«Ласкаво просимо в 11 тур», – анонси матчів R-Cup Grass, Гостинність учасників змагань в R-Cup славиться на всю столицю. Погляньмо, що приготували нам команди цього разу., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

12.11.2021

«Ласкаво просимо в 11 тур», – анонси матчів R-Cup Grass

12.11.2021

«Ласкаво просимо в 11 тур», – анонси матчів R-Cup Grass

Захоплююче протистояння «Iris Vins» та Hell Energy. Чи перерве «ланцюг» із поразок FC Sofiya City? Нагороди Gold вже близько! «Тріумвірат» із лідерів Silver розпадеться? «Атракціони» в Bronze, соєвий соус для пари «фокусників» і «дніпрян». І це ще не всі інтриги одинадцятого туру!

Platinum Division

IrisHotels & Vins show – Hell Energy

Ці команди видали результативний і яскравий матч у першому колі. «Хел» здобули перемогу із рахунком 7:5. Колектив Дмитра Гавяка тепер всерйоз подумує про золоті нагороди. Відстань до першого місця становить 1 заліковий бал. А «Iris Vins» має намір поборотись за топ дивізіону. Хлопці мають кілька поєдинків «у запасі», тож ця гра стане платиновою «окрасою» в колекції запеклих протистоянь осіннього чемпіонату.

RDS – PERUN

PERUN навряд поступиться своїм місцем у топ-4 за підсумками цього туру. Навпаки, команда Ігоря Каплунова вийде на поле задля переконливої перемоги. Безумовно, хлопці ще й чекатимуть на осічку суперників, які знаходяться вище у таблиці. Для цього є всі передумови й перспективи, але, можливо, RDS «дасть» фавориту?

FC SOKOL (Клавдієве) – FC Sofiya City

«Соколи» спостерігали за невдачами «Софії» в минулих поєдинках і зараз налаштовуються обіграти команду Володимира Гаврилуци. FC SOKOL рішуче підходить до гри, переконаєтесь після стартового свистка. FC Sofiya City через кадрові проблеми не є конкурентною у боротьбі за чемпіонство, звідси й 2 поразки поспіль. Переконані, що, тим не менше, гра не розчарує. Не так і легко буде відібрати «корону» у FC Sofiya City.

Gold Division

FC MeadCult – AZ-41

FC MeadCult доведеться відстоювати свої амбіції на високі місця у матчі проти AZ-41. Останні 4 гри  «мідкультівців» якби натякають, що справи у колективу пішли вгору. І здобули кілька хороших звитяг, і відібрали очки в лідера дивізіону. А от виступи AZ-41 на даному відрізку змагань не вражають. Команда Андрія Нестеренка втрачає позиції і наразі займає восьму сходинку. Але це досвідчений колектив, який здатен вийти з незручного становища. Тому не можемо приписати FC MeadCult статус фаворита, але протистояння буде гарячим!

3й Тайм – Young Business Club

3й Тайм розташувався всередині таблиці, але команда Олександра Михайлошина вже встановлює «барикади» для підопічних Євгена Задорожного. Ми знаємо про запальний характер колективів із Борщагівки, і саме завдяки цьому вони здобувають левову частину своїх перемог. Мотивації вистачає, бо «янги» є лідерами і не зазнали жодної поразки в семи матчах. Однак в минулому турі Young Business Club втратив очки і цілих 3 конкурнетни чекають, бодай, на ще одну осічку «янгів». Чи вдасться цього уникнути або ж 3й Тайм зробить «подарунок» іншим учасникам змагань?

FC YUZHBOR – СМК

СМК зіграли 6 матчів – найменше серед усіх команд Gold. Попереду найважчі протистояння і успіх колективу напряму залежить від кількості набраних очок в заключних турах. Поєдинок із «Южбором» обіцяє бути рівним і дуже емоційним. FC Yuzhbor зіпсував свою статистику в останніх двох турах. Гра з СМК є останнім шансом для команди Павла Павлюка виправити становище. Хлопці жадають закінчити сезон у топ-3, тож необхідно набирати максимум залікових балів і чекати невдалих виступів від прямих конкурентів.

ФК Легіон – Матадор Русанівка

А Матадор Русанівка, в свою чергу, є одним із прямих конкурентів FC Yuzhbor у контексті боротьби за призові місця. Команда Вадима Скиценка не програє в останніх п’яти матчах. Окрім лідера, в дивізіоні ніхто не може похизуватись такою ж статистикою. Та чи дійсно «Матадор» знайшов стабільність? Це перевірить ФК Легіон, який останнім часом полюбляє перевіряти на міцність різних суперників.

Silver Division

DenonFC Bilux

Про що мріє Denon і їх капітан Владислав Бондзік? Команда обмежена не найкращим збором на матчі, ризикуючи опуститись в Bronze за підсумками турніру. Лише самовіддача і набрані очки вбережуть від цього у наступних турах. A FC Bilux, обігравши «футбольорів», здобув першу перемогу в останніх п’яти матчах. Але підопічним Олександра Шестерньова до снаги продовжити переможну серію.

Rangers 2.0 – ФК Неизбежность

«Рейнджери» в доброму гуморі підходять до цього протистояння. Хлопці усвідомлюють, що високе турнірне положення не дозволяє втрачати залікові бали. Тому в поєдинку з «неминучими» пануватиме холоднокровність та рішучість. Але з обох боків, адже підопічні Романа Галицького, пригадуючи свій прекрасний старт у дивізіоні, вирішили, що фініш всередині таблиці ніяк не відображає амбіцій колективу. Чекаємо ще однієї звитяги Rangers чи тріумфу середняка? 

ATL – МФК Рваний Кед

МФК Рваний Кед вже обіграв прямих конкурентів ATL за призові місця (Rangers 2.0, ФК Кварцит). При чому, підопічні Олександра Андрєєва перебували в статусі «андердогів», а перемагали дуже впевнено. Але відчуваємо, що хлопці з ATL, готуючись до матчу, не думають про осічки суперників у поєдинках із «Рваним Кедом». «Біло-сині» мають одну-дві гри в «запасі», що може стати ключовим фактором у боротьбі за чемпіонство. «Рваний Кед» повинен видати свій максимум, однак їх результати в останніх двох турах зовсім не вражають.

AFC FootballersFC SoftServe

Присутність у заявці Анатолія Жихарєва дозволяє FC SoftServe розраховувати на впевнені перемоги в таких матчах. Варто також відзначити капітана Дмитра Василюка, який оформив прекрасний дубль у минулому турі. «Футбольори», в свою чергу, зазнали «сухої» поразки від FC Bilux. Хлопці залишаються серед аутсайдерів, але, можливо, вдасться шокувати середняка дивізіону? Нещодавно їм вдавалось щось схоже у грі з МФК Рваний Кед.

FC SoftServeLIDERS

Так, підопічні Владислава Рибальченка зіграють 2 поєдинки. Другим суперником колективу стане LIDERS. Все ж відзначимо, що в цьому турі календар потішив команду Дмитра Василюка, адже у двох матчах зустрінуться з представниками нижньої частини турнірної таблиці. Чи вдасться хлопцям набрати максимум очок? Відповісти, певною мірою, спробує LIDERS. Їх капітан Артем Шиман не втрачає оптимізму, бо навіть потрапляння в Bronze змушує гравців дужче прогресувати.

Smile Development – AFC Footballers

«Футбольори» теж проведуть 2 гри за цей тур. Поєдинок «сусідів» по турнірній таблиці обіцяє бути напруженим. Перемога дозволить дещо покращити своє незавидне положення обом командам. Smile Development в R-Cup має значно більше досвіду. Здогадуємось, що на початку змагань хлопці ставили перед собою високі цілі, але в ході чемпіонату опинились в іншому становищі. Тож на чий бік стане футбольна фортуна? Приєднуйтесь до трансляції та дізнавайтесь з нами.

ФК Кварцит – Дружба

Дружба розташувалась всередині таблиці. Команда Романа Буряка ще мріє про топ дивізіону. А ФК Кварцит спробує розвіяти всі романтичні настрої суперника. Двом зарядженим колективам не вистачить місця на одному полі, проте вони розпочнуть цей «двобій». Іван Нечепа продовжує приносити чимало користі «Кварциту». Іван забив 6 м’ячів у семи поєдинках. Але Євгеній Ільченко з Дружби, дивлячись на цю статистику, лише посміхається, адже забив удвічі більше.

FC Rabona – Yellow Black

FC Rabona набрала 13 очок в останніх п’яти матчах – найкращий показник серед усіх команд дивізіону. Що скажете на це, пане Дмитре? «Моя команда має шалену додаткову мотивацію», –  відповів би рішучий капітан Yellow Black Дмитро Бондарь. Підопічні Сергія Кукіля ведуть боротьбу за нагороди, тому не сумніваємось у бойовому настрої хлопців. А Yellow Black цілком могли відібрати очки в одного з лідерів у минулому турі. Зрештою, чи перетвориться їх непоступливість у 3 залікові бали після фінального свистка?

Bronze Division

ФК Сейм Путивль – Нове Життя

Режисер Сергій Ейзенштейн 100 років тому винайшов особливий метод монтажу своїх фільмів, який вивчається сьогодні в кіно-школах. Нам цей метод відомий як «монтаж атракціонів».

А тепер погляньте на турнірні змагання п’яти команд у Bronze. Які асоціації у вас виникають? Для нас перипетії у верхній частині таблиці асоціюються зі справжнім атракціоном. А матч «Сейма» і Нове Життя стане уособленням радісних емоцій вболівальників, а також самовіддачі учасників боротьби за призові місця. Ще більше підкреслює нашу паралель одна з цитат режисера, на яку наткнулись під час підготовки цього анонсу: «Краща драматургія – це футбольний матч: люди дивляться і не встають. Треба домогтися такої досконалості драматургії».

Чисельні протистояння «Бронзи»… Неймовірна драма. Саме це ми побачимо у грі путивлян і «помаранчево-чорних», а ще й в наступних вирішальних поєдинках R-Cup Grass у Bronze Division.  

ФК Фокус – DNIPRO-M

DNIPRO-M після перемоги над «технарями» вирішили хоча б одним оком зазирнути у топ-5. Сергій Кукіль сподівається перемогою над ФК Фокус додати ще більше інтриги боротьбі за нагороди. Але «фокусники» – не фанати інтрижок, хлопці вважатимуть будь-які спроби суперників досягти успіху надмірними, зайвими, як соєвий соус. ФК Фокус давно мріє про вихід у Silver. Чи завадять цьому «дніпряни?»

Славутич – Internazionale Kyiv

Славутич зіграє з «міжнародниками», які розташувались на дев’ятій позиції. Internazionale Kyiv має завдання закінчити сезон якомога вище у таблиці. Але їх суперник перед стартовим свистком  знатиме про результат гри між ФК Сейм Путивль і Нове Життя. Тому мотивації ще може й додатись, а поки команда Ігоря Кузнєцова з максимальною концентрацією підходить до гри з «андердогом», маючи свої цілі в дивізіоні.

FC IPnet – Tech United

Поразка «технарів» у минулій грі не ставить їх у критичне положення. Команда Івана Кияниці має шанс безпосередньо вплинути на боротьбу у верхній частині турнірного становища. Та мотивований суперник явно не збирається відступати. Невдачі по ходу сезону відкинули колектив Івана Нечепи на п’яту сходинку. Піднімуться вище вже після цього туру?

Пресслужба R-Cup