Трилер Developex - Perun, FC Lontano "всуху" переміг Iris Vins, третя поспіль перемога FC Meest, "Камбек" Perun із 3:5, як FC Lontano допоміг Aurora Team-2, результативна перемога Energym та інші результати — в підсумках туру. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

06.07.2022

Трилер Developex - Perun, FC Lontano "всуху" переміг Iris Vins, третя поспіль перемога FC Meest

06.07.2022

Трилер Developex - Perun, FC Lontano "всуху" переміг Iris Vins, третя поспіль перемога FC Meest

Platinum Division

[WidgetTable="#STOPTHEWAR DIVISION | PLATINUM DIVISION" #1039920]

Таблиця


Микільська Слобідка 1 - 2 MOdas
Developex 5 - 6 Perun
Вікторія 3 - 7 Kapelou
MBZ 2 - 3 Aurora Team
ФК Жуляни 6 - 2 Hell Energy

Микільська Слобідка та MOdas протримали глядача в напрузі, не забиваючи голів, весь перший тайм. MOdas відкрив рахунок на 24 хв зусиллями Бровка. Шундрик міг подвоїти перевагу за кілька хвилин, але не реалізував пенальті. Однак Жук все ж зробив рахунок 2:0 на користь MOdas на 35 хв. Жихарєв відіграв 1 гол за Микільську Слобідку на 37 хв.

Developex і Perun видали найяскравіший матч у дивізіоні. Developex провів видатний перший тайм і забивав голи на будь-який смак. Їх було цілих 5 до перерви: Митник відзначився хет-триком, по одному голу забили Ус і Лимар. Perun провалив би першу половину гри, та активніть й реалізація Янковського залишили команду в грі. Олег оформив хет-трик. Однак у другому таймі картина була зовсім іншою. Developex не забив по перерві, а Perun вирвав 3 очки завдяки дублю Миколи Згортюка та м'яч Максима Згортюка. 

Kapelou переміг уперше в дивізіоні. Підопічні Романа Галицького переламали хід зустрічі на свою користь у першому таймі, а по перерві біло-червоні дотиснули Вікторію ще кількома голами. Виділимо Гавриленка з Kapelou, який оформив 3 результативні дії. У складі Вікторії гол+пас зробив Дударь.

Aurora Team, відіграючись двічі по ходу гри, все ж вирвала 3 очки наприкінці матчу з MBZ. Автором переможного м'яча став Микола Кибіш. Голами також відзначилися Литвинов і Боргун. За MBZ забивали Бойко та Басалкевич. 

ФК Жуляни в матчі з "енергетиками" не зустрів такого опору, який міг би вплинути на підсумковий результат. Результативність Ярослава Богунова знову була вирішальною й вийшла на передній план. Ярослав оформив 3+2 по гол+пас, дублем відзначився Недоля.

Gold Division

[WidgetTable="#STOPTHEWAR DIVISION | GOLD DIVISION" #1040672]

Таблиця

FC Meadcult 3 - 5 Dnipro-M
ФК Фокус 0 - 9 K-Mobile
Міжнародний Фінансовий Аудит 2 - 6 FC Liv-Comfort
3й Тайм 3 - 8 Крила Донбасу
FC Yuzhbor 0 - 6 Aurora Team-2
FC Lontano 2 - 0 IrisHotels & Vins show


У першому матчі дивізіону "дніпряни" вперше перемогли в Gold. Підопічні Сергія Кукіля обіграли FC Meadcult, а ключовою фігурою матчу став Віталій Куянов, в активі якого 3+1 по гол+пас.

K-Mobile здобув четверту перемогу поспіль, а Дмитро Бровко зробив перший хет-трик із голів у складі червоно-білих. Команда Олександра Гончарова вже ділить третє-четверте місця в таблиці, ФК Фокус опустився на останню сходинку дивізіону.

Костянтин Мержан офомив другий хет-трик за FC Liv-Comfort. Жовто-чорні тримаються другої сходинки, а Мержан утримує лідерство в бомбардирському заліку дивізіону (8 голів у 6-ти матчах). Ця перемога стала четвертою в Gold для FC Liv-Comfort. У складі МФА в звітній грі голами відзначилися Костянтин Пугач і Андрій Шаманський.

Крила Донбасу провели блискучий матч проти 3й Тайм. Команда Віктора Беднюка перемогла вперше в дивізіоні. За підсумком цієї гри відзначимо Василенка та Єпіфанцева, які на двох оформили 7 результативних дій. За 3й Тайм дублем відзначився Романчук.

Aurora Team-2 перемогла вп'яте поспіль у Gold і вийшла на чисте перше місце в турнірній таблиці. Підопічні Євгена Задорожного мають усі атрибути лідера дивізіону. У звітній грі дубль зробив Куліш, гол+пас оформив Семиділко.

FC Lontano приголомшив Iris Vins, який після поразки втратив набуті позиції в дивізіоні. FC Lontano зіграв холоднокровно й, можливо, міг забивати більше, та хороша голкіпера суперників Головатюка часто залишала номінальних гостей у грі. Але це не завадило Пащенку оформити переможний дубль.

Silver Division

[WidgetTable="#STOPTHEWAR DIVISION | SILVER DIVISION" #1041013]

Таблиця

Tic tac 1 - 4 AFC Atletico Kyiv
FC Profi 1 - 4 СМК
FC Profi 3 - 3 Tech United
FC TMS 1 - 9 Energym
FC Sokol (Клавдієве) 10 - 3 Нове Життя
Лестер 2 - 2 Unity


У першому матчі Silver AFC Atletico Kyiv переграв Tic tac завдяки дублям Богача й Легкого. Лідери провели блискучий матч, забезпечивши Atletico другу перемогу в дивізіоні. У складі Tic tac голом відзначився Перов.

FC Profi без свого лідера Устіменка програв СМК, в складі якого дублем відзначився Моргушко. По одному голу забили Богатирьов і Котельніков. Гол престижу для номінальних господарів забив Сухомлинський.

У своєму другому матчі FC Profi грав з Устіменком. Він оформив хет-трик ще до свистка на перерву, але Tech United "закамбечив" у другому таймі. У складі "технарів" спрацював результативно дует Вахрушев-Пясецький, які на двох оформили 4 результативні дії.
Energym переміг втретє в дивізіоні та відразу кілька гравців набрали 3 й більше результативних дій. Відзначимо Лимара (2+3) та Красножона (4+1) по гол+пас. Автором єдиного забитого м'яча в складі FC TMS став Єрмак на 31 хв.

"Соколи" вже вдруге в дивізіоні забили більше 10-ти м'ячів за гру. Кращим гравцем матчу з Новим Життям став Іван Жук, який оформив хет-трик. Нове Життя зазнав 3-ої поразки поспіль і зосередився неподалік аутсайдерів Silver.

Лестер і Unity зіграли внічию, забиваючи в першому таймі. Проте й 1 заліковий бал довзволив Лестеру залишитися на 3-ій сходинці. Unity відстає лише на 1 очко й перебуває серед колективів, які також всерйоз подумують про нагороди Silver. 

Bronze Division

[WidgetTable="#STOPTHEWAR DIVISION | BRONZE DIVISION" #1041014]

Таблиця

FC Sich Kyiv 4 - 2 ФК Легіон
FC Meest 2 - 1 Denon
Vtoris Left Coast 6 - 0 FC Kyiv
SC Favorit 3 - 4 UID
AFC Footballers 6 - 1 МФК Рваний Кед 
FC Bilux 3 - 0 Karcher

FC Sich Kyiv переміг вперше в дивізіоні. Творцем успіху команди Максима Касапа в матчі з "легіонерами" став Владислав Третяк, який зробив 2 асисти. Забитими м'ячами відзначилися: Ільченко, Голембівський, Кардашов і Касап. За ФК Легіон гол+пас оформив Плужник.

FC Meest підіймається вище в таблиці, бо перемагає вже втретє поспіль. У грі з Denon роль лідера на себе взяв Сергій Нехаєнко, зробивши 2 асисти на Слоницького й Сиченка.У складі номінальних гостей голом відзначився Чичиркоза.

Лідер дивізіону знову переміг, дотиснувши "киян" у другому таймі. Ахмадов відкрив рахунок на 7 хв, а партнери розвинули перевагу в другій половині гри. Дудник, Муртазалієв, Кривошия теж відзначилися голами, Сисоєв забив двічі.

SC Favorit і UID видали найбільш конкурентний матч у дивізіоні. Команда Андрія Максюти не просто набрала 3 очки, UID піднявся на 2-гу сходинку після невдачі МФК Рваний Кед. Валентин Константінов знову став творцем успіху "будівельників". Константінов забив двічі у ворота SC Favorit, а також віддав гольовий пас.   

МФК Рваний Кед програв уже в двох турах поспіль. Підопічні Олексвандра Андрєєва опустилися на 4-те місце й відстають від лідера на 6 очок. AFC Footballers в топ-3, побачимо, чи затримаються "футбольори" серед лідерів дивізіону. У звітній грі найрезультативнішим був Андрій Клімпуш, який забив гол, а також віддав 3 асисти. 

FC Bilux переграв Karcher, але залишився всередині турнірного становища. Дмитро Вовк відзначився дублем, ще 1 гол в активі Олександра Шестерньва.

Пресслужба R-Cup