Анонс туру R-Cup SOPTHEWAR Autumn Divisions, Анонс туру., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

11.11.2022

Анонс туру R-Cup SOPTHEWAR Autumn Divisions

11.11.2022

Анонс туру R-Cup SOPTHEWAR Autumn Divisions

Platinum Division

MBZ – IrisHotels & Vins show

Вікторія – FC Lontano

FC Donbass – Perun

MBZ ділить із Kapelou останню сходинку в таблиці, проте водночас команда Григорія Колесника має 2 матчі в запасі й ще покращить своє турнірне становище. IrisHotels & Vins show намагається зачепитися хоча б за середину таблиці, та суперники підтискають і команді необхідний результат уже в матчі з MBZ.

Вікторія має 2 матчі в запасі й прагнутиме потрапити в топ-3 в наступних турах. У цьому команда Олександра Дударя зіграє з FC Lontano, який іде другим і наразі має найкращу статистику виступів у дивізіоні, якщо брати до уваги останні 5 зіграних матчів.

FC Donbass прагнутиме взяти реванш у Perun за невдачу в першому колі. Perun наразі є єдиною командою, яка змогла обіграти лідера дивізіону. Цей факт додасть впевненості Perun у тому, що колектив зможе повторити успіх. Сподіваємося, команда Ігоря Каплунова збереться найкращим складом, як і FC Donbass.

Gold Division

Hell Energy – Харків 1654

FC Profi – FC Goldmine

Developex – MAXteam

Duzain-Fasad – ФК Академ

FC Liv-Comfort – МХП

FC Yuzhbor – Salutem

Hell Energy займає другу сходинку з чотирьох очковим відривом від третього місця. «Енергетики» поглядають угору, та, щоб розраховувати на лідерство, необхідно не лише виграти всі заключні матчі. Фарт теж неабияк знадобиться. Hell Energy є фаворитом у грі у грі з Харків 1654. Команда Артема Ясененка бореться в кожному матчі, проте, схоже, свою найкращу гру й результат харків’яни могли б показати в Silver.

FC Profi додав у впевненості та стабільності в останніх матчах. Припускаємо, що зараз команда Сергія Хомицького здатна на рівних боротися з колективом, який нещодавно знаходився в топі дивізіону. Ба більше, можливо, FC Profi навіть зачепиться за результат, але, з іншого боку, FC Goldmine зголоднів і кілька турів чекав представника середини таблиці, щоб знову показати свою домінацію на полі.

Developex ділить третє місце в таблиці з МХП і ще має гру в запасі. Цього туру команда Євгена Шульги зіграє з MAXteam, мабуть, одним із найнезручніших суперників. MAXteam має величезний досвід і необхідний підбір гравців, щоб відібрати очки в претендента на нагороди.

Duzain-Fasad є представником середини таблиці, й цього туру команда Олександра Поліщука зіграє з ФК Академ, аутсайдером дивізіону. Відзначимо також, що «дизайнери» не програють у чотирьох матчах поспіль, тому втрата очок у цьому матчі дуже засмутить колектив.

FC Liv-Comfort «мандрує» серединою таблиці. Команді, яка грає майже щотуру не в оптимальному складі, складно щось запропонувати топам дивізіону. Схожою є ситуація й перед звітним матчем. Команда Максима Квася зіграє з МХП, але ще відзначимо цікаву деталь. Часто буває, коли в вирішальні миті чемпіонату «андердоги» дивують і здобувають очки, а мотивації їм додає факт того, що можуть напряму вплинути на турнірне положення тих, хто бореться за нагороди.

FC Yuzhbor пощастило або не дуже зіграти цього туру з Salutem, який просто повинен вийти на поле й показати свою звичайну гру. Команда Станіслава Савченка довела, що заслужено займає першу сходинку в таблиці. Переконані, що харків’яни підійдуть до заключних матчів без передчемпіонської ейфорії.

Silver Division

FC Bilux – Liders

Vtoris Left Coast – AFC Footballers

Vtoris Left Coast – FC Rabona

МФК Рваний Кед – Сталь

Роби Вітер – GC Slavsant

Unity – OnlyFans Team

ФК Фокус – Tech United

FC Bilux готується до матчу з Liders і розуміє, що ця команда набирає очки в п’яти матчах не без допомоги куражу. Водночас колектив Артема Шимана потребує ширшої лави запасних в найближчій перспективі. У цій парі важко виокремити фаворита. Liders набрав більше залікових балів, але тренер FC Bilux Олександр Шестерньов уже підготував план на гру, який має допомогти здобути 3 очки.

Vtoris Left Coast цього туру проведе 2 гри. В обох матчах на команду Олександра Муртазалієва чекають непрості суперники, яким є, що доводити в дивізіоні. Невдачі AFC Footballers відкинули команду всередину таблиці. Результати «футбольорів» не виправдовують очікувань. Чи стане AFC Footballers серйозним конкурентом для другої команди дивізіону?

FC Rabona знаходиться трохи в кращому положенні, ніж «футбольори»: команда зіграла менше матчів, а очок набрала більше. Капітан Сергій Кукіль дуже сподівається на досвідчених гравців, які повинні допомогти команді залишитися неподалік топ-3.

МФК Рваний Кед не приймає турнірних перепитій, які зосереджують команду всередині таблиці. Підопічні Олександра Андрєєва набрали лише 1 заліковий бал в останніх трьох матчах, а цього туру зіграють зі Сталлю. Сталь підійде до гри з відповідною мотивацією, яку забезпечив бекграунд минулого туру: №7 команди Дмитро Котельніков став MVP, а голкіпер Дмитро Бондарь увійшов у символічну збірну.

GC Slavsant зіграє з Роби Вітер. Звітна гра стане матчем між лідером і аутсайдером дивізіону. Напевно, Роби Вітер буде важко здивувати, та GC Slavsant зовсім не потрібно недооцінювати суперників. Вони мають достатньо простору в останніх кількох матчах, щоб нав’язувати боротьбу.

Unity знає, як створити конкуренцію в матчі з топом дивізіону. OnlyFans Team програв прямому конкуренту минулого туру, та залишається в топ-3 і має 4 очки відриву від найближчого сусіда по таблиці. Команда концентрується на Unity, адже воліє наздогнати Left Coast і GC Slavsant у боротьбі за перше місце.

Одним із найочікуваніших матчів туру в дивізіоні є гра між ФК Фокус і Tech United. Команди розташувалися на четвертій і п’ятій сходинках у таблиці відповідно. «Фокусників» і «технарів» поки навряд можна назвати явними претендентами на топ-3, та деякі з їх минулих матчів є незабутніми. Чого лише варті результативні виступи Сергія Гибала з ФК Фокус, а як Tech United викладається щоразу заради прогресу в грі. Результат приходить не щотуру, відзначимо також, що команда Івана Кияниці є одним із трьох колективів, які найчастіше грають унічию в дивізіоні.

Bronze Division

FC Sich Kyiv – Karcher-Binotel

AFC Atletico Kyiv – Unknown Sporting

FC Kyiv – ФК Легіон

FC Kyiv – FC Meest

FC Inter Kyiv – Дружба

SC Favorit – Славутич

UID – Нове Життя

FC Sich Kyiv гратиме з Karcher-Binotel, перед яким виникли перспективи змагатися за нагороди. Підсумкове положення в дивізіоні в руках команди Романа Чернеця, 3 матчі в запасі додадуть чимало кількість залікових балів. FC Sich Kyiv у заключних турах спробує обійти Дружбу в таблиці.

AFC Atletico Kyiv і Unknown Sporting зіграють між собою в центральному матчі туру в дивізіоні. Підопічні Олександра Кульши показали як вміють налаштовуватися й здобувати необхідний результат у матчах, з представниками топ-3, тому схожого можна чекати від Atletico Kyiv цього туру. Unknown Sporting виглядає командою, яка готова фінішувати в топ-3. Однак зіграли більше матчів, ніж суперники. Прямо зараз констатуємо, що Unknown Sporting гідний нагород і колективу до снаги здобути 3 очки цього туру.

FC Kyiv зіграє 2 важливі матчі, результати яких напряму можуть вплинути на розташування в топ-3. Команда Вадима Скиценка має 15 очок і готова зробити чималий крок, щоб увійти в трійку лідерів. Одним із двох суперників цього туру стане ФК Легіон, який наразі випереджає «киян» на 2 залікові бали. FC Meest стане ще одним суперником FC Kyiv. Команда Олександра Нехаєнка теж прагне покращити своє турнірне положення. Наразі FC Meest виграв 50% ігор у дивізіоні.

FC Inter Kyiv і Дружба знаходять поруч у турнірній таблиці. Команди розташувалися в нижній її частині. З одного боку, Дружба може перервати серію з невдач у грі з суперником, який ще не набирав залікових балів, а зі свого боку FC Inter Kyiv до снаги теж здобути результат, до чого підопічних ретельно готує тренер Олександр Андрєєв.

SC Favorit гратиме зі Славутичем. Команди розділяє 1 очко в таблиці, та SC Favorit навряд претендуватиме на високі місця в поточному розіграші. Славутич зберігає таку перспективу, хоч і програв минулого туру.

UID готується до матчу з Новим Життям, сподіваючись на те, що Unknown-Sporting відбере очки в AFC Atletico Kyiv. Перед командою Андрія Максюти знову відкрилася перспектива першого місця, до того ж ще є гра в запасі. Цього туру UID повинен брати 3 очки в грі з Новим Життям, але й команда Романа Ковтуненка, переконані, себе теж покаже цього туру.

Пресслужба R-Cup