Боротьба за друге місце Platinum, заключний тур Bronze, як величезний клондайк для шукачів інтриг , Анонс заключного туру R-Cup STOPTHEWAR Autumn Divisions., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

02.12.2022

Боротьба за друге місце Platinum, заключний тур Bronze, як величезний клондайк для шукачів інтриг

02.12.2022

Боротьба за друге місце Platinum, заключний тур Bronze, як величезний клондайк для шукачів інтриг

Platinum Division

Kapelou – MBZ

Вікторія – MBZ

FC Donbass – FC Lontano

Perun – Вікторія

Kapelou зіграє свій заключний матч у дивізіоні. Суперником стане MBZ, який ділить із командою Сергія Невгадовського останнє місце в таблиці. MBZ також проведе ще одну гру цього туру. Колектив зустрінеться з Вікторією, тож, якщо виграти обидва матчі, є перспектива обійти відразу кількох суперників.

Perun чекатиме осічки від FC Lontano, бо відстає на 2 очки й теж розраховує забрати срібні нагороди. Команда Ігоря Каплунова зіграє з Вікторією, яка теж мріє про топ-3. Мрія стане реальністю, якщо Вікторія виграє обидва матчі.

Для FC Lontano вкрай важливо здобути результат цього туру, щоб втриматися на другій сходинці. Та суперником команди Богдана Степаненка стане могутній FC Donbass, який не збирається псувати свою статистику в заключному турі. Тому чекаємо, що обидві команди гратимуть на 3 очки й подивимося, наскільки успішно FC Lontano нав’яже боротьбу чемпіону.

Gold Division

FC Liv-Comfort – ФК Академ

Developex – FC Liv-Comfort

Харків 1654 – MAXteam

FC Goldmine – LP-CRM

Duzain-Fasad – Hell Energy

FC Profi – FC Yuzhbor

FC Liv-Comfort проведе 2 матчі в заключному турі. У першій для себе грі «будівельники» зустрінуться з ФК Академ, аутсайдером дивізіону. Другий суперник FC Liv-Comfort є більш статусним у дивізіоні. Developex змагається за топ-3 і повинен вигравати цього туру з якомога більшою різницею, щоб випередити МХП і зайняти третю сходинку.

Харків 1654 зіграє з MAXteam, який перебуває в хорошій формі й може фінішувати в п’ятірці кращих. Для цього команді Олександра Мельниченка необхідно обіграти харків’ян і чекати втрати очок від обох суперників, які зосередилися вище в таблиці.

Цими суперниками є FC Goldmine й LP-CRM. В очному матчі команди вирішать, яка з них замкне п’ятірку кращих команд дивізіону. Але вище описали, за якого сценарію місце когось з представлених тут може зайняти MAXteam.

Duzain-Fasad стане міцним суперником для Hell Energy в заключному турі. «Енергетики» достроково гарантували собі друге місце дивізіону, та невгамовні «дизайнери» цього туру спробують здивувати Hell Energy.

FC Profi зустріне опір з боку FC Yuzhbor у заключному турі. Команда Сергія Хомицького випереджає FC Yuzhbor на 3 очки. Колективи знаходяться на восьмій та десятій сходинках відповідно. FC Yuzhbor хотів би стартувати в Silver наступного сезону, але й виграти у звітному турі теж неабияк хочеться, хоч і трохи «колеться», як борода Шмельова.

Silver Division

GC Slavsant – Vtoris Left Coast

FC Rabona – Сталь

Ці команди мали б зустрітися між собою в чемпіонському матчі, в заключному турі, але Vtoris Left Coast втратив чимало очок, граючи внічию, тому GC Slavsant став достроковим чемпіоном дивізіону. Перша й друга команди дивізіону зустрінуться між собою цього туру.

FC Rabona знаходиться в середині таблиці перед заключним туром. Команда Сергія Кукіля може фінішувати дещо вище, якщо обіграє Сталь. Але колектив Юрія Моргушка розраховує на те, що зуміє обійти Tech United і завершити цей сезон хоча б за крок від топ-3.

Bronze Division

Славутич – FC Meest Team

Славутич – Дружба

FC Inter Kyiv – Karcher-Binotel

Karcher-Binotel – Нове Життя

SC Favorit – FC Meest

FC Kyiv – AFC Atletico Kyiv

UID – FC Kyiv

FC Meest – UID

Славутич зробить максимум, що піднятися вище в таблиці. Для цього команда Ігоря Кузнєцова має 2 матчі. Суперниками стануть FC Meest Team і Дружба. FC Meest Team стане хорошим, рівним суперником, тоді як Дружба є одним із аутсайдерів і від неї на полі можна чекати, чого завгодно.

Karcher-Binotel теж має 2 матчі до фінішу. Команда Романа Чернеця має реальні шанси на топ-3 дивізіону. Karcher-Binotel зіграє з FC Inter Kyiv і Новим Життям. Обидва суперники є непоступливими, але, якщо поглянути, з ким гратиме основний конкурент Karcher-Binotel, то зробиш висновок, що тій команді не пощастило з календарем у заключному турі.

SC Favorit і FC Meest зіграють між собою в заключному турі, будучи сусідами по турнірній таблиці. Переможець у цій парі зможе піднятись вище, якщо виграє цю гру, а на FC Meest чекатиме ще один матч.

Дійшли до команди, про яку згадали вище, як про ту, якій не пощастило з календарем у заключному турі. FC Kyiv змагається за топ-3 і цього туру зіграє з лідером таблиці й колективом, який іде наразі другим. Команда Вадима Скиценка має виграти обидва матчі, щоб забезпечити собі фініш серед нагород.

AFC Atletico Kyiv та UID зустрінуться з «киянами», маючи власні невирішені завдання. Заключний тур у дивізіоні легко порівняти з клондайком, куди прибули шукачі пригод в пошуках дорогоцінних металів (у нашому випадку – Bronze). Від претендентів на нагороди й усіх інтриг голова йде обертом, але продовжуємо.

Додамо, що UID ще зіграє з FC Meest. Команда Андрія Максюти також чекатиме, що FC Kyiv відбере очки в AFC Atletico Kyiv. У такому випадку UID зможе розраховувати на перше місце, та й самому колективу необхідно вигравати 2 гри.

Пресслужба R-Cup