Пропозиція руки та серця від капітана МХП, дострокове чемпіонство GC Slavsant y Silver, Підсумки туру R-Cup STOPTHEWAR Autumn Divisions., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

01.12.2022

Пропозиція руки та серця від капітана МХП, дострокове чемпіонство GC Slavsant y Silver

01.12.2022

Пропозиція руки та серця від капітана МХП, дострокове чемпіонство GC Slavsant y Silver

Platinum Division

MBZ 1 – 5 FC Donbass

FC Lontano 4 – 4 Perun

Perun 0 – 3 Kapelou

IrisHotels & Vins show 1 – 5 Вікторія

FC Donbass вдесяте переміг у дивізіоні. FC Dоnbass цього туру обіграв MBZ. Капітан номінальних гостей Клочко вікрив рахунок уже на 1 хв. Голкіпер MBZ у красивій манері зрівняв за 2 хв, однак у відповідь суперник забив 4 «сухі» м’ячі: Степаненко оформив хет-трик, голом відзначився також Бровко, а Щериця, який був заявлений, як голкіпер, віддав 3 асисти.

FC Lontano закамбечив із 1:4 в грі з Perun й залишився другим. Perun вийшов уперед на 7 хв після голу Сірого. Суперник зрівняв усередині першого тайму, та Perun результативно пронісся воротами суперника ще тричі поспіль. Рахунок став 4:1 на користь Perun на 22 хв. Однак FC Lontano реорганізувався зі стартом другого тайму й організував камбек. Гончарук і Юзефович зробили рахунок зменшили розрив до мінімального, а нічию номінальним господарям приніс Каминін.    

Свій другий матч Perun грав із Kapelou. Команда Ігоря Каплунова пропустила 3 «сухі» м’ячі. Kapelou забив усі голи в другому таймі: Шмагель оформив дубль, голом теж відзначився Швець.

Вікторія впевнено обіграла IrisHotels & Vins show. Команда Олександра Дударя відкрила рахунок у першому таймі, а в другій половині гри збільшила перевагу. Iris Vins відіграв 1 гол, але на хід матчу це не вплинуло. Капітан Дударь оформив хет-трик за Вікторію, відзначимо також Джугана й Кривенка, які оформили по 2 асисти.  

Gold Division

ФК Академ 0 – 8 Developex

FC Profi 4 – 8 MAXteam

Duzain-Fasad 3 – 9 МХП

FC Liv-Comfort 0 – 9 Salutem

LP-CRM 4 – 0 FC Yuzhbor

Developex результативно обіграв ФК Академ. Найрезультативнішими були Ус і Стрельченко, які оформили по 3 результативні дії. Відзначимо також Лимара, який забив двічі, а також капітана Шульгу, який віддав 2 асисти.

MAXteam обіграв FC Profi й зберіг шанси фінішувати в топ-5. Команди швидко обмінялися голами на 7 хв. Осташевський відкрив рахунок, у складі FC Profi голом у відповідь відзначився Бойко. MAXteam увімкнув клас і до свистка на перерву забив ще 4 голи. До середини другого тайму номінальні гості збільшили перевагу до семи голів. Із 29 хв FC Profi відіграв 3 м’ячі. У складі MAXteam Осташевський оформив 3+2 по гол+пас, по 2+1 набрали Мельниченко й Олексюк. За FC Profi дубль оформив Банніков.

МХП обіграв Duzain-Fasad і залишився на третій сходинці. Команда Олексія Синящика ставила мету не просто набрати 3 очки, а зробити це в якомога результативнішій манері. Після першого тайму рахунок був 5:1 на користь МХП, а в другій половині гри номінальні гості розвинули перевагу до шести голів. Відзначимо Семенова, який зробив покер і віддав асист. За «дизайнерів» дубль оформив Жук. Гра завершувалася, та за кілька секунд до фінального свистка капітан МХП Олексій Синящик узяв тайм-аут. Олексій зробив пропозицію руки та серця своїй коханій прямо на полі, а партнери й вболівальники радо привітали Олексія та його обраницю.

Salutem провів свій заключний матч у дивізіоні. Команда із Харкова вже оформила чемпіонство в Gold і цього туру обіграла FC Liv-Comfort. Номінальні гості відкрили рахунок уже на 3 хв. Голом відзначився Федосюк, згодом він забив ще двічі. Та найрезультативнішим став Жеріков, який оформив 6 результативних дій. Проскурін набрав 5 балів результативності, 1 гол також забив Семенов.

LP-CRM стабілізував свої результати в останніх турах. Команда Олександра Луценка цього туру виграла вчетверте поспіль. FC Yuzhbor не забив жодного голу в ворота номінальних господарів. У складі LP-CRM по гол+пас оформили Вербенко й Луценко. Авторами забитих м’ячів також стали Касянчук і Пахомов.

Silver Division

Liders 5 – 1 AFC Footballers

Сталь 6 – 2 Роби Вітер

OnlyFans Team 4 – 3 FC Bilux

ФК Фокус 3 – 6 Unity

Unity 2 – 3 Vtoris Left Coast

GC Slavsant 4 – 0 МФК Рваний Кед

Tech United 4 – 2 FC Rabona

Liders продовжує дивувати, не зважаючи ні на що. Цього туру команда Артема Шимана обіграла AFC Footballers. Рахунок став 5:0 всередині другого тайму. Ближче до фінального свистка «футбольори» забили гол престижу. У складі Liders дублі оформили Мгламян і Шиман, двома асистами також відзначився Потапенко.

Сталь обіграла Роби Вітер, а Дмитро Котельніков набрав чергові бали результативності й точно збирається поборотися за звання кращого гравця дивізіону. У матчі з Роби Вітер Котельніков двічі забив і віддав 2 асисти. Андрійченко і Моргушко зробили по 2 результативні дії. У Роби Вітер відзначимо Єрьомченкова, який віддав 2 гольові передачі.

OnlyFans Team обіграв FC Bilux у важкому матчі. Номінальні господарі створили перевагу в 2 голи в першому таймі зусиллями Каминіна і Ярослава Пугача. Суперник відігрався зі стартом другого тайму після дублю Шестерньова. FC Bilux опирався ще 10 хв. OnlyFans Team забив втретє і вчетверте на 33 і 38 хв. Ярослав Пугач оформив дубль. Третій м’яч для FC Bilux забив Бондар на 40 хв

ФК Фокус виграв перший тайм у Unity 2:1, та тренерські настанови здійняли команду Івана Нечепи в лідери в другій половині гри. Unity створив перевагу в 2 голи, пропустив втретє, та забив ще двічі. Зрештою, Нечепа оформив хет-трик. У складі ФК Фокус гол+пас оформив Олександр Гибало.

У своєму другому матчі Unity зустрічався з Vtoris Left Coast. Команда Івана Нечепи нав’язала боротьбу топу дивізіону й навіть виграла один із таймів, але номінальні гості створили перевагу в 2 голи до перерви. Зі стартом другого тайму Сисоєв у складі Left Coast отримав пряму червону картку. Unity відіграв 1 м’яч, та пропустив втретє. Left Coast міг забити більше, проте Гаделія не забив пенальті на 29 хв. У складі Vtoris двома асистами відзначився Ахмадов. За Unity двічі забив Нечепа.   

GC Slavsant переграв МФК Рваний Кед і оформив дострокове чемпіонство в Silver. У складі команди Олександра Яцути 3+1 по гол+пас оформив Бедь. Переконані, що він точно побореться за звання найкращого гравця дивізіону. Голом за номінальних господарів у звітній грі також відзначився Ванкевич.

Tech United обіграв FC Rabona й ще може зазирнути в топ-3. FC Rabona протистояла «технарям» лише з однією заміною. Команда Сергія Кукіля пропустила першою, та відігралася всередині першого тайму, а на 16 хв ще й вийшла вперед. Однак суперник мав весь другий тайм, щоб відігратись, що він і зробив. Зрештою, Tech United виграв із різницею в 2 голи.  

Bronze Division

Unknown Sporting 3 – 4 SC Favorit

Karcher-Binotel 2 – 5 AFC Atletico Kyiv

Славутич 2 – 3 Karcher-Binotel

Нове Життя 5 – 2 Славутич        

FC Inter Kyiv 6 – 7 FC Kyiv

FC Sich Kyiv 1 – 8 UID

Дружба 2 – 7 FC Meest Team

FC Meest 3 – 4 ФК Легіон

Unknown Sporting програв SC Favorit і, на жаль, фінішує поза топ-3. US лідирував у 2 голи після першого тайму звітного матчу. Номінальні гості відіграли 1 м’яч, та суперник знову збільшив свою перевагу до двох голів. Втім, ідеальна влучність Желіби з SC Favorit дозволила команді закамбечити й здобути 3 очки. Желіба зробив хет-трик, голом також відзначився Ластовка. У складі Unknown Sporting дубль оформив Пророченко.

AFC Atletico Kyiv обіграв Karcher-Binotel і наблизився на крок до чемпіонства в дивізіоні. Команда Олександра Котляра забила 4 «сухі» м’ячі до 23 хв. Karcher-Binotel відповів дублем Дублишевського, та суперник на 37 хв встановив остаточний рахунок на табло. У складі AFC Atletico Kyiv відзначимо Шундрика, який оформив 2+1 по гол+пас.

Свій другий матч Karcher-Binotel виграв. Команда Романа Чернеця зустрічалася зі Славутичем. Славутич пропустив тричі до 22 хв. Всередині другого тайму номінальні господарі відповіли двома голами. Рахунок став 2:3 й залишився незмінним до фінального свистка.

Славутич теж грав 2 матчі. Команда Ігоря Кузнєцова програла обидві гри цього туру. Нове Життя швидко відкрив рахунок. Славутич відігрався, забивши в роздягальню. В другому таймі номінальні господарі вдруге вийшли вперед і розвинули перевагу. Відзначимо Макаренка, який оформив хет-трик. У складі Славутича гол+пас зробив Воскресенський.

FC Inter Kyiv і FC Kyiv провели між собою найрезультативніший матч цього туру в дивізіоні. FC Kyiv програвав у 2 голи, та зумів відігратися й вийти вперед до свистка на перерву. Номінальні господарі зрівняли й вдруге вийшли в лідери. Майстренко з FC Inter Kyiv отримав другу жовту картку на 33 хв, після чого суперник дотиснув і здобув 3 очки. Лимар оформив 2+2 по гол+пас за FC Kyiv. У складі FC Inter Kyiv відзначимо Кулікова, який оформив хет-трик.

UID результативно обіграв FC Sich Kyiv. Кожен із гравців, заявлених на матч у складі UID, цього туру покращив свою індивідуальну статистику. Результативність номінальних гостей підсумував голкіпер Колесник, забивши красивий м’яч наприкінці матчу. У складі FC Sich Kyiv забив голкіпер Гаврилюк. Капітан номінальних господарів Касап отримав другу жовту картку на 36 хв.

FC Meest Team обіграв Дружбу. Команда Сергія Голованя забила тричі до середини першого тайму. Номінальні гості могли забити вчетверте, та Демянчук не реалізував пенальті. Дружба забила свої голи до перерви, та поступалася в 2 м’ячі. У другому таймі FC Meest Team розвинув перевагу. Відзначимо Жоха, який оформив 1+2 по гол+пас. Дублі зробили Грищенко й Ляшковецький.

ФК Легіон у заключному для себе матчі в дивізіоні обіграв FC Meest. Команда Валентина Шевченка забила 2 голи в першому таймі, на що суперник відповів одним голом в роздягальню. В другому таймі FC Meest двічі зрівняв рахунок, але ФК Легіон двічі виходив уперед. Відзначимо Буднікова з ФК Легіон, який забив красивий м’яч у стрибку через себе. У складі FC Meest дубль оформив капітан Олександр Нехаєнко, двома асистами також відзначився Сергій Нехаєнко.

Пресслужба R-Cup