FC Yuzhbor відібрав очки в Salutem, Left Coast не вийшов на 1-ше місце, US обіграв AFC Atletico Kyiv, Підсумки туру R-Cup STOPTHEWAR Autumn Divisions., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

16.11.2022

FC Yuzhbor відібрав очки в Salutem, Left Coast не вийшов на 1-ше місце, US обіграв AFC Atletico Kyiv

16.11.2022

FC Yuzhbor відібрав очки в Salutem, Left Coast не вийшов на 1-ше місце, US обіграв AFC Atletico Kyiv

Platinum Division

MBZ 0 – 5 IrisHotels & Vins show ТП

Вікторія 1 – 2 FC Lontano

FC Donbass 9 – 3 Perun

FC Lontano не лише залишив за собою друге місце, а й відірвався від найближчих переслідувачів у таблиці. Цього туру команда Богдана Степаненка обіграла Вікторію. FC Lontano забив по голу в кожному з таймів, чого вистачило для підсумкових трьох очок. Авторами забитих м’ячів стали Шевченко та Овчінніков. У складі Вікторії голом відзначився Бондзик. 

FC Donbass узяв результативний реванш у Perun. Юрій Щериця у складі FC Donbass став кращим гравцем матчу. Щериця зробив 2+1 по гол+пас. Таку ж результативність показали Бровко й Степаненко. Голкіпер Дєнюжкін оформив звичні 2 асисти, та не реалізував пенальті в другому таймі. У складі Perun забив гол і віддав асист Курочка.

Gold Division

Hell Energy 20 – 1 Харків 1654

FC Profi 2 – 3 FC Goldmine

Developex 2 – 3 MAXteam

Duzain-Fasad 6 – 2 ФК Академ

FC Liv-Comfort 0 – 3 МХП

FC Yuzhbor 2 – 2 Salutem

Hell Energy результативно обіграв Харків 1654, який знову грав без штатного голкіпера й з однією заміною на лаві запасних. Степан Кошка в складі «енергетиків» встановив рекорд результативності в турнірі. Кошка забив 12 голів і піднявся на другу сходинку в гонці бомбардирів. Либа, Бедь і Остапчук зробили по 4 результативні дії в цьому матчі. За Харків 1654 голом відзначився Григорян.

FC Goldmine проявив характер і закамбечив із 0:2 в другому таймі в грі з FC Profi. Номінальні господарі забили двічі до перерви зусиллями Мойсеєнка й Безпальчука. В другому таймі FC Profi забракло довжини лави запасних, щоб втримати 3 очки. FC Goldmine зробив перший крок до камбеку ближче до середини другої половини гри. Відзначився Отверченко, ще за хвилину Рибалко зрівняв рахунок. Отверченко на 37 хв оформив дубль і приніс FC Goldmine 3 залікові бали. 

Developex вів у 2 голи після першого тайму, та «суха» друга половина гри біля воріт суперника й клас MAXteam не дозволили команді Євгена Шульги здобути 3 очки. На голи Митника й Уса MAXteam відповів забитими м’ячами Осташевського, Мельниченка й Рубльовського. При чому, свої другий і третій голи номінальні гості забили на 39 хв і 40 хв.

Duzain-Fasad мав чи не найкращий збір за всі зіграні тури на матч із ФК Академ. Команда Олександра Поліщука мала чималий індивідуальний клас гравців, як 1 із бустерів, що можна активувати. Індивідуальний клас дався взнаки. До середини першого тайму «дизайнери» забили двічі. ФК Академ відіграв 1 гол зусиллями Войтенка, та номінальні господарі забили до перерви ще двічі. В другому таймі Duzain-Fasad розвинув перевагу. ФК Академ забив вдруге зусиллями Здержка за 2 хв до фінального свистка. У складі Duzain-Fasad відзначимо Маркітана, який оформив 2+2 по гол+пас. Розка й Щесюк зробили по 3 результативні дії.

МХП переграв FC Liv-Comfort і відірвався від Developex на 3 очки в таблиці. МХП забив 2 швидкі голи зусиллями Устименка й Кучинського. Номінальні гості втримували перевагу в 2 голи більше тридцяти хвилин, а на 36 хв Рябокінь зробив рахунок 3:0. FC Liv-Comfort поступився, та в наступних турах зробить усе можливе для того, щоб набрати максимальну кількість очок і залишитися в Gold. 

FC Yuzhbor став першою командою, який зіграв унічию з лідером дивізіону Salutem і другим колективом, що відібрав очки в харків’ян. Однак відзначимо, що цього туру Salutem не міг розраховувати на Жерікова й Федосюка, двох ключових гравців. За відсутності партнерів роль лідера взяв на себе Проскурін. Він зробив усе можливе, щоб команда здобула очки. В першому таймі забив, а в другій половині гри Проскурін віддав асист. Харків’яни відігралися й вийшли вперед, однак FC Yuzhbor проявив неймовірну концентрацію й характер, а також скористався своїм шансом, зважаючи на кадрову ситуацію суперника. Авторами забитих голів в складі номінальних господарів стали Павлюк і Солодчук. Олександр Солодчук зробив рахунок 2:2 на 31 хв й подарував партнерам і вболівальникам втіху та гордість за команду.

Silver Division

FC Bilux 0 – 1 Liders

Vtoris Left Coast 1 – 1 AFC Footballers

Vtoris Left Coast 4 – 4 FC Rabona

МФК Рваний Кед 3 – 4 Сталь

Роби Вітер 3 – 4 GC Slavsant

Unity 2 – 4 OnlyFans Team

ФК Фокус 2 – 3 Tech United

Liders обіграв FC Bilux і піднявся всередину таблиці. Автором єдиного забитого м’яча в грі став Вардан Мгламян на 15 хв. Liders наразі ділить шосте-восьме місця в таблиці. FC Bilux продовжує перебувати на передостанній сходинці.

Vtoris Left Coast грав двічі цього туру. Обидва матчі завершилися внічию й Left Coast залишився на другій сходинці. У грі з AFC Footballers команда Олександра Муртазалієва відкрила рахунок всередині першого тайму після голу Ахмадова. «Футбольори» зрівняли на 31 хв зусиллями Базарова, встановивши остаточний рахунок на табло. 

Матч із FC Rabona видався драматичним. Vtoris Left Coast відкрив рахунок, та номінальні гості відповіли двома голами. Left Coast відігрався до перерви, а всередині другого тайму знову вийшов у лідери. FC Rabona прагнула результату й відігралася, пропустила вчетверте, та на 40 хв рахунок знову став нічийним. У складі Vtoris Left Coast дубль оформив Гаделія, 3 асисти віддав Гусєв. У FC Rabona двома гольовими передачами відзначився Куянов, а Іванов оформив хет-трик, який приніс команді Сергія Кукіля 1 заліковий бал.

Сталь проявила неабиякий характер у матчі з МФК Рваний Кед. Номінальні господарі вели в 2 голи після першого тайму, та до середини другого Сталь зрівняла рахунок. П’яскорський вивів МФК Рваний Кед у лідери на 35 хв, та заключних хвилин супернику вистачило, щоб вирвати 3 очки. Відзначимо Котельнікова у Сталі, який у другому матчі поспіль робить різницю. Цього туру Дмитро зробив 3+1 по гол+пас.    

Роби Вітер міг створити найбільшу сенсацію туру, якщо б відібрав очки в лідера, перебуваючи в статусі андердога перед стартовим свистком. Роби Вітер відкрив рахунок у матчі з GC Slavsant на 9 хв після голу Єрмолова. Проте номінальні господарі не втримали переваги до перерви й пропустили наприкінці першого тайму. Зі стартом другого Тростянський вивів GC Slavsant у лідери, та за хвилину голкіпер Сиротюк записав до свого пасиву автогол. Рахунок залишався нічийним 8 хв. Голкіпер Роби Вітер Кривенко теж відзначився автоголом, після чого ще забив Мурзановський, і GC Slavsant мав перевагу в 2 голи. Чернишенко відіграв 1 м’яч для Роби Вітер на 38 хв, встановивши остаточний рахунок у грі. 

OnlyFans Team обіграв Unity і скоротив розрив від другого місця до одного залікового балу. OnlyFans Team відкрив рахунок після голу Костянтина Пугача на 13 хв. Касьян подвоїв перевагу на 23 хв. Ближче до середини другого тайму Unity відіграв 1 м’яч, але пропустив ще двічі. Свій другий гол команда Івана Нечепи забила наприкінці гри. Відзначимо Безрука й Касьяна з OnlyFans Team. Обидва оформили по гол+пас у грі. 

Tech United провів вольовий матч проти ФК Фокус. Команда Івана Кияниці забила всі свої голи в першому таймі. «Технарі» жадали трьох очок і втримали перевагу. ФК Фокус у першій половині гри відповів одним голом. Всередині другого тайму номінальні господарі забили вдруге. Відзначимо Науменка з Tech United, який цього туру оформив гол+пас, а в останніх трьох матчах Науменко закріпив за собою статус одного з провідних гравців команди, підтвердивши це шістьма результативними діями.

Bronze Division

FC Sich Kyiv 1 – 2 Karcher-Binotel

AFC Atletico Kyiv 3 – 4 Unknown Sporting

FC Kyiv 2 – 1 ФК Легіон

FC Kyiv 8 – 3 FC Meest

FC Inter Kyiv 11 – 7 Дружба

SC Favorit 1 – 1 Славутич

UID 5 – 4 Нове Життя

Дубль Пироженка й 2 асисти Курочки принесли Karcher-Binotel 3 очки в матчі з FC Sich Kyiv. Команда Романа Чернеця піднялася на шосту сходинку. У складі FC Sich Kyiv голом відзначився Чичиркоза.

Unknown Sporting видав командний перформенс у грі з лідером дивізіону. Команда Антона Хомчака обіграла AFC Atletico Kyiv 4:3. Unknown Sporting відігрався з 0:1, вийшов уперед і не дозволив супернику зрівняти рахунок. Відзначимо Пророченка, який відзначився дублем. Всі голи номінальних гостей забив Кислиця. Лісовенко з AFC Atletico Kyiv отримав другу жовту картку на 34 хв. Після цієї гри різниця між першим і третім місцем зменшилася до двох очок.

FC Kyiv грав 2 матчі цього туру й здобув максимум очок. Команда Вадима Скиценка тепер ділить друге-четверте місця в таблиці. Відстань до першої сходинки становить 2 залікові бали. Іван Петренко у складі «киян» став кращим гравцем і в матчі з ФК Легіон, і в грі з FC Meest. Петренко приніс 3 очки, забивши за хвилину до фінального свистка в ворота «легіонерів» другий гол FC Kyiv. У матчі з FC Meest Іван оформив 3+2 по гол+пас.

FC Inter Kyiv здобув перші 3 очки в дивізіоні, обігравши Дружбу в результативному матчі. До середини першого тайму Дружба лідирувала в 2 голи, та Майстренко організував камбек для FC Inter Kyiv. Майстренко забив перші 4 голи команди, після чого партнери збільшили первагу до п’яти м’ячів. Капітан номінальних господарів Капшученко отримав 2 жовті картки на 31 хв. Дружба скоротила розрив до двох голів, та FC Inter Kyiv не дозволив розраховувати на камбек. Зрештою, Майстренко оформив пента-трик, Єгоров забив гол і віддав 4 асисти, хет-триком відзначився Савранський. У складі Дружби 3 результативні дії зробив Сушко.

SC Favorit і Славутич зіграли внічию. Номінальні господарі відкрили рахунок на 8 хв після голу Сергієнка. Голкіпер SC Favorit Костриця неабияк допомагав команді втримувати мінімальну перевагу до середини другого тайму. Славутич зрівняв зусиллями Панасюка.

UID програвав у 2 м’ячі, та організував камбек у матчі з Новим Життям. У першому таймі команди забили по 2 голи, при чому Нове Життя двічі виходив уперед. До середини другої половини гри команда Романа Ковтуненка збільшила різницю до двох голів. UID розпочав камбек із голу Уса на 32 хв. Закревський зрівняв рахунок на 37 хв, а на 40 хв капітан Максюта оформив дубль і приніс UID важливі 3 очки. У складі Нового Життя відзначимо Магамєдова, який оформив гол+пас.

Пресслужба R-Cup