Autumn R-Cup 2020: символічна збірна 1-го туру, Представляємо вашій увазі символічну збірну першого туру Autumn R-Cup 2020., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

22.09.2020

Autumn R-Cup 2020: символічна збірна 1-го туру

Долю більшості матчів в стартовому турі осіннього сезону вирішила індивідуальна майстерність окремих виконавців. FC Rabona і Smile Development показали загалу таких гравців, поки голкіпери AZ-41 Ігор Тверяков та Віталій Лендіч у складі ФК Фокус влаштували очну дуель в матчі між командами. Емоційно "підсумували" старт турніру колектив Атлант, які сперечались ледь не за кожен ігровий епізод із арбітрами. 

Для цієї символічної збірної обрали схему 3-1 (1-2-1.)

Воротар

Володимир Драган (YBC)

Володимир Драган із YBC впевнено розпочав Autumn R-Cup 2020. Страж воріт YBC парирував усе, що летіло у ствір. Пропустивши лише одного разу, Володимир Драган займає місце у воротах нашої команди. 

Степан Кошка (HELL ENERGY)

Степан Кошка стане "диспетчером" у збірній туру. У емоційній грі з Атлантом він став єдиним в складі HELL ENERGY, хто зберігав холоднокровність протягом усього матчу. Зрештою, саме Степан взяв ініціативу на себе у вирішальні хвилини та забив переможні м'ячі у ворота Володимира Костінова.


Антон Борсук (YBC)

Антон дебютував у R-Cup у матчі проти ФК Легіон. Несподівано для суперника й комментатора "нове обличчя" в складі номінальних гостей почав вести за собою партнерів. Прудкий і нестримний –він обводив суперників на фланзі, тому і займе місце справа у символічній збірній.

Костянтин Василенко (FC Rabona)

Костянтин Василенко зіграє зліва у команді. Фірмова техніка та шалена результативність – все це ми бачили від Костянтина у протистоянні FC Rabona та Sporting Kyiv. Василенко відзначився покером, віддав один асист і тепер складе конкуренцію наступному гравцю за звання кращого в турі.

Олександр Голодніков (Smile Development)

У матчі своєї команди він був усюди: початок атак і їх завершення, удари з-за меж штрафного майданчика тощо. Як наслідок, 4 голи + результативний пас на рахунку Олександра Голоднікова, який гратиме в центрі нападу символічної збірної першого туру Autumn R-Cup 2020. 

Маючи в складі таких результативних гравців, зауважимо, що саме Василенко й Голодніков регулярно мінятимуться позиціями, щоб заплутати суперника. Обоє гравців прекрасно зміщуються із флангу в центр і знаходять можливість для удару. 

Лава запасних

Віталій Лендіч (ФК Фокус)

Відзначаємо голкіпера дебютанта турніру Віталія Лендіча, який у матчі із AZ-41 зробив немало сейвів, виглядав рішучим та впевненим "на лінії". Пропустив двічі, команда програла, але внесок Віталія у цю мінімальну поразку неоціненний.

Юрій Квашук (Falcons Youth)

Підстрахувати лінію атаки і допоможе Юрій Квашук, вийшовши із лави запасних. Його кандидатура ідеально підійде для швидкого просування м'яча на фланги та контратак.

Євгеній Дроговоз (Duzain-Fasad)

І куди ж без героя центрального протистояння туру? Євгеній Дроговоз підмінятиме Борсука і Василенка на флангах, віддаватиме передачі та ефективно пробиватиме здалеку.

Прес-служба R-Cup