Успіх FC Profi в матчі з лідером 1-ої ліги, насичена 2-га ліга, захоплюючі півфінали кубку, ​Підсумки 13-го туру R-Cup XIII., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

01.11.2023

Успіх FC Profi в матчі з лідером 1-ої ліги, насичена 2-га ліга, захоплюючі півфінали кубку

01.11.2023

Успіх FC Profi в матчі з лідером 1-ої ліги, насичена 2-га ліга, захоплюючі півфінали кубку

Вища ліга

GC SLAVSANT 1 – 3 FC Meest TEAM

FC Meest TEAM одержав тільки третю свою звитягу в сезоні. Лише з двома замінами, проте з достатнім класом команда вийшла на гру з GC SLAVSANT, якому кістяка, що зібрався на матч, не вистачило, щоб набрати очки. «Барбери» відкрили рахунок у першій половині завдяки голу Богдана Бедя, та ніяк не парирував відповіді, що підготували номінальні гості в другій половині. FC Meest TEAM закамбечив, і троє гравців оформили по гол+пас: Максим Береговенко, Костянтин Білошкурський, Микола Роянов.

PERUN 1 – 10 FC LONTANO

FC LONTANO на суцільному класі пройшов звітний тур. Зустрічався з PERUN, чий збір двома четвірками говорив про намір середняка боротися за очки. Та голи номінальних гостей у першому таймі додали FC LONTANO робочої маси. На намір суперника команда відповіла проміжним результатом 3:0 на свою користь після першого тайму. Один із можливих претендентів на звання кращого гравця сезону Сергій Степаненко оформив хет-трик уже в другій половині. Партнери продовжили без Сергія, й ще Артем Щур оформив дубль. 3 результативні дії зробив Максим Грачов. Виділимо також забиті м’ячі голкіпера Владислава Пастушенка й капітана Богдана Степаненка.  

Rangers 5 – 0 ТП FC LIV-COMFORT

MLP Co 5 – 0 ТП FC MAXIMUS

Вікторія 5 – 6 Если Шо

Если Шо одержав непросту звитягу над Вікторія. Припускали раніше, що після того як Вікторія виключилася з боротьби за топ-3, більше всього вирішила просто дограти сезон, що виходить із перемінним успіхом. Частіше – з невдачами. На гру в звітному турі номінальні господарі приїхали без замін. Відразу ж попереду грали з п’ятим польовим. Если Шо мав кращий збір і усвідомлював, що був шанс узяти максимум очок. Мінімальна перевага номінальних гостей після першого тайму перетворилася в більш вагому до 24-ої хв. Роман Багрійчук і Олег Поліщук своїми голами збільшили перевагу до трьох м’ячів, але Вікторія прибігла до спроби відігратися. Команда зменшила різницю до мінімальної. Бажання суперника виграти вже неможливо було зупинити. Обидві команда продовжили забивати, та Если Шо втримав різницю в 1 м’яч. В складі колективу Багрійчук зробив 3 результативні дії. В складі Вікторії дубль оформив Олександр Ямковий.

SALUTEM 3 – 1 AUTOENERGY

SALUTEM виграв у AUTOENERGY, чим забезпечив розв’язку в боротьбі за перше місце в заключних очних зустрічах між претендентами. В грі з AUTOENERGY номінальним господарям вдруге за сезон приїхав допомогти Іван Захаров. Супернику треба було віддати належне, бо по ходу чемпіонату AUTOENERGY досяг результатів, що вивели майже на вершину. Головної висоти команда досягатиме вже в наступних сезонах, а прямо зараз панує шалена конкуренція. Граючий тренер AUTOENERGY Ренат Мірошніков відкрив рахунок на 12-ій хв звітного матчу. За хвилину Віктор Федосюк зрівняв рахунок. Наприкінці першого тайму один із двох голкіперів AUTOENERGY Віктор Льодін отримав 2 жовті картки. В меншості команда швидко пропустила. Станіслав Жеріков вивів SALUTEM уперед, у другому таймі оформив дубль.

Альфа 3 – 13 AFC Atletico Kyiv

AFC Atletico Kyiv цього сезону ще не досягав настільки великої різниці на табло на свою користь, як у звітному турі. До гри з Альфа підопічні Олександра Кульши вигравали максимум 5:0 чи 6:1. Що цікаво, з такими результатами обігрували топів. Передостання команда таблиці Альфа ще стільки не пропускав, але цього туру не міг розраховувати на штатного голкіпера Єгора Кунду. Місце в воротах займали польові гравці. Зі старту голкіпером був Павло Чуркін, якому не вперше ставати в ворота, проте суперники за перші хвилини забили тричі. Всього в першому таймі AFC Atletico Kyiv організував 9 голів. За підсумком зустрічі Вадим Андрусяк у складі AFC Atletico Kyiv оформив покер. По 3 результативні дії зробили Владислав Лясота, Вадим Щирба й Олександр Кульша.

Перша ліга

ФК Акули 3 – 5 ФК Фокус

ФК Акули випускав голкіпера Дмитра Іваненчука в ролі польового гравця, щоб мати одну опцію для заміни в грі з ФК Фокус. Партнери й вболівальники номінальних господарів бажали, щоб Іваненчук забив. Він відкрив рахунок на 15-ій хв. За 4 хв «фокусники» зрівняли завдяки голу Максима Яценка, та «акули» вдруге вийшли вперед до перерви. Навіть, коли суперник зробив камбек і почав лідирувати, ФК Акули відігрався. Кращий збір ФК Фокус дозволяв команді швидко реагувати на різні події в матчі. Після того як «акули» відігралися з 2:3, номінальні гості за 4 хв встановили остаточний рахунок. Сергій Гибало зробив 4 результативні дії. В складі «акул» гол і 2 асисти оформив Олександр Солодчук.

Tech United 3 – 2 FC Kyiv

Перший тайм від Tech United із дублем Данила Стародубця зробив різницю для FC Kyiv неосиленою. Ще й зі стартом другого тайму Олександр Семенов відзначився, зробивши рахунок 3:0. Номінальні гості не осилили цей відрив, але зробили кроки назустріч камбеку, за що їм потрібно віддати належне. Олександр Зарицький відзначився дублем за FC Kyiv.

Сталь 0 – 2 AFC Footballers

Гра між AFC Footballers і Сталь є яскравим прикладом того, що в Першій лізі роль аутсайдера таблиці є досить оманливою. «Футбольори», як і інші учасники, що перебувають в нижній частині турнірного становища, не втрачають свого класу попри невисоке місце чи нестабільний збір. Звітного туру AFC Footballers обіграв Сталь, яка перед матчем мала вдвічі більше очок. Різницю на свою користь номінальні гості зробили за хвилину з 25-ої. Гол Вадима Базарова і його асист на Сергія Цибенка принесли «футбольорам» другу звитягу в сезоні.

Royal Credit 1 – 6 FC Profi

FC Profi в другому матчі поспіль обіграв команду, яка змагається за першу сходинку. Звітного туру FC Profi сплутав плани лідеру таблиці Royal Credit. Збір номінальних господарів не назвемо найкращим, але в тому складі, яким приїхали, можна було здобувати необхідний для себе результат. Але Royal Credit поступився й вже не є одноосібним лідером таблиці. Для Першої ліги подібне явище звичне, а нам дивитися за розвитком подій ще цікавіше. У FC Profi в цій зустрічі прекрасно працювала зв’язка Антон Доманський-Олексій Безпальчук. Доманський двічі забив із асистів Безпальчука, а сам Олексій до двох результативних передач додав дубль із голів.

OnlyFans Team 1 – 0 Inter Cars Ukraine

OnlyFans Team у другому турі поспіль виграв 1:0. Забити більше команді завадила голкіперка Inter Cars Ukraine Ірина Кузубова. В другій половині сезону Ірина видала вже 2 матчі, в яких показала найбільше своїх якостей. Біля чужих воріт номінальні гості теж мали моменти, проте свої важливі сейви зробив воротар OnlyFans Team Євгеній Мурейко. Вів колектив за собою, як справжній вожак, капітан Руслан Касьян. Він підбирав характер грі й забив єдиний і переможний гол.

UID 1 – 3 FC Inter Kyiv

Після невдачі Royal Credit FC Inter Kyiv вважав би за провал осічку від себе в матчі з UID. Перед номінальними гостями постав суперник із середини таблиці, який у пошуках форми, щоб ставити такі ж завдання, як FC Inter Kyiv і бути там, де зараз перебувають підопічні Олександра Андрєєва. Події в першому таймі форсували виключно автоголи – 2 від UID і 1 від суперника. Завіса курйозності зникла в другій половині, коли Тарас Задорожний забив третій м’яч FC Inter Kyiv.   

Благора Інвест 4 – 5 FC Goldmine

FC Goldmine виходив на матч із Благора Інвест після невдачі в 1/2 фіналу кубку. Матч у чемпіонаті складався не на користь FC Goldmine більшість ігрового часу, та в номінальних гостях прокинувся характер і спортивна злість. FC Goldmine відігрався з 2:4, забив свій п’ятий гол за 10 хв в другому таймі. Після першого тайму Благора Інвест лідирував 3:0. При цьому команда грала без штатного голкіпера. Сергій Отверченко в складі FC Goldmine приніс команді 3 очки. Спочатку оформив дубль, чим зменшив різницю, а на переможний дубль Сергія Аністратенка Отверченко асистував.  

Друга ліга

FC Legendary Amateurs 2 – 6 Славутич

Славутич вдруге виграв, і цього разу команда набрала 3 очки в матчі з представником топ-3 FC Legendary Amateurs. Результат – більше закономірний, ніж сенсаційний. «Аматорс» постав не кращим складом, знову мав труднощі на позиції голкіпера, проте Славутич приїхав мешим складом, ніж суперник, але переважив у класі. Гравці номінальних гостей показали свої скіли. Андрій Клімпуш оформив покер і віддав асист. Максим Івашко зробив 3 результативні дії.

FC PlastVan 9 – 2 НІКОС-2

FC PlastVan і НІКОС-2 з’явилися на полі в рівних складах, але їх клас значно різнився. До складу FC PlastVan із паузою в 1 тур повернулися лідери брати Нехаєнки, й звітного туру вони робили найбільше результативних дій. НІКОС-2 знову представив мікс гравців із трьох своїх команд. FC PlastVan легко пройшов суперника, та ця звитяга стала тільки першою в сезоні. Олександр і Сергій Нехаєнки в складі номінальних господарів на двох набрали 9 балів результативності.

FC BILUX 3 – 2 Харків 1654

FC BILUX втрутився в плани Харків 1654 піднятися на третю сходинку в таблиці після невдачі «аматорс». Однак харків’яни зустрічалися з командою, що не програє десяток матчів і обігрувала одного з лідерів. FC BILUX підтвердив найсміливіші очікування, взявши максимум очок. Номінальні господарі відкрили рахунок на 17-ій хв після феєричного ривка Ігоря Гаврилюка й його асисту на Дмитра Вовка. Гаврилюк віддав асист на другий м’яч, який забив Олександр Шестерньов. Харків’яни не могли залишитися осторонь, враховуючи свої перспективи. На камбек у них пішло 4 хв. Руслан Бабак зрівняв на 40-ій хв, проте голкіпер суперників Денис Коваль забив чудовий гол, чим приніс FC BILUX 3 очки.

FC AppsFlyer 9 – 7 SOROKI TEAM

FC AppsFlyer оцінив характер SOROKI TEAM боротися одним складом і не зупинятися навіть, коли різниця в 5 голів не на твою користь. Номінальні господарі досягли рахунку 6:1 за неповний перший тайм. Великою мірою такий проміжний рахунок, хоч і після першого тайму, та вже говорив про підсумковий успіх. Ще й у суперника нема замін. Але суперник, пропускаючи ще, в другій половині часто вражав ворота FC AppsFlyer. Артем Космачевський оформив 3+3 по гол+пас за SOROKI TEAM. Подвійник хет-трик і 2 асисти оформив Юрій Малєй у складі FC AppsFlyer.

PIN-UP 2 – 3 SC Favorit

SC Favorit обіграв PIN-UP, наздогнав його в таблиці й за рахунок успіху в очній зустрічі очолив турнірне становище. Команда налаштовувалася, готувалася. PIN-UP завжди готовий до топ-ігор. Звітного туру він двічі виходив у лідери, та спраглі до великих успіхів суперники відігравалися. На 40-ій хв SC Favorit забив свій третій і вирішальний гол. Вадим Бурляй відзначився забитим м’ячем, додавши його до двох асистів на партнерів у матчі.

FC Rabona 7 – 5 Крила Донбасу

Гра між FC Rabona й Крила Донбасу часто міняла акценти на якійсь із інтриг, що виникала по ходу, проте переможець у матчі, зрештою, один. Крила Донбасу до 6-ої хв забили двічі. FC Rabona підкорився камбек і ще 2 голи на додачу в першому таймі. Зі стартом другої половини рахунок був уже рівний, та заряджені номінальні господарі повернули собі перевагу в 2 м’ячі. Олексій Бондарь і Костянтин Василенко всередині другого тайму взаємодіяли один із одним і привели команду до проміжних 6:4. Олександр Пузік реалізував пенальті й зменшив різницю, та Руслан Лаврик із FC Rabona це виправив своїм голом. Всього в зустрічі Лаврик зробив 4 результативні дії, як і Бондарь з Василенком.

FC Leaders 2 – 4 ФК Легіон

ФК Легіон виграв втретє. Звітного туру обіграв команду з верхньої частини таблиці FC Leaders, який міг зараз претендувати на топ-3, та поступився вдруге поспіль і дав змогу змагатися за третє місце конкурентам. «Легіонери» закамбечили з 0:2. В ході заключних хвилин забили свої третій і четвертий голи. В складі номінальних гостей гол+пас оформив Ярослав Решетняк.

Третя ліга

Нове Життя 5 – 1 ЧА-ЧА-РАЗ

Нове Життя збирає лаври, виграючи в останніх двох матчах в амбітних команд. ЧА-ЧА-РАЗ після п’ятої невдачі поспіль може залишитися тільки з амбіціями. Дмитро Калашник ефективно підсилив Нове Життя й дав результат знову. В звітному турі він оформив дубль. Зарядив команду на підсумковий успіх двома асистами звичний лідер Віталій Макаренко.

Буревій 4 – 0 FC SICH Kyiv

Буревій у другій половині сезону жодного разу ще не поступився. В матчі з FC SICH Kyiv Буревій постав фаворитом, що й підтвердив результатом. В грі з передостанньою командою таблиці Буревій не пропустив. Відзначимо голкіпера Андрія Варчака, який забив чудовий гол. У таблиці команда розташувалася на п’ятій сходинці.

Дружба 1 – 5 Denon

Звитяга в матчі з Дружба стала для Denon третьою поспіль. Максим Іваницький звітного туру оформив дубль і віддав асист на четвертий гол, який представив номінальних гостей, як переможців у цій парі. Дружба відкрила рахунок на 19-ій хв завдяки голу Дмитра Сушка з пенальті. Команда приїхала одним складом і весь другий тайм провела в меншості після вилучення Дмитра Білоцерковця на 18-ій хв.  

Unknown Sporting 0 – 3 FC Vauriens

FC Vauriens виграв втретє в сезоні. До підсумкових трьох очок у матчі Unknown Sporting номінальних гостей привів дубль Максима Кустова у першому таймі. На другий гол Кустова асистував Антон Головня. Він не зупинився в другій половині й віддав результативний пас на м’яч Романа Марченка.

Збірна Коміків 5 – 0 ТП Cebollitas FC

NOOSPHERE 0 – 1 AppStudio

AppStudio здобув важливі 3 очки в матчі з конкурентом за топ-3 NOOSPHERE. Номінальні господарі йшли на серії з шести матчів без поразок і мали б диктувати свої умови. Та суперник вийшов на поле підготовленим і націленим на звитягу. Єдиний гол у зустрічі забив Іван Петренко – чудово поцілив у дальній кут після удару з флангу. В таблиці AppStudio піднявся на другу сходинку, яку до звітного туру займав NOOSPHERE.

Old Friends 2 – 4 Nexus

Nexus нещодавно підсилився Данилом Карачевським, і до двох звитяг команди він уже доклав зусиль. У матчі з Old Friends оформив дубль у першому таймі. Завдяки голам Карачевського номінальні гості двічі відігравалися. В другій половині забили 2 «сухі» м’ячі. В складі Old Friends голами відзначилися Євгеній Давидов і Олексій Єфанов.  

1/2 фіналу Кубку R-Cup XIII

FC Inter Kyiv 4 – 2 Nunu-KyivGastroBar

Достроковий чемпіон Третьої ліги Nunu-KyivGastroBar не розгубився перед учасником кубку з Першої ліги FC Inter Kyiv. У чемпіонаті він переслідує найвищі цілі, та в вирішальних стадіях кубку всі команди є рівними між собою, бо до півфіналу подолали однаковий шлях і однаково претендують на вихід у фінал. Nunu-KyivGastroBar помітно налаштувався пройти чергового суперника й перетворити різницю в дивізіонах у просту умовність. У номінальних гостей вийшло нав’язати сильний опір FC Inter Kyiv. Nunu-KyivGastroBar грав без капітана Саби Сірадзе, проте двічі виходив уперед завдяки дублю ще одного лідера Владислава Удовіна. FC Inter Kyiv вдруге зрівняв рахунок за 6 хв до завершення матчу. Наступні хвилини пішли на те, щоб забити втретє, вчетверте й вийти в фінал.

FC Goldmine 1 – 5 Tech United

Tech United зібрав чимало вболівальників на трибунах. Вони палко вболівали й створили для «технарів» справжню атмосферу великої арени. А команда на ній змагалася. Широкий збір, підтримка з трибун, реалізація створеного вивели в фінал. FC Goldmine не повторив успіх зразка минулого розіграшу кубку, коли дійшов до вирішального матчу, проте через такі невдачі треба пройти, щоб при наступній спробі прийти сильнішим. Граючий тренер Tech United Олександр Кульша направляє підопічних у кожен наступний етап. В двох із трьох матчів кубку Кульша не брав участь лише в одному голі. У чвертьфіналі забив вирішальний м’яч.

Пресслужба R-Cup