Анонс 7-го ігрового тижня R-Cup Winter 2024, ​Анонс 7-го ігрового тижня., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

26 січня

Анонс 7-го ігрового тижня R-Cup Winter 2024

26 січня

Анонс 7-го ігрового тижня R-Cup Winter 2024

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Вища Ліга" #1043496]

Таблиця

FC Meest TEAM – AUTOENERGY

Суперниками FC Meest TEAM у першій половині розіграшу майже щотуру стають можливі претенденти на топ Вищої ліги, й поки «містяни» задовольняються трьома набраними очками. Збір команди від гри до гри не назвеш стабільним, тому в таких зустрічах колективу важко виглядати конкурентоздатним. Так же важко спрогнозувати – чи підійдуть «містяни» в своєму кращому вигляді до гри цього туру. AUTOENERGY здобув важливу, потрібну звитягу над «матрацниками» й готовий додати до своєї скарбнички чергові 3 очки. Звітного туру – в матчі з суперником, який перебуває в протилежній частині таблиці.

FC Inter Kyiv – Royal Credit

FC Inter Kyiv і Royal Credit зійдуться між собою також і в Вищій лізі. Протистояння, яке привертає до себе увагу в кожному з останніх трьох розіграшів, зацікавлює інтригою й особливою налаштованістю обох учасників. Так буде й звітного туру. FC Inter Kyiv провів наразі на 2 матчі менше, має лише одне очко. Royal Credit після п’яти зустрічей здобув 7 залікових балів і непогано себе почуває. В Другій лізі FC Inter Kyiv був сильнішим у цій парі, тоді як у Першій лізі минулого сезону Royal Credit уязв реванш.

GC SLAVSANT – ФК Фокус

GC SLAVSANT тримає рівень міцного горішка для тих учасників, що змагаються за топ таблиці й колективу, який може бути фаворитом у іграх із представниками нижньої частини турнірного становища. Та є ще команди такі ж, як GC SLAVSANT, які віддаються, боряться, даруючи не тільки видовище, а й настрій, що змушує чекати наступних матчів. Тут мова також іде про ФК Фокус. Від суперника по звітному туру «фокусники» відстають одне на очко. Вони готові ще раз перетворити поле в сцену для атмосферного виступу. Лише цього разу з твердою переконаністю в тому, що серію з двох нічиїх до снаги перервати, здобути максимальний результат.

FC Fenix – ATL

FC Fenix лише одного разу оступився, зігравши внічию, й вже потрібно конче вигравати, щоб не просто спробувати повернутися на першу сходинку, а ще й втриматися на проміжній третій, на яку наразі з легкістю можна нарахувати чотирьох претендентів. Завдяки своїй безпрограшній трьохматчевій серії до таких колективів потрапив ATL. Він все ще надолужує втрачене, й матч проти учасника з топ-3 є тим, що необхідно ATL – шанс обіграти можливого конкурента, довести справу до трьох очок після нічиєї з FC LONTANO, бо осад того, що не добрали залікових балів у тій зустрічі, в синьо-білих точно залишився.

MLP Co – Если Шо

MLP Co знаходиться між трійкою лідерів і широким списком учасників, які змагаються, щоб туди потрапити. Наразі підопічні Олександра Уса так би мовити очолюють список із таких команд. Додамо сюди те, конкуренти, що склали пару вище, проводитимуть важкий очний матч і те, що лідери таблиці також зійдуться між собою й на виході отримаємо ідеальний шанс для MLP Co зачепитися вже зараз за проміжний топ-3. Суперником стане Если Шо, який минулого сезону цьому супернику поступився 0:2.

FC LONTANO – Duzain-Fasad

Всі матчі, які грає FC LONTANO зі стартом поточного розіграшу підходять під опис «ледве можливо було стримати суперника в його прагненні відібрати очки». Кілька разів FC LONTANO перебував на межі, та зібрав очки й має платформу для нового старту, який може відбутися вже звітного туру. Старт, після якого успіх не змінюватиметься втратами залікових балів, а вестиме до звершень у Вищій лізі. Кожен суперник, цього туру Duzain-Fasad, перед матчем забирає собі певний відсоток, значний чи навпаки, відсоток, що вміщує в себе долу успіху, проте в таблиці «дизайнери» йдуть останніми.

Friends Team – AFC Atletico Kyiv

Friends Team своїм ідеальним стартом, спокійними й впевненими звитягами в кожному з минулих турів створює куди більший інтерес до очної зустрічі з AFC Atletico Kyiv, ніж просто центральна гра туру між претендентами на топ. Friends Team збирається на кожного суперника, що підтверджує найвищі амбіції. Збір навіть таких зіркових команд є дуже важливим фактором у боротьбі за перше місце, й минулий сезон це довів. За екраном гаджету президент Володимир Костюченко задоволено споглядає за новим сходженням «френдів» і радо приймає вітання від гравців. AFC Atletico Kyiv, як завжди, в хороших результатах топ-суперника вбачає невичерпне джерело мотивації. Таке враження, що «матрацники» живляться енергію Земного ядра. Вони вміють одержувати гучні звитяги, що важливо перед матчем із «френдами». Одному з найсильніших учасників в історії змагання SALUTEM AFC Atletico Kyiv не так давно завдав найбільшої поразки в чемпіонаті. За минулий тур без набраних очок звітного «матрацники» теж відіграватимуться, а на кону – шанс одноосібно очолити таблицю.  

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Перша Ліга" #1043497]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC Profi
2 FC Legendary Amateurs
3 Tech United
4 SC Favorit
5 PERUN
6 PIN-UP
7 Альфа
8 LEFT COAST
9 OnlyFans Team
10 Благора Інвест
11 Сталь
12 Inter Cars Ukraine
13 UID
14 FC MAXIMUS
15 Developex

PERUN – FC Profi

Перша пара команд звітного туру в Першій лізі представить один із двох центральних матчів. Активний і бажаючий зайняти місце серед лідерів турнірного становища претендент PERUN виступатиме проти наразі першої команди таблиці FC Profi, який дійшов до проміжного лідерства завдяки п’яти звитягам поспіль і чекає на одне з найважчих випробувань.

Альфа – Благора Інвест

Невдача минулого туру в грі з «технарями» посунула Альфа нижче в списку можливих претендентів. Якщо момент четвертої звитяги в сезоні й звітного туру пройде повз команду – вона осяде біля середняків і проходитиме штрафне коло. Наразі прямий шлях ще відкритий. Благора Інвест зазнав чотирьох поразок в останніх п’яти зустрічах у матчах із командами, які з більшою чи меншою активністю набирають очки й прагнуть у топ. Перерве звітного туру Благора Інвест серію з поразок учасникам, що йдуть вище?

SC Favorit – FC Legendary Amateurs

Гра між четвертою й другою командами таблиці примірить на себе статус другої центральної в турі й точно відповідатиме очікуванням. SC Favorit досягає результатів, які переконують у тому, що вхід команди до списку лідерів не за горами. FC Legendary Amateurs випереджає цього конкурента на 2 очки. «Аматорс» наразі вразливий до втрат залікових балів. Колектив ще не поступався, та й чергової нічиєї звітного туру достатньо, щоб опуститися нижче в турнірному становищі.

PIN-UP – FC MAXIMUS

Тривала пауза десь відбилася на ігровому тонусі PIN-UP. Минулого туру він зазнав необов’язкової втрати очок у матчі зі Сталь, яка без штатного голкіпера провела «сухий» матч, додавши PIN-UP труднощів у прагненні наздогнати лідерів. Труднощі полягають у тому, що наразі команда відстає від топ-3 на 4 залікові бали. Щоб на найближчі тури не забути про амбіції, пов’язані з топ-3, треба обіграти FC MAXIMUS, який минулого туру поступився втретє поспіль і йде передостаннім.

UID – Сталь

Успіх у матчі з PERUN для UID, як нова сторінка турнірної дистанції, сторінка, наче й відкрита звитягою, та насправді «будівельники» цю сторінку тільки привідкрили. Поки не підібрали заголовок новій главі, а звітного туру зустрінуться з новою Сталь, командою, яка перервала серію з чотирьох поразок, провела 2 «сухі» матчі й налаштувалася на свої треті поспіль 3 очки.

Tech United – Developex

Tech United є командою, зрощеною Першою лігою. «Технарі» знають про рівний склад учасників цього дивізіону й про високу ймовірність апсетів, бо самі в минулих чемпіонатах, як андердоги відбирали очки в топів. Тому звітного туру остання проміжна сходинка в таблиці Developex не відносить Tech United до ролі явного фаворита. «Технарі» високо піднялися в турнірному становищі, та звітного туру 3 очки доведеться виборювати в важкій боротьбі.

OnlyFans Team – Inter Cars Ukraine

OnlyFans Team пропускає вперед нових учасників, а сам рахує нічиї й не дораховується залікових балів. Можливо, це зміниться після матчу з Inter Cars Ukraine, для якого турнірна дистанція складається таким чином, що в черговому розіграші доводиться змагатися за право залишитися в цьому дивізіоні.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Друга Ліга" #1043498]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC AppsFlyer
2 FC Rabona
3 Крила Донбасу
4 Nunu-KyivGastroBar
5 ФК Акули
6 FC Goldmine
7 SOROKI TEAM
8 FC BEER WAY
9 FC BILUX
10 Харків 1654
11 AFC Footballers
12 Славутич
13 FC Leaders
14 NOOSPHERE KYIV
15 ЧА-ЧА-РАЗ

AFC Footballers – NOOSPHERE KYIV

Одного разу в сезоні AFC Footballers повертався після невдачі, та очікування третьої звитяги поспіль привело до невдачі минулого туру. Звітного команда зіграє з одним із аутсайдерів таблиці NOOSPHERE KYIV, який серед турнірних перипетій шукає свого місця в Другій лізі. Поки таким проміжним є передостаннє.  

FC BILUX – FC Goldmine

Ряд учасників всередині таблиці має по 7 очок. FC BILUX серед них і виділяється тим, що має безпрограшну трьохматчеву серію. Звітного туру до снаги продовжити успішну ходу, хоча попереду дуже серйозний суперник FC Goldmine, який про середину турнірного становища навіть не думає, заглядаючи лише в топ.

FC BEER WAY – FC Leaders

Матч представника середини таблиці FC BEER WAY і нижньої частини турнірного положення FC Leaders підніме на поверхню сильні сторони, які в наступних турах можуть допомогти якісь із команд покращити своє положення. І FC BEER WAY, і FC Leaders здатні претендувати на вищі сходинки в порівнянні з тими, на яких перебувають наразі, та куди не поглянь – всюди конкуренти, які нічим не поступаються й мають більше очок.

Харків 1654 – SOROKI TEAM

Харків 1654, заряджений своїм камбеком минулого туру, вийде на матч із SOROKI TEAM, який справляється зі своїми невдачами й здобуває максимум у двох турах поспіль. «Сороки» йдуть на непоганій серії. В змаганні харків’янам не поступалися, зігравши з ними двічі.

ЧА-ЧА-РАЗ – Nunu-KyivGastroBar

ЧА-ЧА-РАЗ з огляду на таблиці, результати минулих турів відкладатиме набуття перших очок на наступний матч. До цієї думки можна схилитися, бо ЧА-ЧА-РАЗ іде останнім і забиває менше голу за гру. Команда не в кращому положенні, та коли прогнозуватимете, що Nunu-KyivGastroBar є фаворитом, то погляньте на минулі результати матчів цих команд. Nunu-KyivGastroBar одного разу виграв, зустрівши сильний опір, а в другій зустрічі поступився, будучи одним із фаворитів Третьої ліги, в межах якої грали. Тому для ЧА-ЧА-РАЗ звітний тур буде особливим – і залікові бали потрібні, і суперник знайомий.  

ФК Акули – Крила Донбасу

ФК Акули кілька турів тому підбирався до топ-3 й зараз теж команда десь поруч, однак кожен із двох конкурентів, із якими «акули» ділять четверте-шосте місця, готовий довести свою перевагу, в тому числі, в очній зустрічі. Щоб рушити вперед, ФК Акули потрібен успіх у грі з суперником, який має ще краще положення. Учасник із топ-3 Крила Донбасу почергово вигравав, поступався, набирав одне очко за матч у останніх турах. Можна й повернутися вже до серії, з якої команда розпочинала.  

FC AppsFlyer – FC Rabona

FC AppsFlyer тримається першої сходинки. Команда майже завершила приготування до переходу в режим «турбо», коли навіть конкуренти бачитимуть лише п’яти лідера таблиці. Завадити планам стати для початку чемпіоном першої частини чемпіонату готується FC Rabona, який складе пару FC AppsFlyer у центральному матчі туру Другої ліги. FC Rabona є одним із небагатьох колективів, який може перервати ідеальну ходу FC AppsFlyer.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Третя Ліга" #1043499]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 NoName
2 AppStudio
3 Райффайзен Банк
4 Nexus
5 Буревій
6 Дружба
7 Denon
8 FC SICH Kyiv
9 ФК Легіон
10 Нове Життя
11 Unknown Sporting
12 FC Vauriens
13 НИКОС - 4
14 ФК "Гора"
15 Old Friends

Буревій – AppStudio

Буревій і AppStudio забезпечать один із найбільших рівнів інтриги. Обидві команди перебувають високо в таблиці. Буревій виглядає серйозним конкурентом, хоч і поки колектив іде п’ятим. Відстань до трьох лідерів лише 2 очки, а AppStudio є одним із лідируючих учасників. Минулого туру вперше поступився, та зовсім скоро збирається повернутися на першу сходинку.

Unknown Sporting – Denon

Unknown Sporting зробив найбільший апсет минулого туру й команді знову кортить показати більше, якось цей успіх розвинути. Зіграє з Denon, який навпаки – в минулому турі успіху не знайшов й не дорахувався залікових балів. Поступився Denon у сезоні тільки раз, його важко обіграти, як і важко самому колективу перервати серію з двох нічиїх.

NoName – FC Vauriens

Другий із трьох лідерів таблиці NoName минулого туру втратив можливість стати одноосібним лідером. Жоден із наразі лідируючих колективів остаточно свої амбіції на перше місце ще не закріпив. FC Vauriens поступився тричі поспіль, лише минулого туру будучи близьким до того, аби набрати залікові бали.

Old Friends – FC SICH Kyiv

Old Friends почав своє становлення незручного суперника, об якого може спіткнутися будь-який учасник. Топам команда нав’язувала боротьбу, а в сьомого колективу з таблиці минулого туру відібрала очки. Такий Old Friends буде непросто обіграти FC SICH Kyiv, який сам не виграє в чотирьох матчах поспіль.

Дружба – ФК Легіон

Шоста в таблиці Дружба зіграє з ФК Легіон, який почав рухатися в бік верхньої частини таблиці, та минулого туру не дав потрібної конкуренції Буревій. «Легіонери» зупинилися на дев’ятій сходинці з сімома очками після шести матчів. Дружба, зігравши 5 зустрічей, випереджає на 2 залікові бали.

Нове Життя – Райффайзен Банк

Нове Життя, набравши 7 очок із дев’яти, розвинув трьохматчеву безпрограшну серію. Якщо минулі суперники були сусідами по таблиці, то звітного туру грати з Райффайзен Банк, 3 звитяги поспіль якого дозволили зайняти місце серед лідерів. Та чіплятися за результат Нове Життя може. Чи залишиться серед лідерів Райффайзен Банк мінімум на ще 1 тур?

НІКОС – ФК Гора  

НІКОС і ФК Гора ділять місця в нижній частині таблиці. НІКОС віддав цей сезон. Сподівалися на повернення амбіцій після кількох турів, коли щось могло змінитися, та цього не сталося. В НІКОС тих же 5 очок, на яких зупинився 2 тури тому. ФК Гора іде слідом, передостаннім.

Пресслужба R-Cup