Підсумки 4 туру в Platinum і 1 туру ще в трьох дивізіонах Благодійного турніру R-Cup STOPTHEWAR, Підсумки першого туру Bronze, Silver, Gold, а також огляд матчів четвертого туру в Platinum., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

09.06.2022

Підсумки 4 туру в Platinum і 1 туру ще в трьох дивізіонах Благодійного турніру R-Cup STOPTHEWAR

09.06.2022

Підсумки 4 туру в Platinum і 1 туру ще в трьох дивізіонах Благодійного турніру R-Cup STOPTHEWAR


Platinum Division

[WidgetTable="#STOPTHEWAR DIVISION | PLATINUM DIVISION" #1039920]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

ФК Жуляни 4 - 5 MBZ
ФК Жуляни вийшов у лідери після реалізованого пенальті Шевченком на 5 хв. Суперник міг зрівняти за 2 хв (рефері призначив пенальті на користь MBZ), але Кучерук не влучив у ствір воріт. Номінальні "гості" дотиснули на 17 хв, а до свистка на перерву забили ще двічі. ФК Жуляни в другому таймі двічі зменшував розрив до мінімального, але суперник постійно виходив уперед. Зрештою, MBZ переміг і наніс ФК Жуляни першої поразки в дивізіоні.

Микільська Слобідка 1 - 2 Developex
Денис Митник із Developex видає результативний матч у другому турі поспіль. Дубль Митника у ворота Микільської Слобідки, мабуть, найбільше розчулив граючого тренера "слобідчан" Владислава Рибальченка. Але це повинно мотивувати, ми чекаємо "перфомансу" від підопічних Владислава в наступних турах.

Perun 2 - 8 Aurora Team 
Aurora Team упевнено перемогла, а найрезультативнішими в її складі були Кибіш і Сміян (1+2 по гол+пас в активі кожного). Дублем також відзначився Литвинов, по голу забили Боргун і Остапчук. У складі Perun відзначачалися Максим Згортюк і Хусаінов.

Hell Energy 3 - 4 Вікторія
Вікторія відігралася з 1:2, та Hell Energy жвавіше розпочав і забив швидкий гол зусиллями Либи. Дальченко подвоїв перевагу на 15 хв, але суперник цього разу зреагував і забив у відповідь. У другому таймі м'ячі Романчука, Кацапенка, Ляшенка до 31 хв уже забезпечили Вікторії лідерство. "Енергетики" відповіли лише голом Солодилова.

Gold Division

[WidgetTable="#STOPTHEWAR DIVISION | GOLD DIVISION" #1040672]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

FC Meadcult 1 - 3 IrisHotels & Vins show
Прекрасна взаємодія Розки й Печорина принесла Iris Vins 3 очки. На двох набрали 6 результативних дій. Суперник цьому протиставив лише гол Педича на 16 хв.

ФК Фокус 2 - 9 FC Liv-Comfort
FC Liv-Comfort піклується про регулярність своїх перемог із великим рахунком. На жаль, ФК Фокус теж не став виключенням. Відразу четверо гравців у складі переможців набрали більше двох результативних дій, та ми виділимо Мержана, який оформив хет-трик. За ФК Фокус забивали Рудешко й Луцик.

Крила Донбасу 2 - 4 Міжнародний Фінансовий Аудит
Граючий тренер Міжнародного Фінансового Аудиту Олександр Шестерньов оформив покер — це був безальтернативний шлях до трьох залікових балів. Олександр влаштував один із найяскравіших "перфомансів" туру. Шаманський двічі асистував Шестерньову, а за Крила Донбасу голами відзначилися Борисков і Чурилов.

FC Lontano 1 - 1 FC Yuzhbor
Гра почалася зі швидкого забитого м'яча Медяника з FC Lontano. Ближче до середини першого тайму трапилося грубе зіткнення Федірця й Грачова. Федірець постелився в підкаті, після чого отримав пряму червону картку. Але й сам Грачов теж побачив перед собою червоне світло. FC Yuzhbor зрівняв рахунок на 38 хв зусиллями Мелешка.

Dnipro-M 4 - 9 Aurora Team-2
Aurora Team-2 швидко створила комфортну перевагу. Dnipro-M програв перший тайм 1:5, а в другій половині матчу ми бачили більш рівну гру. "Дніпряни" скористалися тим, що суперник не форсує подій та забили кілька м'ячів. Капітан команди Веремій оформив хет-трик, а в складі переможців найрезультативнішими були Горовий, Ляшкевич і Приходько. Усі троє оформили по 3 результативні дії.

Silver Division

[WidgetTable="#STOPTHEWAR DIVISION | SILVER DIVISION" #1041013]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

FC TMS 3 - 3 Лестер
Капітан Лестера Ткаченко відкрив рахунок на 13 хв. FC TMS відповів у другому таймі голом Грицюка. Згодом номінальні "господарі" зробили вагоміший крок до перемоги. Віталій Шкарупа асистував Матвієнку й сам забив упродовж 35-36 хв. Однак Лестеру вдалося щось неймовірне, адже команда зрівняла рахунок. Ткаченко оформив дубль у підсумку, а гол Медвєдєва приніс нічию. Хоча наприкінці гри не обійшлося без "розборів польотів" після зіткнення Ткаченка й Матвієнка. 

Energym 2 - 2 СМК
Energym відігрався з 0:2 завдяки дублю Максима Крука. Крук забивав за хвилину до фінального свистка. Відзначимо, що №9 наразі є одним із провідних гравців колективу Вадима Скиценка. СМК ж відкрив рахунок після автоголу Знайди, Моргушко подвоїв перевагу на 25 хв, але цього було замало й суперник відігрався.  

Атлант Буд 10 - 4 Tic Tac
Це друга результативна перемога Атлант Буда після дебюту команди в нашому змаганні. За підсумком перемоги над Tic Tac відзначимо автора хет-трику Коломейця, який увійшов до символічної збірної туру в дивізіоні. У складі номінальних "гостей" найрезультативнішим був капітан Перов.

FC Sokol (Клавдієве) 1 - 1 Duzain-Fasad
Нічия, як законономірний результат матчу за участю команд, які зазіхнуть на призові місця. "Соколи" відкрили рахунок на 18 хв зусиллями капітана Власюка. Хлопці мали шанси, аби подвоїти перевагу, та кожну зі своїх нагод не перетворили на гол. Досвідчені "дизайнери" зрівняли в другому таймі після голу Щесюка. 

Tech United 3 - 4 Нове Життя
Прекрасний матч, як й інші поєдинки першого туру в Silver. Відзначимо, що всі голи були забити до перерви. Нове Життя вів у рахунку 2:0 на 2 хв. Супернику знадобилося стільки ж часу, щоб зрівняти. Однак Петрашенко на 7 хв і Винокур на 17 хв знову забезпечили лідерство номінальних "гостей" у 2 голи. Цього вистачило для підсумкової перемоги.  

Bronze Division

[WidgetTable="#STOPTHEWAR DIVISION | BRONZE DIVISION" #1041014]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма


FC Bilux 5 - 0 FC Kyiv
Сергій Моторний із FC Bilux взяв участь у трьох голах. По одному голу з універсалів забили Старухін і Шестерньов. Голкіпер команди Олександр Крючков, змінивши Коваля в воротах у другому таймі, примудрився забити за 3 хв після появи на полі.

Denon 2 - 5 Vtoris Left Coast
Муртазалієв і Ахмадов зробили рахунок 2:0 на користь Vtoris Left Coast усередині першого тайму. Чичиркоза відіграв 1 м'яч для Denon на 18 хв. Юречко зробив рахунок 3:1 всередині другої половини гри, суперник відіграв гол на 38 хв, однак номінальні "гості" забили ще двічі у відповідь зусиллями Сисоєва та Юречка, який оформив дубль. 

SC Favorit 2 - 2 AFC Footballers
SC Favorit забив на 10 хв і 20 хв зусиллями Сергієнка й Чумака. У складі AFC Footballers помітно виділявся граючий тренер Сергій Цибенко. Він і віддав 2 асисти в другому таймі на Андрусенка й Суліму, що дозволило "футбольорам" вирвати 1 заліковий бал.

UID 2 - 0 ФК Легіон
UID забив свої голи до перерви — відзначилися Яценко й Костянтинов. Команда Андрія Максюти здобула перші 3 очки в дивізіоні й тепер рухатиметься до наступних перемог. Для "легіонерів" ця поразка стала четвертою поспіль з початку травня. 

FC Meest 3 - 4 KarcherUA
У першому таймі команди обмінялися голами. Зі стартом другої половини гри FC Meest вдруге вийшов уперед після голу Сидоренка. Суперник зрівняв на 26 хв - Сергій Нехаєнко відзначився автоголом. KarcherUA зумів повернути хід зустрічі на свою користь в заключні хвилини, що підтверджують переможні м'ячі Курочки й Ковалика.    

МФК Рваний Кед 7 - 4 FC Sich Kyiv
МФК Рваний Кед забив 4 голи до 15 хв. Ближче до завершення першого тайму не виникало думки, що суперник повернеться в гру. FC Sich Kyiv до перерви відіграв 1 гол.У другому таймі номінальні "гості" явно почали чаклувати, бо до 28 хв рахунок був уже 4:4. Але реакція МФК Рваний Кед була блискавичною. Підопічні Олександра Андрєєва так же миттєво забили тричі. Відзначимо Володимира Нагребецького, який узяв учать у чотирьох голах. У складі FC Sich Kyiv відзначимо Владислава Третянка, в активі якого 3 результативні дії.

Пресслужба R-Cup.