FC LONTANO – Friends Team у Вищій лізі, чи дійсно UID набирає хід, принципова гра для НІКОС-2, ​Анонс 10-го туру R-Cup XIII і двох матчів 1/4 фіналу кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

06.10.2023

FC LONTANO – Friends Team у Вищій лізі, чи дійсно UID набирає хід, принципова гра для НІКОС-2

06.10.2023

FC LONTANO – Friends Team у Вищій лізі, чи дійсно UID набирає хід, принципова гра для НІКОС-2

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Вища ліга" #1043287]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Friends Team
2 FC LONTANO
3 MLP Co
4 SALUTEM
5 Вікторія
6 AFC Atletico Kyiv
7 AUTOENERGY
8 GC SLAVSANT
9 PERUN
10 Если Шо
11 FC LIV-COMFORT
12 Rangers
13 FC Meest TEAM
14 FC MAXIMUS
15 Альфа

AUTOENERGY – MLP Co

AUTOENERGY зробить звітний тур максимально непростим для MLP Co. Команда Артема Вербенка від матчу до матчу виправдовує всі очікування, обігрує сусідів по таблиці й на рівних бореться з топами Вищої ліги. MLP Co втратив місце серед лідерів, поступившись «матрацникам». Чи вийде відразу ж реабілітуватися й повернутися на переможний шлях у грі з таким же підготовленим суперником?

FC LIV-COMFORT – GC SLAVSANT

FC LIV-COMFORT створюватиме проблеми для GC SLAVSANT, але вже не з позиції андердога, як це було в зустрічі з «френдс». Звітного туру «будівельники» можуть дійти до своєї четвертої звитяги в Вищій лізі. Варто пам’ятати, що GC SLAVSANT останнім часом поступається частіше, ніж виграє, тому гру з FC LIV-COMFORT «барбери» розцінюють як таку, з якої просто необхідно черпати 3 залікові бали.

FC MAXIMUS – FC Meest TEAM

FC MAXIMUS і FC Meest TEAM мають по одній звитязі в активі, й цього туру два аутсайдери таблиці гратимуть між собою. Уявляємо бажання й рівень мотивації кожного учасника звітної зустрічі досягти успішного результату, бо 3 очки в активі є не частим явищем, і за заліковими балами команди по-справжньому зголодніли.

Если Шо – Rangers

У наступному матчі зустрінуться ще двоє представників нижньої частини таблиці. Прямо зараз Если Шо й Rangers концетруються на способах знайти шлях у верхню частину турнірного становища, бо не є аутсайдерами, та виникає відчуття, що в верхній частині таблиці всі місця просто зайняті й ніхто не проявляє бажання поділитися своїм. Тим не менше, Если Шо й «рейнджери» розіграють між собою 3 очки – для середняків дивізіону справжній марципан.

FC LONTANO – Friends Team

Статус супер-матчу, статус центральної зустрічі туру Вищої ліги віддамо лише їм. Тим хто, виграв у чотирьох останніх матчах поспіль, тим хто ділить між собою перше-друге місця, тим, чиї досвідчені лідери протистоятимуть одним одному, та за полем завжди обговорять якісь новини зі столичного футзалу. FC LONTANO проти Friends Team – якась із цих команд після звітного туру одноосібно очолить таблицю.

AFC Atletico Kyiv – PERUN

Ще однією зустріччю, наповненою чималою інтригою, стане матч між AFC Atletico Kyiv і PERUN. «Матрацники» хотітимуть досягти ще одного видатного результату після успіху в матчі з одним із топів. AFC Atletico Kyiv знаходиться на шостій сходинці, PERUN перебуває ще нижче, проте колектив дужче підсилився й набрав 7 очок у останніх трьох матчах. Суперник по звітному туру мріяв зустрітися з PERUN, склад якого рясніє зірками.

Вікторія – SALUTEM

У Вікторії залишилася ледь не остання можливість залишитися серед претендентів на перше місце. Команда програла очні зустрічі більшості конкурентів. Середняку таблиці теж поступилася. Четвертим із чотирьох грандів на шляху є SALUTEM. Одна його невдача вже забулася, бо суперники встигали дарувати очки, тоді як харків’яни після того як оступилися взагалі нікого не помічають. SALUTEM доведе, що й в шаленій конкуренції свій статус фаворита він зберігає. В очних зустрічах харків’яни двічі обіграли Вікторію завдяки вирішальним голам у других половинах других таймів.         

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Перша ліга" #1043288]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC Inter Kyiv
2 LEFT COAST
3 Благора Інвест
4 Royal Credit
5 OnlyFans Team
6 FC Profi
7 ФК Фокус
8 Сталь
9 FC Kyiv
10 UID
11 AFC Footballers
12 Tech United
13 Inter Cars Ukraine
14 ФК Акули
15 FC Goldmine

AFC Footballers – Tech United

Хай і AFC Footballers із Tech United ділять лише одинадцяте-дванадцяте місця в таблиці, їх очної  зустрічі завжди варто чекати. Обидві команди легко знаходять мотивацію, бо протистоятимуть одна одній уже вчетверте й кожна хотіла б вийти вперед за кількістю звитяг. Поки їх по одній в активі «футбольорів» і «технарів» при одному нічийному результаті.   

FC Inter Kyiv – OnlyFans Team

FC Inter Kyiv відстоюватиме своє проміжне перше місце в таблиці в матчі з OnlyFans Team, окремі матчі якого пройшли на суцільному куражі, що приводило до трьох очок. Так було, зокрема, минулого туру. Час підтримати схожий темп у грі з лідером турнірного становища, в якого всі зустрічі з таким ж претендентами ще попереду.

FC Kyiv – LEFT COAST

FC Kyiv у минулих турах двічі обігрував впізнаваних і сильних представників Першої ліги. Ті успіхи, насамперед, пов’язані з голами Дениса Митника. Він поведе FC Kyiv до максимального результату в матчі з другою командою таблиці LEFT COAST, який теж підходить під опис «впізнаваний, сильний». Сам же FC Kyiv попри перфоменси в вищезгаданих зустрічах, знаходиться лише всередині турнірного становища.

FC Profi – Inter Cars Ukraine

FC Profi говорив про мету боротися за найвищі місця, та насправді витримати конкуренцію дуже важко. Ті ж «онліки» мають більше очок і в очній зустрічі обіграли FC Profi. Звітного туру суперником колективу Сергія Хомицького стане один із аутсайдерів таблиці Inter Cars Ukraine. Певні, що цей статус існує тільки на папері, бо в останніх трьох зустрічах Inter Cars Ukraine показує шалений рівень конкуренції. Обігрував лідера, а другій команді таблиці поступився з мінімальною різницею.    

ФК Фокус – UID

ФК Фокус вийде на поле, щоб зупинити прогрес результатів і кураж UID. По ходу сезону команда Андрія Максюти перетворюється з аутсайдера в колектив, який набирає хід. ФК Фокус, до речі, пройшов такий же шлях місяць тому. Наразі «фокусники» зосередилися всередині таблиці, та не припиняють придивлятися до ряду суперників, що в тісній боротьбі змагаються топ-3.

ФК Акули – Благора Інвест

ФК Акули на старті розіграшу баражував неподалік топу Першої ліги, та згодом серія з п’яти поразок поспіль настигла команду, й вона опустилася на передостанню сходинку. Звітного туру грати з третім у таблиці Благора Інвест, чиї результати виглядають дуже симпатично. Чи дочекаємося злету на перше місце? Цікаво, що інша команда наставника «акул» Олександра Андрєєва FC Inter Kyiv є прямим конкурентом Благора Інвест, тому ще одні підопічні постараються насолити номеру три в турнірному становищі.

FC Goldmine – Royal Credit

Якщо одна з трьох команд Олександра Андрєєва в Першій лізі лідирує в таблиці, то інші дві ділять між собою останню сходинку. FC Goldmine видав серію з двох матчів без поразок, а минулого туру поступився UID. Royal Credit минулого туру теж зазнав невдачі, що не повинно входити в повсякденний раціон колективу, який змагається за найвищі місця.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Друга ліга" #1043289]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC Legendary Amateurs
2 SC Favorit
3 PIN-UP
4 Крила Донбасу
5 Харків 1654
6 FC BEER WAY
7 FC Leaders
8 FC “AppsFlyer”
9 FC Rabona
10 FC BILUX
11 SOROKI TEAM
12 ФК Легіон
13 НИКОС-2
14 FC PlastVan
15 Славутич

PIN-UP – Харків 1654

PIN-UP пропустив уперед одного з конкурентів після невдачі минулого туру й наразі ділить друге-третє місця в таблиці. Звітного туру суперником стане команда, який притримується шляху до топ-3, та вже перервала серію з двох перемог нічиєю. Харків 1654 необхідно взяти максимум, щоб наблизитися до лідерів.

SOROKI TEAM – Славутич

SOROKI TEAM в останніх п’яти матчах демонструє результати на рівні з третьою командою таблиці. Не хотілося б оступатися після такого порівняння, тим паче, «сороки» все ще перебувають у нижній частині турнірного становища. Звітного туру грати з останньою командою таблиці Славутич.

FC AppsFlyer – FC BEER WAY

FC AppsFlyer гідно витримує конкуренцію, тільки вона настільки висока, що до фінального успіху дійдуть лише команди, які показали найстабільніші результати. Ті, які частіше вигравали й рідше грали внічию. Показник нічиїх у FC AppsFlyer на рівні зі звитягами. У колективу в активі 12 очок. FC BEER WAY має на 1 заліковий бал більше. FC AppsFlyer і FC BEER WAY зустрінуться між собою в матчі, результат якого дещо змінить положення учасників у верхній частині таблиці.

SC Favorit – ФК Легіон

Прекрасна форма SC Favorit змушує щоразу видавати команді компліменти за жагу здобути нагороди. Зараз SC Favorit є одним із кращих у дивізіоні й звітного туру вийде на поле, щоб знову довести це, а також спростувати надії суперників на осічку. SC Favorit зіграє з представником нижньої частини таблиці ФК Легіон.

Крила Донбасу – НІКОС-2

Крила Донбасу й НІКОС-2 зіграють між собою втретє. В минулій зустрічі з Крила Донбасу брала участь перша команда НІКОС. Перший склад зазнав такої ж невдачі, як і другий із ідентичним рахунком 2:3. Обидва м’ячі НІКОС забив Михайло Бідний. По завершенню того чемпіонату він змінив команду й зараз виступає за Крила Донбасу. Забігаючи наперед, скажемо, що не тільки Бідний перейшов у Крила Донбасу з НІКОС. В звітній грі зустрінуться не лише знайомі одна одній команди, а й знайомі гравці. В поточному розіграші колективи змагаються в різних частинах таблиці. НІКОС-2 минулого туру виграв вперше за 6 матчів. Крила Донбасу не вигравали місяць, однак перервали цю серію й залишилися неподалік топ-3.

FC PlastVan – FC Leaders

FC PlastVan із однією нічиєю в семи матчах ділить останню сходинку в таблиці, проте старт у кубку вийшов успішним. Команда пройшла в чвертьфінал. Залишилося дочекатися, коли налагодяться справи в чемпіонаті. Наступним суперником стане FC Leaders, який має покращити своє положення в верхній частині турнірного становища. Невідомо, чи колектив наблизиться ближче до топ-3, та кожен наступний матч потрібно вигравати.   

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Третя ліга" #1043290]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Nunu-KyivGastroBar
2 ЧА-ЧА-РАЗ
3 Збірна Коміків
4 NOOSPHERE
5 AppStudio
6 Дружба
7 Нове Життя
8 Буревій
9 Nexus
10 Denon
11 FC Vauriens
12 Old Friends
13 Unknown Sporting
14 Cebollitas FC
15 FC SICH Kyiv

AppStudio – Збірна Коміків

Збірна Коміків у другому турі поспіль зіграє з командою, яка зазіхає на третє місце, що наразі займають підопічні Сергія Кукіля. Минулого туру нічия дозволила втриматися в топ-3, та AppStudio ставить перед собою таке ж завдання, як інші конкуренти – обіграти коміків і повернутися в боротьбу за нагороди.

Cebollitas FC – Дружба

Cebollitas FC викликав вау-ефект, виграючи двічі поспіль майже місяць тому, однак згодом команда стільки ж разів поступилася. В таблиці нижче, ніж Cebollitas FC, лише одна команда. Дружба останнім часом теж чередує звитяги й невдачі, залишаючись всередині турнірного становища.

FC Vauriens – Old Friends

Сусіди по таблиці, одинадцята й дванадцята команди турнірного становища FC Vauriens і Old Friends зіграють між собою. У FC Vauriens 7 очок в активі й звитяга в позаминулому турі. Old Friends набирав очки в трьох із останніх п’яти зустрічей. Колектив нещодавно займав останню сходинку, проте зараз піднявся, обійшовши трьох суперників.   

Denon – Буревій

Denon із середини таблиці отримав чергового суперника, та нагадаємо, що Буревій не відразу постав, як середняк і припустимо, що команда ще зможе обійти кількох суперників. Серію з п’яти матчів без перемог необхідно перервати в грі з колективом, який у турнірному становищі відстає на 3 очки.

ЧА-ЧА-РАЗ – NOOSPHERE

ЧА-ЧА-РАЗ і NOOSPHERE окрасять звітний тур Третьої ліги своїм очним матчем, центральною зустріччю. Друга й четверта команди таблиці не встигають за лідером, але встигають вносити свою чималу частку в конкуренцію нагорі турнірного становища. Боротьба за високі місця триває. В разі успіху NOOSPHERE може наздогнати підопічних Олександра Кульши.

FC SICH Kyiv – Unknown Sporting

Учасники з нижньої частини таблиці теж гратимуть між собою. Деякі суперники FC SICH Kyiv почали набирати очки, а FC SICH залишається без залікових балів у чотирьох матчах поспіль. Команда повернулася на останню сходинку. Unknown Sporting тричі поспіль зіграв унічию, та ще дуже далекий хоча б від мінімуму, якого чекали від колективу в цьому сезоні.

Nexus – Nunu-KyivGastroBar

Nexus виграв двічі поспіль із загальним рахунком 16:7. 7 голів команда пропустила в одній зустрічі, минулого туру зберегла свої ворота «сухими». Nunu-KyivGastroBar готується до матчу з середняком таблиці й налаштовується зберегти чи навіть збільшити свій відрив в разі невдачі суперників.  

1/4 фіналу Кубку R-Cup XIII

FC Inter Kyiv – Альфа

FC Inter Kyiv і Альфа відкриють програму чвертьфінальних матчів кубку. Якщо FC Inter Kyiv здобував свою путівку в 1\4 фіналу в шаленій дуелі з Крила Донбасу (5:4), в якій було забито 9 голів, то Альфа оформив свій вихід у цей раунд, забивши 8 із 9-ти м’ячів у грі з ФК Легіон. Обидві команди не приховують, що ставлять за мету вихід у фінал і тріумф, але комусь доведеться поступитися своїм місцем уже зараз.

FC PlastVan – FC Goldmine

FC Goldmine мріє про півфінал, а ми розуміємо, що на папері команда виглядає фаворитом у чвертьфіналі. В кубку колектив може собі це дозволити, та в розіграші Першої ліги є ряд учасників, які йдуть попереду. В 1/4 фіналу FC Goldmine гратиме з FC PlastVan, який у минулому раунді продемонстрував, що віра в успіх приводить до бажаного результату. FC PlastVan виграв серію пенальті в іншого представника Другої ліги й вийшов у цей раунд.   

Пресслужба R-Cup