Анонс 13-го ігрового тижня й заключних матчів 1/4 фіналу кубку R-Cup Winter 2024, ​Анонс 13-го ігрового тижня й двох матчів 1/4 фіналу кубку R-Cup Winter 2024, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

08 березня

Анонс 13-го ігрового тижня й заключних матчів 1/4 фіналу кубку R-Cup Winter 2024

08 березня

Анонс 13-го ігрового тижня й заключних матчів 1/4 фіналу кубку R-Cup Winter 2024

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Вища Ліга" #1043496]

Таблиця

AUTOENERGY – FC LONTANO

Друга половина сезону для AUTOENERGY наповнена очними зустрічами з претендентами на найвищі місця, й після цих матчів сама команда віддалилася від топу Вищої ліги, 4 рази поступившись в останніх п’яти іграх. Звітного туру суперником стане FC LONTANO, який до кінця сезону не зупинятиметься в меті фінішувати серед найсильніших. Осічка в грі з «френдами» залишила FC LONTANO третім у таблиці, та команді нічого не залишається, щоб уже зараз повернутися на переможний шлях і відірватися від найближчого переслідувача.

Duzain-Fasad – FC Inter Kyiv

У нижній частині таблиці також присутня інтрига, бо кілька команд змагаються за своє місце в Вищій лізі. Якщо Duzain-Fasad, може, й бачить для себе перспективу опинитися в Першій лізі, та заключні тури проводити без набраних очок не збирається. Є ще кілька матчів, у яких можна чіплятися. Зокрема, гра з FC Inter Kyiv, який знаходиться на одну сходинку вище й має відрив від «дизайнерів» у 4 залікові бали. Відрив від сусіда по таблиці ще не гарантує FC Inter Kyiv місця в найвищому дивізіоні, тому різницю необхідно збільшувати й обходити учасників, що перебувають вище.

Если Шо – GC SLAVSANT

Если Шо зіграв більшу кількість матчів, ніж найближчий переслідувач, який своїми іграми в запасі має намір скористатися. Тому Если Шо в кінцівці сезону теж має завдання залишитися серед найсильніших. Коли в цьому контексті конкурентів цілий ряд, то кожне набране очко, звитяга є неймовірно цінними. Звітного туру грати з іншим сусідом по таблиці GC SLAVSANT, який у разі успіху відірветься від тих учасників, які боряться за збереження місця в цьому дивізіоні.

ФК Фокус – Friends Team

ФК Фокус цього сезону ще проведе 2 матчі, й в одному з них команда зустрінеться з одним із двох головних претендентів на перше місце Friends Team. «Френди» більше місяця на полі домінують над своїми суперниками. Кінцівка розіграшу, матч проти учасника з середини таблиці не є тією нагодою, коли можна розслабитися після минулих успіхів. Гонка за лідером продовжується, вона в самому розпалі, коли кожен претендент іде до своєї звитяги й чекає осічки іншого.

AFC Atletico Kyiv – FC Fenix

Щоб фінішувати першим, AFC Atletico Kyiv доведеться пройти ще 2 заключні, вирішальні випробування з приставкою «топ», зважаючи на суперників, із якими команда зійдеться в очних зустрічах. Звітного туру «матрацники» гратимуть із FC Fenix, який чіпляється за топ-3, наразі не будучи фаворитом у боротьбі за третю сходинку на фініші. До того ж, суперником стане лідер таблиці. Випробування серйозне, якщо не доленосне для обох учасників матчу.

ATL – FC Meest TEAM

Щоб розвинути свою безпрограшну серію до п’яти матчів поспіль, ATL звітного туру необхідно обіграти одну з двох останніх команд таблиці FC Meest TEAM. У «містян» теж попереду 2 матчі до завершення сезону. Цього туру зіграють із суперником, який налаштовується на ідеальний фініш, щоб посмакувати успішними виступами перед стартом наступного чемпіонату, що буде сповненим більших амбіцій.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Перша Ліга" #1043497]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 SC Favorit
2 PERUN
3 Tech United
4 FC Profi
5 FC Legendary Amateurs
6 Благора Інвест
7 LEFT COAST
8 UID
9 OnlyFans Team
10 PIN-UP
11 Сталь
12 Альфа
13 Developex
14 Inter Cars Ukraine
15 FC MAXIMUS

Альфа – FC MAXIMUS

Боротьба внизу таблиці продовжується й у Першій лізі. Альфа й FC MAXIMUS переслідують тривалі серії без набраних очок. Якщо FC MAXIMUS уже точно наступний сезон розпочне в Другій лізі, то до Альфа з 9-ма набраними заліковими балами кілька суперників, що йдуть нижче, ще не підібралися. Альфа варто проявити характер наприкінці. Дві з трьох зустрічей на фініші будуть очними матчами з сусідами по турнірному становищу.

SC Favorit – LEFT COAST

Останніми успіхами SC Favorit у тривалій переможній серії є успішні виступи в матчах із учасниками з нижньої частини турнірного становища. SC Favorit не ділить суперників на рівних і «андердогів», що веде до чемпіонства, від якого відділяє кілька турів. Відділяє також матч із LEFT COAST. Така вивіска додає інтриги звітному туру, бо, з одного боку виступатиме команда, яка довгий час не втрачає очок, а з іншого – учасник, який цього сезону провів кілька близьких матчів із топами, та виграв у такого тільки раз. LEFT COAST вийде «пошуміти» на полі, щоб у підсумку одержати гучну звитягу.

Благора Інвест – FC Legendary Amateurs

Майже зразкова серія Благора Інвест підняла команду на шосту сходинку. Позаду наразі залишаються гідні суперники, які теж проводили чи проводять успішні відрізки. Зробити крок вище таблицею Благора Інвест може звітного туру. Гратиме з п’ятим у турнірному становищі FC Legendary Amateurs, який спокійно сприймає те, що останні невдачі посунули з топ-3. «Аматорс» дограє сезон і наприкінці оцінить свої наступні перспективи.

PIN-UP – OnlyFans Team

Трьох останніх поразок із чотирьох поспіль PIN-UP зазнав, зустрічаючись із командами, які змагаються за топ-3. Суперники завжди віддають належне PIN-UP, а сама команда вірить у своє повернення на той рівень, коли змагалася виключно за топ інших дивізіонів, через які успішно крокувала до Першої ліги. Необхідно, щоб деякі гравці повернулися до складу. Можливо, з кимось із них PIN-UP гратиме звітного туру проти OnlyFans Team. Учаснику з топ-3 команда минуло туру поступилася, та легкою ту звитягу не назвеш. 3 очки в цій зустрічі не піднімуть OnlyFans Team у таблиці, проте й не дозволять PIN-UP обійти цього учасника.

Tech United – Inter Cars Ukraine

Tech United зустрічатиметься з Inter Cars Ukraine, а друга команда таблиці пропускатиме звітний тур, тому «технарі» переслідуватимуть перспективу наздогнати PERUN. Йому поступалися в очній грі, та це деталі, а основою для Tech United є вихід у Вищу лігу за підсумком цього сезону. В матчах із кожним із претендентів на топ-3 Inter Cars Ukraine пропускав мінімум 4 голи. За кілька турів до завершення розіграшу команда йде передостанньою, маючи 4 очки.

UID – FC Profi

Матч за участю лідера таблиці виокремлюється як центральний, однак звітного туру Перша ліга представить ще одну зустріч між командами, турнірна хода яких спонукає теж виділити цю пару. Проміжне восьме місце для UID не більше, ніж цифра, як вік у паспорті, бо успіх у матчі з четвертим у таблиці FC Profi дозволить наздогнати цього суперника. FC Profi розуміє – скільки учасників перебувають за крок-два. З іншого боку, стільки же команді не вистачає, щоб повернутися в топ-3. FC Profi знаходиться на стикі амбіцій, і лише звитяга звітного туру вкаже вірний шлях.

Сталь – Developex

Сталь поступається максимальним результатом учасникам, які перебувають вище, з мінімальною різницею. Добрати ці втрачені очки команда зможе в матчі з Developex, що перебуває на відстані однієї звитяги від Сталь у таблиці. Саме такого результату не вистачає Developex, щоб підкреслити свій намір залишитися в Першій лізі.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Друга Ліга" #1043498]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC AppsFlyer
2 FC Rabona
3 Крила Донбасу
4 FC BILUX
5 FC Leaders
6 FC Goldmine
7 ФК Акули
8 Харків 1654
9 AFC Footballers
10 Nunu-KyivGastroBar
11 NOOSPHERE KYIV
12 SOROKI TEAM
13 Славутич
14 FC BEER WAY
15 ЧА-ЧА-РАЗ

ЧА-ЧА-РАЗ – AFC Footballers

ЧА-ЧА-РАЗ не лише проводить кінцівку сезону з метою залишитися в Другій лізі, команда також щоразу перевіряє свою готовність залишатися на плаву, коли суперники «підкидають хвиль» у море, в яке зі стартом цього розіграшу вийшов ЧА-ЧА-РАЗ. AFC Footballers провів фантастичний минулий тур із хіт-парадом красивих голів, перфоменсів своїх гравців. Але з погляду набраних очок – це був 1 заліковий бал, який після звітної гри має перетворитися в повноцінну звитягу.

Крила Донбасу – FC Goldmine

Крила Донбасу минулого туру поступилися одному з двох головних конкурентів. Попри поразку, турнірне положення команди залишається впевненим, але наступна осічка додасть віри найближчому переслідувачу, що можна зачепитися за трійку лідерів. Кілька турів тому цим найближчим переслідувачів виступав FC Goldmine, проте команда наразі частіше втрачає очки й змагається неподалік середини таблиці.

Харків 1654 – FC AppsFlyer

Харків 1654 в другій половині сезону відчуває труднощі зі збором на матчі, що позначається на результатах. Востаннє команда вигравала 4 тури тому, а звітного зустрінеться з лідером FC AppsFlyer, який набрав одне очко в останніх двох матчах і друга команда таблиці, зважаючи на ці осічки, рахує свої залікові бали й починає задумуватися про перспективу стати першою.  

SOROKI TEAM – FC Leaders

Після своєї невдачі й звитяги сусіда по таблиці минулого SOROKI TEAM опустився на дванадцяту сходинку. Від учасника, який змагається за своє місце в Другій лізі, відстань становить лише заліковий бал, ще й «сороки» зіграли на матч більше. Конче необхідно переривати безвиграшну серію, та звітного туру суперником стане FC Leaders, переможна серія якого наразі є другою        найтривалішою в сезоні серед усіх учасників цього дивізіону.   

ФК Акули – FC BEER WAY

ФК Акули демонструє азарт і радо вступає в боротьбу за очки з будь-яким суперником. Минулого туру «акули» обіграли учасника, що випереджає в таблиці, а в звітному матчі команда перенесеться в нижню частину турнірного становища, де чекає FC BEER WAY. Упродовж кількох сезонів колектив поставав постійним учасником Другої ліги з високими амбіціями, тільки хода в поточному розіграші робить амбіції скромнішими. Скромнішими, та не менш важливими, бо перед FC BEER WAY стоїть завдання піднятися на 2 сходинки вище.

Славутич – FC BILUX

Інший представник нижньої частини таблиці з завданням піднятися мінімум на сходинку-дві вище Славутич звітного туру зустрічатиметься з суперником, який у заключних турах вбачає перспективу для себе фінішувати в топ-3. Мета для FC BILUX більше, ніж максимальна, бо потрібно виграти не лише всі наступні матчі, а й і те, щоб третя команда таблиці не виграла більше одного разу. Демонструвати фінальні, можливо, вирішальні результати зі свого боку FC BILUX розпочне зі звітної гри.

Nunu-KyivGastroBar – FC Rabona

Nunu-KyivGastroBar має п’ятиматчеву безвиграшну серію, проте в чвертьфіналі кубку команда виступала блискуче, що зарядить на матч звітного туру з FC Rabona. Втрата залікових балів у цій зустрічі для другої команди таблиці перекреслить всі минулі успіхи, в тому числі, звитягу над конкурентом. FC Rabona також налаштовується на щось більше за підсумком сезону, тому йтиме виключно до трьох очок.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Третя Ліга" #1043499]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 AppStudio
2 FC SICH Kyiv
3 NoName
4 Райффайзен Банк
5 Denon
6 Nexus
7 Буревій
8 Нове Життя
9 FC Vauriens
10 Unknown Sporting
11 Дружба
12 ФК Легіон
13 НИКОС - 4
14 ФК "Гора"
15 Old Friends

ФК Гора – Denon

ФК Гора з передостанньої сходинки таблиці в останніх турах постає вкрай міцним суперником, і навіть лідер турнірного становища в матчі з цією командою здобув максимальний результат, роблячи камбек, і, забиваючи вирішальний гол наприкінці. Впевненим, зарядженим ФК Гора підійде до матчу з Denon, якому потрібно буде зробити ще один важливий крок до можливого підсумкового успіху в сезоні.

Буревій – Old Friends

Буревій не виграє двічі поспіль і зосередився всередині таблиці, спостерігаючи за успіхами суперників, які перебрали не себе роль головних пересувачів для тих, хто мав амбіції на топ-3 зі старту. Буревій зіграє з останньою командою турнірного становища Old Friends, у якого присутнє величезне бажання відчути ті ж емоції, що минулого туру після першої звитяги в сезоні.

Дружба – NoName

Дружба відчуває помітні труднощі зі збором на матчі в останніх турах. Участь у іграх штатного голкіпера часто залишала команду конкурентною, дозволяла нав’язувати більше боротьби, та останні матчі проходять без конкуренції з боку Дружба. Звітного туру зіграє з третім у таблиці NoName, який враховує бажання конкурентів вийти на цю проміжну сходинку. NoName виграє тричі поспіль, не відпускаючи вперед суперника, що йде другим.

Райффайзен Банк – FC SICH Kyiv

FC SICH Kyiv іде другим у таблиці, демонструючи форму лідера. Вражаюча безпрограшна серія щоразу мотивує команду, а звітного туру вона зіграє з Райффайзен Банк, чиї амбіції зупинилися на проміжній четвертій сходинці після двох невдач у матчах із іншими претендентами на топ. Аби не втратити четвертого місця, потрібно досягнути восьмої звитяги в сезоні. Зі свого боку FC SICH Kyiv тримає конкурента на дистанції. Гра між активними учасниками топу Третьої ліги стане центральною цього в дивізіоні.

ФК Легіон – AppStudio

ФК Легіон уже шукає підсилення на новий сезон, щоб поставити високі завдання. Команда розуміє, що тривалий час не показувала своєї найкращої версії. Й у Третій лізі в «легіонерів» не вийшло досягнути бажаного результату на дистанції, що прикро. Зіграють звітного туру з лідером AppStudio, фініш для якого складається непросто, та на характері команда рухається до чемпіонства.

Нове Життя – FC Vauriens

Нове Життя й FC Vauriens ділять місце всередині таблиці, задовольняючись малим на дистанції, проте помітний успіх в окремому матчі для обох, як завдання на кінцівку сезону. Нове Життя тричі поспіль зустрічався з учасниками, які проявляють активність нагорі турнірного становища й поступився. Свої останні 3 матчі FC Vauriens окрасив однією звитягою.

НІКОС – Nexus

НІКОС минулого туру дійшов до успіху, показавши хороший збір, чого не спостерігали майже 2 місяці. А НІКОС, який збирається першим складом, підсилившись також іншими гравцями, тішить око. При оптимальному зборі – це команда для поставлення високих завдань, у чому пересвідчилися. Суперником звітного туру стане Nexus, минулий матч якого був наповнений домінацією, ефектними рішеннями й трьома набраними очками.

1/4 фіналу Кубку R-Cup Winter 2024

FC BILUX – AppStudio

Як команда, що розпочала ривок до фінішу в топ-3 Другої ліги, FC BILUX вийде на матч 1/4 фіналу кубку, в якому зіграє з лідером Третьої ліги AppStudio. Та учасник, який виступає в дивізіоні нижчому, на кубок підсилився зірковими гравцями й не збирається зупинятися на цій стадії. FC BILUX протиставить своїх зірок на чолі з граючим тренером Олександром Шестерньовим. Переможець цієї пари в півфіналі гратиме з Nunu-KyivGastroBar.

Авангард Київ – AFC Footballers

Авангард Київ до свого чвертьфінального матчу підходить таким же гідним учасником на прохід далі, як і суперник AFC Footballers за рахунок зібраного досвіду в складі. В минулій стадії поєднання досвіду з майстерністю пожинало смачні плоди для Авангард Київ у вигляді наступного етапу, до якого команда вийшла. AFC Footballers у чвертьфіналі знайшов рівного суперника. У наступному раунді переможець цієї пари зустрінеться з FC AppsFlyer.

Пресслужба R-Cup