Не без сенсацій: на Rejo-ВДНХ відбувся 2-ий тур осіннього турніру, У рамках Autumn R-Cup 2020 команди зіграли чергові поєдинки. Топ-матчі виправдали очікування, а ФК Легіон і Trident "приголомшили" фаворитів в очних дуелях. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

28.09.2020

Не без сенсацій: на Rejo-ВДНХ відбувся 2-ий тур осіннього турніру

28.09.2020

Не без сенсацій: на Rejo-ВДНХ відбувся 2-ий тур осіннього турніру

Представляємо дайджест поєдинків другого туру Autumn R-Cup 2020.

Відкривали тур у суботу FC Dresdner і FC Magic Tigers Talisman. Номінальні "господарі" помітно нервували й помилялись у простих ігрових ситуаціях. Суперник використав ці моменти та перетворив їх у голи. Як наслідок, перемога FC Magic Tigers Talisman. 

Soborna Team грали наступний матч із Tech United. Колектив Дениса Мельника "на класі" обіграв менше досвідченого суперника із рахунком (7-2.)

INTER, завдяки високій результативності в другому матчі поспіль Дмитра Горелика, переграв ФК Рада (4-1.) Дмитро зробив хет-трик і тепер серйозно налаштований поборотись за місце в символічній збірній туру.

IFL в наступному протистоянні повністю переграв новачків Admitad (10-3.) Дебютанти залишили приємні враження своєю грою. Першу звитягу в осінньому турнірі команда спробує взяти вже наступного вікенду.

Одним із центральних поєдинків ігрового дня став матч між Bilux та AZ-41. Bilux вкотре демонстував контроль м'яча, а суперники вправно реалізовували свої моменти. (4-1), перемога за AZ-41.

"Окрасою" суботи стало протистояння Нового Життя та Дружби. У минулому сезоні колективи грали в різних за силою дивізіонах, але натхненна гра і чудо-гол зі штрафного Березовського в складі Дружби забезпечили команді 3 очки.

Unknown FC, в свою чергу, декласували DNIPRO-M (7-0.) Відсутність зіграності і досвіду вдруге дались взнаки команді Сергія Кукіля. Колектив Антона Хомчака результативно провів цей матч і підвищив їх шанси на потрапляння у вищий дивізіон.

BetonEnergo і Радар ВС видали рівну гру. За рахунок дисципліни й силової боротьби на полі Радар виборов нічию (2-2.)

ФК Легіон і 3й Тайм виходили на поле за результатом. Легіону в минулому матчі не вистачало реалізації, проте в матчі із фаворитом все стало на свої місця. Команда Валентина Шевченка видала найяскравіший матч в турі. Суперник у грі задовольнився лише одним голом. Як наслідок, (3-1) і перша сенсація туру.

Другою гучною сенсацією став матч між YBC і Trident. Шалена реалізація і тотальна ігрова перевага "андердога" Trident дозволила команді розгромити потужного суперника (4-0.) 

Smile Development в заключному протистоянні суботи святкував другу перемогу в турнірі. Цього разу над колективом Топ Фінт. Надійну гру в воротах видав голкіпер Михайло Бисага, а капітан Олександр Голодніков знову став гравцем матчу. Топ Фінт вдалось забити двічі, проте у захисті гра команди була вкрай ненадійною. Як результат, (5-2) на табло.

HELL ENERGY в першому матчі неділі "розтрощили" New Star. У команди Дмитра Гавяка проходили всі комбінації біля воріт суперника. Степан Кошка знову видав блискучу гру в завершенні атак і, віддаючи гольові паси. (17-0), результат матчу говорить сам за себе.

Magnis Income виходили на поєдинок із ФК Неизбежность з думками про перемогу. Однак на полі ми бачили іншу ситуацію. Щоправда, у воротах номінальних "господарів" стояв Максим Кудлай за відсутності голкіпера Артура Сулаєва. Це стало одною із причин провалу команди.                               ФК Неизбежность виглядали свіжішими, більше боролись та здобули комфортну перемогу (4-0.)

FC Rejo та Крила Донбаса в наступному матчі показали рівну гру і жагу до боротьби. Ініціатива переходила від однієї команди до іншої. (3-3) на табло після фінального свистка у протистоянні. За такої гри цей результат є абсолютно закономірним й справедливим.

Славутич у матчі з Duzain-Fasad нарешті "вибухнули." Старання Максима Івашка супроводжувались активними діями партнерів в обороні та нападі. Суперник із цим нічого не вдіяв в ході матчу. Команда Олександра Поліщука завершила матч із прикрою поразкою (5-2.) Тепер потрібно добряче проаналізувати власну гру, адже чимало команд прогресують в порівнянні із минулим сезоном. Славутич у матчі із призером Bronze division літнього турніру став яскравим прикладом цієї тенденції.

Sporting Kyiv та Phoenix в очній дуелі з'ясовували, хто ж є фаворитом боротьби за 5-те місце у групі В. Максим Гутник в складі Sporting Kyiv знову став кращим гравцем і забезпечив перемогу команди із рахунком (8-2.)

AAZISS та VBA продовжили матчі неділі. VBA регулярно йшли вперед і, незважаючи на три пропущені голи, показали стабільну гру в атаці. Забили у відповідь шість м'ячів і забрали перемогу у протистоянні з дебютантом турніру.

Denon і Liverpool FC потішили вболівальників рівною та видовищною грою. Впевнено почавши гру, колектив із Еквадора втратив ініціативу і мінімально програв команді Владислава Бондзіка (5-4.)

Grace проводили перший матч в осінньому турнірі із FC Rabona. Олександр Іванов впродовж трьох хвилин зробив дубль, але втримати перевагу не вдалось. Grace швидко зрівняли рахунок і вийшли вперед. FC Rabona не вистачало швидкості у деяких епізодах, однак команда боролась до фінального свистка, який зафіксував мінімальну звитягу Grace (6-5.)

KARCHER у матчі з FC Young Boys показав "у всій красі" своїх лідерів Олександра Дубишевського й Мирослава Курочку. Саме вони вели за собою партнерів ледь не в кожній атаці. Після завершення гри на табло рахунок (6-2), комфортна перевага й перемога команди Романа Чернеця.

ФК Венеція та Falcons Youth протягом всього матчу боролись за кожен сантиметр поля. Тактика "довгих закидань" від капітана Falcons Youth Дмитра Тимошенка не виправдала себе. По завершенню матча на табло нічия (1-1.)

Perun у матчі із ФК Фокус видали результативний другий тайм, чим зламали опір суперника, який непогано виглядав у першій половині зустрічі. Однак для підсумкового рахунку цього замало, Perun здобув перемогу (9-3.)

Для ФК Сейм Путивль матч із Friends Team став своєрідною перевіркою на міцність. Незважаючи на поразку, новачкам R-Cup вдалось нав'язати колективу Володимира Костюченка свою гру у першому таймі. Та Friends Team "на досвіді" здобули перемогу.

У заключному поєдинку туру зійшлись Атлант і FC Valkyrie. Останнім не вдалось налагодити гру в атаці та командні дії при обороні. Юрій Гриценко ледь не самотужки розганяв атаки своєї команди. Власне, він став гравцем матчу. Атлант розгромив суперника із рахунком (5-0.)

Прес-служба R-Cup