Топ-матч: Duzain Fasad обіграв Friends Team в першому турі Autumn R-Cup 2020, 1-ий тур осіннього турніру. І відразу ж поєдинок із приставкою "топ" між Dusain-Fasad та Friends Team., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

22.09.2020

Топ-матч: Duzain Fasad обіграв Friends Team в першому турі Autumn R-Cup 2020

22.09.2020

Топ-матч: Duzain Fasad обіграв Friends Team в першому турі Autumn R-Cup 2020

Ці колективи грали за звання чемпіона Bronze Division в минулому сезоні. 

Команда Володимира Костюченка мала намір реваншувати поразку. "Френди" натхненно йшли вперед і всередині першого тайму Юрій П'яскорський відкрив рахунок. 

Тим часом, у захисті "Дизайна" спостерігались відчутні проблеми, проте, згуртувавшись навколо капітана, хлопці раптово зрівняли рахунок на 18-ій хв. Героєм епізоду став Олександр Поліщук. 6-ий номер регулярно давав ігрового прочухана партнерам, що, зрештою, розбудило впевненість і бажання перемагати. За нічийного рахунку команди пішли на перерву.

Другу половину зустрічі колективи розпочали у пошуках чергового забитого м'яча. "Мотор" номінальних господарів та майстер створити момент із місця Олександр Попсуй не давав відпочинку голкіперу Костюченку. Як наслідок, 23 хв. і колектив Олександра Поліщука вийшов уперед.

2-1, Friends Team відчували, що втрачають контроль над грою. 

І тут в хід матчу втручається Євгеній Дроговоз. Протягом шести хвилин він оформляє хет-трик, чим остаточно "фінішує" суперника. Хоча номінальним гостям вдалось відіграти один гол на 39 хв. зусиллями Ярослава Коваленка. 

5-2, "Duzain-Fasad" святкували перемогу. Та "Friends Team" неодноразово доводили, що вміють виходять із незручного ігрового становища. Можливо, команді не вистачило кількох виконавців для досягнення необхідного результату.

Кращим гравцем матчу став Євгеній Дроговоз, на його рахунку 3 голи + результативний пас.

Прес-служба R-Cup