7 тур Autumn R-Cup 2020: анонс вирішальних матчів у боротьбі за нагороди, Анонсуємо головні протистояння у дивізіонах напередодні заключного туру Autumn R-Cup 2020., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

03.12.2020

7 тур Autumn R-Cup 2020: анонс вирішальних матчів у боротьбі за нагороди

03.12.2020

7 тур Autumn R-Cup 2020: анонс вирішальних матчів у боротьбі за нагороди

Впроводж осіннього турніру R-Cup ми ставали свідками неймовірних камбеків, інтригуючих топ-матчів тощо. Проте саме в заключному турі лідери трьох дивізіонів визначать "долю" перших місць в очних протистояннях:

  • Soborna Team - FC Rejo (Premiere Division);
  • FC Young Boys - YBC (Bronze Division);
  • FC Dresdner - FC Bilux (Iron Divison.)

Premiere Division

Soborna Team - FC Rejo

Для команди Дениса Мельника навіть нічия стане переможним результатом, адже різниця забитих/пропущених м'ячів на їх користь:

Soborna Team (+19) - FC Rejo (+18)

У складі номінальних господарів не зіграє ключовий виконавець Максим Лонський у зв'язку із дискваліфікацією. Та Василь Лавренюк, Денис Нестеров, Вадим Щасливцев тощо здатні розділити між собою обов'язки Максима у просуванні м'яча в останню третину поля. Тому втрата 15-го номера не стане "головним болем" капітана напередодні гри.

Що може протиставити FC Rejo супернику у такій ситуації? Вірно, реалізацію своїх моментів. Soborna більше атакує, не завжди встигаючи перекрити вільні зони, тому Rejo "ловитиме" на контратаках. 

Така стратегія успішно працювала в матчах з іншими командами, "заточеними" на контроль м'яча та домінацію на чужій половині поля. Колектив Антона Єльшина вміє грати "другим номером" та втримувати необхідний резульат. Андрій Толстенко майстерно виконує роль "тарана," а Євгеній Розка є ледь не кращим "диспетчером" в усьому турнірі. Та чи спрацює це в суботу? 

Platinum Division

Перше місце в минулому турі завоювали Hell Energy в матчі з IFL (9-3.) Цього вікенду розгорнеться боротьба за друге місце. Тепер збірна Interchurch Football League протистоятиме Beton Energo. IFL в середньому забивають майже 7 м'ячів за матч, суперник — лише 4, хоча і пропускає майже вдвічі менше. 

Beton Energo теж мають прекрасний пібір технічних та швидких гравців, а також наддосвідченого тренера — Євгена Задорожного. У наставника буде план на гру, можливо, номінальні "гості" нівелюють сильні сторони суперника власними атаками. Та перед матчем фаворитом все ж є IFL. Чи "здивує" Задорожний із підопічними? Відповідь дізнаємось 5 грудня, гра розпочнеться о 16:00. 

Gold Division

Чемпіон визначивсь ще минулого вікенду. Вдруге поспіль Perun "пройшовся" дивізіоном, не помічаючи суперників. 

А от із 2-3 місцем все не так очевидно. 

У складі Falcons Youth в ході турніру з'являлись ключові виконавці, які приносили результат: Олександр Овчінніков, Микита Толочко. Але ключовою фігурою команди є Олексій Шевчук, регулярний претендент на потрапляння в збірну туру. Falcons Youth намагатимуться втримати другу сходинку в матчі із Атлантом. 

За третє місце "посперечаються" Trident i Liverpool FC. Примарні, але шанси зберігаються у Friends Team, але потрібно обігрувати команду Хосе Гальєгоса і чекати на поразку Trident.

Silver Division

Окремо відзначимо Silver Division, у якому боротьба за перші три місця триватиме до фінального свистка заключного матчу. ФК Легіон та Duzain-Fasad влаштує лише перемога в сьомому турі, адже обидві команди є головними фаворитами дивізіону. На місце у трійці розраховує і FC Rabona, яким теж потрібна лише перемога. Втрачати очки не можна, адже Радар ВС та INTER "дихають у спину." 

Bronze Division

FC Young Boys - YBC

Почнемо із того, що обидва колективи демонструють стабільну гру в обороні (9 і 10 пропущених м'ячів відповідно). Тут віддаємо належне голкіперам: Олександру Колодичу та Володимиру Драгану. Цей чемпіонський матч —протистояння різних стилів гри. Команда Віталія Мельника згуртована довкола головного бомбардира Сергія Федірця. У минулому турі FC Young Boys грали без Сергія, і це відразу вплинуло на результат. Могли оформити чемпіонство, натомість - поразка від Нового Життя. 

YBC "приковують" увагу вболювальників дисципліною та командною взаємодією. Це заслуга не лише капітана Бориса Волкова, а й Євгена Задорожного, тренера Young Business Club. Відзначимо, що це друга команда наставника, яка претендує на нагороди в осінньому турнірі.

У матчі з FC Young Boys їм доведеться терпіти та чекати свого шансу. Вистояти та втримати Федірця можливо лише колективними зусиллями. В атаці, як завжди, створюватиме моменти Юрій Пословський із вриваннями в штрафний майданчик від Найдюка та Губаша. YBC потрібна лише перемога, тоді як суперника влаштує нічия. Додамо, що найближчий суперник, ФК Сейм-Путивль чекатиме на осічку команди Бориса Волкова, адже мають рівну кількість очок.

Iron Division

FC Dresdner - FC Bilux

А тут розпочнемо із колективу Admitad, адже саме вони в минулому турі продемонстували те, як потрібно протистояти FC Dresdner. Тому зараз беззаперечним фаворитом фінального матчу команду В'ячеслава Ходаковського не назвеш. 

У матчі із FC Bilux фізика гравців матиме ключовий вплив на результат, враховуючи стиль гри останніх. Вчасно реагувати на швидкі перемішення з м'ячем у виконанні Білюкса буде важко впродовж сорока хвилин. А сподіватись на закидання в напрямку Литвиненка з підключеннями братів Ходаківських флангами занадто передбачувано. 

FC Bilux для перемоги повинні провести ідеальний матч, а значить, більше пробивати по воротам. Гра суперника у захисті далеко не найкраща навіть у дивізіоні, минулий тур це показав. Забити у ворота Білюкса буде складніше, ніж пропустити у власні. Враховуючи це, шанси на перемогу, скажімо, 45 на 55 на користь колективу Андрія Дубового, якщо Dresdner не "запропонує" чогось нового після стартового свистка.

Прес-служба R-Cup