Анонс 9-го туру R-Cup XIII і заключних матчів 1/8 фіналу кубку, Анонс 9-го туру й матчів 1/8 фіналу кубку. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

29.09.2023

Анонс 9-го туру R-Cup XIII і заключних матчів 1/8 фіналу кубку

29.09.2023

Анонс 9-го туру R-Cup XIII і заключних матчів 1/8 фіналу кубку

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Вища ліга" #1043287]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Friends Team
2 FC LONTANO
3 MLP Co
4 SALUTEM
5 Вікторія
6 GC SLAVSANT
7 AFC Atletico Kyiv
8 AUTOENERGY
9 Если Шо
10 FC LIV-COMFORT
11 PERUN
12 Rangers
13 FC Meest TEAM
14 FC MAXIMUS
15 Альфа

GC SLAVSANT – AUTOENERGY

Турнірна хода GC SLAVSANT у поточному розіграші наповнена безліччю намагань іти на рівних із грандами Вищої ліги й варто визнати, що в очних зустрічах із ними «барбери» не губилися і, якщо поступалися, то в максимальний конкуренції. В наступних турах треба уникати необов’язкових втрат очок, але матч із AUTOENERGY звітного туру не назвати таким, який не подарує видовища. AUTOENERGY також має 12 очок у таблиці, як і «барбери». Виділимо цю гру, як одну з багатообіцяючих.

Friends Team – FC LIV-COMFORT

Любителі гучних заголовків Friends Team і FC LIV-COMFORT відповідатимуть за те, щоб їх очна гра подарувала ряд таких же гучних епітетів, якими можна буде описати хід матчу. Десяті в таблиці «будівельники» налаштовуються на зустріч із одним із трьох лідерів, а «френдам» будь-яка наступна втрата очок може вартувати першого місця. Хай і Friends Team прямо зараз лідирує, інші суперники мають дещо краще положення, бо зіграли менше матчів. Але й додамо, що з колективами, які знаходяться поза великим топ-5 «френдс» продовжує видавати виключно позитивні для себе результати.

PERUN – Если Шо

PERUN прибрав сліди своїх минулих невдач і змусив про себе говорити. Минулого туру обіграв Вікторію, чим допоміг її конкурентам у боротьбі за перше місце. Навіть 4 набраних очки в останніх двох матчах не підняли PERUN всередину таблиці. Команда все ще перебуває неподалік аутсайдерів. Если Шо має на 2 залікові бали більше й обіцяє не пропустити цього суперника всередину турнірного становища.

MLP Co – AFC Atletico Kyiv

Окрім того, що попереду 2 матчі з такими ж претендентами на перше місце, MLP Co також проведе ряд зустрічей із командами, які всіма силами самостверджуються серед найсильніших. Однією з таких є AFC Atletico Kyiv. У матчах із учасниками з топ-5 «матрацники» наразі лише поступаються. MLP Co – третій топ-виклик для AFC Atletico Kyiv. Не сумніваємося, що відповідний рівень мотивації й концентрації панує в таборі «матрацників».

SALUTEM – Альфа

SALUTEM не долучився до компанії з трьох учасників, які ділять між собою першу сходинку, бо пропускав минулий тур і дозволив суперникам на якийсь час забути про виснажливу конкуренцію. Звітного туру харків’яни повернуться на поле й зустрінуться з Альфа, командою, що замикає турнірне становище, проте й командою, якій не терпиться помірятися силами з фаворитом.

FC Meest TEAM – FC LONTANO

FC Meest TEAM зіграв майже з усіма командами, що перебувають всередині турнірного становища. Зіграв також із «сусідами» по таблиці й має лише 3 очки. Більшість наступних поєдинків – із грандами Вищої ліги. Представників нижньої частини таблиці FC LONTANO обіграв у двох турах поспіль і при цьому забив не менше, ніж 6 голів. На ці поєдинки команда збиралася оптимальним складом, тому звітна гра не має стати виключенням.

Rangers – Вікторія

Дербі столичної Борщагівки у Вищій лізі продовжується. Якщо дербі і за участі команд із Борщагівки, то всі турнірні розклади, інколи, відходять на другий план. Щоразу перед такими матчами говоримо, що в них панує особлива атмосфера. Мотивація теж особлива, тому може трапитися будь-що. Вікторія зазнала двох поразок поспіль і, аби остаточно не виключитися з боротьби за перше місце, ця сіра смуга має припинитися. Один із гравців Вікторії Андрій Литвиненко, як той, хто провів десятки матчів у змаганні з усіма «рейнджерами», зустріне товаришів привітно, та на полі пануватиме безкомпромісна боротьба.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Перша ліга" #1043288]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Royal Credit
2 FC Inter Kyiv
3 LEFT COAST
4 FC Profi
5 Благора Інвест
6 OnlyFans Team
7 Сталь
8 ФК Фокус
9 AFC Footballers
10 Tech United
11 FC Kyiv
12 Inter Cars Ukraine
13 UID
14 ФК Акули
15 FC Goldmine

FC Inter Kyiv – Tech United

FC Inter Kyiv втратив одноосібне перше місце після першої поразки в сезоні. Та попереду ще чимало турів, щоб знову дійти до тривалої переможної серії. Це в планах FC Inter Kyiv, а завдання Tech United – підготуватися до гри й набрати очки. «Технарі» здатні досягти цієї мети. Не дивимося на їх турнірне положення в порівнянні з одним із лідерів, бо впевнені, що будуть готові до матчу.

AFC Footballers – Благора Інвест

AFC Footballers у останніх турах досягає одного залікового балу, зрівнюючи рахунок у кінцівках зустрічей. Цікаво спостерігати за такими матчами, бо вони завжди дарують видовище. Та наразі «футбольорам» потрібні очки. AFC Footballers здобув максимальний результат лише одного разу. Впевнені, команда знову покаже, що не поступається майстерністю. Благора Інвест активно змагається за першу сходинку. Звітного туру чекає непростий виклик, але колектив може справитися з ним.

ФК Фокус – Сталь

ФК Фокус на максимальний обертах – потужний виклик для кожного суперника. Максимальних обертів від команди чекаємо звітного туру в матчі зі Сталь, якій важко витримувати конкуренцію в топі Першої ліги. В останніх п’яти матчах Сталь поступилася тричі й «фокусники» готові посунути цього суперника з сьомої сходинки.

FC Goldmine – UID

FC Goldmine у двох матчах поспіль набирає очки й матчі за участі цієї команди проходять так, що за ними цікаво спостерігати. Минулого туру колектив ішов до максимального результату, проте камбек суперника з 0:4 вказав, що попереду важкий шлях навіть до того, щоб піднятися й закріпитися в середині таблиці. UID минулого туру вперше виграв. Із FC Goldmine і ще одним учасником ділить останню сходинку. Конкуренція навіть у нижній частині турнірного становища неабияка. Бачимо, яких зусиль потрібно докласти, щоб піднятися бодай трохи вище.  

FC Profi – OnlyFans Team

FC Profi деякими результатами дійсно вказує на свій намір витиснути максимум із поточного розіграшу. Цим максимумом може стати місце в топ-3. FC Profi зіграв більше матчів, ніж суперники й лише одного разу зустрічався з одним із потенційних конкурентів. Ряд таких зустрічей попереду. Однією з них є гра з OnlyFans Team, командою, яка також провела 8 матчів, однак наразі має на одне очко менше.

FC Kyiv – Royal Credit

Серія з трьох поразок поспіль привела FC Kyiv у нижню частину таблиці. Лише одне очко відділяє команду від аутсайдерів. Необхідно привести один-два аргументи, які б говорили про колектив як  міцного представника Першої ліги. Звітного туру FC Kyiv пройде перевірку одним із двох лідерів таблиці Royal Credit.

Inter Cars Ukraine – LEFT COAST

Inter Cars Ukraine гарантує, що розмиє своє турнірне положення на тлі суперника по звітному туру LEFT COAST, як дороги навесні. Наразі Inter Cars Ukraine і LEFT COAST ідуть різними шляхами. Підопічні Валерія Директоренка в черговому сезоні змагаються за право залишитися в Першій лізі. LEFT COAST не полишає спроб повернутися нагору. Поки вийшло двічі поспіль зіграти внічию. Команди йдуть різними шляхами, та на зупинці «звітний тур» чекають різні варіанти розвитку подій.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Друга ліга" #1043289]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 PIN-UP
2 FC Legendary Amateurs
3 SC Favorit
4 Харків 1654
5 FC BEER WAY
6 Крила Донбасу
7 FC Rabona
8 FC Leaders
9 FC “AppsFlyer”
10 SOROKI TEAM
11 FC BILUX
12 ФК Легіон
13 НИКОС-2
14 FC PlastVan
15 Славутич

PIN-UP – FC BILUX

PIN-UP зустрічає все більше опору з боку суперників по ходу сезону. Боротьбу команді нав’язують ті, хто наразі змагається чи всередині, чи в нижній частині турнірного становища. FC BILUX є одинадцятою командою таблиці, та підготовка до матчу з одним із лідерів триває. FC BILUX готовий буде здивувати.

НІКОС-2 – Славутич

НІКОС-2 й Славутич на двох мають одну звитягу, тому не дивно, що разом із ще одним колективом розділяють три останні сходинки в таблиці. Минулий тур міг бути для НІКОС-2 проблиском світла в тунелі тривалістю 14 турів. Славутич спробував змінити хід подій не на свою користь, повернув до складу гравців, які давно не грали, та залікові бали знову обійшли стороною. Не варто захоплюватися тим, що колективи перебувають у нижній частині турнірного становища, бо їх очний матч принесе з собою конкуренцію та рішучий настрій учасників.

SOROKI TEAM – Харків 1654

SOROKI TEAM у матчах із командами з верхньої частини таблиці забиває 2-3 голи, та пропускає вдвічі більше. Харків 1654 представляє топ Другої ліги і йде на серії з двох звитяг поспіль. Головна мета харків’ян ще вище, тому варто очікувати, що вони йтимуть до чергових трьох очок на свою користь.

Крила Донбасу – ФК Легіон

Крила Донбасу опускаються нижче, поступаючись недавнім конкурентам. У кубку команда зупинилася на першій же стадії й невідомо, коли Крила Донбасу оправляться від невдач. Звітного туру грати з ФК Легіон, який відчуває труднощі по ходу всієї дистанції, та «легіонери» налаштуються на матч і докладуть зусиль, щоб суперник остаточно забув про боротьбу за топ-3.

SC Favorit – FC BEER WAY

Перед SC Favorit звітного туру постане суперник, який попри невдачу в грі з іншим представником топ-3, не загубив свою мету дібратися до трійки лідерів. SC Favorit знову відстоюватиме своє третє місце, а FC BEER WAY зустрінеться з топом. Можливо, цього разу буде успішнішим.  

FC Rabona – FC Legendary Amateurs

Практично кожен сезон не залишається без очної зустрічі кураторів змагання. FC Rabona і FC Legendary Amateurs перед стартом окреслили перед собою схожі завдання, а йдуть до мети, демонструючи різні результати. FC Rabona минулого туру бачив невдачі «сусідів» по таблиці й тепер може їх обійти. А може опуститися нижче сьомої сходинки й вже не бути активним переслідувачем команди, яка йде третьою. FC Legendary Amateurs залишається однією з двох команд із усіх дивізіонів, що не поступалася. До того ж, «аматорс» продовжує свій рух до фінішу на першій сходинці в Другій лізі.  

FC AppsFlyer – FC Leaders

FC AppsFlyer і FC Leaders ділять між собою дев’яте-восьме місця в таблиці. Команди поступаються рідше, ніж учасники, що знаходяться вище й давно награли на проміжну сходинку, яка б дозволила ставити високі завдання на другу половину сезону. Один із цих колективів розраховуватиме на схоже. Головна умова – набрати 3 очки звітного туру.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Третя ліга" #1043290]

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Nunu-KyivGastroBar
2 ЧА-ЧА-РАЗ
3 Збірна Коміків
4 NOOSPHERE
5 AppStudio
6 Нове Життя
7 Буревій
8 Дружба
9 Denon
10 Nexus
11 FC Vauriens
12 Cebollitas FC
13 Unknown Sporting
14 Old Friends
15 FC SICH Kyiv