Підсумки 7-го ігрового тижня R-Cup Winter 2024, ​Підсумки 7-го ігрового тижня., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

31 січня

Підсумки 7-го ігрового тижня R-Cup Winter 2024

31 січня

Підсумки 7-го ігрового тижня R-Cup Winter 2024

Вища ліга

FC Meest TEAM 1 – 8 AUTOENERGY

Услід за успіхом над «матрацниками» AUTOENERGY додав до своєї скарбнички 3 очки в матчі вже не з конкурентом, а з представником нижньої частини таблиці. AUTOENERGY досяг упевненої звитяги над FC Meest TEAM і залишився активним у прагненні очолити турнірне становище. Артем Вербенко й Дмитро Любименко зробили по хет-трику з голів й асистів відповідно. Звичні для себе цього сезону 3 результативні дії оформив Ренат Мірошніков.

FC Inter Kyiv 7 – 5 Royal Credit

FC Inter Kyiv у шаленому матчі обіграв Royal Credit, вийшовши вперед за кількістю звитяг в очних матчах. Тепер в очних зустрічах рахунок 2:1 на користь підопічних Олександра Андрєєва, та куди важливіше було приправити свій старт у розіграші першими повноцінними трьома очками. Royal Credit ішов на переможній серії, й звітний тур мав би тільки продовжити її. Проте до середини першого тайму вже поступався 0:2. Третій гол від номінальних господарів ішов слідом. Олег Єгоров заклав перші цеглини підсумкового успіху FC Inter Kyiv, оформивши дубль. Сильний перший тайм своїми голами також підсолодили Микола Іванов й Артем Більце. Микола ще розігравався. В другому таймі вже оформив хет-трик. Royal Credit у другій половині відіграв різницю, з якою поступався після 50% ігрового часу, проте пропустив двічі.

GC SLAVSANT 2 – 5 ФК Фокус

Дуже напружені хвилини між собою видавали GC SLAVSANT і ФК Фокус, в однаковій мірі висловлюючи намір змагатися за 3 очки, яких так бракувало обом командам у минулих турах. ФК Фокус, долаючи опір суперника, забив перший гол і потім другий, після якого, здалося, стане трохи легше. «Барбери» не виключилися, відіграли 1 м’яч, однак із середини другого тайму прийшов час Сергія Гибала з ФК Фокус. Після голів партнерів Гибало оформив переможний хет-трик із передач Станіслава Морозова.

FC Fenix 0 – 0 ATL

FC Fenix і ATL розписали нульову нічию з високим рівнем напруги по ходу ігрових хвилин. Номінальні господарі розпочали з польовим гравцем у воротах і однією заміною, тому першочергово мали встояти на тлі ATL, який шукав би 3 очки, а з ними й шлях у «великий топ» Вищої ліги. Дочекавшись ще кількох гравців, FC Fenix перейшов у більш активний режим, однак цій зустрічі судилося завершитися внічию. Вхід у «великий топ» ATL переніс на наступний тур, а FC Fenix втримався серед команд, що претендують на лідерство.

MLP Co 3 – 1 Если Шо

MLP Co переключав передачі в матчі з Если Шо, шукав оптимальний ритм. Номінальні господарі майже тайм вбирали енергію поля, що потім у прискореному режимі забити свої голи, дійти до другої поспіль звитяги. Переможний дубль звітного туру забив Денис Митник. Перед цим матчем у минулих трьох зустрічах більше однієї результативної дії не робив. Митник повернувся в сезон.

FC LONTANO 2 – 1 Duzain-Fasad

Duzain-Fasad перед грою з FC LONTANO майже не мав шансів на здобуття очок, однак команда в якості номінального гостя укріпилася на своїй половині й чекала шансу. FC LONTANO зіштовхнувся з труднощами, що були пов’язані з набуттям рахунку на табло на свою користь. Всередині першого тайму голкіпер FC LONTANO Сергій Бутко отримав пряму червону картку, що ускладнило завдання номінальним господарям не на кілька хвилин, а на відрізок, довжиною в тайм. «Дизайнери» непогано стояли на своєму й на своїй. Лише всередині другої половини в зустрічі було забито перший м’яч. FC LONTANO повів після голу Олександра Карбули. Невдовзі Сергій Макаренко подвоїв перевагу. «Дизайнири» повернули інтригу наприкінці. Остаточний рахунок на табло встановив Микола Щесюк.

Friends Team 2 – 5 AFC Atletico Kyiv

В центральному матчі туру й одному з таких у межах першої половини сезону в Вищій лізі AFC Atletico Kyiv обіграв Friends Team. «Френди» вперше поступилися, та не розчаровуються, а дивляться на турнірну дистанцію, готуючись на ній показати свою перевагу. Та AFC Atletico Kyiv готувався до очної гри й зробив реальним один із варіантів, що проговорювався перед грою. «Матрацники» дійсно черпали енергію Земного ядра й заряджалися від зірковості суперника. Обидві команди не могли розраховувати на кількох гравців. «Френдс» грав без Володимира Кульматицького й Сергія Чеберяка, AFC Atletico Kyiv не розраховував на Олександра Кульшу в полі, а також Олега Бондарчука, Богдана Корольчука тощо. «Матрацники» повели на 7-ій хв після голу Івана Гусака. Ще за 3 хв Ігор Степанюк подвоїв перевагу. Та на перерву Friends Team пішов із впевненістю, що буде шанс повернутися, бо на 18-ій хв Віталій Нестерук влучив у дальній нижній кут. Але Владислав Лясота влучив у ближній верхній кут, а Вадим Щирба забив із власної половини всередині другого тайму, й рахунок став 4:1. Нестерук оформив дубль, відіграв 1 м’яч. На це відповів голкіпер Сергій Гуць, забивши зі своєї штрафної зони. AFC Atletico Kyiv став одноосібним лідером таблиці.  

Перша ліга

PERUN 3 – 3 FC Profi

PERUN першим цього сезону відібрав очки в FC Profi й чи могли номінальні господарі залишити суперника без залікових балів – давайте подивимося. Перший тайм FC Profi провів у предметній конкуренції, яку пропонував PERUN, завдяки дублю Антона Доманського. PERUN взяв на себе лідертсво вже в другій половині. Команда його успішно втримувала, поки за хвилину до завершення FC Profi не відігрався зусиллями Володимира Красовського. На заключних секундах Красовський міг принести команді 3 очки, та не влучив у ворота. В складі PERUN дубль оформив Андрій Наумов.

Альфа 2 – 5 Благора Інвест

Благора Інвест із середини таблиці передав сигнал, що позбуватиметься статусу середняка, виринатиме на поверхню. Обігравши Альфа, Благора Інвест перервав серію без звитяг, що тривала 2 матчі. Для Альфа – це був важливий матч, але команда поступилася, навіявши туману на свої подальші перспективи в конкуренції за найвищі місця. В складі Благора Інвест 3 результативні дії оформив Роман Яроменко.

SC Favorit 4 – 3 FC Legendary Amateurs

SC Favorit вдруге поспіль обіграв FC Legendary Amateurs. У другому сезоні поспіль ці команди зустрічалися між собою. Звітного туру грали, будучи серед лідерів дивізіону, в який нещодавно піднялися. На відміну від минулої зустрічі, в звітній «аматорс» дав куди більше конкуренції, й гра не йшла в одні ворота. До 5-ої хв SC Favorit створив подвійну перевагу, й Вадим Бурляй не забив пенальті. Та до середини першого тайму в складі FC Legendary Amateurs Владислав Навроцький оформив дубль і привів команду до камбеку. До перерви суперник відзначився втретє. Наприкінці зустрічі вже Бурляй зробив дубль. За його ж участі трапився момент наприкінці, після якого команди цілком могли розділити залікові бали. Сергій Покорук зробив рахунок 4:3, а згодом із другої спроби прочитав Бурляя, обікрав його і ледь не зрівняв. Голкіпер Антон Старанчук підстрахував, і рахунок залишився незмінним.

PIN-UP 2 – 1 FC MAXIMUS

PIN-UP поступився в першому своєму матчі в новому календарному році й звітного туру вийшов на поле, щоб амбіції вже прикріпити результатом. FC MAXIMUS мав на трибунах вболівальниць і грав для них. На 12-ій хв номінальні господарі повели після голу Родіона Українця. FC MAXIMUS зробив традицією цього сезону пізній гол у своєму виконанні й кінцеву нічию. Кінцівка пішла за таким сценарієм. За хвилину до завершення Владислав Ткаченко зрівняв, однак PIN-UP у наступні секунди вмістив свій другий м’яч, який забив Всеволод Сидоренко.

UID 2 – 1 Сталь

UID набирає майже максимум у останніх трьох зустрічах, однак при цьому не покидає нижньої частини таблиці. Така ж серія в наступних турах великою мірою вже може щось змінити, а поки говоримо про те, що звітного туру UID обіграв Сталь. Гол+пас капітана Андрія Максюти привели номінальних господарів до успіху. На 38-ій хв Максюта зробив перевагу міцнішою своїм голом. Голкіпер Сталь Дмитро Бондарь відіграв 1 м’яч, та кінцеві 3 очки цього разу за UID.

Tech United 6 – 0 Developex

Tech United міцнішає на очах, самостверджується, як топ Першої ліги і матч із Developex, як найкраще тому підтвердження. Впевнений і «сухий» результат на користь «технарів», які в таблиці не зупиняються й вже ділять перше-друге місця. Звітного туру в складі Tech United дубль оформив Єгор Степаненко.

OnlyFans Team 2 – 1 Inter Cars Ukraine

OnlyFans Team ішов рівно, але з малою кількістю звитяг. Звітного туру зумів їх дещо примножити, обігравши Inter Cars Ukraine. В другій половині сезону OnlyFans Team шукатиме собі місця в верхній половині таблиці. Там, ніби, місця зайняті, та когось посунути наступними успіхами реально. В грі з учасником із низів турнірного становища Inter Cars Ukraine в складі номінальних господарів гол+пас зробив Роман Чумаченко.

Друга ліга

AFC Footballers 3 – 3 NOOSPHERE KYIV

Звитяга й звітного туру оминула AFC Footballers. В грі з NOOSPHERE KYIV «футбольори» забили першими. Вадим Базаров вивів їх у лідери на 2-ій хв. Наприкінці першої половини Володимир Войсович зрівняв рахунок, а зі стартом другої половини й наприкінці зустрічі номінальні гості створили власну перевагу, розвинули її. Андрій Малюта забив після ривка лівим флангом. Гол Малюти виглядав, як переможний, однак, заграючи 5-го польового, «футбольори» закамбечили. Сергій Воскресенський віддав асисти на всі 3 голи AFC Footballers.

FC BILUX 3 – 4 FC Goldmine

Хтось із гравців FC Goldmine після завершення гри з FC BILUX забіг у роздягальню з радісними «Хлопці, ми втретє в сезоні виграли з рахунком 4:3». В грі з FC BILUX номінальні гості камбечили з 1:2. Дмитро Рибалко й Валентин Осколок набрали по 3 результативні дії, привели до камбеку, а згодом і до різниці в +1 м’яч. Четвертий гол FC Goldmine провів Сергій Аністратенко на 40-ій хв, чим забезпечив 3 очки. Олександр Шестерньов встиг скоротити різницю, вразивши верхній кут.

FC BEER WAY 2 – 8 FC Leaders

Підсумкова звитяга FC Leaders виглядає як впевнена, та до перерви FC BEER WAY пропонував супернику мчати навздогін, двічі виходячи вперед. FC Leaders відігравався, а друга половина від номінальних гостей, як один великий крок до трьох очок. Олександр Пивовар і Анатолій Веремчук зробили по 3 результативні дії, гол+пас в активі голкіпера FC Leaders Вадима Полякова.

Харків 1654 5 – 5 SOROKI TEAM

Харків 1654 у останніх двох турах постає як камбечна команда, проте й як колектив, що не виграє двічі поспіль. Харків’яни двічі поспіль вражають камбеками. В матчі з SOROKI TEAM робили це взагалі 2 рази. Обидва рази «сороки», виходячи вперед, переконували, що ось уже й недосяжні для суперника. SOROKI TEAM лідирував 5:3 на 36-ій хв. Голи, що принесли харків’янам одне очко, забили Руслан Бабак і Антон Хлобистін. У складі «сорок» гол і 2 асисти оформив Антон Космачевський.

ЧА-ЧА-РАЗ 3 – 1 Nunu-KyivGastroBar

Тепер розуміємо, що 4 матчі без звитяг у сезоні – не безуспішна серія ЧА-ЧА-РАЗ, а вивірена «багатоходівка», щоб підібрати знайомого суперника для перших трьох очок. Замість крапки додайте смайл і зрозумієте посил. ЧА-ЧА-РАЗ вийти вперед допоміг автогол суперника в першому таймі. Микола Ємельянов зрівняв рахунок, однак останнє слово було за ЧА-ЧА-РАЗ. Голи Олексія Топала й Дмитра Хмелюка принесли 3 очки.

ФК Акули 1 – 1 Крила Донбасу

ФК Акули змагається за топ, а Крила Донбасу в ньому перебувають, й звітного туру ці команди грали між собою. Задовольнилися нічиєю, від якої турнірне положення обох нагорі таблиці не стало якимось критичним. У наступних турах боротьба продовжиться. Всередині сезону мати статус претендента є непоганим досягненням. Крила Донбасу вище в таблиці, та заліковий бал виборювали вони. Олександр Пузік зрівняв рахунок наприкінці після голу «акул», який забив Віталій Сірченко.

FC AppsFlyer 5 – 2 FC Rabona

У центральному матчі туру між лідером FC AppsFlyer і претендентом на перше місце FC Rabona сильнішим виявився колектив, який підходив до матчу, обіймаючи першу сходинку. FC Rabona розумів важливість зустрічі, перспективу вийти на перше місце. Костянтин Василенко навіть відкрив рахунок на 1-ій хв, та в FC AppsFlyer все було настільки під контролем, що догравали номінальні господарі за повної своєї переваги. FC Rabona багато фолив, збільшуючи ймовірність взяття власних воріт. Лише голкіпер Сергій Кукіль разом із фанатами рахує кількість забитих дабл-пенальті гравцями FC AppsFlyer у його ворота за кілька матчів. Відігравшись із 0:1, FC AppsFlyer досяг зручних 5:1 на табло. По 3 результативні дії зробили Юрій Малєй і Денис Старченко.

Третя ліга

Буревій 0 – 2 AppStudio

AppStudio оступився позаминулого туру, та лідирувати двом іншим конкурентам простіше не буде, бо звітного туру AppStudio виграв. Обіграв Буревій, який перед матчем від лідерів відставав лише на 2 очки. Максимальний результат у цій зустрічі номінальним гостям приніс Іван Петренко. В першому таймі поцілив зі штрафного, а на 29-ій хв асистував Андрію Володьку.

Unknown Sporting 2 – 0 Denon

Unknown Sporting розвинув свою серію до двох звитяг поспіль, обігравши Denon. Тепер US у таблиці випереджає цього суперника й вважається першим претендентом на вхід у верхню частину турнірного становища. Перспективи залишаються скромними, та хтозна як вийде, якщо US продовжить вигравати. Юрій Пророченко звітного туру оформив гол+пас.

NoName 4 – 1 FC Vauriens

NoName перервав серіб з двох нічиєї поспіль трьома набраними очками в матчі з учасником із нижньої частини таблиці FC Vauriens. Номінальні господарі могли покластися на клас лідерів і на те, що вони реалізують достатню кількість моментів. Сергій та Олександр Нехаєнки оформили по 3 результативні дії.

Old Friends 0 – 1 FC SICH Kyiv

Old Friends тримав рахунком невідкритим до кінцівки матчу, як і позаминулого туру. Якщо тоді команда набрала заліковий бал, то звітного туру суперник дотиснув, забивши вирішальний гол у кінцівці. Максим Чмут приніс потрібну звитягу для FC SICH Kyiv. У таблиці колектив піднявся на шосту сходинку.

Дружба 7 – 6 ФК Легіон

Ідеальний матч для вболівальників подарували Дружба й ФК Легіон. «Легіонери» після матчу зупинилися на ігрових деталях, висловлюючись, що самі віддали супернику гру. В ній побачили безліч поворотів. ФК Легіон лідирував 3:0 всередині першого тайму, проте не оговтався після камбеку Дружби. Зі стартом другого тайму Дружба вже повела, навіть збільшила перевагу до двох голів, аж тут номінальні гості організували свій камбек і лідерство 6:5. Більш шалений розвиток важко вигадати, та він трапився після того як Дружба зробила рахунок нічийним і забила всьоме. Виграла 7:6 і в складі Дружба 5+2 за системою гол+пас оформив Євгеній Ільчпенко. В складі «легіонерів» тричі забив Кирило Лук’янченко.

Нове Життя 2 – 4 Райффайзен Банк

Райффайзен Банк залишив незмінною картиною з трьома лідерами таблиці. До наступного туру Третя ліга матиме незмінно трьох лідерів, бо Райффайзен Банк виграв у Нове Життя й приєднався до конкурентів. Олександр Криворучко в складі номінальних гостей оформив 3 результативні дії в другому матчі поспіль. Колектив має ще одного лідера, який вестиме до нагород.

НІКОС 3 – 8 ФК Гора

ФК Гора обіграв НІКОС із п’ятьма результативними діями від Віталія Оліщука й Андрія Хоменюка. За рахунку 0:3, зі стартом другого тайму номінальні господарі забили вперше й тут же почали отримувати більше настанов від тренера в ході тайм-ауту. Провели свій другий гол, але перед цим пропустили вчетверте. З середини другої половини ФК Гора почав розвивати перевагу.  

Пресслужба R-Cup