1/2 Rejo Super Cup: легкі "прогулянки" для Hell і Sofiya City та Халімовщина в матчі за 3 місце, Вихід до фіналу суперкубку — непід'ємна "ніша" для "андердогів". Представляємо огляд півфінальних зустрічей, i матчу за бронзові медалі. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

31.08.2021

1/2 Rejo Super Cup: легкі "прогулянки" для Hell і Sofiya City та Халімовщина в матчі за 3 місце

31.08.2021

1/2 Rejo Super Cup: легкі "прогулянки" для Hell і Sofiya City та Халімовщина в матчі за 3 місце

Dnipro-M 1 – 8 Hell Energy

У першому півфіналі зійшлись Dnipro-M і Hell Energy. На жаль, для одних все пішло шкереберть ще до стартового свистка. Ключові польові виконавці Dnipro-M, Куянов і Веремій, не грали з перших хвилин. Це практично «вбило» інтригу, але вболівальники чекали на подвиг своєї команди.

Hell Energy, навпаки ж, дозаявили гравців з інших колективів R-Cup Spring: Ванкевичa, Бедя, Кириленка (BetonEnergo) і Андрія Знайду (Magnis Income, Smile Development). Саме Hell повели у рахунку. Впровдовж 5 хв тричі «засмутили» Халімовського. «Дніпряни» взяли тайм-аут, після якого почали діяти сміливіше і в обороні, і в атаці. Гра розвивалась неквапливо, адже на той момент 50% потрібного результату Hell вже досягли.

Та, зрештою, сміливість підопічних Сергія Кукіля була винагороджена. На 13 хв Осовик вдало підставив ногу під передачу від партнера. На табло – 1:3.

Суперник забив двічі у відповідь протягом хвилини, а на 19 хв Кожушко ще більше розвинув успіх. 6:1 після першого тайму.

Що залишається на 2 тайм для Hell Energy, які спокійно ведуть в рахунку? Грати по результату і економити сили на фінал. Лише на 26 і 38 хв свої м’чі забили Шевченко і Дальченко.

Dnipro-M в другому таймі «шукали щастя» в атаці, у грі, нарешті з’явився капітан, проте від Веремія і КО голів ми не побачили.

8:1 – Hell Energy у фіналі, йдемо далі.

FC Bilux 0 – 6 FC Sofiya City

Гравці FC Bilux бачили з трибун участь Dnipro-M, тому в своєму матчі відразу хоробро "пішли в бій". Подумки, звичайно, хлопці намагались максимально відтермінувати вихід FC Sofiya City у фінал. Стримували натиск фаворита практично до середини першого тайму, хоча й Sofiya була непроти. У команди Володимира Гаврилуци в заявці були всі ті, хто брав участь у «поході за золотом» в Gold Division: Директоренко, Мельник, Шевчук, Кучерук, голкіпери Поліщук і Негель тощо.

Лише на 13 хв «Софії» вдалось відкрити рахунок, Кучерук добив м’яч у ворота з метра після відскоку. Згодом, як і прогнозували, фаворит почав активно забивати. На 17 хв відзначився Сергій Чеберяк. Ще гол і вихід Гаврилуци і КО до фіналу забезпечений. Але цього вболівальники дочекались вже у другому таймі. Саківський і Шевчук забили переможні м’ячі, а Івановський і Олексюк поставили «крапки» ближче до фінального свистка.

Перемоги Hell Energy i FC Sofiya City в 1/2 фіналу переконливі і по грі, і по рахунку. Але Dnipro-M з FC Bilux припіднесли «сюрприз» — очне протистояння. Для усіх присутніх на арені REJO-ВДНХ цей матч став неочікуваністю. Bilux i Dnipro-M, Шестерньов і Кукіль почали свою «битву» о 20:00.

FC Bilux 4 – 4 Dnipro-M 

пен. (3-4)

Матч за бронзу?!

Гра описувалась як товариська, але 8 голів і серія пенальті! Та це ж справжнісінький двобій за 3 місце!

«Дніпряни» вже двічі програвали Білюксу із загальним рахунком 12:1. Підопічні Сергія Кукіля відмовлялись це «приймати». На 2 хв Тижнов відкрив рахунок. У наступній атаці Зозуля міг подвоїти перевагу, однак пробив точнісінько в голкіпера суперника. Dnipro-M намагались прибрати м’яч під свій контроль, та «жовто-чорні» відповіли точним пострілом Моторного на 4 хв. А згодом Bilux взагалі вийшов уперед зусиллями Цюпи! І тут розпочались «гойдалки» на табло.

Варченко із Білюкса вдало відіграв на підхопленні, та за секунду він же «обрізався» при передачі, чим скористались Веремій і Кірійчук. Це 2:2!

Все ж «останнє слово» в першому таймі було за Білюксом, хлопці знову вийшли в лідери завядки голу президента команди Дмитря Бондаря.

Пан президент не зупинився й згодом. Бондарь забив ще один гол на початку другої половини зустрічі. 2:4 — Білюкс «на досвіді» мав би втримувати перевагу. Та цьому завадив, спершу, Борис Кірійчук, який теж оформив «дубль». А за хвилину до завершення поєдинку Тижнов «стріляє» своїм «дуплетом». Рефері зафіксували нічию 4:4.

Серія пенальті ­—  це знову бенефіс голкіпера Dnipro-M Романа Халімовського.

Dnipro-M поступались в серії після неточного удару Зозулі, який влучив у стійку. Цюпа мав би принести перемогу Білюксу, та не судилося —  перший признак Халімовщини.

Останній удар «дніпрян», воротар біля м'яча і гол —  другий признак Халімовщини.

Вирішальний удар Білюкса, біля м'яча страж воріт Крючков, але це сейв і третій признак Халімовщини.

4:3 —  в серії Dnipro-M перемагає FC Bilux. Ось таким неочікуваним і драматичним виявився цей матч. Дякуємо усім півфіналістом за видовищну гру. Але як щодо фіналу?

Пресслужба R-Cup