R-Cup Futsal: анонс 5-го туру, Анонс п’ятого туру матчів R-Cup Futsal, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

22.10.2021

R-Cup Futsal: анонс 5-го туру

22.10.2021

R-Cup Futsal: анонс 5-го туру

Микільська Слобідка – Hare Krishna

«Слобідка» у минулому турі обіграла МФК Парма. Чітке виконання гравцями настанов Владислава Рибальченка дозволить розраховувати на перемогу у матчі з Hare Krishna. Микільська Слобідка виглядає фаворитом «на папері», адже свою єдину перемогу суперник здобув у грі з головним аутсайдером.

Binotel MBZ

Після чотирьох зіграних матчів констатуємо наступне: MBZ «на голову» вищі за класом від суперників. Зрештою, їх серія з перемог не дивує, бо в R-Cup Grass хлопці грали з найсильнішими суперниками у найвищому дивізіоні. Чи вдасться Binotel здивувати? Сподіваємось, що в R-Cup Futsal з’явиться, бодай, 1 команда, яка не лише нав’яже боротьбу, а й зачепиться за результат у грі з явним фаворитом.

Крила Донбаса – Зелені Леви

Ситуація в турнірній таблиці для Крила Донбаса досить непогана. Команда впевнено займає друге місце, а цієї неділі хлопці зіграють з «левами». Як бачимо, в цій парі є явний фаворит, однак «левам» набридло «вивчати дно» турнірного становища, тому в неділю вони намагатимуться показати свій максимум у грі зі статусним суперником.

ДКС України – KARCHER

KARCHER переслідує серію з поразок в останніх двох поєдинках. А матч із ДКС України обіцяє бути надважким. ДКС України є претендентом на високі місця, але наскільки високо «стрибне» команда Віталія Мельника? Відповіді на це й інші питання отримаємо в неділю, початок гри о 18:30.

FC Lontano – МФК Парма

Для FC Lontano важливо зберегти свої позиції в турнірному становищі, адже найближчі переслідувачі тур не пропускають і свої матчі проведуть. До того ж, і Микільська Слобідка, і ДКС України мають ігри «в запасі» (одну й дві відповідно). «Парма» в турнірі феєрила лише одного разу, коли відвантажувала 10 м’ячів у ворота Hare Krishna. Однак не будемо поспішати записувати у фаворити підопічних Олександра Шестерньова, дочекаємось неділі.

Пресслужба R-Cup