Анонс матчу між FC Donbass – SALUTEM в рамках супер кубку R-Cup 2022, FC Donbass i SALUTEM зіграють між собою в головному матчі року. Анонсуємо супер фінал супер кубку. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

15.12.2022

Анонс матчу між FC Donbass – SALUTEM в рамках супер кубку R-Cup 2022

15.12.2022

Анонс матчу між FC Donbass – SALUTEM в рамках супер кубку R-Cup 2022

FC Donbass i SALUTEM здобули перші місця в Platinum і Gold Divisions в минулому чемпіонаті. Очна гра між цими командами є найочікуванішою для кожного учасника й вболівальника.

FC Donbass зайняв перше місце в найвищому дивізіоні, маючи 15 очок різниці від найближчого переслідувача в турнірній таблиці. Команда Андрія Клочка програла тільки одного разу. PERUN знайшов рецепт і виграв 6:5. Загальні враження від виступів FC Donbass цілком передбачувані, але це лише підтверджує високий рівень гри Сергія Степаненка, Дмитра Бровка, Євгенія Яблонька тощо.

Гравці команди також стали одноосібними лідерами в усіх статистичних показниках: Степаненко, Ардашніков і Яблонько зайняли топ-3 кращих бомбардирів Platinum, а в топ-10 асистентів перебуває 6 представників FC Donbass. До того ж, і голкіпер Віталій Дєнюжкін став кращим воротарем найвищого дивізіону з величезним відривом. Статистика, як завжди, найбільш красномовна річ.

SALUTEM. Команда, що «опрекраснює» R-Cup. Команда, що перетворює гру в видовище. Команда, що обіграє FC Donbass? Даруйте, ні, не будемо стверджувати, а от підігріти інтерес до матчу слівцем можемо. А, з іншого боку, кому в R-Cup, якщо не SALUTEM, обігрувати FC Donbass?

Рівень Екстра ліги в складі харків’ян тримає «екстра-Віктор», а також «біста-Олексій» і «біста-Станіслав». Скільки ж витончених комбінацій ці троє подарували нам у Gold. До речі, Developex може пишатися тим, що обіграв SALUTEM у дивізіоні 4:3. Після тієї гри команда Євгена Шульги знайшла «ключ», який подарував натхнення й навіть став «скрипковим».

Фантастичні лідери харків’яни мають таку ж статистику: Віктор Федосюк забив найбільше серед інших страйкерів в усіх дивізіонах. Федосюк, а також Олексій Проскурін і Станіслав Жеріков розділили між собою топ-3 кращих асистентів Gold.

Станіслав Савченко, В’ячеслав Шамлі тощо органічно доповнюють лідерів команди. Весь колектив укотре стане одним цілим в матчі за ще один трофей.

18 грудня, неділя

12:00

Фінал супер кубку R-Cup 2022

FC Donbass – SALUTEM

Приєднуйся до гри на нашому YouTube каналі REJOUA

Пресслужба R-Cup