Анонс 13-го туру R-Cup XIII і 1/2 фіналу кубку, ​Анонс 13-го туру й 1/2 фіналу кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

27.10.2023

Анонс 13-го туру R-Cup XIII і 1/2 фіналу кубку

27.10.2023

Анонс 13-го туру R-Cup XIII і 1/2 фіналу кубку

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Вища ліга" #1043287]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC LONTANO
2 Friends Team
3 SALUTEM
4 AFC Atletico Kyiv
5 AUTOENERGY
6 MLP Co
7 Вікторія
8 GC SLAVSANT
9 PERUN
10 Rangers
11 Если Шо
12 FC LIV-COMFORT
13 FC Meest TEAM
14 Альфа
15 FC MAXIMUS

GC SLAVSANT – FC Meest TEAM

У двох із трьох заключних матчів GC SLAVSANT гратиме з командами, які знаходяться трохи нижче в таблиці. Восьмі в турнірному становищі «барбери» звітного туру зустрінуться з тринадцятим FC Meest TEAM. Свої шість очок «містяни» набрали, коли грали з учасниками, чиє надбання в таблиці ще менше. Цікаво – чи буде виключенням матч із GC SLAVSANT?

PERUN – FC LONTANO

Майже в усіх матчах із претендентами на нагороди PERUN представляв себе, як суперника, класу якого вистачить для рівної боротьби. Суперники в більшості випадків вигравали, та часто з мінімальною різницею, тому є шанс, що щось із вищесказаного повториться звітного туру. Грати теж із претендентом на найвищі місця. Навіть більше – FC LONTANO наразі очолює турнірне становище. Із повагою ставиться до висококласних гравців PERUN, але FC LONTANO впевнений, що рівень його гравців теж принесе успіх.

Rangers – FC LIV-COMFORT

Rangers тричі зустрічався з командами, що знаходяться неподалік у таблиці. Якщо суперник перебуває нижче, то «рейнджери» його обігрують. Про це говорять результати трьох зустрічей із сусідами по турнірному становищу. FC LIV-COMFORT не звик наслідувати комусь і хоче робити так, щоб пройдений шлях у змаганні швидко не забувся. Навряд можна чекати іншого від «будівельників», ніж самовіддача й налаштованість на 3 очки.

MLP Co – FC MAXIMUS

MLP Co перебуває серед тих, хто націлений на високі місця. Такого суперника як FC MAXIMUS, в активі якого лише одна звитяга, MLP Co має проходити впевнено. «Андердоги» завжди готують сюрпризи для фаворитів. Якщо в FC MAXIMUS піде по ходу гри, то як такий «дарунок» прийняти MLP Co?

Вікторія – Если Шо

Вікторія першою з претендентів на найвищі місця в Вищій лізі не витримала конкуренції й опустилася всередину таблиці. В цьому й криється суть шаленої конкуренції. Навіть сильна команда, яка завжди змагається за топ, може загальмувати, коли твоїми суперниками майже щотуру є висококласні колективи. Звітного туру Вікторія гратиме з учасником із нижньої частини турнірного становища. Если Шо в минулій своїй грі вперше за 4 матчі набрав очки, розділивши їх із Альфа.

SALUTEM – AUTOENERGY

Всі бачать жагу учасників, що змагаються за найвищі місця, проте не всі чекали невдачі від SALUTEM минулого туру. «Матрацники» забили 6 голів харків’янам, а ті відповіли лише одним. Той SALUTEM, який перед цією невдачею забивав з десяток голів, розвиваючи свою серію, завжди переконував, що попри всі спроби суперників, є фаворитом. Зараз харків’ян можуть потіснити. Їм потрібна якомога більш впевнена звитяга. Продовжити справу «матрацників» вийде AUTOENERGY. Від SALUTEM AUTOENERGY відстає лише на 2 очки.

Альфа – AFC Atletico Kyiv

Альфа задовольняється нечастими успіхами в Вищій лізі, проте ці успіхи – часто промовисті. Нічия з PERUN, 3 очки в матчі з Вікторією варті уваги. Чи додасть до цих імен Альфа ім’я «матрацників»? Вони не знають невдач у чотирьох матчах поспіль, обіграли вже трьох топів таблиці. В AFC Atletico Kyiv серйозні надбання в сезоні, проте це мотивує Альфа.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Перша ліга" #1043288]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Royal Credit
2 LEFT COAST
3 FC Inter Kyiv
4 ФК Фокус
5 OnlyFans Team
6 Сталь
7 FC Profi
8 Благора Інвест
9 UID
10 FC Kyiv
11 Tech United
12 Inter Cars Ukraine
13 ФК Акули
14 FC Goldmine
15 AFC Footballers

ФК Акули – ФК Фокус

Перед ФК Акули постане завдання зупинити нахили ФК Фокус змагатися за найвищі місця. За виключенням технічної поразки місяць тому «фокусники» мають ідеальну статистику з початку вересня. Серія перемог підняла команду до лідерів. У ФК Акули триває підготовка до складного матчу. «Акули» йдуть третіми з кінця таблиці, проте всі конкуренти ФК Фокус уболіватимуть за «андердога».

Tech United – FC Kyiv

Після близького матчу з «фокусниками», голкіпер яких чинив фантастичні сейви, чим допоміг зберегти мінімальну перевагу, Tech United зустрінеться FC Kyiv, командою, що знаходиться вище на одну сходинку. Якщо «технарі» займають одинадцяте місце, то FC Kyiv розташувався на десятому й має на 3 очки більше. Цікава вивіска, за якою потрібно дивитися.

Сталь – AFC Footballers

Сталь поступилася можливістю змагатися за найвищі місця іншим учасникам, але ще будуть очні матчі з деякими з них, у яких команда повинна буде вголос говорити про свою міць. Звітного туру грати з AFC Footballers, який замикає турнірне становище.  Наразі «футбольори» оступаються там, де звикли боротися.

Royal Credit – FC Profi

Royal Credit готується до фінального забігу. Наприкінці цього шляху видніються золоті нагороди. В фінальному забігу Royal Credit візьме участь із прямими конкурентами й з учасниками з верхньої частини таблиці. Не втратити очки буде непросто, проте пройдена турнірна дистанція додала м’язів команді. FC Profi в минулому своєму матчі обіграв іншого представника топ-3. В колективу є все необхідне, що провернути схожий трюк знову.

OnlyFans Team – Inter Cars Ukraine

OnlyFans Team дограє сезон, відчуваючи енергетику найсильніших команд Першої ліги. До них відстань у 2 залікові бали й суперники мають ігри в запасі. В заключних матчах OnlyFans Team потрібні очки, що закріпитися неподалік топів. Звітного туру зустрінеться з Inter Cars Ukraine, в якого завжди є план, і він деколи працює на повну.

UID – FC Inter Kyiv

UID додав у масі й силі, щоб звітного туру протистояти третій команді таблиці FC Inter Kyiv. 2 поразки поспіль іншим топам передали статус головного претендента на перше місце проміжному лідеру турнірного становища, й FC Inter Kyiv хотів би змінити це. Останні успіхи UID пов’язані з чотирма звитягами в останніх п’яти матчах. Команда мала успіх, зустрічаючись із сусідами по таблиці, та зараз суперник трохи інший.

Благора Інвест – FC Goldmine

Благора Інвест споглядає за топ-3 з-за горизонту. Команда віддалилася від лідерів, поступившись тричі поспіль. У порівнянні з учасниками, що йдуть вище, Благора Інвест має одну-три гри в запасі, проте невідомо як ними розпорядиться, скільки очок набере. FC Goldmine іде на передостанній сходинці. Дві з трьох команд Олександра Андрєєва в Першій лізі замикають турнірне становище.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Друга ліга" #1043289]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 PIN-UP
2 SC Favorit
3 FC Legendary Amateurs
4 Харків 1654
5 FC “AppsFlyer”
6 FC Leaders
7 FC BEER WAY
8 SOROKI TEAM
9 Крила Донбасу
10 FC BILUX
11 FC Rabona
12 НИКОС-2
13 ФК Легіон
14 Славутич
15 FC PlastVan

FC Legendary Amateurs – Славутич

FC Legendary Amateurs, поступившись двічі поспіль конкурентам за перше місце, вимушений дивитися нижче в таблиці, бо четверта команда турнірного становища готується піднятися на третю сходинку, яку наразі займає «аматорс». Щоб не поступитися й цим місцем, далі треба вигравати. Славутич іде передостаннім, але й в ролі «андердога» може поборотися за очки.

FC PlastVan – НІКОС-2

FC PlastVan ніяк не подолає бар’єр в одне набране очко. Команда вже зіграла 10 матчів, а минулого туру проводила зустріч із лідером таблиці без своїх лідерів. Без них FC PlastVan ще важче претендувати на очки, хай і суперником звітного туру буде представник нижньої частини таблиці. НІКОС-2 минулого разу наближався до залікових балів, роблячи камбек, однак суперник теж відігрався й здобув 3 очки.

FC BILUX – Харків 1654

FC BILUX може провернути трюк, який робив уже в зустрічі з першою командою таблиці. 2 тури тому FC BILUX обіграв лідера. Звітного туру зустрінеться з Харків 1654, який наблизився до топ-3. З огляду на плани харків’ян, максимальний результат їм конче необхідний, щоб найближчим часом уже конкретно сперечатися за місце серед лідерів.

FC AppsFlyer – SOROKI TEAM

П’ятий у таблиці FC AppsFlyer тривалий час не поступається. В останніх шести матчах команда тричі виграла й тричі зіграла внічию. Турнірна дистанція звітного туру підібрала суперника в обличчі SOROKI TEAM, чия серія без поразок практично така ж і характеру «сорокам» вистачить, щоб протистояти майстерним лідерам суперника.

PIN-UP – SC Favorit

Протистояння лідера PIN-UP і другого в таблиці SC Favorit приверне до себе найбільше уваги. 2 місяці спостерігаємо за тим як PIN-UP залишає за собою лідируючі позиції. Команда могла опуститися нижче, та швидко повертала собі першу сходинку. Її не відпускає перед звітним туром. Поки суперник тримався в топ-3, SC Favorit перетворювався на одну з найсильніших команд Другої ліги. До цього йшов кілька сезонів і просто набутого не віддасть. Одна поразка в восьми матчах рухає команду до мети стати кращою. Жоден із цих учасників не задовольниться срібними чи бронзовими нагородами, поки триває боротьба за перше місце.

FC Rabona – Крила Донбасу

FC Rabona розташувався на одинадцятій сходинці. Нижче опуститися просто неможливо, бо ця команда повинна довести своє в Другій лізі. До мети знову далеченько, FC Rabona завершуватиме цей сезон. Крила Донбасу теж починали, як претендент на високі місця, колектив вигравав у першій половині сезону, та згодом зіграв 8 матчів, і в них набрав 5 очок.

FC Leaders – ФК Легіон

FC Leaders продовжив би, як перший претендент на топ-3 в разі осічки «аматорс», однак, не дочекавшись наступної втрати очок суперником, команда поступилася. Наступним суперником стане ФК Легіон. Середовище Другої ліги відклало успіхи «легіонерів» на потім.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Третя ліга" #1043290]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Nunu-KyivGastroBar
2 NOOSPHERE
3 AppStudio
4 Збірна Коміків
5 ЧА-ЧА-РАЗ
6 Буревій
7 Дружба
8 Denon
9 Нове Життя
10 Nexus
11 Unknown Sporting
12 Old Friends
13 FC Vauriens
14 Cebollitas FC
15 FC SICH Kyiv

Нове Життя – ЧА-ЧА-РАЗ

Нове Життя, обігравши коміків минулого туру, подарував ЧА-ЧА-РАЗ можливість ділити третю сходинку з двома конкурентами. Учасник із середини таблиці вірить у свій успіх в другому поспіль матчі з колективом, який знаходиться в верхній частині турнірного становища. Перед грою з коміками Нове Життя ще видав близький матч із другим колективом таблиці. ЧА-ЧА-РАЗ враховує рівень боротьби, який цей суперник демонстрував у грі з топами.

Буревій – FC SICH Kyiv

Буревій теж вплинув на розташування команд нагорі турнірного становища. Минулого туру Буревій здобув 3 очки в матчі з AppStudio, який змагається за нагороди. Повторити цей успіх спробує в грі з останнім у таблиці FC SICH Kyiv.

Дружба – Denon

Дружба минулого туру зробила те, що описувалося, як завдання на гру з ЧА-ЧА-РАЗ. У команди, що претендує на топ-3, Дружба відібрала очки. Сама набрала 1 заліковий бал. Наступним суперником стане Denon, який провів стільки ж матчів й має на 2 очки менше. Denon досягає хороших результатів. Знаходиться всередині таблиці, та наразі частіше виходить із матчів не переможеним.

Unknown Sporting – FC Vauriens

Успіх у грі з FC Vauriens підсилить ефект від останньої звитяги Unknown Sporting. Однак на максимальний результат претендуватиме однаково кожен, команди знаходяться поруч у таблиці. FC Vauriens минулого туру нічиєю перервав серію з трьох програних матчів.              

Збірна Коміків – Cebollitas FC

Один із конкурентів проводитиме матч із непростим для топів середняком, ще двоє гратимуть між собою, а Збірна Коміків гратиме з передостаннім у таблиці Cebollitas FC. Минулого туру коміки мали не кращий збір, однак звітний матч є обов’язковим для успішного проходження.

NOOSPHERE – AppStudio

NOOSPHERE заслужено обіймає другу сходинку. Ще якихось аргументів стосовно цього твердження приводити не потрібно, бо команда видає 6 матчів, 5 із яких завершує на свою користь. Ще одного разу на цьому проміжку зіграла внічию. AppStudio минулого туру міг обійти NOOSPHERE, якби виграв свій матч. Зараз необхідно докласти зусиль в очній зустрічі, щоб осилити мету.

Old Friends – Nexus

Old Friends пройшов через серію невдач і почав набирати очки в другій частині сезону. Та минулого туру команда не дала конкуренції й поступилася. Звітного туру грати з Nexus, який претендуватиме на залікові бали рівно так само. Минулого туру інша команда, що перебуває нижче в таблиці, ніж Nexus відібрала очки в нього.

1/2 фіналу Кубку R-Cup XIII

FC Inter Kyiv – Nunu-KyivGastroBar

2 команди Олександра Андрєєва, які стартували кубку, дійшли до півфіналу. FC Inter Kyiv на минулих стадіях проходив представників Другої й Вищої ліг із однаковим рахунком 5:4. Левову частину інтриги з усіх матчів FC Inter Kyiv видавав у своїх зустрічах, демонструючи характер. Учасник Першої ліги в кубку лише не зустрічався з третьоліговим представником. В 1/2 фіналу суперником стане саме така команда. Nunu-KyivGastroBar вже у півфіналі. Аби цей сезон залишив ще більше приємних згадок, окрім фінішу першим у чемпіонаті, Nunu-KyivGastroBar збирається також вийти у фінал кубку.

FC Goldmine – Tech United

Фінал може вийти суто «андрєєвським». FC Goldmine Олександра Андрєєва вдруге поспіль виходить у півфінал кубку, та тепер на меті є стати фіналістом і тріумфатором. Капітан FC Goldmine Дмитро Рибалко наразі є кращим бомбардиром кубку з чотирма голами, й кращим гравцем по гол+пас. Яка команда провела один із найдраматичніших матчів у минулих етапах? Tech United у чвертьфіналі пройшов, можливо, головного фаворита AUTOENERGY. Жоден із наступних викликів не виглядає неприступним.  

Пресслужба R-Cup