Зустріч команд, які не ще поступалися в Вищій лізі, очні матчі між лідерами Першої та Третьої ліг, Анонс 11-го ігрового тижня й заключних матчів 1/8 фіналу кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

23 лютого

Зустріч команд, які не ще поступалися в Вищій лізі, очні матчі між лідерами Першої та Третьої ліг

23 лютого

Зустріч команд, які не ще поступалися в Вищій лізі, очні матчі між лідерами Першої та Третьої ліг

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Вища Ліга" #1043496]

Таблиця

ФК Фокус – FC Meest TEAM

ФК Фокус минулого туру взяв участь у результативному матчі з Если Шо, та останнім часом труднощі зі збором переслідують «фокусників», і в останніх трьох матчах вони не набирають очок. FC Meest TEAM минулого ігрового тижня протистояв одному з претендентів на нагороди й дав боротьби. В грі з ФК Фокус «містяни» явно вийдуть за заліковими балами. FC Meest TEAM теж поступається, проте не збавляє в характері й шукає гри, в якій позмагається за результат.

Friends Team – FC Inter Kyiv

Підопічні Олександра Андрєєва з FC Inter Kyiv цього сезону поповнили Вищу лігу, пройшовши перед цим відразу через кілька дивізіонів. У найвищому команда змагається за те, щоб зберегти за собою місце серед найсильніших. Звітного туру грати з іншими підопічними пана Андрєєва, які з другої спроби мають на меті фінішувати тільки першими. Friends Team іде другим у таблиці, а FC Inter Kyiv звітного туру перевірить себе в матчі з топовим суперником.

MLP Co – AUTOENRGY

У наступному матчі зустрінуться команди, які дещо відстали від лідерів. Можливо, саме після цієї очної гри лише один із колективів – MLP Co чи AUTOENRGY ще матиме теоретичні шанси наздогнати лідерів, темп і серії яких вражають. Звітний тур для обох учасників є одним із ключових, бо він покаже найголовніше, а саме те, хто в заключних матчах нав’язуватиме більшу конкуренцію в боротьбі за найвищі місця.

Royal Credit – ATL

Royal Credit відбирав очки в топів і заслужено закріпився в найвищому дивізіоні відразу ж після своєї появи в Вищій лізі. З кожним наступним матчем, розіграшем команда прагнутиме більшого. Від ATL навпаки ж – відразу чекали, що колектив змагатиметься за найвищі місця, й для цього він зробив немало, проте поки в іграх із топами зафіксовані в більшій мірі нічиї, що непогано, як для першого сезону після повернення, та не зовсім достатньо, щоб зараз втрутитися в боротьбу за топ-3.

FC Fenix – FC LONTANO

Часто пригадували, що в Вищій лізі лише 2 команди ще не програвали. Говорили це після перших турів, говоримо й перед заключними матчами сезону, бо FC Fenix і FC LONTANO в порядку й, інколи, їм доводиться виходити з різних ситуацій, щоб мати в графі «поразки» цифру 0. FC Fenix в останніх турах грає з не кращим збором, але досягає результату, завдяки чому втримує третю сходинку. FC LONTANO, зважаючи на клас і досвід своїх гравців, у деяких турах виступає, як фаворит, однак мотивовані суперники регулярно перевіряють. FC LONTANO після трьох очок набирає ще 3 й наразі має найдовшу переможну серію серед усіх учасників Вищої ліги.

AFC Atletico Kyiv – Если Шо

AFC Atletico Kyiv рухається вперед без пауз. Кожен із минулих суперників мав що запропонувати «матрацникам», але вони дотримуються власної філософії й виграють у чотирьох матчах поспіль. Хотілось би побачити звітного туру найкращий збір Если Шо. Команда чекатиме в своєму складі Степана Кошку, Романа Багрійчука тощо. З Кошкою на полі минулого туру Если Шо перервав свою шестиматчеву безвиграшну серію, забивши 11 голів «фокусникам».

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Перша Ліга" #1043497]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 SC Favorit
2 FC Profi
3 PERUN
4 Tech United
5 FC Legendary Amateurs
6 LEFT COAST
7 OnlyFans Team
8 Благора Інвест
9 UID
10 PIN-UP
11 Сталь
12 Альфа
13 Developex
14 Inter Cars Ukraine
15 FC MAXIMUS

Альфа – Developex

Зі стартом другої половини сезону Альфа лише поступається. На старті сезону важко було уявити, що перед заключними матчами команда змагатиметься в нижній частині таблиці з командами, які в вирішальні миті розіграшу боротимуться за кожен заліковий бал, щоб залишитися в Першій лізі. Одним із таких суперників є Developex. У таблиці він іде слідом за Альфа й вийде за трьома очками, щоб скоротити різницю й у перспективі обійти цього суперника.  

Благора Інвест – Сталь

Благора Інвест набрав 7 очок із дев’яти в останніх трьох матчах. Успішна серія команди розгорнулася в іграх із суперниками, які знаходяться дещо нижче. Таке ж проміжне місце в таблиці має й Сталь. Колектив сам нині поступається рідше, а набирає очки частіше, тому в цій парі Сталь є таким же претендентом на залікові бали.

PERUN – LEFT COAST

Безпрограшна серія з п’яти матчів вивела PERUN у топ-3 і в команди є всі інструменти, щоб у заключних турах залишити за собою цю сходинку, а можливо, й поборотися за ще більш високе підсумкове місце. Звітна гра є чи не останнім шансом LEFT COAST долучитися до широкого списку учасників, які змагаються за найвищі місця. Нещодавно LEFT COAST перебував всередині таблиці, та виграв 4 рази поспіль і значно покращив своє положення.

UID – FC Legendary Amateurs

UID проти будь-якого суперника може виставити цілий період, у якому залікові бали любо йдуть до активу, що не може не мотивувати особливо перед матчем із командою, яка змагається за топ-3. Розвиваючи свою шестиматчеву серію, UID обіграв одного з таких же претендентів, як FC Legendary Amateurs. Остання невдача «аматорс» змістила команду на п’яту сходинку й необхідно повертатися вже в наступній, звітній грі.

Tech United – FC MAXIMUS

Tech United, вигравши очний матч, обійшов «аматорс» у таблиці. Зробивши наступний крок, команда може увійти в топ-3, на що заслуговує, та неймовірно висока конкуренція говорить про те, що таких же учасників ще є цілий ряд. Матчі, як із FC MAXIMUS визначають стабільність у здобутті очок, а їх команда, яка хоч і замикає таблицю, без боротьби не віддасть.

SC Favorit – FC Profi

У центральному матчі звітного туру в Першій лізі зустрінуться перша й друга команди таблиці. SC Favorit заслужено лідирує, виграючи в семи матчах поспіль, але тепер команда частіше зустрічатиметься з претендентами в ході заключної частини розіграшу. FC Profi перебуває у топ-3 за рахунок ідеальних виступів до середини чемпіонату. У другій половині сезону команда виграла тільки раз. Звітного туру проводитиме свій ключовий матч, результат якого закріпить колектив нагорі турнірного становища чи навпаки.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Друга Ліга" #1043498]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC AppsFlyer
2 FC Rabona
3 Крила Донбасу
4 FC Goldmine
5 FC BILUX
6 ФК Акули
7 FC Leaders
8 Харків 1654
9 Nunu-KyivGastroBar
10 AFC Footballers
11 SOROKI TEAM
12 NOOSPHERE KYIV
13 FC BEER WAY
14 Славутич
15 ЧА-ЧА-РАЗ

Харків 1654 – ЧА-ЧА-РАЗ

Харків 1654 розпочинав минулий тур кількома забитими голами, проте згодом уже суперник тішився своїм камбеком. Недавні камбеки харків’ян робили їх виступи примітними, а наразі команду можна знайти лише всередині таблиці. Харків 1654 поступився сходинкою, що тримає неподалік топ-3. Звітного туру зіграє з суперником, який завжди сповнений мотивації набирати очки. Низьке турнірне положення не тисне на ЧА-ЧА-РАЗ, який розраховує взяти 3 залікові бали.

NOOSPHERE KYIV – FC Leaders

Минулого туру NOOSPHERE KYIV відігрався за результативну невдачу. Команда, яка почала рух угору з Третьої ліги, не має наміру опускати руки й повертатися в той же дивізіон після одного проведеного сезону в Другій лізі. Така ж мета в учасників, що йдуть нижче, тому в заключних турах набрані очки вважатимуться особливо цінними. Звітного туру грати з суперником із середини таблиці, та в останніх матчах FC Leaders демонструє прекрасні результати, виграючи тричі поспіль. FC Leaders вийде, щоб потішити себе черговим успіхом.

SOROKI TEAM – FC BILUX

SOROKI TEAM поступився двічі з мінімальним рахунком. Команді все ще властива її непоступливість, однак наразі «сороки» йдуть одинадцятими й із нижньої частини таблиці потрібно вибиратися. Звітного туру зіграють із FC BILUX, який виграв двічі поспіль і покращив своє турнірне положення, піднявшись на п’яте місце.

Славутич – FC AppsFlyer

Славутич готується до матчу з лідером таблиці FC AppsFlyer, який рішуче проходить дивізіоном і думає тільки про перше місце. Передостання команда турнірного становища протистоятиме FC AppsFlyer. Славутич здобуває результат не лише в іграх із сусідами. В кількох учасників із верхньої частини таблиці колектив також відбирав очки.

Крила Донбасу – FC BEER WAY

Крила Донбасу йдуть услід за другою командою таблиці. Різниця, яку наразі мають учасники з топ-3 над найближчими переслідувачами, можна назвати комфортною. Щоб усе так і залишалося, неприпустимою виглядає осічка в грі FC BEER WAY, який зосередився в нижній частині турнірного становища.

ФК Акули – AFC Footballers

Всі свої звитяги ФК Акули здобув ще в першій частині розіграшу, приміряючи на себе статус можливого претендента на топ-3, та наступні невдачі віддалили команду, й зараз вона зосередилася на шостій сходинці. ФК Акули керуватиметься тим, що не здобував максимального результату більше, ніж місяць. AFC Footballers відстає на 2 очки. Злет команди вгору сприймається як можливий, однак ще побачимо як високо зможуть піднятися «футбольори» в ході заключних матчів.

Nunu-KyivGastroBar – FC Goldmine

Відразу ж після старту в Другій лізі боротьба за високі місця стала недосяжною для Nunu-KyivGastroBar, який у останніх чотирьох матчах набрав 1 очко. Та це лише дебютний сезон у Другій лізі й найпершим завданням наразі є провести успішну кінцівку. FC Goldmine іде четвертим, але різниця в залікових балах становить лише 3. Безвиграшна серія FC Goldmine налічує 3 матчі.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Третя Ліга" #1043499]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 AppStudio
2 Райффайзен Банк
3 FC SICH Kyiv
4 NoName
5 Буревій
6 Nexus
7 Denon
8 Нове Життя
9 Unknown Sporting
10 Дружба
11 ФК Легіон
12 FC Vauriens
13 ФК "Гора"
14 НИКОС - 4
15 Old Friends

Буревій – Nexus

Буревій і Nexus відстають від трійки лідерів на 4-5 очок. Ймовірно, що лише переможець цієї пари продовжить переслідувати лідерів. Буревій підходить до матчу після результативної звитяги, Nexus налаштовується і на звітний тур, і на те, аби реабілітуватися після минулої невдачі.

Нове Життя – Denon

Нове Життя минулого туру майже перевернув хід подій у матчі з лідером, коли зменшив різницю до мінімальної, та суперник невдовзі забив вирішальний гол. Якщо Нове Життя збереже хороший збір і на звітний тур, то точно змагатиметься за свою п’яту звитягу цього сезону. Denon теж має перспективу виграти вп’яте. Наразі Нове Життя й Denon знаходяться поруч, будучи восьмим і сьомим у таблиці відповідно.

ФК Гора – ФК Легіон

У наступному матчі зустрінуться команди з нижньої частини таблиці. ФК Гора й ФК Легіон йдуть на серіях із двох матчів, у яких поступилися, тому звітного туру обидва учасники поставлять перед собою мету здобути максимальний результат.

Unknown Sporting – NoName

Unknown Sporting вигравав у лідера таблиці й команд, що зростають у Третій лізі. Тому US не бачить причин не поставити перед собою завдання відібрати очки й в претендента на топ-3 NoName, який залишається єдиними учасником дивізіону без поразок. Від трійки лідерів NoName відстає на 1 очко.

Райффайзен Банк – AppStudio

Райффайзен Банк і AppStudio зустрінуться в центральному матчі звітного туру в Третій лізі. Друга й перша команда таблиці змагатимуться за подальше проміжне лідерство. Райффайзен Банк не вистачає саме звитяги над лідером, щоб очолити турнірне становище. Про це прагнення команди говорять 6 матчів поспіль, які колектив виграв. AppStudio одного разу дав осічку, та продовжує вигравати, не підпускаючи цього конкурента до першої сходинки.   

Дружба – FC Vauriens

Дружба щосезону виступає стабільно в своїх кращих традиціях, даруючи результативні матчі, та при цьому, не підіймаючись у топ-3. Така перспектива була до команди дуже близькою нещодавно, та Дружба поступилася тричі поспіль. Звітного туру зіграє з сусідом по таблиці FC Vauriens, у якого на 2 очки менше, проте в останніх турах колектив уже відчував смак залікових балів.

НІКОС – FC SICH Kyiv

FC SICH Kyiv звітного туру отримав на папері зручного суперника, щоб покращити своє положення в топ-3, а не просто втримувати третю сходинку. Якщо Райффайзен Банк втратить очки, то FC SICH Kyiv може обійти цього конкурента. Свій матч, звичайно, треба теж виграти. НІКОС іде передостаннім, а очки востаннє набирав 2 місяці тому.

1/8 фіналу Кубку R-Cup Winter 2024

Крила Донбасу – FC BILUX

Крила Донбасу й FC BILUX часто пересікаються не лише в чемпіонаті, а ще й жереб звів ці команди в 1/8 фіналу кубку. FC BILUX є постійним учасником такого формату, проте до звитяги в кубку доходив саме суперник Крила Донбасу. Команда вигравала перше місце в позаминулому такому розіграші. В очних матчах Крила Донбасу вигравали двічі в FC BILUX, тоді як суперник був сильнішим у рамках регулярних чемпіонатів.  

AppStudio – SOROKI TEAM

Лідер Третьої ліги AppStudio стартуватиме в кубку матчем із учасником із Другої ліги SOROKI TEAM. «Сороки» перебувають у нижній частині таблиці свого дивізіону. AppStudio змагається за те, щоб вийти в Другу лігу й звітною грою команда оцінить силу її представників. Матч між AppStudio і SOROKI TEAM завершуватиме програму матчів 1/8 фіналу.

Пресслужба R-Cup