Підсумки 9-го ігрового тижня й завершальних матчів 1/16 фіналу кубку, ​Підсумки 9-го ігрового тижня й двох матчів 1/16 фіналу кубку., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

19 червня

Підсумки 9-го ігрового тижня й завершальних матчів 1/16 фіналу кубку

19 червня

Підсумки 9-го ігрового тижня й завершальних матчів 1/16 фіналу кубку

Вища ліга

AFC Atletico Kyiv 2 – 1 Атлант Буд

AFC Atletico Kyiv перервав чотириматчеву безвиграшну серію, здолавши в звітній зустрічі Атлант Буд. Але й, спершу, складалося все не на користь номінальних господарів – Данило Солошенко на 17-ій хв вивів Атлант Буд у лідери. Переможний камбек «матрацники» зробили ближче до завершення матчу, та ці 2 голи команда провела в ході двох атак. Віктор Данилів встановив паритет на 34-ій хв, а ще за хвилину Ігор Степанюк зробив на табло підсумкові 2:1.

ФК Фокус 4 – 8 ФК Анреал

У своєму особливому дербі, яке могло відбутися тільки, коли суперником став ФК Фокус, звитягу одержав ФК Анреал. Однак «фокусники» не мирилися зі статусом «андердога» й повели вже на 1-ій хв. ФК Анреал відігрався за 3 хв, й до середини першого тайму номінальним гостям знову довелося зрівнювати рахунок. Але кінцівка першої половини була за «нереальними». В кінцівці першого тайму вони забили тричі. Суперник не мав наміру віддавати цей матч уже за непоганої переваги ФК Анреал. «Фокусники» з 31-ої по 33-тю хв зменшили різницю до мінімальної, а згодом повторився розвиток подій перед перервою. ФК Анреал провів 3 голи у відповідь на старання ФК Фокус й одержав свою другу звитягу в сезоні.

Fanat 1 – 10 Skvyra Football Team

Skvyra Football Team продовжує збагачувати свій переможний досвід. Команда наразі володіє одною з двох найдовших переможних серій серед учасників Вищої ліги. Звітного туру сквиряни результативно обіграли останню команду таблиці Fanat. Сергій Стебловський і Роман Любченко оформили по 4 результативні дії в складі Skvyra Football Team.

ФК Нова Пошта 6 – 4 НПУ

Непросто довелося здобувати свої чергові 3 очки для лідера таблиці ФК Нова Пошта в матчі з НПУ, який розглядає своїм завданням боротися за найвищі місця, тому на звітну гру вийшов, щоб це показати чи не найбільш мотивованим за всі свої ігри. І колективу вдалося доставити проблем для ФК Нова Пошта, хоч той, зрештою, й вийшов переможцем завдяки покеру Андрія Потапова. До середини першого тайму номінальні господарі відірвалися 3:0, однак боротьба була попереду. На перерву НПУ пішов, відстаючи на 2 голи. Ще більше нервів стало на полі всередині другого тайму, коли голкіпер ФК Нова Пошта Іван Ткаченко отримав пряму червону картку. Другий воротар Олександр Бойко провів у рамці заключні хвилини, допоміг команді не пропустити в меншості. На 37-ій хв НПУ зробив рахунок 5:4 на табло. Здалося, що крапку дійсно може поставити цей колектив, оформити камбек, але перед фінальною сиреною Потапов забив свій четвертий м’яч і закрив гру на користь ФК Нова Пошта.

FC Donbass 6 – 1 MLP Co

MLP Co по ходу сезону підтягнувся до FC Donbass, навіть ділячи з ним одну сходинку, та згодом команди зустрілися в очному матчі, в якому один із фаворитів цього розіграшу довів свою перевагу. Віктор Федосюк із середини першої половини оформив дубль. Якщо Федосюк хотів зрушити інтригу з місця, то Дмитро Стрельченко, відігравши 1 гол, швидко повернув її до початкової точки. Та з початком другого тайму номінальні господарі остаточно запанували на полі. Іван Гребенюк і Владислав Рибальченко зробили по дублю. Федосюк видав асисти на голи Рибальченка.

ATL 3 – 1 Tech United

ATL звитягою над «технарями» сказав, що до кінця переслідуватиме 6 учасників, які наразі зосередилися в боротьбі за найвищі місця. Tech United приїхав не з кращим збором, але команда завжди готова віддаватися. Номінальні гості повели на 10-ій хв зусиллями Олексія Топала. ATL зрівняв рахунок після автоголу голкіпера суперників Владислава Стрільця, а зі стартом другої половини другого тайму ATL вже почав брати гору. Призначений пенальті реалізував Артем Охріменко, остаточно дотиснув Данило Костишин, який результативним ударом завершив хорошу взаємодію з двома партнерами в правій бровці.

FC Inter Kyiv 0 – 7 Friends Team

Для Friends Team матч із FC Inter Kyiv був таким же важливим, як, наприклад, протистояння з прямим конкурентом, адже в разі звитяги «френди» могли значно покращити своє положення в таблиці. Зрештою, колектив здобув «суху» звитягу й наразі перебуває серед тих, хто ділить третє місце. FC Inter Kyiv мав достатньо шансів, аби протримати інтригу, розмочити рахунок, але то підводила реалізація, то голкіпер «френдс» Павло Овдієнко залишав ворота на замку. В складі «френдів» хет-триком відзначився Дмитро Бровко.   

Перша ліга

FC Meest TEAM 3 – 4 LEFT COAST

В першому матчі звітного туру між претендентами на топ-3 переможцем вийшов LEFT COAST. З «містянами» влаштував перфоменс із переможним голом у кінцівці. FC Meest TEAM повів на 15-ій хв після голу Володимира Заверюхи, та відповідь прийшла до перерви в вигляді двох голів від суперника. Зі стартом другого тайму LEFT COAST відірвався вже й на 2 м’ячі, та з 31-ої хв споглядали за камбеком номінальних господарів. Артем Негрієнко відіграв 1 гол, а паритет встановив Микола Роянов. Третю результативну атаку він розпочав обіграшем опонента, а за кілька секунд відправив м’яча під поперечину після взаємодії з партнером. Рахунок став рівним. 3 очки LEFT COAST приніс автогол Романа Харука на 38-ій хв.  

FC AppsFlyer 0 – 6 OnlyFans Team

OnlyFans Team вийшов переможцем у другому матчі між претендентами на топ-3. Команда оформила 6 «сухих» голів у ворота FC AppsFlyer і наздогнала того в таблиці. До трійки лідерів тепер лише одне очко. Максим Каминін провів свій найрезультативніший матч у сезоні, оформивши 2 голи й 2 асисти. Поруч із Каминіним розцвів і Олександр Виштак. Із передачі цього партнера Виштак забив красивий гол у верхній кут, але й виділимо забитий м’яч Антона Струка п’ятою. Струк зробив 4:0 на 29-ій хв. За подальші хвилини Виштак дійшов до хет-трику.

FC Legendary Amateurs 1 – 2 LIDCAR

LIDCAR тримає в себе проміжну другу сходинку, виграючи втретє поспіль. FC Legendary Amateurs із нижньої частини таблиці влаштував перевірку учаснику з топу таблиці, проте LIDCAR оформив 2 голи до перерви. Зі старань вийти переможцем з одного боку, відігратися з іншого на поверхню вийшли навіть вилучення гравців з обох команд. Олександр Миславський зробив різницю мінімальною на 33-ій хв, але підсумкову звитягу звітного туру святкував суперник.

FC Profi 1 – 2 FC Rabona

Олександр Банніков міг би стати кращим у складі FC Rabona, будучи гравцем FC Profi. Це гра й невдачі трапляються. Звітного туру не пощастило Баннікову. По ходу гри не реалізував ряд моментів, пробив повз ворота з дабл-пенальті. В кінцівці FC Profi претендував на очки за нічиєї 1:1, але на нереалізацію одного з гравців наклався ще й автогол Євгена Ільченка.

Developex 2 – 5 PIN-UP

PIN-UP продовжив свою переможну серію до двох матчів. Звітного туру команда мала успіх у грі з Developex. Капітан номінальних гостей Всеволод Сидоренко відкрив рахунок на 9-ій хв. Ще за 4 хв Євгеній Яцентюк подвоїв перевагу. PIN-UP продовжив відриватися й в другому таймі зусиллями Родіона Українця. Developex відповів на 34-ій хв, та на куражі суперник навіть збільшив перевагу. Яцентюк оформив дубль, і голкіпер Владислав Кирилюк теж наніс точного удару. Кирилюк забив від власних воріт.

Сталь 0 – 1 UID

UID на екваторі сезону одержав свою першу звитягу в сезоні. Команда проходить через цілу епідемію травм, майже пів складу колективу перебуває поза грою, що, певно, відбивається на результатах. Але звітного туру UID виграв. З мінімальним рахунком обіграв Сталь, сусіда по таблиці. Дебютант номінальних гостей Вадим Гуцало в першій же грі відзначився переможним голом.

Крила Донбасу 7 – 4 Благора Інвест

Лідер таблиці Крила Донбасу свій матч звітного туру розпочав із швидкого пропущеного голу, та із блискавичним камбеком реагував. Відіграючись, Крила Донбасу показали свою міць перед проміжним лідерством суперника, а також перед рядом конкурентів, які мчать навздогін лідеру. До перерви номінальні господарі оформили на табло 4:1. Благора Інвест тричі відзначився в другій половині, та суперник контролював хід подій. Владислав Пасічник відзначився хет-триком у складі «крил».  

Друга ліга

NoName-KonteynerBar 2 – 7 Nunu-KyivGastroBar

Nunu-KyivGastroBar припідніс сенсацію звітного туру в Другій лізі, обігравши лідера NoName-KonteynerBar. Номінальні гості блискавично реалізовували свої шанси, зробивши 4:0 після першого тайму. Зі стартом другого команда продовжила в такому ж дусі. Суперник вперше відзначився за 7 хв до завершення гри. В складі Nunu-KyivGastroBar хет-трик оформив Владислав Удовін.   

Харків 1654 2 – 5 Альфа

Альфа завдяки звитязі над Харків 1654 піднявся на третю сходинку. Команда віддається й награла на те, аби піднятися на проміжне третє місце. Побачимо – чи зможе тепер його втримати, коли в спину дихає стільки конкурентів. Перший тайм видався «сухим» для номінальних гостей. Ярослав Коваль оформив гол+пас і допоміг оформити 3:0 до перерви. На результативність суперника в другому таймі Альфа відповів і забрав 3 очки.

AFC Footballers 3 – 3 NOOSPHERE KYIV

AFC Footballers зіштовхнулися з викликом, адже грати проти конкурента в боротьбі за топ-3 NOOSPHERE KYIV довелося без голкіпера, а місце в воротах займав граючий тренер Сергій Цибенко. В партнері по команді Олегу Череднику він знайшов того, з ким вирішував моменти біля чужих воріт. NOOSPHERE KYIV тричі по ходу матчу лідирував. Андрій Малюта й Артем Марчук оформили по голу. В складі «футбольорів» Цибенко й Чередник зробили по 3 результативні дії.

FC BILUX 2 – 4 FC MAXIMUS

FC MAXIMUS із нижньої частини таблиці дістав FC BILUX завдяки камбеку з 1:2. Номінальні господарі пропустили швидкий гол, але з середини першого тайму забили 2 красиві м’ячі. Перед перервою Олександр Бабак відновив паритет, а в другій половині FC MAXIMUS уже вийшов у лідери й набув переваги в 2 голи. Андрій Провоторов відзначився дублем.

AppStudio 2 – 4 Inter Cars Ukraine

Inter Cars Ukraine видав результативний перший тайм у матчі з AppStudio й встояв перед намаганнями суперника зробити камбек у другому. Суперник дійсно був до цього близьким, зробивши з 0:3 на табло 2:3. Сергій Гердов відзначився двічі й наблизив номінальних господарів до нічиєї, та на поміч Inter Cars Ukraine прийшов автогол Андрія Клочка. В складі Inter Cars Ukraine дубль оформив Олександр Каменчук.

ФК Акули 3 – 2 Райффайзен Банк

Райффайзен Банк повів на 5 хв матчу з ФК Акули після голу Івана Лукача. Чекати відповіді довелося до старту другої половини, коли Юрій П’яскорський відновив паритет. За голом капітана прийшов переможний дубль Євгенія Алтухова. «Акули» переможно вийшли з роздягальні й зробили для себе результат за 4 хв.

FC Goldmine 5 – 3 FC Leaders

FC Goldmine повернувся на перше місце, обігравши FC Leaders. Команді потрібна була звитяга після поразки конкурента й своїм шансом сповна скористалася. Видала результативний перший тайм, у ході якого відзначилася тричі. Всередині другого тайму номінальні господарі закріпили перевагу, оформивши на табло 5:1. Кінцівка зустрічі супроводжувалася забитими м’ячами суперника, та він раніше не забив ряд моментів, тому наприкінці гри лише встановив остаточний рахунок.

Третя ліга

Denon 1 – 2 Дружба

Після того як Denon виграв, відібрав очки в учасників із топ-3, запаслися очікуваннями, що тепер команда повертатиметься й, отримавши від тих успіхів необхідний заряд, збиратиме свої звитяги. Проте того не трапилося, бо перший же суперник, передостанній у таблиці Дружба обіграв Denon. Дружба повела на 2-ій хв. Роман Куплевацький за 6 хв відновив паритет, і рахунок протримався нічийним до кінцівки, в якій Владислав Сідлецький забив вдруге, провів переможний дубль.  

FC SICH Kyiv 0 – 5 Unknown Sporting

Unknown Sporting знову повернувся на першу сходинку. Переможну ходу команда видала в матчі з FC SICH Kyiv. Гол+пас Володимира Плюти заклали фундамент майбутньому успіху в першому таймі. До середини другого він уже оформив дубль. US здобув 3 очки на переможному настрої зі старту й отримав такий собі додатковий бонус у вигляді нічиєї між конкурентами, які зустрілися між собою в наступному матчі.

FC BEER WAY 2 – 2 Буревій

Інші претенденти на найвищі місця FC BEER WAY і Буревій розділили очки в очному матчі. Максим Ляшковецький на 7-ій хв вивів номінальних господарів у лідери. Буревій відігрався на 15-ій хв зусиллями Ігоря Вернигори, та на перерву лідером пішов суперник, забивши на 20-ій хв. Всередині другого тайму Буревій вдруге зрівняв рахунок. Артем Яворський встановив остаточні 2:2 на табло.

FC Vauriens 2 – 6 СК Софіївський

СК Софіївський зустрівся зі спротивом останньої команди таблиці FC Vauriens у першому таймі. Аби виправити своє положення в турнірному становищі, чіплятися за очки FC Vauriens підсилився ще одним гравцем із Першої ліги Родіоном Українцем. Він оформив дубль у першому таймі, завдяки чому команда відігралася з 0:1 і повела. Та в другій половині СК Софіївський повернув собі лідерство. Провів результативний відрізок із середини другого тайму, коли забив 4 голи.

ЧА-ЧА-РАЗ 3 – 1 НІКОС

ЧА-ЧА-РАЗ після звитяги над НІКОС уже ділить друге-третє місця в таблиці. Та протистояння з НІКОС вимагало від команди максимуму, щоб здобути необхідні 3 очки. На допомогу номінальним господарям прийшли ті ж гравці, які робили результат в минулих матчах. При рахунку 1:1, зі стартом другого тайму Денис Бойко забив красивий гол у ближній верхній кут, а за 3 хв до завершення гри Юрій Березін оформив топ-м’яч в другому турі поспіль.

ФК Легіон 3 – 3 Нове Життя

Дебютант Нове Життя в змаганні Хамед Алаби приніс команді нічию вже в першій грі, коли та зустрічалася з учасником із верхньої частини таблиці ФК Легіон. Номінальні господарі тричі лідирували по ходу матчу, на що Хамед Алаби щоразу відповідав своїм голом. Зрештою, оформив хет-трик. Третій свій м’яч провів в самій кінцівці. В складі ФК Легіон дубль зробив Ігор Зайцев.

Nexus 4 – 3 Old Friends

Nexus виграв вдруге поспіль. Команда продовжує переслідувати лідерів. Звітного туру 3 очки вдалося здобути в матчі з Old Friends. Роман Магда відкрив рахунок на 3-ій хв, на що «старі друзі» відповіли перед перервою. Олександр Павленко зрівняв, але з 26-ої хв до середини другого тайму Nexus провів результативний відрізок, коли відірвався на 2 голи. Магда в грі оформив 3 результативні дії.

1/16 фіналу Кубку R-Cup XV

ЧА-ЧА-РАЗ 1 – 1 Буревій (пен. 3-2)

У ЧА-ЧА-РАЗ на кубкову гру приїхало 2 підсилення зі стану «технарів». Буревій теж підсилився на розіграш кубку двома гравцями з команди Вищої ліги FC Inter Kyiv. Один із цих двох гравців Тарас Задорожний відкрив рахунок на 8-ій хв. Паритет відновив на 20-ій хв Іван Кияниця. Матч перейшов у серію пенальті. Номінальні господарі реалізували всі свої удари. У складі Буревій голкіпера Владислава Сиротюка не переграв Руслан Фролов. Сиротюк відбив удар у серії й вивів ЧА-ЧА-РАЗ до 1/8.

KARCHER-Binotel 2 – 2 Если Шо (пен. 3-1)

KARCHER-Binotel повернувся в змагання яскравою звитягою в кубку над учасником із Першої ліги Если Шо. Номінальні гості вийшли в лідери на 7-ій хв. По ходу матчу Степан Кошка оформив гол+пас за Если Шо. KARCHER-Binotel відігрався з 0:1, а після голу Романа Чернеця на 33-ій хв почав лідирувати. Капітан зарядив партнерів емоціями, та Если Шо зрівняв в одній із наступних атак. У серії пенальті KARCHER-Binotel одержав звитягу й складе цікаву пару з ЧА-ЧА-РАЗ у 1/8.

Пресслужба R-Cup