Анонс 8-го ігрового тижня R-Cup Winter 2024, Анонс 8-го ігрового тижня., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

02 лютого

Анонс 8-го ігрового тижня R-Cup Winter 2024

02 лютого

Анонс 8-го ігрового тижня R-Cup Winter 2024

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Вища Ліга" #1043496]

Таблиця

FC Inter Kyiv – FC LONTANO

FC LONTANO є однією з двох команд, яка не зазнала жодної поразки поточного розіграшу. Разом із цим команда ще мчить навздогін лідируючій групі, проте відстань між шостим місцем і першим складає лише 4 очки. FC Inter Kyiv представляє нижню частину турнірного становища. Минулого туру здобув важливу звитягу над Royal Credit і вірить у власні сили, що побореться за очки з топ-суперником.

Duzain-Fasad – FC Meest TEAM

Пару Duzain-Fasad і FC Meest TEAM у контексті самовіддачі, мотивації не варто недооцінювати, мовляв, команди з нижньої частини таблиці й від них можна не чекати видовища. Та заліковими балами «дизайнери» й «містяни» дорожать, тому обидві команди постараються зібратися, щоб перервати свої безвиграшні серії й набрати цінні очки.

AUTOENERGY – FC Fenix

AUTOENERGY зійдеться з FC Fenix у центральному матчі звітного туру в Вищій лізі. Якщо AUTOENERGY витримає темп у наступних турах, то може вийти на першу сходинку. Поки ж на неї задивляється. Попереду дуже непростий суперник, який щотуру має збір і чекає матчів із конкурентами, що йдуть вище. AUTOENERGY випереджає FC Fenix на одне очко, та саме FC Fenix є ще однією командою, яка не зазнала жодної поразки в Вищій лізі.

AFC Atletico Kyiv – GC SLAVSANT

Перфоменс, який влаштував AFC Atletico Kyiv у матчі з «френдами», вболівальники пам’ятатимуть довго. Конкуренти «матрацників» вкотре переконалися, що в обличчі підопічних Олександра Кульши мають дуже міцного суперника, який тримає амбіції на найвищі місця. Та звітного туру AFC Atletico Kyiv зіграє з GC SLAVSANT, який іде десятим і програв двічі поспіль.

ФК Фокус – MLP Co

Точно багатим на перипетії буде матч між ФК Фокус і MLP Co. «Фокусники» отримують задоволення від Вищої ліги, куражаться й не поступаються в останніх трьох зустрічах. Мають 8 очок і минулого туру обіграли «барберів». MLP Co ділить другу сходинку з двома учасниками. Є суперником із лідируючої групи, куди зараз належить точно 6 команд. Конкуренція дуже виснажує, та MLP Co знає про свої турнірні завдання й це додає запасу сил на дистанції.   

ATL – Friends Team

ATL разом із «фокусниками» в таблиці створює межу між учасниками, що змагаються за найвищі місця й командами, в яких вдвічі менше очок. Від ATL спостерігаємо серйозний підхід, бажання вийти в топ і колектив до цього дійсно близький. Звичайно, не вистачає звитяг над учасниками з топу. Friends Team минулого туру поступився й повертатиметься, та зробити це з максимальним результатом на свою користь буде непросто. Ну дуже хочуть «френди» повернути собі лідерство. Звітного туру зустрінуть опір, але точно йтимуть до трьох очок.  

Если Шо – Royal Credit

Если Шо, зустрічаючись із учасниками з верхньої частини таблиці, тримав їх у тонусі конкуренцією, яку нав’язував. Набрати очки в тих зустрічах не вдавалося, а звітного туру суперником стане Royal Credit, якому минулого туру сплутав плани FC Inter Kyiv. Royal Credit поступився, перервав переможну серію і втратив шанс піднятися всередину турнірного становища. Покращити своє положення можна трьома набраними очками звітного туру.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Перша Ліга" #1043497]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC Profi
2 Tech United
3 SC Favorit
4 FC Legendary Amateurs
5 PIN-UP
6 PERUN
7 OnlyFans Team
8 Благора Інвест
9 Альфа
10 LEFT COAST
11 UID
12 Сталь
13 Inter Cars Ukraine
14 FC MAXIMUS
15 Developex

Inter Cars Ukraine – LEFT COAST

LEFT COAST став активнішим у здобутті очок в останніх двох матчах. Покращив статистику в іграх із сусідами по таблиці. Є сподівання, що в кінцівці сезону команда перебуватиме зовсім в іншій частині турнірного становища. Як і в минулих турах, звітного грати теж із сусідом. Inter Cars Ukraine має 4 очки, що на 3 менше, ніж у LEFT COAST. Минулого чемпіонату LEFT COAST виграв із мінімальною перевагою в цього суперника.

FC MAXIMUS – PERUN

Історія очних зустрічей FC MAXIMUS і PERUN після звітного туру налічуватиме лише 2 матчі, та результат минулої їх гри залишається примітним і зараз. FC MAXIMUS минулого сезону обіграв PERUN, коли обидва виступали в Вищій лізі. В Першій лізі турнірне перебування команд зовсім різне. PERUN іде шостим, відстаючи від третього місця на 4 очки. В FC MAXIMUS всього 2 залікові бали, що поки тримає колектив на передостанньому місці.    

FC Legendary Amateurs – PIN-UP

Щотуру претенденти на топ-3 різні, бо вони зустрічаються між собою й хтось піднімається вище, хтось опускається нижче. Нещодавно «аматорс» перебував серед лідерів, але не вигравав у двох турах поспіль, випав із топ-3. PIN-UP у новому календарному році повертає свою оптимальну форму. Від «аматорс» відстає на 2 очки й готовий скласти йому пару в центральному матчі звітного туру в Першій лізі.

FC Profi – OnlyFans Team

Будь-якому учаснику Першої ліги матч із OnlyFans Team даватиметься важко, де б у таблиці той не перебував. Зараз іде сьомим, куди піднявся після звитяги минулого туру. OnlyFans Team налаштується на лідера таблиці FC Profi, який у шостій своїй грі вперше оступився. Щоб не дозволити себе обійти, звітного туру необхідні 3 очки. Минулого сезону OnlyFans Team був сильнішим у цій парі.   

Благора Інвест – UID

Успіх минулого туру, третя звитяга в сезоні Благора Інвест особливо не змінив його положення в таблиці, бо перед цими трьома очками йшло кілька невдач поспіль. Благора Інвест готується зробити ще один крок до верхньої частини турнірного становища, а UID продовжує також розглядати схожі перспективи. Безпрограшна серія UID наразі сягає трьох зустрічей.

Developex – SC Favorit

Остання команда таблиці Developex зіграв майже з усіма топами таблиці або ж претендентами. У першій половині сезону команда змагалася з найсильнішими учасниками Першої ліги й звітного туру зіграє ще з одним із таких. SC Favorit має ідеальну статистику в чотирьох матчах поспіль. Від першої сходинки відстає на один заліковий бал.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Друга Ліга" #1043498]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC AppsFlyer
2 Крила Донбасу
3 FC Rabona
4 FC Goldmine
5 ФК Акули
6 Nunu-KyivGastroBar
7 SOROKI TEAM
8 Харків 1654
9 AFC Footballers
10 FC BILUX
11 FC BEER WAY
12 FC Leaders
13 Славутич
14 ЧА-ЧА-РАЗ
15 NOOSPHERE KYIV

ЧА-ЧА-РАЗ – Крила Донбасу

ЧА-ЧА-РАЗ може вистачити однієї, першої звитяги в сезоні, щоб піймати впевненість у собі й здобути немало очок у ряді наступних матчів. Завдяки першому успіху команда також покинула останню сходинку. Готова зустрітися з другими в таблиці Крилами Донбасу, випробувати себе топом. Проміжне друге місце за Крилами Донбасу, та його ще необхідно втримати, бо мінімум двоє конкурентів дихають у спину.

FC Goldmine – FC Leaders

FC Goldmine є одним із двох головних конкурентів Крил Донбасу. Звітного туру FC Goldmine має перед собою непростого суперника FC Leaders, який минулого туру виграв вдруге в сезоні й налаштований провести рівний матч із FC Goldmine, колективом, який тримається топу, виграючи в чотирьох матчах поспіль.

FC BEER WAY – NOOSPHERE KYIV

FC BEER WAY в останніх двох турах пропускає близько десятка голів і, певно, втратив орієнтир, заплутався в нижній частині таблиці. NOOSPHERE KYIV минулого туру зустрічався з сусідом FC BEER WAY по таблиці «футбольорами». Команда показала, що може здобувати результат, вигравати, залишати свій слід у Другій лізі, проте, виграючи в кілька голів, дозволила супернику зрівняти рахунок.

AFC Footballers – SOROKI TEAM

AFC Footballers тримається неподалік середини турнірного становища, готуючись до наступної гри, в якій команда висловлюватиме свої зазіхання на залікові бали. Поки їх 7, що на 3 менше, ніж у суперника по звітному туру SOROKI TEAM. Нещодавня нічия завадила «сорокам» наблизитися до топ-3 на мінімальну відстань, однак покращити своє положення в цьому контексті можна звитягою звітного туру.

Харків 1654 – Славутич

Харків 1654 радий камбечити, дарувати емоції, проте й очок команда не дораховується в останніх двох турах, що відбивається на турнірному положенні колективу, залишаючи його в середняках таблиці. Харків’яни шукатимуть звідси шлях угору. Звітного туру зіграють зі Славутич, який більшість своїх матчів цього сезону завершує внічию.

FC AppsFlyer – Nunu-KyivGastroBar

FC AppsFlyer адаптувався до Другої ліги, й цього сезону команда вийшла на пік конкуренції, яку може дати. Зараз FC AppsFlyer очолює таблицю, провівши майже половину зустрічей. Nunu-KyivGastroBar вийде на поле проти лідера після неприємної поразки, та команда залишається в верхній частині таблиці.

FC BILUX – FC Rabona

Дуже цікава наступна пара команд, які зіграють між собою. FC BILUX і FC Rabona, наскільки відомо, проводили спільні тренування, можливо, й продовжують зараз. У змаганні обидві команди є одними з найдосвідченіших і вже зустрічалися 5 разів. FC BILUX цього суперника ще не обігрував. Обидва учасники мають свою мотивацію. В поточному розіграші FC Rabona йде вище. Ділить третє-четверте місця в таблиці. FC BILUX розташувався всередині турнірного становища з сімома очками.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Третя Ліга" #1043499]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 NoName
2 AppStudio
3 Райффайзен Банк
4 Дружба
5 Nexus
6 FC SICH Kyiv
7 Буревій
8 Unknown Sporting
9 Denon
10 ФК Легіон
11 Нове Життя
12 FC Vauriens
13 ФК "Гора"
14 НИКОС - 4
15 Old Friends

ФК Гора – Нове Життя

ФК Гора потроху набирає очки. До середини таблиці команда ще не дібралася, проте й прохідним суперником не постає. Звітного туру за результат теж позмагається в матчі з Нове Життя, який іде одинадцятим, маючи на заліковий бал більше.

Denon – Буревій

У наступній парі зустрінуться команди, які шукають в собі стабільності, завдяки чому можна було б постійно тиснути на лідируючу групу й при цьому набирати свої очки. Denon і Буревій займають дев’яте й сьоме місця відповідно в таблиці. Не виграючи в останніх трьох матчах, Denon освоїв середину турнірного становища, тоді як Буревій скоро сподівається повернутися в гонку.

FC Vauriens – Old Friends

FC Vauriens давно не здобував максимального результату, та на це розраховує команда звітного туру. Зіграє з Old Friends, який теж поставить мету взяти максимум. Завдання однакове в обох учасників цієї зустрічі, вони змагатимуться за очки в рівній грі.

Nexus – NoName

Nexus налаштовується на черговий матч, як претендент на топ-3. Команді необхідно скоротити відрив від лідерів. Різниця становить 4 очки. Звітного туру Nexus зіграє з одним із лідерів NoName. Для Nexus звітна гра є однією з найважливіших, результат якої розставить пріоритети, а NoName потрібно здобувати результат, бо ділить лідерство з двома конкурентами.

FC SICH Kyiv – Unknown Sporting

FC SICH Kyiv у минулих турах не добрав забагато очок, хоч і нещодавно перервав безвиграшну серію. Потрібно продовжувати брати максимум у матчах і спробувати обійти одного з двох конкурентів. Якщо дивитися на таблицю, то конкуренти FC SICH Kyiv мають важчих суперників, але й суперник в обличчі Unknown Sporting є доволі серйозним. US пробудив у собі голод до звитяг і виграв двічі поспіль.

ФК Легіон – НІКОС

ФК Легіон повертатиметься після двох поразок поспіль матчем із НІКОС, зустрічаючись із яким учасники з різних частин таблиці мають успіх. Другу частину розіграшу «легіонери» можуть розпочати з трьох очок, однак, можливо, й суперник, готує сюрприз.

AppStudio – Дружба

Один із лідерів таблиці AppStudio звітного туру отримав суперника, який є найближчим до топ-3. Дружба на відстані однієї звитяги й на матч із AppStudio постарається зібрати весь свій склад і досвід. Суперник серйозний, але в AppStudio завдання незмінне. В разі успіху, мінімум від одного конкурента AppStudio зможе відірватися.

Пресслужба R-Cup

`