Анонс 11-го туру R-Cup XIII і заключних чвертьфінальних матчів кубку, Анонс 11-го туру R-Cup XIII і заключних матчів 1/4 фіналу кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

13.10.2023

Анонс 11-го туру R-Cup XIII і заключних чвертьфінальних матчів кубку

13.10.2023

Анонс 11-го туру R-Cup XIII і заключних чвертьфінальних матчів кубку

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Вища ліга" #1043287]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC LONTANO
2 SALUTEM
3 Friends Team
4 AFC Atletico Kyiv
5 AUTOENERGY
6 Вікторія
7 MLP Co
8 GC SLAVSANT
9 PERUN
10 Rangers
11 Если Шо
12 FC LIV-COMFORT
13 FC Meest TEAM
14 FC MAXIMUS
15 Альфа

GC SLAVSANT – FC LONTANO

Нелегке випробування в обличчі лідера таблиці чекає на GC SLAVSANT звітного туру. «Барбери» можуть виступати, демонструючи тотальну перевагу, та поки це бачили лише в кількох матчах із командами, що перебувають нижче в турнірному становищі. FC LONTANO є іншим суперником, колективом, який знає чого прагне, який щотуру виходить на поле й продовжує змагатися за найвищу сходинку.    

Friends Team – FC MAXIMUS

Більшою мірою, Friends Team завершуватиме цей розіграш матчами з учасниками з нижньої частини таблиці. Та кожен із цих матчів в теорії претендуватиме на серйозний виклик, бо хтозна, як насправді розгортатимуться події на полі. На папері в будь-якому випадку «френдс» підходить у статусі фаворита. До гри з FC MAXIMUS теж.

PERUN – AUTOENERGY

Протистоянням набутого, відомого класу, запального характеру й рівного прогресу по ходу розіграшу стане матч між PERUN і AUTOENERGY. PERUN втратив занадто багато очок у першій половині чемпіонату. Зараз справи йдуть значно краще, хоча безпрограшна серія з трьох матчів перервалася минулого туру. Тим не менше, зараз PERUN виглядає куди більш конкурентним. AUTOENERGY, який програв одного разу в останніх п’яти зустрічах, щоб досягти максимуму, потрібно буде викластися не менше, ніж у матчі з тим же MLP Co, що вважається претендентом на нагороди.

MLP Co – FC LIV-COMFORT

MLP Co зазнав двох важких невдач, після яких ще спробуй оговтатися. Проміжне турнірне положення теж не може не погіршуватися. MLP Co зараз переживає саме такий етап. Команда здобувала гучні звитяги. Думка про те, що колектив ще ніколи не виглядав таким зарядженим і натренованим не покидала. Зараз ряд суперників випереджають. FC LIV-COMFORT готується засмутити MLP Co так, як це зробили «матрацники» й AUTOENERGY. Та ці два колективи вже перебувають у топі, а «будівельники» є четвертими з кінця таблиці.

SALUTEM – Если Шо

SALUTEM вирішив не просто наздоганяти конкурентів, а робити це в переконливій манері, не помічаючи того чи іншого суперника. Після того як практично всі конкуренти часто чи не дуже почали втрачати очки, SALUTEM розігрався, як шторм. Если Шо може стати однією з чергових підготовок харків’ян до ігор із кількома представниками топу Вищої ліги.

Rangers – AFC Atletico Kyiv

Перед Rangers стоїть, можливо, занадто важке завдання – вигадати спосіб, як зупинити AFC Atletico Kyiv, що не просто набрав хід. «Матрацники» відверто насолоджуються моментами двох поспіль звитяг над потужними представниками Вищої ліги. Такий AFC Atletico Kyiv є загрозою для будь-якого суперника. Rangers, у свою чергу, має вдвічі менше очок у таблиці.

Альфа – Вікторія

Альфа привітно зустрічає виклики, що пов’язані з участю в топ-матчах. Хай і три невдачі Вікторії в останніх п’яти іграх позбавили великих шансів змагатися за перше місце, та команда все ще є претендентом на нагороди. Вікторія не припиняє боротися й звітного туру старатиметься показати весь свій клас у матчі з останньою командою таблиці.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Перша ліга" #1043288]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC Inter Kyiv
2 LEFT COAST
3 Royal Credit
4 Благора Інвест
5 ФК Фокус
6 OnlyFans Team
7 FC Profi
8 Сталь
9 Tech United
10 FC Kyiv
11 Inter Cars Ukraine
12 ФК Акули
13 UID
14 AFC Footballers
15 FC Goldmine

Tech United – FC Goldmine

Чимало уваги звітного туру до себе приверне й нижня частина таблиці Першої ліги, бо тут нас чекає ще одне цікаве протистояння. Tech United і FC Goldmine далекі від якоїсь ідеальної мети для себе, тобто, боротьби хоча б у верхній частині таблиці. Та своєю очною грою ці колективи точно задовольнять уболівальників.

Благора Інвест – ФК Фокус

Благора Інвест зробив невеликий крок назад після того як поступився минулого туру. Ця поразка стала першою для команди, а позаду – половина пройденої дистанції. Інша справа, що тепер майже щотуру Благора Інвест зустрічатиметься з конкурентами. Звітного туру грати з ФК Фокус, у пасиві якого в останніх п’яти матчах лише одна поразка і та технічна.

UID – AFC Footballers

UID іде третім із кінця таблиці, а зустрінеться з командою, яка знаходиться ще нижче, та це не означає, що учасники звітного матчу покажуть недостатньо високий рівень конкуренції. AFC  Footballers і UID у змаганнях набули безцінного досвіду, що керує ними. Низьке проміжне турнірне становище команд не позначається на очікуваннях від очної зустрічі.  

LEFT COAST – FC Profi

LEFT COAST ітиме до свого сьомого успіху в сезоні. Якщо дійде до максимального результату, то практично позбавить FC Profi шансів ще хоча б теоретично побути претендентами на топ-3. Лише звитяга над LEFT COAST щось змінить для FC Profi. Принаймні, в резюме такий результат виглядатиме солідно.

Royal Credit – FC Inter Kyiv

Royal Credit, імовірно, дійшов до етапу, коли кожен наступний матч, зокрема, майже завжди з топом Першої ліги, вирішуватиме чи навпаки завдання зайняти перше місце. Звітного туру грати з лідером турнірного становища FC Inter Kyiv. Між командами різниця в 3 очки. Royal Credit прибере різницю, якщо виграє. Обидва колективи явно налаштовуються на цю зустріч, як на ту, що може все змінити, вивести на новий рівень.

OnlyFans Team – FC Kyiv

OnlyFans Team і FC Kyiv розіграють між собою теж досить цікаві моменти. В OnlyFans Team залишилося мало матчів, щоб запропонувати суперникам ще більше боротьби за нагороди. Чи вистачить колективу чотирьох ігор, щоб пройти трьох конкурентів? Найбільш примітні свої звитяги FC Kyiv здобув за рахунок перфоменсу одного з гравців, та в більшості матчів команда поступається й зараз займає десяту сходинку.

Сталь – ФК Акули

Можливо, виступ капітана й друга звитяга в сезоні минулого туру започаткує для ФК Акули новий етап, коли команда покине нижню частину таблиці й доведе, що виступи в Першій лізі їй до снаги. Звітного туру грати з Сталь, яка останнім часом програє ледь не усім. Усі – це учасники, що знаходяться неподалік топу.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Друга ліга" #1043289]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 PIN-UP
2 SC Favorit
3 FC Legendary Amateurs
4 Крила Донбасу
5 FC Leaders
6 FC “AppsFlyer”
7 Харків 1654
8 FC BEER WAY
9 SOROKI TEAM
10 FC Rabona
11 FC BILUX
12 НИКОС-2
13 ФК Легіон
14 FC PlastVan
15 Славутич

SC Favorit – FC Leaders

Мотивуюча й маюча трьох лідерів Друга ліга виходить на перший план. Один із трьох лідерів SC Favorit звітний тур проведе з FC Leaders, чий календар наповнений як матчами з топами, так іграми з представниками інших частин таблиці. Сам FC Leaders іде п’ятим і готовий здивувати SC Favorit більше, ніж суперники за останні шість турів.

PIN-UP – FC Legendary Amateurs

PIN-UP і FC Legendary Amateurs є центральною вивіскою звітного туру в Другій лізі. У перспективі – продовження лідерства одноосібного чи сумісного або роль головного переслідувача. Для обидвох команд лише перший варіант із двох сприймається, як оптимальний. Тому PIN-UP і FC Legendary Amateurs збиратимуть найкращі склади. Попереду тільки найцікавіше.

НІКОС-2 – Харків 1654

4 очки в останніх двох матчах дозволили НІКОС-2 піднятися на одну сходинку вище в порівнянні з минулими турами. Зараз НІКОС-2 йде дванадцятим і звітного туру може створити труднощі для Харків 1654. Хай і «андердог», але він завжди готовий до гри. Побачимо, яким буде збір цього разу. Харків’яни, в свою чергу, після невдачі опустилися всередину таблиці. Повинні показати, що їх рівень значно вищий.

SOROKI TEAM – FC BILUX

SOROKI TEAM і FC BILUX перебувають на дев’ятій і одинадцятій сходинках таблиці відповідно й на ці невисокі позиції команди не опустилися, а піднялися. В минулих турах перебували нижче, та зуміли вийти на непогані серії й покращити положення. Якщо серію «сорок» дійсно назвеш хорошою, бо три з останніх п’яти матчів виграли, то FC BILUX попри відсутність поразок у таких же п’яти зустрічах занадто часто набирає одне очко, що заважає претендувати на верхню частину.

Крила Донбасу – FC BEER WAY

Крила Донбасу є першою командою після топ-3. Далі грати з учасниками, які знаходяться в нижній частині таблиці, та при цьому з них кожен може запропонувати щось більше. Налаштований FC BEER WAY є небезпечним суперником.

FC AppsFlyer – FC PlastVan

FC AppsFlyer має на меті застрибнути якнайвище навіть, якщо представники топ-3 своїх проміжних сходинок не віддадуть. При такому розвитку подій також ясно можна окреслити завдання. Зокрема, набрати мінімум 10 очок у наступних іграх. Команді під силу й більше. FC PlastVan є першим із суперників у такому списку FC AppsFlyer.

Славутич – ФК Легіон

ФК Легіон і Славутич фактично замикають таблицю Другої ліги, та звітного туру хтось перерве тривалу серію з невдач. Як досвідчені представники змагання, зустрінуться між собою вп’яте. В очних матчах команди мають по одній звитязі.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Третя ліга" #1043290]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Nunu-KyivGastroBar
2 NOOSPHERE
3 ЧА-ЧА-РАЗ
4 AppStudio
5 Збірна Коміків
6 Дружба
7 Буревій
8 Нове Життя
9 Nexus
10 Denon
11 Old Friends
12 FC Vauriens
13 Unknown Sporting
14 Cebollitas FC
15 FC SICH Kyiv

Old Friends – FC SICH Kyiv

Old Friends, який, нарешті, набрав форму, почав вигравати, менше поступатися, звітного туру зустрінеться з FC SICH Kyiv, який нещодавно перервав свою серію з чотирьох поразок поспіль нічийним результатом. У таблиці Old Friends і FC SICH Kyiv займаються одинадцяте й п’ятнадцяте місця відповідно.

Unknown Sporting – Denon

Між Unknown Sporting і Denon різниця в таблиці становить 2 очки. Обидві команди зосередилися нижче дев’ятої сходинки й тільки краєм вуха чують про звитяги. Denon вдруге в сезоні виграв більше, ніж місяць тому, Unknown Sporting по нічиїх результатах демонструє якійсь фантастичні цифри 4 гри поспіль: 1:1, 2:2, тощо. І так ще двічі. Послідовність зрозуміла.

Дружба – AppStudio

Дружба сама не проти відчути смак боротьби за найвищі місця, смак, яким команда давно не насолоджувалася. Ще є час, щоб обійти конкурентів. Їх багато, та час є. Звітного грати з одним із конкурентів, що змагається за трійку лідерів. AppStudio має лише на одне очко більше, а загалом до лідерів Дружба має пройти шлях, протяжністю в 3 залікові бали.

NOOSPHERE – Нове Життя

NOOSPHERE вийшов на другу сходинку, видавши серію з п’яти матчів без поразок. Ще трохи й команда видасть показники, близькі до найкращих прикладів турнірної ходи в поточному розіграші серед усіх учасників Третьої ліги. Восьма команда таблиці Нове Життя спробує завадити планам NOOSPHERE втілитися.

Nunu-KyivGastroBar – FC Vauriens

Nunu-KyivGastroBar у заключних турах крокуватиме до дострокового чемпіонства. Ще грати з представниками нижньої частини таблиці, тому можна спробувати достроково оформити фініш на першій сходинці. FC Vauriens плануватиме свою версію подій, що розвиватимуться на полі.

Буревій – Cebollitas FC

Буревій ще на старті розіграшу йшов на переможній серії. Відтоді команда давно не вигравала. Суперником звітного туру стане Cebollitas FC, який вийде на поле без кількох ключових, кращих гравців. Можливо, це допоможе Буревій перервати свою безвиграшну серію.

Збірна Коміків – ЧА-ЧА-РАЗ

Збірна Коміків у третьому турі поспіль братиме участь в одному з центральних матчів. Однак інша сторона цих зустрічей криється в їх результатах. У останніх двох іграх коміки набрали одне очко. Втративши залікові бали з конкурентами, опустилися на п’яте місце. ЧА-ЧА-РАЗ у останніх двох зустрічах демонструє таку ж форму. Суперники на куражі готові обійти, увійти в топ-3, тому ЧА-ЧА-РАЗ час прокидатися.

1/4 фіналу Кубку R-Cup XIII

AUTOENERGY – Tech United

Представник Вищої ліги в кубку AUTOENERGY зустріне сильний опір із боку першолігового Tech United. «Технарі», як і AUTOENERGY воліють як мінімум дійти до пізніх стадій, взяти участь у вирішальних матчах. Напевно, зберуться максимальним складом, але суперник буде готовий, бо має свої високі завдання.   

Авангард Київ – Nunu-KyivGastroBar

Авангард Київ на характері пройшов у чвертьфінал. Подивимося, чи не вичерпає себе на цьому в кубку команда. Змагатися за ще один комплект нагород, окрім чемпіонату, є унікальною можливістю. Nunu-KyivGastroBar тримає за мету вихід далі. Чи вистачить класу шістьох-сімох гравців, щоб пройти Авангард Київ?

Пресслужба R-Cup