"Група смерті" у Autumn R-Cup: боротьба топ-команд за лідерство чи "крок вперед" для "андердогів", FC Rejo, Grace, FC Rabona, Крила Донбаса — які перспективи фаворитів у групі В та, що чекає на "андердогів", аналізує r-cup.com.ua , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

24.09.2020

"Група смерті" у Autumn R-Cup: боротьба топ-команд за лідерство чи "крок вперед" для "андердогів"

24.09.2020

"Група смерті" у Autumn R-Cup: боротьба топ-команд за лідерство чи "крок вперед" для "андердогів"


В осінньому турнірі R-Cup група В зібрала в собі наступних фаворитів: FC Rejo, Grace, FC Rabona, Крила Донбаса. Нагадаємо, ці команди змагались за перші сходинки в Summer R-Cup, проте в різних дивізіонах. А зараз "сліпий" жереб звів їх разом і додав в якості "першої страви" Sporting Kyiv та новачка Phoenix. Яка із команд виборає перше місце та чи стануть аутсайдери легкою здобиччю для "хижаків?"

FC Rejo

4-те місце в Platinum division Summer R-Cup 2020

У першому турі колектив Антона Єльшина розгромив дебютантів турніру Phoenix (8-1). FC Rejo звикли протистояти найсильнішим суперникам, що безумовно, додає їм впевненості. За рахунок зміни тактики і гри на "тарана" Андрія Толстенка, (хоч із цією роллю в команді добре справляється Олександр Миславський,) вдалось здобути кілька важливих перемог. Але у протистояннях із командами з великим підбором прудконогих гравців у FC Rejo виникають локальні "пожежі," які не завжди вдається "загасити." Як результат, втрати очок із FC Magic Talisman, поразка майбутнім чемпіонам GC Barbershop, що і завадило зайняти місце у першій трійці. 

Один із лідерів FC Rejo Євгеній Розка поділився думками з приводу сили суперників на старті турніру: "У цьому сезоні в складі FC Rejo відбудуться деякі зміни. Ігрову практику отримуватимуть менш досвідчені гравці, що може вплинути на кінцевий результат."

Прогноз R-Cup: 2-ге місце у групі В

FC Rabona

2-ге місце в Bronze division Summer R-Cup 2020


Відразу ж відзначаємо їх мотивацію та бійцівські якості в окремих матчах. Тут згадуємо поєдинок першого туру із Sporting Kyiv. FC Rabona, програючи (1-3,) знайшла мотивацію у вигляді Дня народження капітана Олександра Іванова та забила ще сім м'ячів у другому таймі. Фінальний свисток зафіксував кінцеву перемогу номінальних "гостей" (8-3.)

У складі команди досвідчені гравці прекрасно взаємодіють на полі з молодими виконавцями. Останні, в свою чергу, займаються атакувальними діями біля воріт суперника. 

Голкіпер FC Rabona Сергій Кукіль з нетерпінням очікує наступних ігор Autumn R-Cup: "У нашій групі вирішальну роль відіграє підготовка і бажання перемагати. Завжди мріяли зіграти із такими командами. Саме цей груповий етап покаже реальний рівень FC Rabona."

Прогноз R-Cup: 4-те місце у групі В

Grace

2-ге місце в Silver division Summer R-Cup 2020

Grace є основним фаворитом на перше місце, якщо збиратимуться на матчі повним складом.

Згададуємо їх матч із PERUN в передостанньому турі минулого сезону. Абсолютні лідери і чемпіони дивізіону, які полюбляли громити суперників, були декласовані (7-1.) А тепер у когось ще є питання з приводу майстерності і сили Grace?

Відзначаємо і їх капітана, Юрія Печонкіна, який в кожному матчі "веде за собою" партнерів, а, інколи, влаштовує індивідуальні "перфоманси" з купою забитих голів. 

Прогноз R-Cup: 1-ше місце у групі В

Крила Донбаса

1-ше місце в Gild division Summer R-Cup 2020


Чемпіони "Голду" Крила Донбаса зазнали лише однієї поразки в минулому сезоні, причому лідерство вибороли в останньому турі. На Rejo-ВДНХ нерідко ходили чутки, мовляв, ці хлопці заслуговують грати в Platinum division. 

Колектив Віктора Беднюка комбінує силову та комбінаційну гру. Юрій Панайотов ефективно розпочинає атаки із центру поля, тоді як партнери заплутують суперника грою без м'яча. Юрій Кованов  проривається флангом, раптове вбігання в штрафний майданчик від Данила Панайотова і гол! Це короткий guide рецепту забитих голів від Крила Донбаса.

Прогноз R-Cup: 3-тє місце в групі В

Sporting Kyiv

9-те місце в Iron division Summer R-Cup 2020

Команда Євгенія Шевчука не ставить високих цілей на осінній турнір. Капітан команди так коментує потрапляння до "групи смерті:" "Отримаємо гарний досвід гри з більш сильними командами. Буду об'єктивним і скажу, що не маємо шансів на призові місця в групі. Боротимемось із дебютантами турніру за п'яте місце. 

Маючи в складі кількох яскраво виражених "індивідуалістів," Sporting Kyiv здатен боротись практично із кожним суперником, та успішно далеко не завжди. Колективу варто додати в багатьох аспектах, а особливо, у грі на результат, коли рахунок на табло на їх користь. 

Прогноз R-Cup: 5-те місце у групі В

Phoenix

Команда дебютувала в R-Cup і відразу ж отримала 8 м'ячів у власні ворота, задовольнившись лише голом престижу.

Phoenix намагались демонструвати силову гру, але поки колектив робить перші кроки в турнірі. Тим не менше, відзначаємо їх голкіпера Іллю Ніжніка, який зробив один із найефектніших сейвів минулого вікенду. 

Прогноз R-Cup: 6-те місце у групі В