Autumn R-Cup 2020: анонс центральних матчів у рамках 2-го туру групового етапу , Поєдинки за участю FC Rejo, Magnis Income, перші ігри 3-го тайма і Крила Донбаса — r-cup.com.ua ананосує поєдинки 2-го туру , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

25.09.2020

25.09.2020

Autumn R-Cup 2020: анонс центральних матчів у рамках 2-го туру групового етапу

Другий тур Autumn R-Cup знову  зібрав у собі протистояння фаворитів. 3-й тайм і Крила Донбаса проведуть перші поєдинки, а дебютанти спробують "здивувати" вболівальників,будучи "темними конячками" осіннього турніру. 

Група А

Славутич - Duzain-Fasad

Матч Славутич - Duzain-Fasad є центральним у групі. "Дизайн" спробує підтвердити свій "клас" у матчі з грізним суперником, якому, нарешті, треба досягати ігрового балансу . 

"Рейди" флангами Максима Івашка повинні "підкріплюватись" командною взаємодією на полі. Славутич є міцним, атакуючим колективом, але хлопцям суттєво не вистачає результативності в фазі завершення атак. 

Група В

FC Rejo - Крила Донбаса

Поєдинок між RC Rejo та Крила Донбаса, безумовно, стане одним із найяскравіших в турі з точки зору змісту гри та результату.

Обидві команди "пропагують" силовий футзал з великою кількістю позиційних атак. Євгеній Розка чи Юрій Панайотов? Хто із них більш ефективно розпочинатиме атаки в очному протистоянні

Група D

Bilux - AZ-41

На гру команди Bilux завжди цікаво дивитись з боку тактики і рухів без м'яча. Щоправда, цього замало для успіху в матчах із топ-суперниками.

AZ-41 є швидкою командою, основна загроза якої — Владислав Левицький. Беручи ініціативу на себе, він неодноразово вирішував долю схожих протистоянь. Зауважимо, що Владислав матиме не так багато шансів для взяття воріт, якщо поруч постійно перебуватиме гравець суперника. Це може стати рушійним фактором для одного із колективів у протистоянні.

Група Е

Denon - Liverpool FC

Колектив Владислава Бондзіка легко стартував у Autumn R-Cup, перегравши ФК Рада (14-3.) Їх ігровий ріст в другій частині минулого сезону говорить сам за себе. 

Дальніх ударів від Даніеля Монтенегро та індивідуальних дій Франсіско Пінто не достатньо у матчі із суперником, який помітно прогресує в кожному поєдинку. 

Група F

ФК Легіон - 3й Тайм

Командна гра ФК Легіон дає контроль м'яча в окремих епізодах, а от із результатом виникають проблеми. Деякі колективи можна критикувати за яскраво виражений "індивідуалізм." А у ФК Легіон все навпаки, команді не вистачає лідера на полі.

3й Тайм є не лише фаворитом цього матчу, а й усього турніру. Самовіддача і висока підготовка гравців забезпечує необхідний результат. Проте у Gold division минулого сезону вони програли боротьбу за лідерство в останньому турі. 

Група G

ФК Венеція - Falcons Youth

Часто-густо, команда Євгенія Просихіна пасивно реагує на різні ігрові епізоди. Цю помилку не варто повторювати у протистоянні із Falcons Youth.

Колектив на чолі із лідером Юрієм Квашуком постійно атакує, завдяки чому "ламає" опір суперника, а сам Юрій ефективно розпочинає атаки команди та віддає гольові передачі. У минулому турі увійшов до символічної збірної. Приємну тенденцію Квашук спробує  продовжити цих вихідних.

Група H

Magnis Income - ФК Неизбежность

ФК Неизбежность стартували з перемоги в осінньому турнірі. Команда виглядає енергійною і налаштованою на інші матчі групового етапу. 

Їх суперник, Magnis Income, вже заявили про намір боротись за лідерство у групі H і вихід у топ-дивізіон. Але хлопцям потрібно грати усі матчі до "фінального свистка," не зважаючи, який рахунок на табло. Поєдинок із ФК Неизбежность покаже: чи дійсно готові Андрій Знайда і КО до більш серйозних випробувань на просторах Rejo.

Прес-служба R-Cup