Вирішальні для претендентів матчі в Вищій лізі, FC Inter Kyiv i «технарі» зіграють у фіналі кубку, ​Анонс туру R-Cup XIII., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

10.11.2023

Вирішальні для претендентів матчі в Вищій лізі, FC Inter Kyiv i «технарі» зіграють у фіналі кубку

10.11.2023

Вирішальні для претендентів матчі в Вищій лізі, FC Inter Kyiv i «технарі» зіграють у фіналі кубку

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Вища ліга" #1043287]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC LONTANO
2 SALUTEM
3 Friends Team
4 MLP Co
5 AFC Atletico Kyiv
6 AUTOENERGY
7 Вікторія
8 GC SLAVSANT
9 Если Шо
10 PERUN
11 Rangers
12 FC Meest TEAM
13 FC LIV-COMFORT
14 Альфа
15 FC MAXIMUS

Если Шо – AFC Atletico Kyiv

Перед своїм заключним матчем у сезоні AFC Atletico Kyiv, на відміну від минулого туру, вже не зазирає в таблицю, видивляючись свої перспективи фінішувати в топ-3. Минулого туру «матрацники» зіграли внічию з лідером. На фініші цього виявилося недостатньо, аби перед грою з Если Шо залишатися тим же претендентом. 3 поразки поспіль всередині сезону відібрали в команди очки, що допомогли б зараз опинитися вище. Проте загальне враження від виступів AFC Atletico Kyiv виключно позитивне. Тепер колективу б не зіпсувати його, втративши залікові бали в матчі з Если Шо. Він теж проводитиме свою заключну зустріч у поточному розіграші й на такий виклик наостанок у сезоні збереться.

PERUN – FC Meest TEAM

У PERUN залишається ще 2 матчі. Навіть досягнувши двох успішних результатів, команда вплине лише на локальні перестановки в таблиці. PERUN звертав на себе увагу в сезоні, проводячи близькі матчі з командами, що перебувають неподалік топу. По ходу турнірної дистанції команда випрямилася після чотирьох поразок у першій частині чемпіонату. FC Meest TEAM проводить оптимальну кінцівку, виграючи двічі поспіль. Успіх звітного туру прикрасив би переможну серію команди.

Вікторія – AUTOENERGY

Вікторія розпочала, як один із грандів Вищої ліги. До сьомого туру команда зазнала однієї драматичної невдачі з пропущеним голом наприкінці в матчі з FC LONTANO. Та поразка не змінила очікувань, бо між собою грали топи, просто потрібно було далі змагатися й вигравати. Вікторія це робила. Проходила «барберів», коли вони видали непоганий старт, обігрувала «френдс» тощо. Як тільки оступилася двічі згодом – уже зробила акцент на іншому, пропустивши вперед кілька учасників. Одним із них є AUTOENERGY, який може фінішувати вище, ніж на шостій сходинці. AUTOENERGY займе своє заслужене місце неподалік топ-3.

SALUTEM – FC LONTANO

Навіть не будучи першим у таблиці, SALUTEM все одно вважається ледь не головним «босом» Вищої ліги. Пройти його – означає виграти першість. FC LONTANO також має, чим похизуватися й що протиставити супернику. Команда тривалий час лідирує й має найдовшу безпрограшну серію в Вищій лізі. Одного разу лише FC LONTANO віддав усі 3 очки. Ще в першій половині сезону «будівельникам». Після того 9 разів виходив на поле й досягав результатів, що привели до головного матчу всього чемпіонату. Варто чекати повернення до складу гравців, які не грали минулого туру.

У SALUTEM багатий досвід змагатися за трофей у одному матчі. Подібне трапиться звітного туру, бо FC LONTANO проводитиме заключну зустріч у сезоні. 3 очки гарантують фініш на першому місці, як би SALUTEM не зіграв у наступному турі, тоді як нічия перенесе розв’язку на потім. Нагадаємо гру харків’ян проти FC Donbass, коли супермотивований SALUTEM, відібрав у домінуючого чемпіона суперкубок. Потрібна ще одна така гра від команди, обрати інше вона просто не може.

Rangers – FC MAXIMUS

Альфа – FC MAXIMUS

Rangers завершуватиме сезон матчем із останньою командою турнірного становища FC MAXIMUS. Для самого FC MAXIMUS звітний тур буде насиченим, команда може переживати в ньому різні емоції. В активі тільки 3 очки, проте в кожному з двох матчів є шанси здобути залікові бали. «Рейнджери» приїдуть без кількох важливих гравців через їх дискваліфікації.

В наступному матчі Альфа стане суперником FC MAXIMUS. Альфа потроху вже підбиває підсумки, представляючи кращих своїх гравців у сезоні, та й заключний матч – привід зібратися, позмагатися за свою третю звитягу.  

MLP Co – Friends Team

Завдяки успіхам у останніх чотирьох турах MLP Co виборов для себе шанс завершити сезон у топ-3. Матч проти Friends Team, як підсумок усього сезону для MLP Co. В разі успіху команда підніметься на третю сходинку. В разі поразки чи нічиєї – спостерігатиме за тим, як Friends Team приміряє на себе нагороди. «Френдс» розраховуватиме на весь свій зірковий склад. Перше місце вже не підкориться, що сприймається, як певна невдача. Втрата місця в топ-3 відобразить те, що команда на класі одержувала звитяги, проте в іграх із рівними суперниками амбіції залишилися лише амбіціями.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Перша ліга" #1043288]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Royal Credit
2 FC Inter Kyiv
3 ФК Фокус
4 LEFT COAST
5 OnlyFans Team
6 FC Profi
7 Сталь
8 UID
9 Благора Інвест
10 Tech United
11 FC Kyiv
12 FC Goldmine
13 AFC Footballers
14 Inter Cars Ukraine
15 ФК Акули

Tech United – Inter Cars Ukraine

Tech United у своєму заключному матчі в чемпіонаті зустрінеться з Inter Cars Ukraine. Лише в двох останніх матчах у «технарів» виходить демонструвати результати, які підкреслюють головні риси команди – мотивація, непоступливість тощо. Більше уваги цього ігрового тижня буде прикуто до фіналу кубку, в якому зіграють «технарі», та перевірити себе перед фіналом у матчі з Inter Cars Ukraine – те, що потрібно.

Royal Credit – LEFT COAST

Royal Credit від туру до туру бачить перед собою одне завдання – триматися проміжної першої сходинки, виграти заключні матчі. Минулого туру Royal Credit пройшов OnlyFans Team. Виклик у обличчі LEFT COAST обіцяє важкий матч, бо в четвертої команди таблиці залишився єдиний шанс замінити когось у топ-3. Коли треба додати наприкінці, LEFT COAST часто поступається й невідомо, чи отримає він дарунок від фортуни.

Сталь – FC Inter Kyiv

FC Inter Kyiv забирає до свого активу дорогоцінні 3 очки в двох матчах поспіль. Розділяти лідерство з двома конкурентами – виснажливо, відповідально, та такий шлях підібрала учасникам Перша ліга. В Сталь є рівень, щоб зараз перевірити рівень FC Inter Kyiv. 2 невдачі поспіль не говорять на користь Сталь, але налаштуватися на такий матч не має стати проблемою.    

ФК Акули – FC Goldmine

Підопічні Олександра Андрєєва гратимуть між собою в другому турі поспіль. Цього разу зустрінуться ФК Акули й FC Goldmine. Обидві команди – з нижньої частини таблиці. FC Goldmine  частіше чередує невдачі з успіхами, а ФК Акули поступилися 4 рази поспіль. Ще й в останніх матчах «акули» розраховують лише на одну заміну.

ФК Фокус – AFC Footballers

Інші 2 команди, з якими ФК Фокус ділить перше місце, мають гру в запасі. За крок до фінішу «фокусникам» залишилося привести один аргумент. Чи буде він таким же вагомим, як в останніх шести матчах? AFC Footballers виграв тільки двічі, та ввігнати суперника, ще й звітному турі претендента на нагороди, в шокову ситуацію ласий.       

UID – FC Profi

UID у другій половині сезону задав певний рівень своїм виступам – пробудження й впевненості у своїх силах видати таку ж кінцівку. На шляху звітного туру стане FC Profi, який шкодує про свої минулі невдачі з огляду на останні результати. Тепер команда підходить до зустрічей супермотивованою, і зараз вона виглядає невразливою.

Благора Інвест – FC Kyiv

Благора Інвест і FC Kyiv перед очним матчем мають рівну кількість очок. Маємо впевненість у тому, що побачимо рівний і насичений боротьбою матч. У кожної команди своя історія. Благора Інвест пройшов через злет і серію, що привела на дев’яту сходинку. FC Kyiv – міцний горішок, але саме в цій зустрічі Благора Інвест налаштований перервати свою серію з поразок.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Друга ліга" #1043289]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 SC Favorit
2 PIN-UP
3 FC Legendary Amateurs
4 Харків 1654
5 FC “AppsFlyer”
6 FC BILUX
7 SOROKI TEAM
8 FC Rabona
9 FC Leaders
10 Крила Донбасу
11 FC BEER WAY
12 ФК Легіон
13 НИКОС-2
14 Славутич
15 FC PlastVan

Харків 1654 – FC BEER WAY

Харків 1654 має пройти FC BEER WAY і в заключному матчі тріумфувати – план максимальний, але він приведе до нагород. Зовсім скоро харків’яни можуть перетворити поточний розіграш у свій пік у змаганні, досягти однієї з вершин. FC BEER WAY зіграє заключний матч. До нього команда підходить одинадцятою в таблиці.

НІКОС-2 – FC Legendary Amateurs

Аби не поступитися харків’янам третім місцем, за яке чіпляються, FC Legendary Amateurs потрібно обіграти іншого учасника з нижньої частини турнірного становища. НІКОС-2 програв 4 рази поспіль, але команда сприймає Третю лігу, як таку, що могла б і хотіла б осилити.   

Крила Донбасу – FC PlastVan

Крила Донбасу лише в заключному своєму матчі можуть перервати серію без звитяг, що налічує 4 гри. Якщо подивитися на більшу частину проведених турів, то в останніх дев’яти команда виграла одного разу. Десята сходинка в таблиці, як підсумок, але FC PlastVan знаходиться нижче і, можливо, вже обмірковує плани на Третю лігу.

ФК Легіон – FC BILUX

Із позитивних результатів в останніх турах ФК Легіон додав до свого активу звитягу над командою з середини таблиці, та сам іде дванадцятим. У FC BILUX є прекрасна мотивація – завершити сезон дуже тривалою серією без поразок. Успіхи команда теж примножує, й звітний тур не має стати виключенням.   

Славутич – FC Leaders

Хай і Славутич іде передостаннім у турнірному становищі, останні результати представника середини таблиці FC Leaders настільки не вражають, що в очному матчі Славутич цілком може претендувати на успіх. Із топами, в одного з яких виграв, чемпіоном Славутич провів близькі матчі. Подібного настрою може вистачити для того, щоб набрати очки звітного туру.  

SC Favorit – FC AppsFlyer

SC Favorit минулого туру гарантував собі фініш на першій сходинці. В заключному матчі – суперник дуже гідний і потрібно ще раз показати свою перевагу. Звітного туру – в грі з п’ятим у таблиці FC AppsFlyer. Нещодавно він перервав свою серію з семи матчів без поразок. Нагород не дістати, а от успіх у грі з чемпіоном додав би кілька плюсів у резюме на наступний сезон.

SOROKI TEAM – FC Rabona

SOROKI TEAM плідно працював щотуру, щоб після невдалого старту повернутися, піднятися в верхню частину таблиці. За виключенням трьох невдач на старті, «сороки» проводять непоганий сезон, однак втрачені очки відобразилися на тому, що зараз команда знаходиться на сьомій сходинці. В своєму заключному матчі зустрінеться з FC Rabona, який іде слідом і провів на 2 зустрічі менше.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Третя ліга" #1043290]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Nunu-KyivGastroBar
2 AppStudio
3 Збірна Коміків
4 NOOSPHERE
5 ЧА-ЧА-РАЗ
6 Буревій
7 Denon
8 Нове Життя
9 Дружба
10 Nexus
11 FC Vauriens
12 Unknown Sporting
13 Old Friends
14 FC SICH Kyiv
15 Cebollitas FC

ЧА-ЧА-РАЗ – AppStudio

ЧА-ЧА-РАЗ чіпляється за останню можливість піднятися в топ-3, та для цього має співпасти ряд факторів. Не тільки треба обіграти другий у таблиці AppStudio, а й потрібно, щоб інший сильний і гідний трійки призерів двічі програв. Шанси невеликі. Залишається спостерігати за результатами команд. AppStudio не менше, ніж інші претенденти награв на найвищі місця. Треба це лише підтвердити звітного туру.

Збірна Коміків – FC SICH Kyiv

Збірна Коміків треба 3 очки звітного туру й осічки конкурентів, між якими коміки зараз знаходяться. Цього туру вони постають, як фаворити. FC SICH Kyiv нещодавно грав унічию з сусідами по турнірному становищу, учасникам, що йдуть вище згодом поступився. Можливо, FC SICH Kyiv видасть більше, ніж прописано на папері, та комікам вкрай важливо виграти.  

Буревій – Nexus

Буревій активний у другій частині сезону. Жодної поразки в останніх шести матчах, але 3 нічиї. До топу в поточному розіграші не дотягнутися, а завершити його з хорошим надбанням у вигляді безпрограшної серії можна. Суперником стане Nexus, який стримано провів дебютний для себе сезон у змаганні й фінішує в нижній частині таблиці.  

Дружба – FC Vauriens

Кожен сезон у Дружба виходить веселим. Результативні матчі, боротьба з топами, камбеки – команда демонструє різне. З Дружба не засумуєш. FC Vauriens у таблиці випереджає на 7 очок. Свій дебютний сезон у змаганні FC Vauriens провів скромно, та має зміцнішати в наступному.

Unknown Sporting – Nunu-KyivGastroBar

Unknown Sporting попри немалу кількість спроб піднятися для початку всередину таблиці весь сезон проводить у нижній частині турнірного становища. Очок, яких команда не добрала, можливо б, і не вистачило, щоб значно покращити своє положення. Звітного туру Unknown Sporting зіграє з Nunu-KyivGastroBar, який після того як гарантував собі чемпіонство йде в такому ж темпі. Звітного туру може виграти в восьмому матчі поспіль.

NOOSPHERE – Denon

Конкуренти чекають двох осічок від NOOSPHERE, а команда знає, чого хоче досягти. Має 2 гри, щоб покинути четверту сходинку й опинитися вище. Denon гратиме свій заключний матч у сезоні. Де мав виграти – виграв, відібрав очки в одного з топів. Поточний розіграш видався непоганим. Остаточно буде записано до активу, якщо звітного туру Denon набере залікові бали.

Фінал кубку R-Cup XIII

FC Inter Kyiv – Tech United

Обидві команди з Вищої ліги, які стартували в кубку й вважалися претендентами як мінімум на вихід до пізніх стадій, зупинилися в чвертьфіналі. Фіналісти, учасники Першої ліги FC Inter Kyiv і Tech United пройшли Альфа й AUTOENERGY – це один із здобутків. Головний здобуток, головний трофей манить підопічних Олександра Андрєєва й Олександра Кульши. В попередньому етапі вболівальники «технарів» заповнили трибуни. Їх серця билися одним ритмом із гравцями, що повториться знову.

FC Inter Kyiv розкрив своє бажання виступити в фіналі в кінцівці матчу з Nunu-KyivGastroBar, коли команда забила 2 голи, оформила прохід до вирішального раунду, перед цим закамбечивши з 1:2. Тренер Олександр Андрєєв із другої спроби шукатиме успіху в матчі з Tech United у кубку. FC Goldmine Андрєєва вже зазнавав невдачі у цьому форматі.

Пресслужба R-Cup