Анонс туру R-Cup STOPTHEWAR Divisions, Анонс туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

18.11.2022

Анонс туру R-Cup STOPTHEWAR Divisions

18.11.2022

Анонс туру R-Cup STOPTHEWAR Divisions

Platinum Division

IrisHotels & Vins show - Kapelou
Kapelou - Perun
Вікторія - FC Donbass
FC Lontano - MBZ

Kapelou цього туру гратиме 2 матчі. Підопічні Романа Галицького знаходяться на передостанній сходинці й мають реальний шанс наздогнати команди, що перебувають вище. Суперниками біло-червоних стануть IrisHotels & Vins show і Perun. Ці колективи ще боряться за топ-3, особливо Perun. В обох матчах важко знайти фаворита, залишимо за командами право виявити сильнішого після видовищних ігор.

Вікторія зосередился між топ-3 й аутсайдерами. Команда Олександра Дударя зіграє з FC Donbass, який навряд збавить темп чи дозволить суперникам наздогнати себе в турнірній
таблиці. Вікторії буде важко щось запропонувати колективу Андрія Клочка й, напевно, практично нереально набрати залікові бали.  

FC Lontano випереджає MBZ на 10 очок у таблиці. Команди знаходяться в полярних частинах турнірного становища, проте переконані, що звітна гра й її результат говоритиме про інше, 
а саме про те, що обидва колективи є рівними й провели захоплюючий матч між собою.

Gold Division

FC Yuzhbor - Харків 1654
Hell Energy - MAXteam
МХП - FC Profi
LP-CRM - FC Liv-Comfort
FC Goldmine - Developex
Duzain-Fasad - Salutem

FC Yuzhbor у другому турі поспіль гратиме з командою з Харкова. Минулого туру FC Yuzhbor зіграв унччию з Salutem. У звітному матчі суперником стане Харків 1654, сусід по турнірній таблиці, який випереджає 
колектив Павла Павлюка на 2 очки.

Непоступливий MAXteam здатен не лише нав`язати боротьбу будь-якому топ супернику, а й набрати 3 очки, коли постає на полі оптимальном складом. Ми це бачили минулого туру.  MAXteam обіграв Developex. Наступним суперником стане Hell Energy, який нещодавно скоротив своє відставання від лідера до одного очка. У стані "енергетиків" панує бадьорість і мотивація вибороти золоті нагороди.  

МХП зустніеться з суперником, гравці якого добре знайомі з кількома виконавцями командами Олексія Синящика. Раніше Устименко, Булінг грали за FC Profi в нашому змаганні, а тепер вони протистоятимуть колективу Сергія Хомицького в складі МХП.

LP-CRM зосередився всередині таблиці й не програв в трьох матчах поспіль. Суперник команди Олександра Луценка, FC Liv-Comfort, відстає на 3 очки й програв свої останні 3 гри. Обидві команди є рівними, тому різницю в очках можна вважати певною умовністю, до того ж, в поточному розіграші ні LP-CRM, ні FC Liv-Comfort не боряться за високі місця.

Виявилося, що FC Goldmine ще може обійти Developex у таблиці. Developex програв минулого туру, тоді як команда Дмитра Рибалка набрала 3 очки. Команди наразі ділять між собою четверте-п`яте місце. Developex виглядає колективом, гідним топ-3, тому повинен брати 3 очки. Додамо, що колектив Євгена Шульги ще має гру в запасі напротивагу FC Goldmine.

Duzain-Fasad забезпечить конкуренцію Salutem. Мотивація команди Олександра Поліщука, мабуть, ніколи не викликала питань, та звернемо також увагу на суперника. Salutem минулого туру втратив залікові бали, й Hell Energy максимально наблизився до колективу із Харкова в таблиці. Є ймовірність, що до початку цієї гри до складу Salutem повернуться лідери, тож, харків`яни навряд віддадуть очки ще якомусь супернику.
 

Silver Division

Роби Вітер - Unity
Tech United - Unity
Сталь - FC Bilux
МФК Рваний Кед - FC Rabona
Vtoris Left Coast - Liders
OnlyFans Team - ФК Фокус
AFC Footballers - GC Slavsant

Роби Вітер був близьким минулого туру, щоб відібрати очки в лідера таблиці. Цього туру команда зіграє з Unity, який, в свою чергу проведе відразу 2 матчі. Команда Івана Нечепи має 8 очок після восьми зіграних матчів. Окрім Роби Вітер, Unity зустрінеться з Tech United. Команда Івана Кияниці набирає хід наприкінці чемпіонату й збирається фінішувати якомога вище в таблиці.

Сталь бореться за потрапляння в топ-5, а перспективи увійти в трійку лідерів поки не виглядають реальними. Цього туру суперником Сталі стане FC Bilux, один із аустайдерів таблиці.

МФК Рваний Кед і FC Rabona проведуть третій очний матч у нашому турнірі. В минулих двох матчах кожна з команд почергово багато забивала й впевнено забирала 3 очки. У таблиці наразі колективи є середняками, та додамо, що за підсумками
минулого туру Олександр Іванов з FC Rabona став MVP. Чому б у звітній грі не видати перформенс комусь із партнерів?

Vtoris Left Coast двічі поспіль зіграв унічию, проте залишається єдиною командою серед усіх учасників чемпіонату, яка ще не програвала. Liders напротивагу цьому може похизуватися своєю безпрограшною серією в останніх турах. Однак, 
зважаючи на турнірне положення, команда Артема Шимана все ж буде андердогом у цій парі.

OnlyFans Team забув про поразку Vtoris Left Coast і минулого туру обіграв Unity. ФК Фокус у звітній грі завзято зустріне команду Руслана Касьяна. Впевнені, що "фокусникам" до снаги позмагатися за результат.

AFC Footballers гратиме з GC Slavsant, який продовжує лідирувати й вигравати найчастіше в дивізіоні. Щоправда, минула гра Олександра Яцути змусила вболівальників неабияк понервувати. Цього туру GC Slavsant зробить усе, щоб задовольнити потреби своїх вболівальників й набрати 3 очки.

Bronze Division

FC Sich Kyiv - FC Inter Kyiv
Karcher-Binotel - Unknown Sporting
Славутич - FC Kyiv
FC Meest - FC Meest Team
AFC Atletico Kyiv - ФК Легіон
Дружба - UID
Нове Життя - SC Favorit

FC Sich Kyiv і FC Inter Kyiv зіграють між собою, будучи аутсайдерами дивізіону. Як і прогнозували, індивідуальний клас деяких гравців FC Inter Kyiv мав принести результат в одному з турів. Так трапилося минулого туру,  коли підопічні Олександра Андрєєва обіграли Дружбу. Подивимося, що запропонує FC Sich Kyiv сусіду по турнірній таблиці.

Karcher-Binotel спробує зачепити представника топ-3 дивізіону й нівелювати його спроби здобути нагороди своїм позитивним результатом. Нас чекає напружена гра. Обидві команди відповідально підходять до кожної гри, збираються широким складом на матчі. Сподіваємося, так буде й в цій зустрічі, бо очікування від неї дуже високі.

FC Kyiv має набирати 3 очки в грі зі Славутичем. Попереду на команду Вадима Скиценка чекають лише топ-суперники, а "кияни" прагнуть хдобути нагороди. Славутич стане не простішим суперником, ніж UID чи AFC Atletico Kyiv, бо має власні турнірні завдання, що потребують вирішення. 

FC Meest і FC Meest Team представлять дербі "Meest". 2 команди почали виступати в одному дивізіоні в поточному чемпіонаті. Відзначимо, що обидва колективи наразі знаходяться всередині таблиці. Якщо FC Meest набере 3 очки, то наздожене колектив Сергія Голованя в таблиці. 

Троє суперників, маючи чемпіонські амбіції, дихають у спину AFC Atletico Kyiv. Підопічні Олександра Кульши мають перевагу в 2 очки й цього туру гратимуть з ФК Легіон. "Легіонери" в заключних турах спробують залишити за собою п`яте місце. Сходинка вище навряд підкориться команді Валентина Шевченка в пточному розіграші.  

Дружба спробує стати серйозним випробуванням для UID. Є певний відсоток, що це втілиться на полі, але відсоток бажання UID фінішувати першим все ж переважає. 

Нове Життя і SC Favorit знаходяться неподалік один від одного в турнірній таблиці. SC Favorit не програє в останніх двох матчах і точно розраховуватиме на очки цього туру. 

Пресслужба R-Cup