AFC Atletico Kyiv не помітив MLP Co, Митник обіграв Royal Credit, перша серія пенальті в кубку, Підсумки 9-го туру R-Cup XIII і заключних матчів кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

05.10.2023

AFC Atletico Kyiv не помітив MLP Co, Митник обіграв Royal Credit, перша серія пенальті в кубку

05.10.2023

AFC Atletico Kyiv не помітив MLP Co, Митник обіграв Royal Credit, перша серія пенальті в кубку

Вища ліга

GC SLAVSANT 2 – 5 AUTOENERGY

AUTOENERGY здобув важливі 3 очки в матчі з GC SLAVSANT, таким же можливим претендентом на вище місце, ніж середина таблиці. Підопічні Рената Мірошнікова залишили вагому заявку на те, що в наступних турах старатимуться перейти межу, за якою розташувалися гранди Вищої ліги. Граючий тренер номінальних гостей звітного туру оформив свій перший дубль у чемпіонаті. Один із голів окрасив тур – удар правого флангу в дев’ятку воріт суперника. «Барбери» відкрили рахунок на 11-тій хв, та ще до перерви AUTOENERGY досяг мінімальної переваги на свою користь. Капітан Артем Вербенко в матчі оформив гол+пас. В складі «барберів» голом і асистом відзначився Богдан Кириленко.

Friends Team 2 – 0 FC LIV-COMFORT

Андрій Кадиров пофарбував звітний тур Вищої ліги в синьо-білий колір свого Friends Team. Завдяки двом неповторним голам Кадирова «френди» обіграли непростий FC LIV-COMFORT, який усіма силами чіплявся за кожен епізод і прагнув відібрати очки. М’ячі Кадирова прийшлися на другий тайм. На 24-тій хв Андрій перекинув м’яча через суперника біля його ж воріт і вразив нижній кут. У моменті з другим голом на 37-тій хв взагалі п’ятою відправив м’яча в сітку, перебуваючи спиною до чужих воріт. Видатний виступ одного з найдосвідченіших «френдів» приніс команді 3 очки й проміжне лідерство в таблиці з одним із конкурентів.

PERUN 7 – 1 Если Шо

PERUN на класі дійшов до другої поспіль звитяги. Звітного туру обіграв Если Шо. Один із лідерів PERUN Дмитро Косьмина після матчу відзначив, що команда набирає хід. Здолати опір Если Шо допомогли в тому числі зіркові гравці. Ярослав Аксьонов уміло ділився досвідом із партнерами, й сам оформив гол+пас. Капітан номінальних господарів Ігор Каплунов також забив, а В’ячеслав Чуб до свого повернення до складу колективу прикріпив дубль і асист. У складі Если Шо гол забив Дмитрій Тимошевський. 

MLP Co 0 – 5 AFC Atletico Kyiv

AFC Atletico Kyiv здобув видатну звитягу над MLP Co. Звітного туру AFC Atletico Kyiv повернувся до своїх класичних засад із дисципліни та витримки, й це привело до фантастичних 5:0. Супернику ж «матрацники» майже нічого не дозволили. MLP Co по-справжньому претендував на взяття воріт тільки в другому таймі, поступаючись у кілька м’ячів. Заміна п’ятого польового Євгена Шульги на Давида Гаделію, який продовжував виконувати цю роль могла принести 2-3 голи, та в деяких епізодах м’яч просто відмовлявся летіти в ствір. Ще й ближче до середини другого тайму голкіпер MLP Co Олександр Холін отримав пряму червону картку. AFC Atletico Kyiv дотинув суперника й заслужено забрав 3 очки. В складі «матрацників» гол+пас оформив Ігор Степанюк.

SALUTEM 9 – 5 Альфа

Лідери SALUTEM у матчі з Альфа видали традиційні для себе 4+ результативних дій, а самі ж номінальні гості почерпнули трохи досвіду та емоцій у грі з топ-суперником. Альфа скористався немалою кількістю нагод біля воріт Ігоря Байдака й забив цілих 5 м’ячів, однак в цілому ініціатива не на мить не відходила від харків’ян. Їх голкіпер Байдак активно підтримував атаку й оформив дубль. Станіслав Жеріков зробив 6 результативних дій, Віктор Федосюк тричі асистував партнерам. SALUTEM набрав чергові 3 очки. Попереду матчі з відверто непоступливими учасниками Вищої ліги. В складі Альфа звітного туру по дублю з голів і асистів зробив Роман Мамчур.

FC Meest TEAM 1 – 6 FC LONTANO

FC LONTANO відірвався від одного з конкурентів після його невдачі й своєї звитяги над FC Meest TEAM. Із стартом матчу номінальні господарі примножили інтригу на 100%, відкривши рахунок після голу Ігоря Осташевського, й на початках, виглядаючи рівним суперником фавориту й навіть здатним на апсет. Але наприкінці першої половини FC LONTANO на залишив місця для оптимістичних прогнозів на користь андердога. Дмитро Новак і Артем Щур подарували FC LONTANO лідерство на табло. Згодом механізм запрацював потужніше й перевага зросла. Андрій Кисіль у складі FC LONTANO оформив дубль.

Rangers 2 – 8 Вікторія

Дербі учасників із Борщагівки залишилося за Вікторією. Команди раді були зустрітися одна з одною на полі. Цього разу Вікторія виявилася сильнішою. Спільне фото учасників матчу після фінального свистка, як підтвердження того, що між гравцями колективів панують товариські, дружні стосунки. Ілля Джуган із Вікторії в звітній грі оформив покер. Із середини другого тайму він зробив номінальних гостей недосяжними для суперника, перетворивши 4:1 на табло в 8:1. У складі Rangers гол+пас оформив Олег Романчук.

Перша ліга

FC Inter Kyiv 4 – 0 Tech United

FC Inter Kyiv рішуче повернувся після невдачі перед звітним туром. Підопічні Олександра Андрєєва здолали опір Tech United із загальним рахунком 4:0. Ця звитяга дозволила одноосібно очолити турнірне становище. FC Inter Kyiv не залишив місця сумнівам стосовно своєї готовності втримувати перше місце в таблиці. Звітного туру в складі колективу гол+пас оформив Тарас Задорожний.

AFC Footballers 0 – 2 Благора Інвест

Благора Інвест слідкує за успіхами конкурента, який очолює таблицю, й сам набирає максимум очок, тримаючи в своїх руках перспективу здійнятися вище на перше місце. Непростий AFC Footballers у минулих турах відбирав залікові бали в претендентів, однак у цьому матчі суперник забрав підсумковий результат до свого активу. Антон Бахнін і Євгеній Ващук привели Благора Інвест до трьох очок.

ФК Фокус 5 – 2 Сталь

ФК Фокус зайняв місце Сталь у таблиці, обігравши її в очному матчі. «Фокусники» бачать себе ще вище, тому завдання здобути максимальний результат звітного туру прописувалося червоною ручкою в планах команди, як обов’язкове до виконання. Суперник зміг відігратися з 0:2, та кістяк із найдосвідченіших «фокусників» залишив командний механізм неушкодженим. Віталій Сутисський і Олександр Гибало на двох зробили 4 результативні дії. В складі Сталь по голу забили Дмитро Котельніков і Артур Чоня.

FC Goldmine 1 – 3 UID

UID виграв вдруге поспіль, а ми з цікавістю дивимося за тим як команда прокидається й замінює ранкову каву на каплі поту, залишені на полі й на ще одні здобуті 3 очки. UID зустрічався з FC Goldmine, який теж оговтувався від невдач і нещодавно почав набирати очки. Капітан номінальних гостей Андрій Максюта в матчі оформив гол+пас і кожну результативну дію присвятив Олександру Голоднікову. В складі FC Goldmine гол забив Вадим Казін.

FC Profi 2 – 4 OnlyFans Team

OnlyFans Team добряче по куражився в матчі з FC Profi й, можливо, фінальний рахунок не так яскраво описує всі миті куражу, які пережили номінальні гості. Їм зручно було досягати трьох очок після «сухих» 2:0 на свою корись у першому таймі. Першим елементом куражу став красивий гол Максима Каминіна, а в другому таймі схожу мить подарував голкіпер Сергій Лукьяненко. Він вразив ворота суперників ударом від власних воріт. М’яч летів за високою траєкторією, й суперник навіть міг споглядати за цим у режимі «слоумо». Денис Безрук із OnlyFans Team у матчі оформив дубль.

FC Kyiv 5 – 3 Royal Credit

Денис Митник у складі FC Kyiv вдруге за сезон власноруч керує всім «хором» і майстерно грає на будь-якому «інструменті». Мелодії, які Митник виграє із м’ячем приємні на слух, як гімн Ліги чемпіонів. У матчі з Royal Credit Денис оформив покер. Всі голи забив у першому таймі, зробивши рахунок спочатку 2:0, а згодом 3:1 і 4:1. Royal Credit упродовж другого тайму майже дійшов до камбеку, та Олександр Зарицький провів п’ятий м’яч номінальних господарів.

Inter Cars Ukraine 2 – 3 LEFT COAST

Inter Cars Ukraine після успіху в грі з лідером таблиці майже піймав на гачок ще одного топа Першої ліги. Та, схоже, LEFT COAST того дня не збирався на риболовлю. Команда зібралася на матч і в конкурентній, дуже непростій боротьбі набрала 3 очки. До 5-ої хв номінальні гості забили двічі. З плином часу суперник повернувся й двічі наближався до камбеку. Максим Котляр на 33-тій хв зробив рахунок 3:1. Олександр Каменчук забив другий гол Inter Cars Ukraine. У матчі до голу додав асист. У складі LEFT COAST 2 асисти віддав Даниїл Ахмадов.

Друга ліга

PIN-UP 3 – 4 FC BILUX

Середняк таблиці FC BILUX обіграв одного з лідерів PIN-UP. Не зважаючи на не високе турнірне положення, в підопічних Олександра Шестерньова достатньо досвіду, щоб нав’язати боротьбу будь-якому супернику в Другій лізі. В окремому матчі команда дійсно може показати результат, який здивує, що побачили звітного туру. До середини другого тайму номінальні гості двічі виходили вперед. PIN-UP спробував переламати хід подій й спромігся вирівняти ситуацію, вийти вперед, але залишити свої ворота недоторканими в кінцівці матчу не вдалося. FC BILUX зробив камбек і вирвав 3 очки. Олександр Шестерньов оформив гол+пас. У складі PIN-UP 2 асисти віддав Максим Бакум.  

НІКОС-2 6 – 2 Славутич

НІКОС-2 забрав 3 очки до свого активу із комфортним підсумковим рахунком, але щоб досягти цього результату, команді довелося віддатися на полі й навіть камбечити. Славутич зібрався хорошим складом і спромігся до перерви відігратися й вийти вперед із 0:1. Пропустив на 18-тій хв, але Олександр Суровцев оформив дубль. Така реакція на пропущений гол мала б зарядити на продуктивний другий тайм, однак натомість у другій половині забивав суперник. Павло Федій зрівняв рахунок на 22-ій хв, а всередині другого тайму Владислав Власенко до одного свого голу додав ще 2 м’ячі й асист на Дмитра Сисоєва. На ці результативні дії Власенку знадобилося 3 хв.

SOROKI TEAM 1 – 1 Харків 1654

SOROKI TEAM і Харків 1654 сильнішого не виявили. «Сороки» прогнозовано нав’язали високу конкуренцію претенденту на топ-3, а харків’янам ця нічия завадила наблизитися ближче до трійки лідерів. Номінальним гостям довелося відіграватися в матчі. «Сороки» повели після голу Артема Космачевського всередині першого тайму. Роман Мосейчук зрівняв рахунок на 32-ій хв. 

Крила Донбасу 6 – 2 ФК Легіон

Крила Донбасу виграли вперше за 4 матчі в чемпіонаті й, ніби як повернулися в «тренди» Другої ліги, проте з відставанням у кілька очок від трійки лідерів. Номінальні господарі звітного туру забили 6 голів у ворота ФК Легіон. 5 із цих м’ячів оформив Михайло Бідний. Оформив покер ще до середини першого тайму. Ельдар Шульга зробив рахунок 5:0 на 17-тій хв. Зі стартом другого тайму Роман Захарченко забив перший м’яч «легіонерів», однак згодом Бідний зробив уже пента-трик, остаточно закривши гру на корить Крила Донбасу.

SC Favorit 7 – 1 FC BEER WAY

SC Favorit у другому турі поспіль обіграв команду, що перебуває неподалік від трійки лідерів і шукає шляхи, щоб піднятися вище. Для FC BEER WAY таким шляхом був максимальний результат на свою користь у звітному турі. Тим паче, в минулих двох очних матчах FC BEER WAY переважав SC Favorit із комфортними рахунками. Мотивація номінальних господарів полягала в меті взяти реванш. Зі стартом зустрічі вони нарощували перевагу. Андрій Остафійчук у грі оформив хет-трик і віддав асист, 3 результативні дії зробив Віталій Кузенний. У складі FC BEER WAY гол забив Дмитро Рябченко.          

FC Rabona 4 – 5 FC Legendary Amateurs

FC Legendary Amateurs у драматичному матчі обіграв FC Rabona й одноосібно очолив таблицю. «Аматорс» до успіху в грі привів супер-дует Олександра Миславського й Євгенія Розки. FC Rabona нав’язував свої умови й цілих 4 рази виходив уперед, а Олексій Бондарь влаштував черговий перфоменс. Забив 2 голи й асистував Віктору Олексюку й Віталію Куянову. Номінальні гості на кожен пропущений гол відповідали своїм забитим м’ячем, а після травми штатного голкіпера Сергія Кукіля не просто зрівняли рахунок, а й забили вп’яте. Четвертий м’яч «аматорс» провів Миславський після асисту Розки. Перед цим голом Миславський відзначився ще двічі. П’ятий гол, який приніс 3 очки FC Legendary Amateurs, провів Розка. До цього віддав 4 результативні передачі.

FC AppsFlyer 2 – 2 FC Leaders

FC AppsFlyer і FC Leaders розділили очки. Не з’ясували, хто після очного матчу долучиться до ряду команд, які запаслися мотивацією й змагаються за потрапляння в топ-3. FC AppsFlyer швидко відкрив рахунок. На 2-ій хв Віктор Коровіков забив перший гол номінальних господарів. FC Leaders відігрався на 19-тій хв завдяки голу Ярослава Пірінського, та пропустив вдруге до перерви. В другій половині Анатолій Веремчук приніс FC Leaders нічию.   

Третя ліга

Old Friends 4 – 0 Cebollitas FC

Old Friends здобув свою першу звитягу в цьому чемпіонаті. Команда обіграла Cebollitas FC, який без двох лідерів на полі створив куди менше труднощів, ніж у минулих турах, але при цьому мав ряд моментів. Голкіпер Old Friends Дмитро Недайбіда провів надійний матч на лінії. Номінальні господарі дотиснули в другому таймі. Олександр Іванов оформив дубль, 2 асисти віддав Євгеній Давидов.

Nexus 6 – 0 FC SICH Kyiv

Nexus обіграв одного з аутсайдерів FC SICH Kyiv і піднявся всередину таблиці. Роман Магда знову вів за собою Nexus. Звітного туру оформив покер і став лідером бомбардирської гонки попри те, що його команда не переслідує високих цілей. Тим цікавіше буде спостерігати за ходом Nexus у наступних турах. У складі колективу 2 результативні дії також зробив Віталій Троїцький.

Nunu-KyivGastroBar 3 – 2 Denon

Nunu-KyivGastroBar одержав вольову звитягу над Denon і після втрати очок одним із конкурентів лідер таблиці має куди комфортніший відрив від другого місця в 5 залікових балів.  Юрій Нікітюк у складі Nunu-KyivGastroBar звітного туру розвинув перевагу свого колективу до двох голів, оформивши дубль у першому таймі. В складі Denon дублем відповів Віталій Краснянський, на що йому знадобилося дві хвилини в другій половині. Вирішального удару по воротах завдав капітан Nunu-KyivGastroBar Саба Сірадзе. Відзначився за хвилину до завершення гри й приніс Nunu-KyivGastroBar 3 очки.

Дружба 7 – 2 Нове Життя

Нове Життя зібрався хорошим складом на звітний тур, як і Дружба, та тільки одна команда на полі показала свою міць. Номінальні гості попри хороший збір проявляли активність лише в першому таймі, двічі виходячи вперед. Спинити безперервний потік із голів від Дружба в другому таймі не змогли. В складі Дружба 3 результативні дії оформив Богдан Галич.

Буревій 2 – 2 ЧА-ЧА-РАЗ

Буревій відібрав очки в ЧА-ЧА-РАЗ. Другій команді таблиці ЧА-ЧА-РАЗ залишається спостерігати за тим як лідер збільшує свій відрив, однак із іншого боку конкурент не наздогнав, а міг. Звітного туру номінальні гості здобули одне очко, забивши вдруге за хвилину до завершення матчу. В складі Буревій гол+пас зробив Ігор Вернигора, чим допоміг колективу двічі вийти вперед. Заліковий бал ЧА-ЧА-РАЗ приніс Євген Лоторєв, зрівнявши рахунок.

Unknown Sporting 3 – 3 AppStudio

Unknown Sporting гарно стартував у матчі з AppStudio, організувавши 2 голи до середини першого тайму. Команда налаштувалася на максимальний результат і була готовою, та з плином часу суперник остаточно адаптувався й зрівняв рахунок до перерви. На 27-ій хв Іван Петренко вивів AppStudio вперед. Один із лідерів Unknown Sporting зумів принести колективу заліковий бал, зробивши рахунок 3:3 за хвилину до завершення.

Збірна Коміків 2 – 2 NOOSPHERE

Збірна Коміків виконала мінімум, який від неї вимагався й залишилася третьою після матчу з четвертим у таблиці NOOSPHERE. Номінальні гості прагнули піднятися в топ-3, швидко зрівняли рахунок із 0:1 і навіть вийшли вперед. Граючий тренер коміків Сергій Кукіль залишив підопічних у «тренді» Третьої ліги, принісши нічию своїм голом на 37-ій хв. Павло Демченко асистував на обидва м’ячі коміків. У складі NOOSPHERE по голу забили Дмитро Коняєв і Василь Пілянський.

1/8 фіналу Кубку R-Cup XIII

FC Goldmine 6 – 3 FC Myshelovka

FC Goldmine успішно стартував у кубку. Команда вислухала все, що запропонував FC Myshelovka й в другій половині провела блискучий відрізок із 24-ої по 30-ту хв. Номінальні гості опиралися особливо в першому таймі, та успішно проведений відрізок суперником не залишив шансів на прохід у наступний етап. У складі FC Goldmine 4 результативні дії зробив Сергій Отверченко.

FC BILUX 2 – 2 (1-2) FC PlastVan

Із середини другого тайму FC PlastVan створив подвійну перевагу, та відчув труднощі наприкінці, коли суперник почав загравати п’ятого польового. Так FC BILUX зрівняв рахунок за хвилину до завершення й перевів гру в серію пенальті. Зі стартом матчу місце в воротах FC PlastVan зайняв Микита Арямнов, який має не такий значний досвід у рамці, як штатний голкіпер Дмитро Возний. Дмитро грав у полі, а Микита, ставши в ворота, вивів свою команду далі. Арямнов парирував 2 з трьох пенальті суперника.   

Пресслужба R-Cup