінуться з її аутсайдером Fanat. Tech United обов’язково поставить завдання набрати 3 очки, адже, як відмітили вище, й далеко не на найвищих сходинках боротьбі між учасниками за кожну сходинку є місце.

ФК Анреал – ФК Нова Пошта

ФК Анреал збиратиметься, щоб повторити результат своєї гри з FC Donbass, учасником, який іде слідом у таблиці за лідером ФК Нова Пошта. «Нереальні» представляють нижню частину турнірного становища. Проте хто виключатиме ймовірність того, що ФК Нова Пошта проходитиме через одне з найважчих випробувань? Це точно топ-вивіска, наповнена інтригою. Кожен хоче відібрати очки, та лідер наразі успішно відхрещується від подібних посягань суперників.

MLP Co – FC Inter Kyiv

MLP Co ще тримається конкурентів, але зазнав уже кількох осічок у протистояннях із ними. Звітного туру суперником виступить третій із кінця таблиці FC Inter Kyiv, однак цей учасник підготується, щоб доставити проблем, виступити тим «андердогом», який зміг відібрати очки, а також реваншувати поразку минулого сезону, коли MLP Co виявився сильнішим 5:0.

Friends Team – ФК Фокус

Friends Team повернувся після поразки прямому конкуренту, одержав результативну звитягу й вийде ще за однією. Минулого сезону «френди» забили 14 голів у ворота ФК Фокус і не пропустили жодного в відповідь. «Фокусники» пам’ятають цю невдачу й готуються приїхати з хорошим збором, аби цього разу дати куди більш конкурентний бій.

Атлант Буд – ATL

Звітний тур не обійдеться без чергового цікавого протистояння з нижньої частини таблиці. Атлант Буд відстає від ATL на цілих 8 очок, однак сильніший у цій парі з’ясується лише на полі – «будівельники» налаштовані на максимальний результат так же як і ATL. А цей колектив рухається не без надії зачепитися за високі місця й вийде за ще однією важливою для себе звитягою.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Перша Ліга" #1043683]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Крила Донбасу
2 LIDCAR
3 LEFT COAST
4 OnlyFans Team
5 FC AppsFlyer
6 FC Meest TEAM
7 PIN-UP
8 Благора Інвест
9 FC Legendary Amateurs
10 Developex
11 Если Шо
12 Сталь
13 UID
14 FC Rabona
15 FC Profi

Если Шо – Developex

Если Шо зіграє з сусідом по таблиці Developex. У цих учасників порівну очок – мають по 9 залікових балів і йдуть на серіях із кількох поразок поспіль. Developex не виграє в трьох матчах , а до однієї невдачі Если Шо в чемпіонаті також додався виліт із кубку. Побачимо – якій із цих команд звітного туру вдасться перервати безуспішну серію.  

Крила Донбасу – Сталь

Крила Донбасу набрали чотириматчевий переможний хід. Лідер турнірного становища підійде до матчу зі Сталь із виключно переможним настроєм, маючи на меті відриватися від переслідувачів. Сталь із наразі однією звитягою в сезоні не може посперечатися за високі надбання, та може налаштуватися на гру, викластися, аби не стати черговим суперником, якого лідер пройде з максимальним для себе результатом і рухатиметься далі.

UID – FC Legendary Amateurs

UID на екваторі сезону вперше виграв. Завдяки цьому команда покинула останню сходинку, та щоб досягти вищого місця за межами трійки аутсайдерів, у контексті набраних очок ще крокувати й крокувати. FC Legendary Amateurs програв 2 останні матчі, та видав конкурентні ігри з претендентами на топ дивізіону. Звітного туру суперником стане колектив, що знаходиться нижче, ніж сам «аматорс», але суперник, якому минулого чемпіонату поступався, коли UID одержував звитягу за звитягою й боровся за топ-3.  

OnlyFans Team – FC Profi

OnlyFans Team впритул наблизився до трійки лідерів. В результатах тепер необхідно ще більше додати, вийти на переможну серію. Її розвинути команда постарається в грі з FC Profi. Досягти максимального результату минулого туру йому завадив не фарт і не реалізація біля чужих воріт в матчі з суперником, із яким наразі ділить останню сходинку.

PIN-UP – FC Meest TEAM

PIN-UP на серії з двох звитяг і з хорошим настроєм підійде до матчу з FC Meest TEAM, який після минулої поразки дещо відстав від топ-3, та це можна виправити майбутніми перемогами. «Містянам» потрібні лише 3 очки, аби ще більше не віддалитися від лідерів, а зустрінеться він із суперником, мотивованим своїми попередніми успіхами. До того ж, PIN-UP порівнявся з FC Meest TEAM за кількістю очок, і тепер сам потроху виглядає шлях до топу дивізіону.

LIDCAR – FC Rabona

LIDCAR ділить друге-третє місця. Команда по ходу турнірної дистанції напрацювала на те, аби піднятися в топ дивізіону, та на цьому не зупиняється й дивиться вище на лідера, маючи завдання того переслідувати. Зустрінеться з суперником, який ділить останню сходинку, FC Rabona. Звітна зустріч – протистояння між колективами з різних частин таблиці, в якому є фаворит, а FC Rabona готується проявити характер.

Благора Інвест – FC AppsFlyer

Після минулої поразки Благора Інвест залишився всередині таблиці, та все ж на одну сходинку нижче змістився. Інші учасники щільно зосередилися в топ-3 й неподалік й туди наразі Благора Інвест не протиснутися. Суперником звітного туру виступить один із таких колективів, але й зараз FC AppsFlyer лише неподалік трійки після того як програв втретє поспіль. Виправити ситуацію все ще можна. Та наскільки конкуренти готові втрачати очки? В будь-якому разі FC AppsFlyer конче необхідно переривати серію з невдач.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Друга Ліга" #1043684]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC Goldmine
2 NoName-KonteynerBar
3 Альфа
4 AFC Footballers
5 NOOSPHERE KYIV
6 FC Leaders
7 FC BILUX
8 Харків 1654
9 ФК Акули
10 FC MAXIMUS
11 Inter Cars Ukraine
12 Райффайзен Банк
13 Nunu-KyivGastroBar
14 AppStudio
15 Славутич

FC MAXIMUS – FC Goldmine

FC MAXIMUS перервав чотириматчеву безвиграшну серію звитягою, проте в звітній зустрічі грати з лідером FC Goldmine й учасник із нижньої частини таблиці налаштовуватиметься як на топ-матч. FC Goldmine має одне очко переваги над найближчим конкурентом і не має наміру поступатися проміжним лідерством.

Славутич – ФК Акули

Славутич і ФК Акули традиційно влаштовують між собою близькі зустрічі, які розвиваються драматично. Нема сумнівів, що звітна гра проходитиме за такої ж конкуренції між цими учасниками. «Акули» в, напевно, не баченій раніше конкуренції в дивізіоні змагаються мінімум із п’ятьма конкурентами, щоб рухатися вище таблицею. Славутич іде останнім, але він збереться, щоб знову відібрати очки, як це було минулого сезону.

Альфа – NoName-KonteynerBar

Альфа підійшов до одного з ключових для себе моментів сезону. Команда піднялася в топ-3 і результат звітної зустрічі задасть вектор – чи Альфа закріпиться, як топ дивізіону, чи доведеться повертати собі місце в трійці лідерів. А грати з колективом, який розташувався сходинкою вище, NoName-KonteynerBar. Він втратив проміжне лідерство після минулої поразки, тому в звітній грі рішуче налаштований повертатися.

Inter Cars Ukraine – FC BILUX

Inter Cars Ukraine ділить десяте-дванадцяте місця в таблиці, та кожен наступний успіх може підняти на кілька сходинок. FC BILUX – знайомий суперник, у якого Inter Cars Ukraine полюбляє вигравати в різних дивізіонах. В активі 2 звитяги над FC BILUX. Обидві команди мають мотивацію, щоб зібратися й або продовжити серію очних звитяг, або перервати тенденцію з поразками цьому супернику.

Райффайзен Банк – Харків 1654

Райффайзен Банк поступився «акулам», однак команда сповнена мотивації знову набрати ходу й покращувати своє турнірне положення. Наступним суперником стане Харків 1654. Кілька турів тому харків’яни перебували серед лідерів, але невгамовна Друга ліга піднесла нове випробування – зупиняти серію з двох поразок поспіль.

Nunu-KyivGastroBar – AFC Footballers

Nunu-KyivGastroBar воліє боротися за право виступати в цьому дивізіоні. Через таке завдання команда прагне повернутися на шлях, коли вигризала очки, а не приймала поразку за поразкою. Звітного туру зіграє з AFC Footballers. Завдання «футбольорів» незмінне – не поступитися на дистанції п’яти іншим учасникам, які не з меншим бажанням виходять на поле, щоб дістатися топ-3. Минулого сезону AFC Footballers поступався Nunu-KyivGastroBar, але саме зараз колектив перебуває в тому положенні, що може надиктовувати свій варіант розвитку подій.

NOOSPHERE KYIV – AppStudio

NOOSPHERE KYIV перебуває серед тих учасників, які з 12-ма очками ділять четверте-дев’яте місця. На користь команди грає те, що з них саме NOOSPHERE KYIV провів найменше матчів, але й на переможну серію, яка б могла виділити, поки не вийшов. Зустрінеться з передостаннім у таблиці AppStudio. Він сповнений впевненості, що під силу й надалі змагатися в Другій лізі, а не відразу ж повертатися в дивізіон нижче. Залікові бали вкрай необхідні й AppStudio за них позмагається.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Третя Ліга" #1043685]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Unknown Sporting
2 FC BEER WAY
3 ЧА-ЧА-РАЗ
4 Буревій
5 Nexus
6 ФК Легіон
7 СК "Софіївський"
8 ФК "Гора"
9 FC SICH Kyiv
10 НИКОС
11 Old Friends
12 Denon
13 Нове Життя
14 Дружба
15 FC Vauriens

FC BEER WAY – ЧА-ЧА-РАЗ

Звітного туру в Третій лізі відбудеться 2 центральні матчі між претендентами на найвищі місця. Відкриє програму протистоянь FC BEER WAY, який має на меті повернути собі лідерство. А суперником виступить сусід по таблиці, який має стільки ж очок ЧА-ЧА-РАЗ. FC BEER WAY в останніх трьох матчах виграв тільки раз. ЧА-ЧА-РАЗ же – знову на триматчевій переможній серії, як на старті сезону. В таких іграх, іноді, вирішується вся подальша хода, тому важливість результату для обох учасників неможливо переоцінити.

Unknown Sporting – Буревій

Слідом у дивізіоні на поле вийдуть Unknown Sporting і Буревій. Лідер таблиці наразі й, можливо, головний фаворит за своїм складом зустрінеться з конкурентом Буревій, який докладає зусиль, щоб цей сезон у топі не пройшов без його участі. Буревій – той єдиний представник Третьої ліги, який ще не зазнавав поразок. В цьому криється мотивація колективу. Зіграє з лідером US, однак і свої перспективи очолити таблицю в разі переможної ходи Буревій має.

Nexus – Нове Життя

Nexus розраховує на осічки всіх учасників двох вище описаних протистоянь, аби в разі своєї звитяги впритул наблизитися й самому перетворитися в претендента на топ дивізіону. Мови про невдачу в матчі з Нове Життя не може й бути – Nexus вкрай важливо здобути 3 очки й покращити своє положення. Нове Життя налаштовується на цю гру. Відібрати залікові бали в можливого претендента на найвищі місця одного разу цього сезону в колективу вже виходило.

FC SICH Kyiv – ФК Легіон

FC SICH Kyiv попри невдачі шукатиме і ще раз шукатиме шляху в верхню частину турнірного становища. До суперника по звітній зустрічі ФК Легіон відстань становить 3 очки. Самі «легіонери» ділять шосте-сьоме місця. Минулого сезону цьому супернику поступилися, а взагалі в останніх двох очних матчах ФК Легіон не забив жодного м’яча FC SICH Kyiv.

FC Vauriens – ФК Гора

FC Vauriens без боротьби не залишить свої наступні матчі. Ретельно підготується до гри, з якої налаштовується видобути очки. Суперником стане ФК Гора, який сповнений впевненості в тому, що середина таблиці не є його максимум цього сезону. Тому колектив ітиме до максимального результату.

Old Friends – НІКОС

Old Friends минулого туру поступився вперше за кілька матчів, однак та невдача не посіяла зерно невпевненості. Суперник НІКОС у таблиці знаходиться сходинкою вище, йде десятим. Не виграє в трьох матчах, але «старим друзям», двічі з ними зустрічавшись, ще не поступався – одна звитяга при одній нічиїй.

СК Софіївський – Дружба

СК Софіївський, вигравши чотири з останніх п’яти матчів, має намір рухатися вище з сьомої сходинки. Суперником стане передостання в таблиці Дружба, та свою першу звитягу в сезоні команда здобула минулого туру. Налаштується й на звітний матч, будучи мотивованою розвивати безпрограшну серію.

1/8 фіналу Кубку R-Cup XV

LEFT COAST – UID

Перше з протистоянь 1/8 фіналу кубку – гра між LEFT COAST і UID. Маса інтриги в цій парі. Обидві команди представляють Першу лігу, в чемпіонаті зіграли очний матч і він завершився внічию й, до того ж, вп’яте зустрінуться між собою в змаганні. Підозрюємо, що самим командам не терпиться вийти на поле, аби знову виявити сильнішого.

FC Rabona – FC BILUX

Такими ж добре знайомими між собою командами є учасники наступної пари 1/8 фіналу. FC Rabona й FC BILUX мають ще тривалішу історію очних зустрічей і від неї завжди хочемо відштовхуватися, коли говоримо про матчі між цими учасниками. Цього сезону представляють різні дивізіони, Першу й Другу ліги відповідно. Тож, у кубку FC Rabona й FC BILUX продовжать історію очних поєдинків. Звітний стане сьомим із таких.

Пресслужба R-Cup