2 тур Platinum Division: ФК Жуляни - Aurora Team, дебютні матчі Дніпра-04, Kapelou та інших, 4 команди дебютують у найвищому дивізіоні, але не всі витримають конкуренцію. Другий тур у Platinum також подарує центральний матч між ФК Жуляни й Aurora Team. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

19.05.2022

2 тур Platinum Division: ФК Жуляни - Aurora Team, дебютні матчі Дніпра-04, Kapelou та інших

19.05.2022

2 тур Platinum Division: ФК Жуляни - Aurora Team, дебютні матчі Дніпра-04, Kapelou та інших

Platinum Division

Вікторія - Дніпро-04

Platinum стане величезним випробуванням для обох учасників звітного протистояння. Вікторія, програвши MOdas, уже відчула шалену конкуренцію, що панує в "Платині". А на Дніпро-04 чекає перша гра в дивізіоні цієї суботи. 

Perun - Микільська Слобідка

Platinum Division певною мірою - теж виклик для Микільської Слобідки. Хоч і команда провела в R-Cup 1 повноцінний турнір, колектив закріпився в топах Futsal і здобув у ньому срібні нагороди. Perun, у свою чергу, перевірить на міцність дебютанта дивізіону - на кону перша звитяга команди Ігоря Каплунова в новому чемпіонаті.

ФК Жуляни - Aurora Team

З огляду на зірковий склад, Aurora Team виглядає ледь не головним фаворитом дивізіону. Ми не недооцінюємо інших учасників, лише припускаємо, що трьом-чотирьом командам необхідно довести результатом очних протистоянь з "Авророю" свою готовність здобути лаври переможця. ФК Жуляни серед цих щасливчиків, адже, перемагаючи найсильніших, неодмінно займеш їх місце.

Developex - Hell Energy

На старті чемпіонату важко уявити, що учасники звітної гри боротимуться за топ дивізіону. Але Developex i "енергетики" ще мають по 10 і 9 поєдинків відповідно, щоб спростувати це припущення. Здивують?

Kapelou - MBZ 

Kapelou відновив тренувальний процес цього тижня. Перший матч команда зіграє з MBZ - "біло-червоних" чекає топ-випробування. А в MBZ цілі залишаються незмінними - перемога в кожному матчі й поповнення колекції трофеїв. 

Пресслужба R-Cup