Анонс центральних матчів 2-го туру Autumn R-Cup Divisions 2020, R-Cup анонсує найбільш інтригуючі протистояння у рамках 2-го туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

30.10.2020

Анонс центральних матчів 2-го туру Autumn R-Cup Divisions 2020

30.10.2020

Анонс центральних матчів 2-го туру Autumn R-Cup Divisions 2020

Premiere Division

Magic Tigers Talisman - Soborna Team

Soborna Team

Magic Tigers Talisman

Команди по-різному розпочали свій "шлях" в Premiere Division. Talisman "врятував" нічию із 3й Тайм. Soborna Team, в свою чергу, "на досвіді" переграли амбітний Smile Development.

У колектива Кирила Меделяна лише 1 перемога та 2 нічийні результати в останніх трьох поєдинках. "Близьку" гру варто очікувати і в цьому турі.

Вирішальну роль у матчі зіграє фізична готовність гравців.

Soborna Team більш варіативна в атаці, ніж суперник, який активно "йтиме вперед" у перші хвилини. Та саме на цьому команду команду Дениса Мельника "впіймали" хлопці із Falcons Youth в заключному турі групового етапу. 

Platinum Division

Hell Energy - Славутич

Славутич

Hell Energy

У дивізіоні відразу 5-6 команд боротимуться за топ-3. Цей фактор лише "підкреслює" важливість кожного матчу. Широкий вибір "індивідуально підкованих" гравців у команді Дмитра Гавяка, тотальне володіння м'ячем із акцентом на атаку — все це робить їх фаворитами протистояння.

У складі Славутича Максим Івашко є ключовим виконавцем. Його "дует" в атаці із Євгенієм Самійликом здатен "здивувати" в будь-якому матчі. Рецепт успіху для Славутича в цій грі — активна командна гра та контрвипади, простір для яких виникатиме після атак суперника.

Gold Division

Perun - Trident

Trident

Perun

Минулого вікенду вболівальники, нарешті, побачили Perun зразка Summer R-Cup. Trident теж здобув 3 очки, перегравши Grace. Командна взаємодія на полі зіграє ключову роль у матчі між Perun і Trident. У цьому компоненті колектив Ігоря Каплунова виглядає переконливіше. Денис Валковий із Trident, кращий гравець 1-го туру, цієї суботи навряд чи отримає багато вільного простору, адже суперників, які жорстко грають у відборі, важко пройти "один в один."

Silver Division

AAZISS - Tech United

Tech UnitedAAZISS

AAZISS прогресує. 3 матчі: 2 перемоги, 1 нічия. Особливо здивувала їх звитяга над досвідченими Magnis Income минулої неділі. Колектив Івана Принца додає у командній взаємодії та має в складі кількох лідерів. "На папері" саме AAZISS є фаворитом протистояння. 

Tech United не можуть перемогти у трьох турах поспіль. Забиті голи для команди, як "дощ серед пустелі." У матчах з рівними суперниками колективу Івана Кияниці вдається здобути, бодай, нічию. Та чи вдасться їм забити хоча б більше двох м'ячів у черговій "дуелі?"

Bronze Division

Sporting Kyiv - Нове Життя

Нове Життя

Sporting KyivSporting не перемагав майже місяць. Минулого тижня тріумфували над FC Valkyrie, проте не можна стверджувати, що переможна "хода" продовжиться. Та саме номінальні "господарі" є фаворитом за рахунок широкої заявки на кожен матч. Суперник цим не може "похизуватись," граючи ледь не одним складом. Нове Життя не показує впевнену гру, але всередині колективу Романа Ковтуненка панують дисципліна й бажання боротись.

Iron Division

ADMITAD - DNIPRO-M

Цікаве протистояння команд, які восени дебютували в R-Cup. Колективи є абсолютно рівними, але цікавіше те, що навіть мають схожі проблеми: вибір позицій гравцями при атаці й обороні, гра без м'яча тощо. Щоправда, у минулому турі DNIPRO-M здобули першу перемогу в осінньому турнірі, чого ще не вдалось супернику. Можливо, ця деталь стане основною у ігровому "механізмі," який вплине на результат після фінального свистка.

Прес-служба R-Cup