Гонитва за трофеєм і лаврами переможця — анонс 1/2 фіналу Rejo Summer Super Cup, 1/2 і фінал в один день! Найсильніші "андердоги" проти потужних фаворитів! Яка реакція може урівнити шанси команд в півфінальних протистояннях?, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

27.08.2021

Гонитва за трофеєм і лаврами переможця — анонс 1/2 фіналу Rejo Summer Super Cup

27.08.2021

Гонитва за трофеєм і лаврами переможця — анонс 1/2 фіналу Rejo Summer Super Cup

Погляньмо на статистику

Напередодні півфінальних матчів вимальовується наступна картина в списку бомбардирів: Степану Кошці (Hell Energy) вистачило одного матчу, аби лідирувати гонці страйкерів.

Степан Кошка: 1 матч: 7 голів/2 асисти

Із переслідувачів, які продовжують боротьбу за трофей, виділимо Гаврилуцу і Олексюка (FC Sofiya City), які мають в активі 5 і 6 м'ячів відповідно.

Однак не можемо змовчати про Шутова із Матадор Русанівка. Команда зупинилась на стадії чвертьфіналу, а Максим Шутов по гол+пас є одним із лідерів серед всіх учасників, "наколотивши" у 2 матчах 6 голів.

Ця ремарка ідеально вписується в загальну картину героїв команд, які не можуть похизуватись бездоганною статистикою. Там є харизматичні лідери, які нічим не поступаються суперникам у самовіддачі. Про них поговоримо далі.

Dnipro-M - Hell Energy

Dnipro-M із 1/8 фіналу вигризав результат — факт. Команда Микити Веремія повністю заслуговує бути в четвірці найсильніших. В неоднозначному за перебігом подій матчі хлопці обіграли ПСТ Євробуд. Ось тут і піде мова про героїв в стані "андердогів". 

У "дніпрян" — це Роман Халімовський. Страж воріт продовжує активно прогресувати і уособлювати фразу: "Воротар, як півкоманди". Роман потягнув вирішальний удар в серії з Євробудом, часто сейвив у матчі з Матадором. Як результат — півфінал і боротьба за путівку до головного поєдинку.

За голами у чужі ворота ретельно "спостерігає" Віталій Куянов. Яким же полегшенням для партнерів і тренера стало його повернення на поле. Гол Куянова перевів гру в серію пенальті у вищесказаному матчі, а Матадору він забив 2 переможні м'ячі. Поруч із Віталієм також продовжує "цвісти" Микита Веремій. Тож оцініть тепер виступи хлопців. Та все ж лишається одне "але"... 

Вітайте на сцені — банда Гавяка і Кошки, неприборкані, спершу ФК Футбік, а зараз Hell "пекельний подих" Energy. У стартових двох матчах вони забили 23 голи, пропустили 1. Капітан Дмитро Гавяк зізнався, що його команда жадає фіналу. Хел наразі не головні фаворити, тому, за словами кепа, це мотивує ще більше. 

Чому так яскраво представили бронзового призера Платини? Усе просто, статус має зіграти свою роль у матчі з Dnipro-M. Але поки в Хел не така "довга" лава запасних, аби впевнено пройти суперника. Подивимось на збір "енергетиків" цієї неділі, проте основа "дніпрян" дала б гідний бій супротивнику при ненайкращому зборі. 

FC Bilux - FC Sofiya City

Вихід Білюкса в півфінал і те, як хлопці вибили з суперкубку чемпіона Бронзи ATL, стане одним із сюжетів героїко-історичного епосу в хроніках R-Cup. Чекаємо від колективу Андрія Дубового і Дмитря Бондаря появи на полі четвірки, яка, по суті, й переграла ATL. Перед тим "на характері" в серії пенальті обіграли молоду, настирну команду Nishcheta. 

Саме бійцівський характер наразі змушує "співати" оди Білюксу. Їх голкіпер Олександр Крючков у 2 матчах поспіль ефективно допомагає в атаці й віддає асисти, не забуваючи про свої прямі обов'язки. Сергій Моторний — це "мотор", не боїться брати на себе ініціативу, йде в обіграш і загрожує воротам суперника. 

Та "на порозі" вже чекає Sofiya City...

Команда Володмира Гаврилуци виграла першість у Gold Division, чому б зараз не взяти ще один трофей?

А тепер загадка! За дверима стоять: Кучерук, Мельник, брати Чеберяки, Шевчук і Негель. Куди ховатися?!

Жарт, але правдивий. У виступах FC Sofiya City в Super Cup спостерігаємо таку тенденцію:

FC Sofiya City 13 - 1 ФК Фокус

FC Sofiya City 12 - 1 ФК Легіон

Невже Білюксу "світить" цілих 11? Звучить, наче вирок. 

Чекаємо на матчі півфіналу і великого фіналу. Приєднуйтесь до нашої трансляції на REJO UA YOUTUBE CHANNEL в неділю, 29 серпня, о 15:30.

Пресслужба R-Cup