У 2-ій лізі з’явилися нові претенденти, як ті, що чекають сезону, пройдуть перевірку кубком, Анонс 8-го туру R-Cup XIII і матчів 1/8 фіналу кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

22.09.2023

У 2-ій лізі з’явилися нові претенденти, як ті, що чекають сезону, пройдуть перевірку кубком

22.09.2023

У 2-ій лізі з’явилися нові претенденти, як ті, що чекають сезону, пройдуть перевірку кубком

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Вища ліга" #1043287]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 MLP Co
2 FC LONTANO
3 SALUTEM
4 Вікторія
5 Friends Team
6 AFC Atletico Kyiv
7 AUTOENERGY
8 Если Шо
9 GC SLAVSANT
10 FC LIV-COMFORT
11 PERUN
12 Rangers
13 FC MAXIMUS
14 FC Meest TEAM
15 Альфа

AFC Atletico Kyiv – GC SLAVSANT

Цього туру чемпіонат підійде до свого екватору, й AFC Atletico Kyiv може бути задоволеним тим, що зробив до екватору чемпіонату. Так, зараз команда йде на серії з двох поразок поспіль, однак це були матчі з одними з фаворитів чемпіонської гонки. Тому підопічним Олександра Кульши ні до чого засмучуватись і в другій половині розіграші потрібно набирати свої очки. Однією з команд, яку «матрацники» випередили в першій частині сезону є GC SLAVSANT. «Барбери» звітного туру мають унікальний шанс піднятися в верхню частину таблиці. Якщо змагатися з лідерами не до снаги, то знайти своє місце в верхній частині турнірного становища команда повинна.

Вікторія – PERUN

Дві поразки іншим лідерам таблиці забрали у Вікторії статус першого претендента на лідерство. Та боротьба триває, й звітного туру Вікторію чекатиме дуже непоступливий суперник, який готує план апсету. PERUN є одинадцятою командою таблиці, та ніщо не заважає в окремій зустрічі сповна реабілітуватися за минулі невдачі. Найголовніше показати якісний збір, а своїм характером цей колектив ще може поділитися з іншими.

Альфа – Rangers

Rangers вперше за два тури зустрінеться не з одним із лідерів таблиці. Після супер важких випробувань грандами настала черга зустрітися з таким же представником нижньої частини турнірного становища Альфа, який минулого туру показав зуби і відібрав очки в PERUN. «Рейнджери» теж хотіли б насититися, бо поки виграли тільки одного разу. Як не бажали б, щоб обидві команди взяли залікові бали, і Альфа, і Rangers налаштовується на максимальний результат.

AUTOENERGY – Friends Team

AUTOENERGY лише на три очки відстає від команд, що ділять між собою першу сходинку. Тому з певного ракурсу до топу Вищої ліги, як рукою подати. Шлях дійсно не дуже тривалий, шлях однієї звитяги, та стільки сил і капель поту потрібно віддати, щоб піднятися вище. І суперником звітного туру буде Friends Team. «Френдам» важко даються звитяги останнім часом, але стабільність – це теж признак майстерності. В минулих турах із жодною командою, яка знаходиться нижче в таблиці, Friends Team не втратив очок.

FC LIV-COMFORT – FC Meest TEAM

FC LIV-COMFORT у першій половині сезону залишає право боротися за місце серед найсильніших на наступний сезон іншим учасникам. Щоб досягти такого ж, потрібно виграти хоча б у двох зустрічах, що поки не під силу FC Meest TEAM, хоча в половині випадків зустрічався з колективами з нижньої частини таблиці. FC LIV-COMFORT минулого туру обіграв FC MAXIMUS. Поглянемо – чи пропустять уперед «будівельники» цього суперника.

Если Шо – MLP Co

Успішно проведений матч Если Шо з «барберами», дві звитяги поспіль налаштовують нас на те, що команда навряд виглядатиме явним «андердогом» у матчі з MLP Co. Для самого ж колективу, що вже здобув кілька гучних результатів, звітна гра є обов’язковою для успішного проходження. Не просто ж так обіграли Вікторію й харків’ян, а потім відразу втратили очки з представником середини турнірного становища.

FC LONTANO – FC MAXIMUS

FC LONTANO, ще один претендент на нагороди, зустрінеться з одним із аутсайдерів, який тільки одного разу запалив смолоскип свого тріумфу. FC MAXIMUS має три очки після майже половини пройденої дистанції. Суперник по звітному туру якось оступився в матчі з «андердогом» і зараз уже не дозволить FC MAXIMUS, зокрема, повторити успіх «будівельників.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Перша ліга" #1043288]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC Inter Kyiv
2 Благора Інвест
3 LEFT COAST
4 Royal Credit
5 Сталь
6 OnlyFans Team
7 FC Profi
8 ФК Фокус
9 AFC Footballers
10 FC Kyiv
11 ФК Акули
12 Tech United
13 FC Goldmine
14 Inter Cars Ukraine
15 UID

FC Goldmine – LEFT COAST

Наставник FC Goldmine і ще двох учасників Першої ліги Олександр Андрєєв знає все про цей дивізіон і міг би скласти цілу презентацію на тему «Суперники моїх команд». Перед тренером стоїть завдання – як із FC Goldmine, який лише минулого туру вперше виграв, зараз змагатися з LEFT COAST, обуреним на себе через дві втрати залікових балів. LEFT COAST вийде за результатом. Колектив хоче повернути собі лідируючу позицію.

AFC Footballers – OnlyFans Team

AFC Footballers засмутив представника верхньої частини таблиці й не проти засмутити ще одного. «Футбольори» наводять лад всередині турнірного становища, замітаючи сліди і свої, і тих учасників, що шокують лідерів у тому числі. OnlyFans Team записав до пасиву не актуальну поразку. Який результат буде актуальним на табло після звітної гри?

ФК Фокус – Royal Credit

ФК Фокус показав домінацію над «сусідами» Royal Credit по таблиці. Фокусники хочуть це повторити звітного туру. Може трапитися цікавий випадок – команда з середини таблиці в трьох матчах поспіль обіграє претендентів на нагороди. Royal Credit продуктивно проводить майже всі свої зустрічі. Поки колектив кращий на дистанції, ніж «фокусники».

ФК Акули – Tech United

ФК Акули розділяє сум Tech United із приводу постійних невдач. Звітного туру команди спробують не розділити очки. «Акули» вийдуть на поле після матчів з колективами з верхньої частини турнірного становища. «Технарі» в останніх турах зробили 1:2 найпопулярнішим для себе рахунком, тільки в бік суперників.

Сталь – UID

Сталь представляє великий топ Першої ліги. Постійно женемося за тим, щоб сказати, що Сталь є великим топом Першої ліги. Зараз команда йде до цього. Звітного туру гратиме з UID, який майже завершив програму своїх очних зустрічей із претендентами на нагороди. В них не був успішним. Попереду матчі з «сусідами», проте й зі Сталь теж треба боротися за очки.

FC Kyiv – FC Profi

Дві звитяги FC Kyiv у серпні справили чимале враження й заговорили про команду, як про можливого претендента на високі місця. Минув майже місяць, колектив поступився середняку таблиці й явному претенденту. Невдачі привели на десяту сходинку. FC Profi прикро поступився минулого туру лідеру, пропустивши на останніх хвилинах. Мета змагатися за медалі залишається незмінною, треба повертатися.

FC Inter Kyiv – Inter Cars Ukraine

У лідера таблиці завдання не змінюються. FC Inter Kyiv здобуває максимум, адже в другій половині сезону чекають матчі з рядом конкурентів. Звітного туру грати з передостанньою командою турнірного становища Inter Cars Ukraine. Команда, що виграла тільки одного разу матиме тільки одну спробу відібрати очки. Чи зуміє Inter Cars Ukraine вийти з тіні лідера?

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Друга ліга" #1043289]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 PIN-UP
2 FC Legendary Amateurs
3 SC Favorit
4 FC BEER WAY
5 Крила Донбасу
6 FC Leaders
7 Харків 1654
8 FC Rabona
9 SOROKI TEAM
10 FC “AppsFlyer”
11 FC BILUX
12 ФК Легіон
13 НИКОС-2
14 FC PlastVan
15 Славутич

Харків 1654 – FC PlastVan

Харків 1654 керується хорошими перспективами увійти в топ Другої ліги. Харків’яни в минулих турах досягали успіху в матчах із командами, які перебували або піднялися до трійки лідерів. Непогана хода Харків 1654 продовжиться матчем із FC PlastVan, одним із двох аутсайдерів таблиці.

FC BEER WAY – FC Legendary Amateurs

FC BEER WAY зазнав невдачі в кубку, та в чемпіонаті справи налагоджуються. Тільки команда зіграла на матч-два більше, ніж конкуренти, тому найближча невдача перекреслить навіть серію з трьох звитяг поспіль. Колектив спробує вже похизуватися серією з чотирьох перемог, але після звітного туру, в якому грати з другим у таблиці FC Legendary Amateurs. «Аматорс» ще не поступався. FC BEER WAY ділить третє-четверте місця в турнірному становищі.

FC BILUX – FC Leaders

FC BILUX звитягою в минулому турі на певний час точно зосередився на безпечній для себе сходинці, яка не підкреслює роль аутсайдера. До середини турнірного становища не так далеко. Виграєш звітного туру й наздоженеш FC Leaders. Виграєш ще – закріпишся серед середняків. FC Leaders свій минулий матч впевнено виграв і не час зупинятися.  

Крила Донбасу – SC Favorit

В іншому центральному матчі туру Другої ліги зустрінуться Крила Донбасу й SC Favorit. Отже, звітного туру між собою гратимуть четверта й друга, а також п’ята й третя команди таблиці. Крила Донбасу тричі поспіль поступилися. Аби не поступилися п’ятою сходинкою. SC Favorit поставиться до цієї гри, як до найважливішої на цьому етапі сезону. Команда виборола право зараз перебувати серед лідерів. Іншими словами, SC Favorit зайняв місце Крил Донбасу.  

Славутич – FC AppsFlyer

Славутич нещодавно виповнилося 5 років. Бажаємо команді пройти цей етап травм, ігор одним складом і знову повернутися на рівень, коли боролися за високі місця. Славутич наразі є одним із двох аутсайдерів. Гратиме з FC AppsFlyer, потенціал якого дозволяє претендувати на три очки в грі з лідером, як це було минулого туру. Якщо з топами грає на рівних, то в зустрічі з аутсайдером є фаворитом. 

ФК Легіон – FC Rabona

Матч між ФК Легіон і FC Rabona – це дербі товаришів, добре знайомих між собою гравців. Той же капітан FC Rabona раніше немало грав за «легіонерів». У більшості випадків команди переслідували однакову мету, та це було в минулих і минулих чемпіонатах. Зараз FC Rabona змагається всередині Другої ліги. ФК Легіон має ще скромніші результати.

НІКОС-2 – PIN-UP

Якщо минулого чемпіонату НІКОС підходив до матчу з лідером PIN-UP в статусі такого ж топа, то цього сезону дещо змінилося. НІКОС перебуває серед аутсайдерів і навіть не робить ставки на цей розіграш. PIN-UP зустріне суперника в статусі лідера. Що в Третій лізі, що в Другій.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Третя ліга" #1043290]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Nunu-KyivGastroBar
2 ЧА-ЧА-РАЗ
3 AppStudio
4 Збірна Коміків
5 NOOSPHERE
6 Нове Життя
7 Буревій
8 Дружба
9 FC Vauriens
10 Denon
11 Cebollitas FC
12 Nexus
13 Unknown Sporting
14 FC SICH Kyiv
15 Old Friends

Cebollitas FC – ЧА-ЧА-РАЗ

Cebollitas FC на куражі підходить до своїх матчів і наразі виграв дві зустрічі поспіль. Команда піднялася на одинадцяту сходинку. Цього туру грати з другим топом таблиці. Щоразу ЧА-ЧА-РАЗ після свого виграшу говорить «працюємо далі». Плід роботи в сезоні просто вражає.

Nunu-KyivGastroBar – Буревій

Перша команда таблиці Nunu-KyivGastroBar гратиме з Буревій. Лідер залишає за собою проміжне перше місце й ще пройшов до чвертьфіналу кубку. Буревій три тури тому вголос заявив про те, що робитиме крок уперед. Після хорошої серії з трьох звитяг поспіль колектив зупинився і не виграв жодного разу в наступних трьох матчах.

Old Friends – Unknown Sporting

Old Friends у хорошому складі теж не набрав очок минулого туру. Команда не може переступити бар’єр, коли створюєш конкуренцію, та цього замало для успіху. Успішні результати також залишають без уваги Unknown Sporting, «сусіда» Old Friends по таблиці. US лише минулого туру награв на залікові бали вперше за місяць.

FC SICH Kyiv – NOOSPHERE

Кожне змагання для FC SICH Kyiv проходить в боротьбі в нижній частині таблиці. Зараз ця команда також не може зрушити з місця. NOOSPHERE знаходить шляхи й рухається вперед. Практично на екваторі розіграшу колектив розкрився, як один із найстабільніших. Але в таблиці поки займає п’яту сходинку. NOOSPHERE змагатиметься в подальшому за топ-3?

Nexus – Дружба

Дванадцята команда таблиці Nexus зіграє з представником середині турнірного становища Дружба. Можливо, поки представником середини таблиці. Дружба докладе зусиль, щоб як мінімум не дати іншим суперникам покращити своє положення.

FC Vauriens – Збірна Коміків

Латинський переклад назви FC Vauriens пропонує варіант «яструби». Поки «полювання» в Третій лізі не забезпечує всю «зграю». Із сімома очками після семи зіграних матчів FC Vauriens вийде на гру зі Збірною Коміків, серія з звитяг якої досягла чотирьох матчів поспіль.

Denon – Нове Життя

Denon зберігає за собою перебування всередині таблиці. Кожна невдача наближає команду до аутсайдерів. Звітного туру грати з колективом, що знаходить вище, та шанси в Denon і Нове Життя на три очки залишаються рівними. Нове Життя також не вражає в останніх іграх. Своїм місцем неподалік лідерів команда поступилася, набравши два залікові бали в трьох турах. 

1/8 фіналу Кубку R-Cup XIII

Крила Донбасу – FC Inter Kyiv

Крила Донбасу й FC Inter Kyiv зіграють між собою в 1/8 фіналу. Жереб вирішив так, що одна з двох сильних команд зупиниться на першій стадії. Обом учасникам треба неабияк постаратися й викластися, щоб пройти далі. Крила Донбасу є переможцями минулого кубку. Мотивація FC Inter Kyiv полягає в тому, щоб примножити свій минулий, не найкращий кубковий досвід, дійти до фінальних етапів.

DNIPRO-M – Авангард Київ

DNIPRO-M після паузи в кілька сезонів повертається в змагання. Більшість гравців команди, які є зараз у заявці, знайомі з чемпіонатом, однак для початку виступлять у кубку. Суперником стане колектив, який теж чекає свого старту в регулярному розіграші та не забуває про кубкові баталії. Не так давно Авангард Київ також стартував у 1/8 і зазнав невдачі в першому ж колі.

Пресслужба R-Cup