Третє місце Вікторії в Platinum i Developex y Gold, перше місце Atletico Kyiv, фініш UID і FC Kyiv , Підсумки заключного туру R-Cup STOPTHEWAR Autumn Division, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

07.12.2022

Третє місце Вікторії в Platinum i Developex y Gold, перше місце Atletico Kyiv, фініш UID і FC Kyiv

07.12.2022

Третє місце Вікторії в Platinum i Developex y Gold, перше місце Atletico Kyiv, фініш UID і FC Kyiv

Platinum Division

Вікторія 3 – 1 MBZ

Perun 2 – 7 Вікторія

FC Donbass 5 – 3 FC Lontano

Вікторія вийшла з максимальним настроєм на обидва своїх матчі. У першому з них команда Олександра Дударя обіграла MBZ 3:1. Номінальні господарі пропустили першими після голу Басалкевича на старті другого тайму, та згодом організували камбек. Один із голів забив Джуган, а капітан Дударь оформив дубль. У наступній грі Олександр влаштує незабутній перформенс, який принесе Вікторії бронзові нагороди в найвищому дивізіоні.

І для Perun, і для Вікторії їх очна гра була вирішальною в чемпіонаті, адже обидві команди вийшли на поле, аби розіграти між собою третє місце. Perun навіть міг фінішувати другим, якщо б обіграв цього суперника. Вікторія знову пропустила першою, та 3 очки здобули ще з більшою різницею голів. Perun двічі виходив уперед, але суперник відігрався і забив втретє на 15 хв. Голкіпер Perun Щусь отримав пряму червону картку на 22 хв. Щуся замінив другий страж воріт Савченко, та номінальні гості забили кілька голів і Олександру також. Вікторія провела 4 «сухі» м’ячі в другому таймі. Олександр Дударь оформив 2+3 по гол+пас, Телятник забив двічі. За Perun голами відзначилися Рибцов і Давиденко.

FC Donbass здобув 3 очки в заключному турі й довів свою перевагу над конкурентами в найвищому дивізіоні. Команда Андрія Клочка відкрила рахунок у звітній грі і розвинула перевагу до трьох голів протягом заключних п’яти хвилин першого тайму. FC Lontano на характері кинувся відіграватися в другій половині гри і забив двічі, проте останнє слово в матчі було за FC Donbass. Номінальні господарі наприкінці гри збільшили перевагу до трьох м’ячів й стали недосяжними для FC Lontano. Ардашніков відзначився хет-триком за FC Donbass, Яблонько й Степаненко забили по голу. В складі номінальних гостей забили Гончарук, Грачов і Овчінніков. 

Gold Division

FC Liv-Comfort 0 – 5 ФК Академ ТП

Developex 6 – 2 FC Liv-Comfort

Харків 1654 4 – 6 MAXteam

FC Goldmine 11 – 8 LP-CRM

Duzain-Fasad 5 – 4 Hell Energy

FC Profi 0 – 4 FC Yuzhbor

Developex обіграв FC Liv-Comfort з необхідною різницею й фінішував третім. Хоча «будівельники» нав’язали боротьбу й забили по голу в кожному з таймів, тому легкими для Developex 3 очки в звітній грі не назвеш. Команда Євгена Шульги виграла перший і другий тайм із проміжним рахунком 3:1. Зрештою, Стрельченко оформив 1+4 по гол+пас, Чайка відзначився хет-триком, а Ус оформив дубль. За FC Liv-Comfort забили Абинякін і Козир.

Харків 1654 намагався конкурувати з MAXteam, та клас і досвід команди Олександра Мельниченка переважив. MAXteam виграв у кожному з таймів із рахунком 3:2. Осташевський оформив 1+2 по гол+пас, Глуцький і Жерносек оформили по дублю. У складі харків’ян дубль оформив Максим Ясененко.

FC Goldmine і LP-CRM провели один із найрезультативніших матчів чемпіонату. FC Goldmine виграв із рахунком 11:8 і фінішував п’ятим. Команда Дмитра Рибалка мала перевагу в 6 голів після першому тайму. LP-CRM відіграв кілька м’ячів із цієї різниці в другому таймі, в тому числі, Трофименко оформив покер, але суперник теж був результативним у другій половині гри. У FC Goldmine відзначимо капітана Рибалка, який оформив 3+1 по гол+пас. Осколок теж оформив 4 результативні дії.

Duzain-Fasad проявив самовіддачу й вміння налаштовуватись навіть на гру, яка нічого не вирішує. Лише от «дизайнери» грали з другою командою дивізіону в заключному турі. Команда Олександра Поліщука тричі відігравалась і, зрештою, виграла. Маркітан знову зробив різницю за «дизайнерів», оформивши 2+1 по гол+пас. У складі «енергетиків» дубль оформив Дальченко, 2 асисти віддав Либа.

FC Yuzhbor взяв 3 очки в матчі з FC Profi й фінішував дев’ятим. FC Profi опинився на десятій сходинці. Мощенко оформив дубль і віддав асист у звітній грі. Андрій знову зробив різницю, голами також відзначилися Азімов і Спірочкін.

Silver Division

GC Slavsant 7 – 3 Vtoris Left Coast

FC Rabona 0 – 7 Сталь

Богдан Бедь забив 6 голів із семи GC Slavsant у матчі з Vtoris Left Coast. Бедь став кращим бомбардиром дивізіону, а команда стала володарем золотих нагород. Відзначимо також 3 асисти Ванкевича з GC Slavsant. У складі Left Coast 2 гольові передачі віддав Муртазалієв. 

Сталь обіграла FC Rabona. Котельніков забив 4 голи й видав черговий перформенс у дивізіоні. Гол і 2 асисти оформив капітан Моргушко, Данилюк віддав 3 гольові передачі. Сталь фінішувала четвертою, FC Rabona завершила чемпіонат на восьмій сходинці.

Bronze Division

Славутич 1 – 3 FC Meest Team

Славутич 2 – 3 Дружба

FC Inter Kyiv 0 – 1 Karcher-Binotel

Karcher-Binotel 2 – 5 Нове Життя

SC Favorit 6 – 6 FC Meest

FC Kyiv 0 – 6 AFC Atletico Kyiv

FC Meest 2 – 3 UID

UID 3 – 4 FC Kyiv

Славутич програв обидва матчі. Команда фінішувала дев’ятою. У грі з FC Meest Team Славутич відкрив рахунок, але пропустив 3 «сухі» м’ячі. У складі FC Meest Team 2 асисти віддав Кузьменко, по голу забили Головань і Жох.

Дружба обіграла Славутич із рахунком 3:2. Дружба могла вийти вперед усередині першого тайму, проте Сушко не реалізував пенальті. Та за кілька хвилин Березовський вивів Дружбу в лідери. Славутич відігрався зусиллями Панасюка до перерви, та пропустив вдруге на 26 хв, хоч і вдруге відігрався. Білоцерковець забив третій гол номінальних гостей на 34 хв, чим встановив остаточний рахунок на табло. 

Karcher-Binotel ставив за мету фінішувати третім. Необіхдно було вигравати обидва матчі. Перший із них, проти FC Inter Kyiv, команда Романа Чернеця виграла. Автором єдиного голу став Свірєпов, який забив на 37 хв.

Свій другий матч Karcher-Binotel програв Новому Життю. Команда Романа Чернеця забила всі свої голи в першому таймі. Суперник відповів одним м’ячем, але в другій половині гри Нове Життя зробив неочікуваний камбек. Номінальні гості забили 4 «сухі» голи, 2 із них провели на заключній хвилині матчу. Курочка з Karcher-Binotel також отримав 2 жовті картки на 40 хв. У складі Нового Життя відзначимо Магамєдова, який зробив дубль. Karcher-Binotel, програвши, фінішував четвертим.

SC Favorit i FC Meest зіграли між собою в результативну нічию. Для SC Favorit звітна гра була заключному в дивізіоні, й команда фінішувала десятою. FC Meest розвинув перевагу в 3 голи до кінця першого тайму. Зі стартом другого перевага зросла до чотирьох м’ячів, та це не завадило супернику зібратися й організувати камбек. Сергій Захарчук відзначився дублем за SC Favorit. Олександр Нехаєнко оформив покер і став кращим бомбардиром дивізіону. Відзначимо також Возного, який віддав 3 асисти. 

Свій другий матч FC Meest провів із UID. Команда Олександра Нехаєнка виграла перший тайм із перевагою в 2 голи. Капітан відкрив рахунок, а подвоїв його Сергій Нехаєнко. UID необхідний був результат, адже команда боролася за друге місце. Зрештою, колектив організував камбек у другій половині гри. Левчук і Максюта зрівняли рахунок до середини другого тайму. Автогол воротаря FC Meest Арямнова на 40 хв подарував UID 3 очки.

Будучи вже другим у дивізіоні, UID згодом грав із FC Kyiv. У першому таймі команди обмінялися голами. «Кияни» помітно були націлені на позитивний для себе результат. FC Kyiv потрібні були 3 очки, щоб здобути бронзові нагороди в дивізіоні. Рахунок був 3:3, розпочалася 40 хв матчу. Лимар забив четвертний гол номінальних гостей на заключній хвилині. Віталій оформив хет-трик у цій грі й забезпечив FC Kyiv фініш на третій сходинці.  

AFC Atletico Kyiv став чемпіоном дивізіону, обігравши FC Kyiv із рахунком 6:0. Команда Олександра Котляра забила по 3 голи в кожному з таймів. Вболівальники, дружини, діти, друзі гравців Atletico Kyiv активно підтримували колектив. Теплі емоції свідчать про це на світлинах після гри, в якій Кульша оформив 2+1 по гол+пас, Богач відзначився дублем, по голу забили Гриценко й Степанюк. Капітан FC Kyiv Скиценко отримав пряму червону картку на 30 хв.

Пресслужба R-Cup