Підсумки 10-го туру R-Cup XIII і перші результати чвертьфінальних матчів кубку, ​Підсумки 10-го туру R-Cup XIII і результати двох чвертьфінальних матчів кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

11.10.2023

Підсумки 10-го туру R-Cup XIII і перші результати чвертьфінальних матчів кубку

11.10.2023

Підсумки 10-го туру R-Cup XIII і перші результати чвертьфінальних матчів кубку

Вища ліга

AUTOENERGY 7 – 1 MLP Co

AUTOENERGY й ще одна команда Вищої ліги розширили список претендентів на нагороди з п’яти до семи учасників. Звітного туру AUTOENERGY втілив свій прогрес по ходу сезону на тлі сильного MLP Co, якому так і не вдалося оговтатися вже після позаминулої невдачі. Денис Валковий розпочав ходу номінальних господарів за 3-ма очками, Данило Торкін її завершив. Валковий відкрив рахунок і взяв участь у розвитку переваги. За рахунку 4:1 Торкін оформив хет-трик, чим остаточно зняв питання про переможця.

FC LIV-COMFORT 2 – 3 GC SLAVSANT

FC LIV-COMFORT, бадьоро й багатообіцяюче стартувавши в грі з GC SLAVSANT, примудрився втратити надбану перевагу 2:0 у другому таймі. GC SLAVSANT, схильний до видовищних камбеків, по перерві дійшов до 3-ох очок. «Барбери» прийшли до тями після того як піймалися на гачок «будівельників». Богдан Бедь розпочав камбек номінальних гостей на 23-тій хв. Ще за 6 хв Богдан Кириленко зрівняв рахунок, а вирішального удару, який приніс звитягу, наніс Сергій Либа на 32-ій хв.  

FC MAXIMUS 3 – 6 FC Meest TEAM

FC MAXIMUS у матчі з FC Meest TEAM вистачило на півтори тайму напруженої та рівної боротьби. Суперник приїхав більше, ніж двома четвірками, тоді як номінальні господарі мали всього кілька замін. Але змогли створити 2:0 до 15-ої хв. FC Meest TEAM не відкладав на полицю камбек і зрівняв рахунок до перерви завдяки індивідуальному класу гравців, які нещодавно приєдналися до колективу. Один із них Ігор Осташевський взяв участь у камбеці з 0:2, а в другому таймі забив ще один важливий м’яч, що зробив рахунок 4:3. Партнери дотиснули й забили ще двічі. Григорій Колесник у складі FC Meest TEAM зробив 3 результативні дії. Максим Скрипка в складі FC MAXIMUS оформив гол+пас.  

Если Шо 2 – 5 Rangers

Олег Романчук мінімум вп’яте за останні 2 сезони ледь не самотужки виграв для Rangers черговий матч. Звітного туру Если Шо опирався майже весь перший тайм, поки на 15-тій хв номінальні гості не відкрили рахунок. Олександр Кондратьєв вивів номінальних гостей уперед. Олег Романчук подвоїв і потроїв рахунок у першій половині. Всередині другого тайму оформив хет-трик. Уже наприкінці Роман Романчук зробив на табло 5:0. Приблизно стільки часу вистачило Если Шо, щоб відіграти 2 м’ячі.    

FC LONTANO 5 – 2 Friends Team

У головному центральному матчі туру Вищої ліги FC LONTANO показав свою перевагу над Friends Team. Команда Богдана Степаненка на максимум викрутила налаштування «збалансованість складу» й досягла хорошої переваги. Розпочати довелося з невеликого камбеку, бо на 5-тій хв Микола Івановський відгукнувся на прострільний пас Дмитра Бровка. Вже за хвилину номінальні господарі відновили паритет. Наприкінці першого тайму вийшли вперед і перевага вже не пішла від FC LONTANO. Шедевральний матч на лінії провів голкіпер Сергій Бутко. Окрім великої кількості сейвів, асистував на 3-ій гол, який забив Олександр Карбула. Всього Карбула оформив дубль, як і Сергій Степаненко. В складі «френдів» 2 асисти оформив Дмитро Бровко.

AFC Atletico Kyiv 3 – 2 PERUN

AFC Atletico Kyiv досяг ще одного видатного результату в Вищій лізі, в другій грі поспіль. Звітного туру «матрацники» подужали PERUN, який на полі представив практично свою найкращу версію, якщо порівнювати зі збором на минулі матчі. Всередині першого тайму команди обмінялися голами, та за кілька секунд до перерви Богдан Корольчук зробив 2:1. Старт другої половини теж більше, ніж вдався, бо Олександр Кульша піймав суперника в його ж штрафному майданчику, оформивши на табло 3:1. За кілька хвилин Дмитро Косьмина з PERUN, автор першого голу номінальних гостей, наніс удару з меж штрафної зони суперника й вразив ворота після рикошету від голкіпера. Цей м’яч записали, як автогол.  

Вікторія 2 – 9 SALUTEM

SALUTEM не помітив суперника в четвертій грі поспіль і байдуже, що звітного туру зустрічався з одним із найбільш помітних учасників Вищої ліги Вікторією. Поступаючись уже в 3 голи, Вікторія на певний відрізок повернула інтригу завдяки голу Олександра Дударя на 14-тій хв. Після стількох же пройдених хвилин у грі номінальні гості провели ще 4 м’ячі. В подальшому продовжили збільшувати перевагу. Дебютними результативними діями за SALUTEM відзначився Іван Захаров. У цьому матчі віддав 3 асисти. Віктор Федосюк оформив пента-трик, із п’ятьма очками по гол+пас матч закінчив Станіслав Жеріков.  

Перша ліга

AFC Footballers 0 – 2 Tech United

Tech United досяг третього успіху в сезоні, обігравши сусіда по таблиці AFC Footballers. «Технарі» видали потужний матч із Артемом Кучинським і Олександром Семеновим у складі. Семенов віддав асист на другий гол на 20-тій хв. Відкрив рахунок на 8-ій хв Данило Стародубець. Tech United зіграє мінімум ще дві непрості зустрічі з суперниками, що змагаються за нагороди. Якщо з ними буде таким же успішним – тоді вже робитимемо позитивні висновки.

FC Inter Kyiv 3 – 1 OnlyFans Team

Для FC Inter Kyiv ще один ігровий тиждень видався продуктивним і з максимальним результатом на табло. Команда виграла і в чемпіонаті, і пройшла в півфінал кубку. В матчі сезону зустрічалася з  OnlyFans Team, чия тенденція не вигравати в суперників, які знаходяться вище, продовжилася. Заряджений на максимум FC Inter Kyiv віддав трохи заряду в звітній зустрічі. Максим Кустов і Тарас Задорожний зробили по 2 результативні дії. В складі OnlyFans Team гол забив Ярослав Пугач.

FC Kyiv 1 – 2 LEFT COAST

FC Kyiv і LEFT COAST прикували увагу вболівальників до своєї очної гри майстерними взяттями воріт. Назар Ратушний зі стану номінальних господарів вклав м’яча під поперечину з правого флангу на 7-тій хв. LEFT COAST відповів за 11 хв супер-голом Даниїла Ахмадова, який пробив злету і вразив верхній кут. За хвилину після голу Ахмадова Михайло Ясінський вивів LEFT COAST уперед. Забив вирішальний другий м’яч команди.   

FC Profi 1 – 2 Inter Cars Ukraine

Вадим Коцупера оформив дубль і приніс Inter Cars Ukraine трету звитягу в сезоні. Підопічні Валерія Директоренка здобувають ці максимальні результати впродовж останнього місяця. В таблиці наразі йдуть 11-тими й в заключних турах явно знову позмагаються за збереження свого місця на наступний розіграш у Першій лізі.

ФК Фокус 5 – 1 UID

ФК Фокус демонструє форму гранда Першої ліги, хоч зараз і не входить у топ-3. Із формою «фокусників» і його лідера Сергія Гибала звітного туру не справився UID. Сам ішов на хорошій серії з двох звитяг, однак, до того, щоб претендувати на очки в зустрічі з кандидатом на топ таблиці, поки не дійшов. Сергій Гибало в першому таймі відкрив і подвоїв рахунок. В другій половині теж ніхто не вагався. Гибало оформив хет-трик, по голу оформили Максим Перенчук і Олександр Гибало.   

ФК Акули 5 – 2 Благора Інвест

ФК Акули зробив найбільший апсет туру в Першій лізі, обігравши третю команду таблиці Благора Інвест. Самі ж «акули» піднялися тільки на дванадцяте місце. До звитяги над представником трійки лідерів ФК Акули привів капітан Юрій П’яскорський. Його 2+2 за системою гол+пас в’їлися в суперника й зробили різницю.

FC Goldmine 2 – 9 Royal Credit

Royal Credit сміливо пішов на ворота FC Goldmine, який міг припіднести сюрприз. Уже на 2-ій хв Андрій Красножон відкрив рахунок. Дмитро Альмурзаєв подвоїв його за 11 хв й в ході наступних 9-ти оформив ще 3 результативні дії, посприявши тому, що команда стала недосяжною для суперника. За комфортної переваги капітан Royal Credit Ігор Старушко отримав більше ігрового часу й оформив дубль.  

Друга ліга

PIN-UP 7 – 3 Харків 1654

PIN-UP разом із ще одним претендентом на перше місце наздогнали лідера таблиці. Друга ліга наразі має трьох лідерів. Звітного туру PIN-UP обіграв міцний Харків 1654. Артем Солдатенко всередині першого тайму відкрив рахунок голом п’ятою. Суперник не відповідав . Вперше це зробив лише за рахунку 0:5. Всього харків’яни відповіли тричі. В складі PIN-UP дубль і асист оформив Євгеній Яцентюк.

SOROKI TEAM 10 – 6 Славутич

SOROKI TEAM обіграв Славутич у результативному матчі. Попри результативність номінальних гостей, «сороки» зробили все, щоб відчувати себе впевнено, ще до середини першого тайму. Забили 4, а згодом 5 «сухих» м’ячів. До кінця першого тайму суперник відіграв тільки 1 м’яч. До середини другої половини Славутич був дуже близьким, щоб перевернути хід подій, однак чималу різницю подужати не вдалося, хоча майже мінімальну її зробив. SOROKI TEAM повернув згодом суперника під власний котроль і повернувся до звичної переваги на свою користь в 4 голи. В складі SOROKI TEAM 3+2 зробив Віталій Турченко. В складі Славутича 5 результативних дій оформив Сергій Цибенко.    

FC AppsFlyer 5 – 3 FC BEER WAY

Юрій Малєй забив перші 3 голи FC AppsFlyer у ворота FC BEER WAY. Суперник відіграв 1 м’яч, але чогось із того, що могло б змінити хід подій у протилежний бік помічено не було. Тому FC AppsFlyer зробив рахунок ще більш комфортним, а FC BEER WAY задовольнився ще двома голами наприкінці.  В складі FC BEER WAY по гол+пас зробили Сергій Головань і Дмитро Рябченко.

SC Favorit 5 – 4 ФК Легіон

SC Favorit по ходу гри з ФК Легіон двічі лідирував із різницею в 2 голи, та наприкінці зустрічі номінальні гості зробили становище фаворита неприємним і претендували на залікові бали. Суперник все ж вийшов із непростого становища, забивши вп’яте. Команди подарували шалену розв’язку й обом віддаємо належне. В складі «легіонерів» 2 асисти віддав Артем Кушніренко. В складі SC Favorit по 4 результативні дії зробили Павло Нагорний і Олександр Желіба.

Крила Донбасу 2 – 2 НІКОС-2

НІКОС-2 говорив, що по-особливому налаштується на матч із Крила Донбасу, в складі якого останнім часом робить різницю колишній гравець «вогняних» Михайло Бідний. Ішла мова про чималий інтерес до цієї пари, особливу мотивацію, проте на полі все вийшло навіть так, що Бідний міг оформити дубль і принести номінальним господарям 3 очки, та наприкінці матчу не переграв голкіперку НІКОС-2 з пенальті. За кілька секунд Ксенія Мельник відбила ще й дабл-пенальті від Олександра Пузіка. Крім Бідного за Крила Донбасу в цьому матчі голом відзначився Даниїл Панайотов. Микола Бурдило в складі НІКОС-2 оформив дубль.

FC PlastVan 1 – 4 FC Leaders

FC Leaders наче й не помітив пропущений гол на 4-ій хв матчу з FC PlastVan. Сергій Нехаєнко відкрив рахунок. Супернинку варто було лише зрівняти, й все стало на свої місця. Відзначимо Ігоря Онищука з FC Leaders, який зробив 3 результативні дії, а також оформив перший дубль за команду в змаганні.

Третя ліга

AppStudio 5 – 1 Збірна Коміків

AppStudio звітного туру демонстрував волю й величезне бажання досягти однієї головної мети в матчі зі Збірною Коміків – обіграти й обігнати в таблиці. AppStudio справився з завданням на відмінно, переграв суперника й дійсно показав свою перевагу. Дмитро Данилюк, Олександр Смирнов й Іван Петренко зробили по 2 результативні дії.

Cebollitas FC 6 – 7 Дружба

Матч між Cebollitas FC і Дружба вмістив у себе більше перипетій, ніж будь-хто міг уявити. Лідерство Cebollitas FC в 4 голи, камбек і вирішальний гол Дружби, який приніс 3 очки на заключній хвилині, 4 вилучення в складі номінальних господарів – все це в себе вмістила гра. Cebollitas FC до середини першого тайму зробив рахунок 4:0, але навіть із такого рахунку Дружба може відіграватися. Показувала це раніше, показала й з у звітній грі. Після 7-го голу Дружба, який забив Вячеслав Воловіков, суперник не хотів стримуватися й чимало наговорив. За підсумком матчу, 4 важливі гравці Cebollitas FC отримають дискваліфікацію. В складі Дружба по 3 результативні дії зробили Богдан Галич, Дмитро Березовський і Вячеслав Воловіков.

FC Vauriens 3 – 5 Old Friends

FC Vauriens відкрив рахунок на 9-ій хв гри з Old Friends, але втримати чи запропонувати більше не зумів. Old Friends швидко відігрався й в подальшому лише розвивав власну перевагу. Євгеній Давидов і Вадим Циганок оформили по дублю в складі Old Friends. У складі FC Vauriens по голу забили Антон Головня й Віталій Говорун.   

Denon 1 – 1 Буревій

Denon продовжив і свою безвиграшну серію, і серію без перемог Буревій, який відкрив рахунок на 4-ій хв завдяки голу Антона Кривенка. Denon зрівняв на 20-ій хв зусиллями Максима Чичиркози, та цей не гол не став початком захоплюючої історії номінальних господарів у матчі.

ЧА-ЧА-РАЗ 1 – 2 NOOSPHERE

NOOSPHERE в боротьбі забрав у ЧА-ЧА-РАЗ проміжне друге місце в таблиці. Номінальні гості реалізували свої шанси на старті матчу й наприкінці першого тайму. Суперник оговтався запізно, відігравши 1 м’яч на 36-ій хв. ЧА-ЧА-РАЗ повернув максимальний рівень інтриги в гру, та NOOSPHERE заслужено здобув 3 очки. Дмитро Коняєв і Дмитро Андрійченко відзначилися голами за NOOSPHERE.

FC SICH Kyiv 4 – 4 Unknown Sporting

Unknown Sporting не просто в чотирьох матчах поспіль грає внічию. 1:1, 2:2, 3:3, 4:4 – така послідовність нічийних результатів прослідковується в останніх іграх US. Команда теж жартує на цю тему, а турнірне положення залишається незмінним. Номінальні гості в матчі з FC SICH Kyiv спочатку самі відігралися, а в другому таймі дозволили зробити це супернику. В складі FC SICH Kyiv дубль зробив Дмитро Анишко. 3 результативні дії в складі US оформив Дмитро Маруженко, та отримав травму. Травмованого Маруженка вилучив арбітр на 34-ій хв.

Nexus 1 – 7 Nunu-KyivGastroBar

Nunu-KyivGastroBar здолав опір Nexus ближче до середини другого тайму. Номінальні господарі добре налаштувалися на матч із лідером таблиці й деякий час залишали його ні з чим. Лише рівний рахунок на табло надихнув Nunu-KyivGastroBar. За 12 хв у другому таймі лідери команди Саба Сірадзе й Владислав Удовін оформили на двох 10 результативних дій.

1/4 фіналу Кубку R-Cup XIII

FC Inter Kyiv 5 – 4 Альфа

FC Inter Kyiv став першим учасником 1/2 фіналу кубку, обігравши Альфа. Як і очікували, цікавий, насичений матч тримав інтригу не просто до останніх хвилин, а до останніх секунд. У першому таймі номінальні господарі досягли переваги в 3 голи, а до середини другої половини встановили рахунок 5:1. Альфа дуже легко віддавав супернику кожен гол, однак отямився й з 28-ої хв по 37 хв відіграв 3 голи. Одна з останніх атак Альфа теж могла завершитися голом і перевести гру в серію пенальті, та Василь Тучков з близької відстані не влучив після пасу Миколи Полякова. Поляков і Ярослав Коваль оформили по гол+пас у складі Альфа. В складі FC Inter Kyiv дубль зробив Денис Кіржаєв.

FC PlastVan 2 – 5 FC Goldmine

У другому чвертьфінальному матчі FC Goldmine пройшов FC PlastVan. Капітан номінальних гостей Дмитро Рибалко брав участь у гольових атаках на кожному відрізку, коли відзначалася команда. FC Goldmine встановив вагомі 4:0 на свою користь після першого тайму. Рибалко в матчі оформив хет-трик.    

Пресслужба R-Cup