2 коли Platinum: «чому б і ні» для Manzana, безвиграшна серія Rejo та нестерпна дистанція для інших , Команди зіграють в 2 коли у Platinum Division. Наскільки ймовірне чемпіонство Manzana 2, хто складе їм конкуренцію і який колектив перетвориться в середняка дивізіону?, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

09.06.2021

2 коли Platinum: «чому б і ні» для Manzana, безвиграшна серія Rejo та нестерпна дистанція для інших

09.06.2021

2 коли Platinum: «чому б і ні» для Manzana, безвиграшна серія Rejo та нестерпна дистанція для інших

Ігри у Platinum Division R-Cup Spring дійшли своєї середини. Чому Manzana 2 на 90% гарантувала собі чемпіонство та, яка із команд перебуває в ігровій стагнації — поговоримо в цьому матеріалі. 

Інтризі в Платині кінець?


Наразі важко не погодитись із цим твердженням. Погляньмо правді  «у вічі»‎ — як би не хотіли інтриги до останнього туру в найвищому дивізіоні, все практично вирішено. Клас топ-виконавців столичного футзалу й міні-футболу переважає бажання боротись в суперників. Колектив Віталія Мельника перемагає знову і знову, при чому  «дістається» й іншим сильним командам (запитайте у FC Rejo).  

Та й для самих хлопців із Manzana 2, схоже, настав час забрати золото. Рік тому в Платині вони поступились першістю GC Barbershop лише за додатковими показниками.

BetonEnergo: час для нагород 

Чи не прийшов час «червоно-чорним» забирати нагороди в Платині? Але питання в тому, які саме? Зараз вони впевнено займають другу сходинку. BetonEnergo — команда, яка цілком заслужено обіймає друге місце. 

Лише «енергетики» дали серйозну відсіч лідеру, хоч і програли (2-3).

Минуло кілька турнірів після остаточної кадрової комплектації команди Дмитра Ковальчука. 8 листопада 2020 року, до речі, програли Hell Energy в Голді, а зараз «перекушують» ними в черговому турі. Сплав молоді й досвіду дає змогу наставнику Євгену Задорожному перемагати від матчу до матчу. Колектив має яскраво виражених лідерів, той же Тростянський став найбільшим відкриттям минулого турніру. Резюмуючи, висловимо думку, що президент BetonEnergo, Павло Чорноус, явно задоволений результатом, який зараз демонструє команда.

Hell Energy: пекельний подих, але чи достатньо для Platinum?

Чергова спроба в найвищому дивізіоні для команди Дмитра Гавяка поки викликає двоякі емоції, не дивлячись на проміжну третю сходинку. У бажанні й мотивації хлопці, безперечно, додали (чемпіонство в Gold слугувало своєрідним «важелем»), але тепер все частіше виникають кадрові труднощі. У кількох матчах не грав лідер Степан Кошка, та й «довжина» лави запасних не завжди дозволяє «маневрувати» на полі.

За медалі продовжать боротись, цього не виключаємо, проте половина потенційного успіху залежить від результатів команди, про яку йтиметься далі.

Головне розчарування: FC Rejo

Можливо, справа у вболівальниках чи «експертах», які жадають лише першого місця від Rejo, але позиція поза топ-3 — явно не те, на що розраховували й самі гравці.

У цьому випадку оперуємо лише фактами. MBZ i Манзані програли абсолютно по грі, з Hell нічия (2-2.) Після програного фіналу Supercup на деяких гравців було болячи дивитись. Валерій Директоренко додав Rejo запалу і свіжості, однак цього замало для звитяг у визначних матчах. У ці лихі часи ще більше розкрився воротар, Андрій Боровець. Це виділимо із позитивних тенденцій. Команда Антона Єльшина боротиметься за нагороди, та вже в наступному турі їм протистояти BetonEnergo Team.

VBA або стражденні збором на матчі

Погодьтесь, це міцна і хороша команда, яка противиться будь-кому на полі. Але при оптимальній явці на гру. Забивають небагато, як для свого рівня, а пропускають ледь не найбільше в дивізіоні (30 м'ячів). Колектив славиться непоступливістю, а це ми побачимо вже після повернення на поле Кравчука, Кебкала та інших. 

AZ-41 та Енергія: «хочемо в Голд»

У підзаголовку об'єднали ці команди, адже разом ділять останню сходинку Платини. У минулому турі AZ й Енергія зіграли внічию (2-2). У AZ-41 є яскраві гравці, але їх появи чередуються між собою. Поглянувши з іншого боку, AZ-41 загартовується і грає завжди з найсильнішими. В організаторів й усього персоналу турніру бійцівські якості колектив викликає величезну симпатію. Чекаємо від них на запальну другу половину турніру. 

Енергія свій найкращий матч провела минулого вікенду. Були близькими  до перемоги, але суперник відіграв 2 м'ячі наприкінці зустрічі. У заявці є цікаві виконавці: Вовнянко, Каркаєв, Безуглий, проте поки не зіграли жодного матчу. Останні двоє взагалі відповідали за голи в Summer R-Cup 2020. Тому тренер Енергії Станіслав Гончаренко продовжує чекати на підсилення, аби створити, мінімум, одну боєздатну четвірку з Дороховим, Розмарицею тощо. Напевно, це єдина можливість все ж піднятись із дна таблиці. 

Пресслужба R-Cup